Τα νέα επαγγελματικά σχέδια του Γιώργου Αγγελόπουλου

11

Ο νικητής του Survivor αποκάλυψε πρόσφατα ποια είναι τα επαγγελματικά του σχέδια.

«Έχω πολλές προτάσεις για διαφημιστικά, που κάποιοι τα συνδέουν και με την τηλεόραση» δήλωσε ο Γιώργος Αγγελόπουλος.

Και συνέχισε: «Με τον ΣΚΑΪ δεν έχω συμβόλαιο. Έχω το δικαίωμα να κάνω εκπομπή όπου θέλω, αλλά θα πρέπει να το δω ήρεμα και αναλυτικά και να δω αν μπορώ να το κάνω καλά. Επίσης, ετοιμάζω κάτι στη Σκιάθο που θα έχει σχέση με παιδάκια. Πρόκειται για ένα κέντρο δημιουργικής απασχόλησης που θα αφορά τον αθλητισμό και πολλά ακόμα. Δεν θέλω να κάνω πολλά πράγματα. Θέλω δύο-τρία και να τα κάνω σωστά».

Μοιραστείτε το!

Σχολιάστε το άρθρο Η άποψη του καθενός είναι ελεύθερη. ΠΡΟΣΟΧΗ: Τα σχόλια σας, ΔΕΝ υιοθετούνται! Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση, θα είναι στη διάθεση οποιουδήποτε, παρουσιάσει έννομο συμφέρον!

11 Σχόλια

 1. :-):-):-) στο άρθρο

  όλο κάτι θα κάνει και δε κάνει τίποτα. Το ωραίο ήταν που βγήκε ότι ετοιμάζει συνεργασία με Dior!!! Και αναγκάστηκαν να βγουν από Dior μεριά να το διαψεύσουν. Σουρεάλ καταστάσεις.

  • Μανέτα στο άρθρο

   Εγώ ξέρεις τι θα γούσταρα, κοπέλα μου; Να κάνει πορνό, να μουσκέψουν οι κιλότες απ’ όλες μας. Να πρηστούν οι κλειτορίδες μας και να τσιτώσουν οι ρώγες μας, να πεταχτούν οι θηλές απ’ τα σουτιεν έξω.

   • :-):-):-) στο άρθρο

    Δεν υπάρχει περίπτωση να κάνει τέτοια. Δεν είναι ο αρσενική Ντούβλη. Μου θυμίζει πάντως κάτι ηθοποιούς που δεν τους θυμάται πια ούτε η μάνα τους. Που βγαίνουν και λένε για τις ατελείωτες προτάσεις που έχουν για τηλεόραση και θέατρο και βλέπουμε μόνο φωτογραφίες τους στα μπουζούκια.

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com