Τα… τυχερά! Σταματίνα Τσιμτσιλή: “Έχω την καλύτερη πεθερά στον κόσμο”

Τα… τυχερά! Σταματίνα Τσιμτσιλή: “Έχω την καλύτερη πεθερά στον κόσμο” Ιδιαίτερα χαρούμενη ήταν σήμερα στην εκπομπή της η Σταματίνα Τσιμτσιλή, καθώς γιορτάζουν οι δύο κορούλες της Νάγια και Μαίρη και φρόντισε να πάνε το πρωί στο σχολείο με γλυκά.

Σταματίνα Τσιμτσιλή παιδιά: ”9 χρόνια πρίν είχα την πρώτη μου αποβολή”

Βέβαια, δεν είναι οι μόνες, καθώς η παρουσιάστρια φρόντισε να στείλει τις ευχές της και σε μία ακόμα κυρία της οικογένειας, η μητέρα του συζύγου της Θέμη Σοφού.

Σταματίνα Τσιμτσιλή: ΤΣΑΚΩΘΗΚΑΝ στο πρώτο ραντεβού με τα πεθερικά και αιτία ήταν έκεινη

“Γιορτάζει η Μαίρη Σοφού, η πεθερά μου. Η καλύτερα πεθερά στον κόσμο! Να τη χαίρομαι!”, είπε.

Η ‘ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ’ ΤΗΣ ΣΤΑΜΑΤΙΝΑΣ ΤΣΙΜΤΣΙΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΕΣΠΑΣΑΝ ΤΑ ΝΕΡΑ

“Σήμερα το γιορτάζει η γυναίκα, το έχει επιλέξει παιδιόθεν”, συμπλήρωσε η Σταματίνα.

Τέλος, είπε ένα αστείο περιστατικό με τις κόρες της, οι οποίες τη ρώτησαν αν γιορτάζει και ο αδελφός τους ο Γιάννης.

ΤΟ ΑΓΝΩΣΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΔΡΑΜΑ ΤΗΣ ΣΤΑΜΑΤΙΝΑΣ ΤΣΙΜΤΣΙΛΗ

Το συγκινητικό μήνυμα που πήρε από την πεθερά της
Πάνω στη συζήτησης με τον Δήμο Βερύκιο, η Σταματίνα Τσιμτσιλή αποκάλυψε πως η πεθερά της που έχει να δει τα εγγόνια της πάνω από έναν μήνα, της έστειλε ένα συγκινητικό μήνυμα, το οποίο η παρουσιάστρια θέλησε να το μοιραστεί με τους τηλεθεατές.

Η παρουσιάστρια δε δίστασε μάλιστα να το διαβάσει on air.

«Να διαβάσω κάτι που μου έστειλε η πεθερά μου, που έχει να δει τα εγγόνια της σχεδόν έναν μήνα. Λέει: “Στον πυρετό πια δεν τρέχεις στη γιαγιά. Την αποφεύγεις. Στο παιχνίδι δεν τρέχεις στον φίλο σου. Τον αποφεύγεις. Άλλαξε ο κόσμος μας με μιας. Κολλάς από την αγάπη και την ανθρώπινη επαφή και πεθαίνεις μόνος. Μένουμε σπίτι. Αλλά για πόσο;. Μέχρι πότε; Ο κορονοϊός δεν σκοτώνει μόνο κόσμο.

Σταματίνα Τσιμτσιλή: ”Δύο άτυχες εγκυμοσύνες μέσα σε ένα χρόνο”

Σκοτώνει την αγάπη την επαφή, την οικειότητα. Και την άγια μέρα εκείνη που θα τον νικήσουμε δεν θα το κάνουμε για να νικήσουμε το θάνατο γιατί αυτός είναι ανίκητος. Θα το κάνουμε για να κερδίσουμε ξανά την αγάπη των δικών μας. Τους τσακωμούς με τους φίλους μας. Το χάδι των παππούδων μας. Το φιλί στο μέτωπο για τον πυρετό. Το μέλι για τον βήχα. Το Πάσχα με τις γεμάτες εκκλησίες. Τα ταξίδια σε άγνωστα μέρη. Τη ζωή μας όπως την ξέραμε”. Εγώ συγκινήθηκα όταν το διάβασα» είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

ΣΤΑΜΑΤΙΝΑ ΤΣΙΜΤΣΙΛΗ ΚΙΛΑ: ΤΟ ΣΟΚ ΤΗΣ ΤΣΙΜΤΣΙΛΗ ΟΤΑΝ ΑΝΕΒΗΚΕ ON AIR ΣΤΗ ΖΥΓΑΡΙΑ

Σχολιάστε

Αρέσει σε %d bloggers: