Hit enter after type your search item

“ΤΑ ΣΠΑΣΕ” όλα η Σίσσυ Χρηστίδου! Ανέβασε και βίντεο για την εμπόλεμη φάση με τον Θοδωρή Μαραντίνη!

/
/
img

“ΤΑ ΣΠΑΣΕ” όλα η Σίσσυ Χρηστίδου! Ανέβασε και βίντεο για την εμπόλεμη φάση με τον Θοδωρή Μαραντίνη! Έφτασε η ώρα, έφτασε η στιγμή! Η Σίσσυ Χρηστίδου δεν θα μπορούσε να μην παραδεχτεί την …εμπόλεμη κατάσταση που διαρκεί καιρό, ανάμεσα σε κείνη και τον Θοδωρί Μαραντίνη.

Προφανώς εξουθενωμένη από την μεταξύ τους προσπάθεια να απομονώσουν…

…τις διαφορές τους και να πορευθούν σε πολλά ζητηματα μαζί και με τρόπο απόλυτα ομαλό για τα παιδιά τους, δεν θέλησε ν αβάλει το θέμα κάτω από το χαλάκι, ούτε να προσπαθήσει να ρίξει στάχτη στα μάτια των αναγνωστών. Απεναντίας, έκανε το καλύτερο:

 Παραδέχτηκε τα πάντα, χωρις να μπει σε λεπτομέρειες, με τρόπο απόλυτο, που δεν βοηθά την συνέχεια της παραφιλολογίας!

Ας διαβάσετε και αν έχετε διάθεση, ας δείτε τι και πως το είπε η γλυκύτατη και γοητευτική Σίσσυ! “Αυτές είναι πολύ προσωπικές πληροφορίες και προσωπικά δεδομένα που δεν θα σας βοηθήσουν σε κάτι. Θέλω να σας πω ότι όντως ήμασταν πάρα πολύ αγαπημένοι και προσπαθούμε να παραμείνουμε επειδή έχουμε δύο υπέροχα παιδιά. Προφανώς και υπήρξαν διαφορές που ήταν αγεφύρωτες και πράγματα που συνέβησαν που δεν μπορούσαν να ξεπεραστούν γι’ αυτό και ολοκληρώθηκε αυτή η σχέση σε αυτή τη μορφή και τώρα υπάρχει κάτω από μία άλλη μορφή. Η οικογένειά μας παραμένει.

ΣΙΣΣΥ ΧΡΗΣΤΙΔΟΥ: Ο ΘΟΔΩΡΗΣ ΜΑΡΑΝΤΙΝΗΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΟΙ ΒΟΛΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ… ΚΟΛΟΚΥΘΕΣ

Αυτό που θα θελα να διευκρινίσω είναι ότι όχι,..

…δεν είμαστε ξανά μαζί ούτε θα είμαστε ξανά μαζί. Απλά προσπαθούμε όσο μπορούμε, γιατί δεν είναι πάντα εύκολο… Ό,τι βλέπετε σε φωτογραφίες παπαράτσι έχει να κάνει με τη πολύ σημαντική προσπάθεια να διατηρήσουμε την οικογένειά μας κάτω από μία νέα δομή και τη σχέση μας όσο καλύτερη γίνεται μεταξύ μας επειδή έχουμε αυτά τα δύο παιδιά”, τόνισε η παρουσιάστρια και το “ξέκοψε” μια και καλή.

Δείτε εδώ το βίντεο από το κανάλι της παρουσιάστριας:

Για όσους γνώριζαν, μόνο ξαφνικός δεν ήταν ο χωρισμός της Σίσσυς Χρηστίδου και του Θοδωρή Μαραντίνη. Παρότι οι ίδιοι ακολουθώντας την νέα μόδα των celebrities που ανακοινώνουν το διαζύγιό τους με δελτίο τύπου στα media, ωστόσο ο χωρισμός τους μόνο πολιτισμένος δεν ήταν.

Θοδωρής Μαραντίνης- Σίσσυ Χρηστίδου: Η τελευταία τους κοινή συνέντευξη!

Σύμφωνα με πληροφορίες, η κρίση είχε χτυπήσει την πόρτα του πρώην πλέον ζευγαριού από καιρό.

Και οι “πέτρες του σκανδάλου” ήταν πολλές. Ο Μαραντίνης, όταν ως παντρεμένος πια είδε την καριέρα του να απογειώνεται και τις θαυμάστριες και όχι μόνο να τον κυνηγούν σαν τρελές, δεν άργησε να ενδώσει στους πειρασμούς. Άλλωστε, με τη Σίσσυ είχαν κάνει πια δυο παιδιά και η φθορά του γάμου είχε αρχίσει να τους χτυπάει την πόρτα.

Βέβαια, η Χρηστίδου δεν έμαθε αμέσως τις… ατασθαλίες του συζύγου της. Πέρασε καιρός για να αρχίσουν να φτάνουν στ΄ αυτιά της οι πρώτες πληροφορίες. Στην αρχή έπαθε σοκ και ήταν έτοιμη να τα διαλύσει όλα.

Μαραντίνης

Όμως, με την παρότρυνση της οικογένειάς της, αλλά και για χάρη των παιδιών και της αγάπης που του είχε, αποφάσισε να του δώσει μια ευκαιρία. Μετά από μια συζήτηση μεγάλης έντασης με πολλά «γαλλικά», αποφάσισαν να συνεχίσουν την προσπάθεια να σώσουν τον γάμο τους, με την προϋπόθεση ότι ο Θοδωρής θα μαζευόταν.

ΣΙΣΣΥ ΧΡΗΣΤΙΔΟΥ: ‘ΑΛΛΑΞΑΝ ΟΙ ΕΠΟΧΕΣ, ΟΙ ΤΗΛΕΘΕΑΤΕΣ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ Η ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΤΩΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΩΝ.’

 

  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :