Hit enter after type your search item

Tα ζώδια σήμερα 12 Αυγούστου: Λέοντα, ήρθε η ώρα να λάμψεις στο επαγγελματικό σου περιβάλλον

/
/
img

Tα ζώδια σήμερα 12 Αυγούστου: Λέοντα, ήρθε η ώρα να λάμψεις στο επαγγελματικό σου περιβάλλον
Λέοντα, η Σελήνη παραμένει για λίγο ακόμα στον Ταύρο και το τρίγωνο της με τον Κρόνο στον Αιγόκερω σου δίνει την ευκαιρία να αναδειχθείς στο επαγγελματικό περιβάλλον
Τα παρορμητικά ζώδια Κριοί, Ζυγοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι δυσκολεύονται, αλλά και από αυτούς  μόνο οι Κριοί και οι Ζυγοί έχουν το μεγαλύτερο βάρος ή τους περιορισμούς. Οι Καρκίνοι απολαμβάνουν μικρή εύνοια σε οικονομικά και σχέσεις, ενώ οι Αιγόκεροι γλιτώνουν με μικρότερο κόστος, ακόμα και στις πιο δύσκολες υποθέσεις.
Ακολουθούν οι αναλυτικές ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια για την Τετάρτη 12 Αυγούστου από τη Σμάρω Σωτηράκη.

Κριός

Γενικά

Κριέ, η Σελήνη παραμένει για λίγο ακόμα στον Ταύρο και το τρίγωνο της με τον Κρόνο στον Αιγόκερω δημιουργεί τις προϋποθέσεις για σταθερές εξελίξεις σε οικονομικό επίπεδο. Το απόγευμα περνάει στους Διδύμους ενισχύοντας την ανάγκη σου να βρεθείς με κοντινά πρόσωπα και να περάσεις όμορφα μαζί τους.

Αισθηματικά

Έντονα επικοινωνιακό και κοινωνικό βράδυ προβλέπεται για εσένα και το ταίρι σου, μπορείς να χαρείς κάθε στιγμή διασκεδάζοντας μαζί του. Αν είσαι αδέσμευτος/η μέσα από το κοντινό περιβάλλον μπορεί να έρθουν νέες γνωριμίες που θα συγκεντρώσουν την προσοχή λόγω της επικοινωνιακής διάθεσης και του χιούμορ που διαθέτουν.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Πιθανό είναι να υπάρξουν διεκδικήσεις οικονομικής φύσεως σε ότι αφορά τα επαγγελματικά σου. Το πιθανότερο είναι να καταφέρεις το καλύτερο για εσένα καθώς φαίνεται να αναγνωρίζεται η προσπάθεια και η εργατικότητα σου. Βέβαια και εσύ με σταθερότητα και αποφασιστικότητα διεκδικείς αυτό που θεωρείς ότι σου αξίζει.

Ταύρος

Γενικά

Ταύρε, η Σελήνη παραμένει για λίγο ακόμα στο ζώδιό σου και το τρίγωνο της με τον Κρόνο στον Αιγόκερω σε βοηθά να δρομολογήσεις με ιδανικό τρόπο εξέλιξης σε σχέση με το ευρύτερο περιβάλλον σου. Το απόγευμα περνάει στους Διδύμους και επικεντρώνεσαι σε οικονομικά ζητήματα που μπορεί να σε απασχολούν έντονα.

Αισθηματικά

Είναι σημαντικό να χαρείς το πάθος και τις έντονες στιγμές με το ταίρι σου δημιουργώντας την κατάλληλη ατμόσφαιρα που θα απογειώσει και τους δυο σας. Αν είσαι αδέσμευτος/η βασικό στοιχείο για εσένα είναι η ασφάλεια και η σταθερότητα και αυτό είναι που ψάχνεις σε νέα γνωριμία που μπορεί να προκύψει.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Είσαι διατεθειμένος να κάνεις σταθερά βήματα καθώς δεν θέλεις να βιαστείς σε επαγγελματικό επίπεδο. Είναι σημαντικό για εσένα να πλαισιώσεις τα επαγγελματικά σου όνειρα βάζοντας γερά θεμέλια με κινήσεις που θεωρείς ότι είναι οι κατάλληλες. Οικονομικά ζητήματα θα σε απασχολήσουν, προσοχή σε περιττά έξοδα.

Δίδυμοι

Γενικά

Δίδυμε, η Σελήνη παραμένει για λίγο ακόμα στον Ταύρο και το τρίγωνο της με τον Κρόνο στον Αιγόκερω σε βοηθά να αντιληφθείς ρεαλιστικά τι είναι αυτό που σε πονάει από το παρελθόν προσπαθώντας να δώσεις λύσεις που θα σε ανακουφίσουν. Το απόγευμα περνάει στο ζώδιό σου και βγαίνεις από την εσωστρέφεια καθώς διεκδικείς να έχεις τον πρωταγωνιστικό ρόλο στο περιβάλλον που κινείσαι.

Αισθηματικά

Είναι σημαντικό για εσένα να εκδηλώσεις συναισθήματα και ανάγκες που μπορεί να έχεις ευελπιστώντας ότι θα γίνεις αντιληπτός από το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η η έντονη κοινωνική ζωή και η εξωστρέφεια σου μπορούν να φέρουν κοντά σου νέα πρόσωπα που θα δείξουν άμεσα ενδιαφέρον για εσένα.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Έχεις την ευκαιρία να κλείσεις υποθέσεις που μπορεί να σε ταλαιπώρησαν το προηγούμενο χρονικό διάστημα αφήνοντας πίσω οποίες εκκρεμότητες στο δημιουργούσαν άγχος. Μπορείς να πάρεις πρωτοβουλίες σε ότι αφορά τις συνεργασίες σου δείχνοντας με δυναμισμό και αποφασιστικότητα τι θέλεις πραγματικά στα επαγγελματικά σου.

Καρκίνος

Γενικά

Καρκίνε, η Σελήνη παραμένει για λίγο ακόμα στον Ταύρο και το τρίγωνο της με τον Κρόνο στον Αιγόκερω δεν αποκλείεται να φέρει σημαντικές εξελίξεις σε ότι αφορά στόχους και φιλοδοξίες που μπορεί να έχεις. Το απόγευμα περνάει στους Διδύμους νιώθεις ότι ήρθε η στιγμή να απομονωθείς από όλους και όλα σκεπτόμενος αυτά που ταλαιπωρούν την ψυχολογία σου.

Αισθηματικά

Έντονες ευαισθησίες και ρομαντισμός μπορούν να δείξουν στο ταίρι σου αυτά που νιώθεις και σκέφτεσαι για αυτό αρκεί να μην αφήσεις την κυκλοθυμία να σε κατάκλιση. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανό είναι να επιστρέψει πρόσωπο από το παρελθόν που να επηρεάσει σημαντικά την διάθεσή σου.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Σου δίνεται η ευκαιρία να δρομολογήσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στόχους και φιλοδοξίες που μπορεί να έχεις ανοίγοντας ένα νέο κεφάλαιο στις συνεργασίες σου. Γεγονός είναι ότι η ωριμότητα και η αποφασιστικότητα που δείχνεις θα βάλουν γερά θεμέλια στις επόμενες επαγγελματικές του κινήσεις.

Λέων

Γενικά

Λέοντα, η Σελήνη παραμένει για λίγο ακόμα στον Ταύρο και το τρίγωνο της με τον Κρόνο στον Αιγόκερω σου δίνει την ευκαιρία να αναδειχθείς στο επαγγελματικό περιβάλλον από αξιολογείται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την προσπάθειά σου. Το απόγευμα περνάει στους Διδύμους και αφήνεις πίσω επαγγελματικές υποχρεώσεις στρέφοντας την προσοχή σου στους φίλους.

Αισθηματικά

Μία έξοδος με φιλική παρέα θα είναι ιδανική για εσένα και το ταίρι σου καθώς θα σας βοηθήσει να ξεφύγετε από την ένταση των τελευταίων ημερών. Αν είσαι αδέσμευτος/η μέσα από το φιλικό περιβάλλον μπορεί να προκύψει νέο πρόσωπο που θα παίξει σημαντικό ρόλο από δω και στο εξής στη ζωή σου.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Έχεις προσπαθήσει σκληρά για να πετύχεις το καλύτερο δυνατό στην επαγγελματική σου ζωή δίνοντας μεγάλο μέρος του χρόνου και της ενέργειας σου. Αυτό φαίνεται πια να αναγνωρίζεται από τους ανωτέρους σου και δεν αποκλείεται να υπάρξουν ιδιαίτερα τις εξελίξεις για εσένα στην καριέρα σου.

Παρθένος

Γενικά

Παρθένε, η Σελήνη παραμένει για λίγο ακόμα στον Ταύρο και το τρίγωνο της με τον Κρόνο στον Αιγόκερω δημιουργεί ένα σταθερό πλαίσιο στην προσωπική σου ζωή που σε ικανοποιεί ιδιαίτερα. Το απόγευμα περνάει στους Διδύμους και επικεντρώνεις την προσοχή σου σε επαγγελματικά ζητήματα που έρχονται στο προσκήνιο.

Αισθηματικά

Πιθανό είναι να υπάρξουν κοινωνικές υποχρεώσεις στις οποίες θα πρέπει να παρευρεθείς, είναι σημαντικό να είναι το ταίρι σου δίπλα από εσένα για να χαρείτε μαζί όμορφες στιγμές. Αν είσαι αδέσμευτος/η μέσα από το επαγγελματικό περιβάλλον μπορεί να υπάρξει σημαντική νέα γνωριμία που θα αλλάξει τα δεδομένα της ζωής.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Ξέρεις τι ζητάς και πως θέλεις να προχωρήσεις στην επαγγελματική σου ζωή και αυτό είναι εμφανές. Πιθανό είναι να υπάρξουν επαγγελματικά ζητήματα που μπορεί να σε αναστατώσουν. Καλά θα κάνεις να εμπιστευτείς τον εαυτό σου και τις δυνατότητες που έχεις καθώς μπορείς να ξεπεράσεις τις όποιες δυσκολίες.

Ζυγός

Γενικά

Ζυγέ, η Σελήνη παραμένει για λίγο ακόμα στον Ταύρο και το τρίγωνο της με τον Κρόνο στον Αιγόκερω δημιουργεί μία σταθερή βάση συναισθηματικής φύσεως που σε ανακουφίζει από ανασφάλειες και φόβος. Το απόγευμα περνάει στους Διδύμους ανεβάζοντας κατακόρυφα την αισιοδοξία και την αυτοπεποίθησή σου.

Αισθηματικά

Είναι σημαντικό για εσένα να διασκεδάσεις με το ταίρι σου καθώς αυτό σου δημιουργεί ιδιαίτερη χαρά και αισιοδοξία για το κοινό μέλλον που έχετε μαζί. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέα γνωριμία μπορεί να προκύψει μέσα από το ευρύτερο περιβάλλον που θα σου δώσει φτερά ψυχολογικά και συναισθηματικά.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Έχεις την ευκαιρία να προχωρήσεις με σταθερά βήματα κλείνοντας συμφωνίες οικονομικής φύσεως σε σχέση με τρίτους. Οι επιχειρηματικές δράσεις που απασχολούν μπορούν να έχουν την εξέλιξη που θέλεις καθώς δείχνεις αποφασιστικότητα και σταθερή προσέγγιση σε ότι κι αν θέλεις να πετύχεις στη ζωή σου.

Σκορπιός

Γενικά

Σκορπιέ, η Σελήνη παραμένει για λίγο ακόμα στον Ταύρο και το τρίγωνο της με τον Κρόνο στον Αιγόκερω ενισχύει την ασφάλεια και τη σταθερότητα στην προσωπική σου ζωή. Το απόγευμα περνάει στους Διδύμους και στρέφει το ενδιαφέρον σου σε οικονομικά ζητήματα που μπορεί να σου δημιουργούν ανασφάλεια και αμφιβολίες.

Αισθηματικά

Αφιέρωσε χρόνο στο ταίρι σου και μην αφήνεις τους φόβους σου να επηρεάσουν τη σχέση και την πορεία της. Οι προσωπικές ανασφάλειες δεν πρέπει να δημιουργήσουν προβλήματα. Αν είσαι αδέσμευτος/η δύσκολα θα αφεθείς σε νέες γνωριμίες καθώς υπάρχει έντονη καχυποψία που δεν μπορείς να καταλαγιάσεις.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Οι συνεργασίες σου φαίνεται να έχουν σταθερή βάση καθώς έχεις ρεαλιστική σκέψη και προσέγγιση στα πράγματα. Προσπάθησε να προχωρήσεις με αργά και σταθερά βήματα καθώς οι εξελίξεις θα σας δικαιώσουν. Πιθανά οικονομικά ζητήματα έρχονται στο προσκήνιο, εμπιστεύσου την διαίσθηση σου γιατί θα σε δικαιώσει.

Τοξότης

Γενικά

Τοξότη, η Σελήνη παραμένει για λίγο ακόμα στον Ταύρο και το τρίγωνο της με τον Κρόνο στον Αιγόκερω σε βοηθά να σταθεροποιηθείς στο εργασιακό περιβάλλον χωρίς να έχεις άγχη. Το απόγευμα περνάει στους Διδύμους και αφήνεσαι να διασκεδάσεις καθώς η κοινωνικότητα απογειώνεται.

Αισθηματικά

Απήλαυσε στιγμές χαράς και συντροφικότητας με το ταίρι σου που θα λειτουργήσουν άκρως ανανεωτικά στη μεταξύ σας σχέση. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέες γνωριμίες μπορεί να έρθουν και να σε εντυπωσιάσουν με την επιμονή και το πείσμα που δείχνουν να σε κατακτήσουν.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Αντιμετωπίζεις καθημερινά ζητήματα και εργασιακές υποχρεώσεις με αυτοπεποίθηση και ωριμότητα και αυτό σε βοηθά να δώσεις τις απαιτούμενες λύσεις. Οι συνεργασίες σου έρχονται στο προσκήνιο καθώς επιδιώκεις να επικρατήσει αρμονική ατμόσφαιρα ώστε να αποδώσουμε το καλύτερο δυνατό για σένα.

Αιγόκερως

Γενικά

Αιγόκερε, η Σελήνη παραμένει για λίγο ακόμα στον Ταύρο και το τρίγωνο της με τον Κρόνο στο ζώδιό σου σε βοηθά να δείξεις με σταθερότητα και ωριμότητα τα συναισθήματα του στο ταίρι σου. Το απόγευμα περνάει στους Διδύμους και στρέφεις την προσοχή σου σε υποχρεώσεις της καθημερινότητας που σε απασχολούν.

Αισθηματικά

Μην εγκλωβίζεται σε λεπτομέρειες, άφησε τα συναισθήματα να θεμελιώσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τη σχέση καθώς αυτό θα δημιουργήσει η ιδανική κατάσταση για εσένα και το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η κυκλοθυμία και γκρίνια δεν επιτρέπουν να αφεθείς σε νέα γνωριμία που μπορεί να κεντρίσει την προσοχή σου.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Είναι σημαντικό να εμπιστευτείς τα πρόσωπα με τα οποία συνεργάζεσαι και να δείξεις ότι δεν θα διστάσεις να στηρίξεις με άμεσο και δυναμικό τρόπο κάθε τους ενέργεια. Πιθανό είναι να αυξηθούν οι υποχρεώσεις στην καθημερινότητα, μην αφήσεις την νευρικότητα να κυριαρχήσει.

Υδροχόος

Γενικά

Υδροχόε, η Σελήνη παραμένει για λίγο ακόμα στον Ταύρο και το τρίγωνο της με τον Κρόνο στον Αιγόκερω σου δίνει την ευκαιρία να κλείσεις υποθέσεις του παρελθόντος που απασχολούν την οικογένειά σου. Το απόγευμα περνάει στους Διδύμους και ανεβάζει κατακόρυφα το κέφι σου, ήρθε η ώρα για διασκέδαση.

Αισθηματικά

Μπορείς να απολαύσεις μοναδικές στιγμές πάθους με το ταίρι σου, αρκεί να αφήσεις στην άκρη τις αμφιβολίες που μπορεί να δημιουργήσουν ζητήματα μεταξύ σας. Αν είσαι αδέσμευτος/η μπορείς να εμπιστευτείς νέο πρόσωπο που έρχεται στη ζωή σου καθώς το πιθανότερο είναι ότι θέλει να σου προσφέρει τον καλύτερό του εαυτό.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Πιθανές είναι οι συναλλαγές για θέματα ακίνητης περιουσίας που θα σε απασχολήσουν σήμερα. Ήρθε το πλήρωμα του χρόνου να κλείσεις υποθέσεις που επηρεάζουν την ψυχολογία σου πραγματοποιώντας την καλύτερη δυνατή συμφωνία. Προσοχή σε σπατάλες οικονομικής φύσεως που μπορεί να έχουν επιπτώσεις στην τσέπη σου.

Ιχθύες

Γενικά

Ιχθύ, η Σελήνη παραμένει για λίγο ακόμα στον Ταύρο και το τρίγωνο της με τον Κρόνο στον Αιγόκερω σε βοηθά να επικοινωνήσεις στους γύρω σου με ωριμότητα και σύνεση μελλοντικά σχέδια που έχεις. Το απόγευμα περνάει στους Διδύμους και στρέφεις την προσοχή σου στην οικογένεια καθώς επιδιώκεις να βρεθείς μαζί τους.

Αισθηματικά

Είναι άμεση η ανάγκη που έχεις για να νιώσεις σταθερότητα και ασφάλεια στη σχέση σου και αυτό χαρακτηρίζει τη σημερινή ημέρα. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέο πρόσωπο μπορεί να έρθει στη ζωή σου που θα σε βοηθήσει να νιώσεις έντονα συναισθήματα και θα έχεις την αίσθηση του οικείου μαζί του.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Με σοβαρότητα και σταθερότητα δρομολογείς ιδανικά εμπορικές συμφωνίες και συνεργασίες που σε ενδιαφέρουν έντονα. Είναι σημαντικό για εσένα να δείξεις απόλυτη σοβαρότητα σε όλα τα επίπεδα ώστε να αντιληφθούν τα πρόσωπα με τα οποία συζητά την υπεύθυνη στάση που σε χαρακτηρίζει στην επαγγελματική σου ζωή

Leave a Comment

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :