Tα παρορμητικά ζώδια Κριοί, Ζυγοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι δυσκολεύονται, αλλά και από αυτούς  μόνο οι Κριοί και οι Ζυγοί έχουν το μεγαλύτερο " />

Hit enter after type your search item

Tα ζώδια σήμερα 13 Αυγούστου: Υδροχόοι, η καχυποψία δεν ωφελεί

/
/
img

Tα παρορμητικά ζώδια Κριοί, Ζυγοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι δυσκολεύονται, αλλά και από αυτούς  μόνο οι Κριοί και οι Ζυγοί έχουν το μεγαλύτερο βάρος ή τους περιορισμούς. Οι Καρκίνοι απολαμβάνουν μικρή εύνοια σε οικονομικά και σχέσεις, ενώ οι Αιγόκεροι γλιτώνουν με μικρότερο κόστος, ακόμα και στις πιο δύσκολες υποθέσεις. 

Ακολουθούν οι αναλυτικές ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια για την Πέμπτη 13 Αυγούστου από τη Σμάρω Σωτηράκη.

Κριός

Γενικά

Κριέ, το τετράγωνο του Άρη στο ζώδιό σου με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω μπορεί οδηγήσει σε συγκρουσιακές διαθέσεις και εξουσιαστικές συμπεριφορές που θα ενοχλήσουν στις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Η Σελήνη βρίσκεται στους Διδύμους και σου δίνεται η ευκαιρία να ξεφύγεις συζητώντας με κοντινά σου πρόσωπα.

Αισθηματικά

Είναι απαραίτητο να αφήσεις την καχυποψία στο περιθώριο και να εκφράσεις ανοιχτά τι είναι αυτό που μπορεί να σε ενοχλεί στην προσωπική σου ζωή. Αν είσαι αδέσμευτος/η μπορεί να υπάρξουν νέα πρόσωπα που θα σε απασχολήσουν, οι φόβοι σου θα αποτελέσουν ανασταλτικό παράγοντα για την οποία εξέλιξη.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Η διάθεση να επιβληθείς στις συνεργασίες σου είναι χαρακτηριστική και μπορεί να δημιουργήσει σημαντικά προβλήματα. Προσπάθησε να αποφύγεις χειριστικές συμπεριφορές και υπόγειες καταστάσεις που θα δημιουργήσουν νεύρα και έντονες συγκρούσεις. Εκφράζοντας τις σκέψεις σου μπορεί να ανακαλύψεις τις κοινές ανησυχίες των συνεργατών σου.

Ταύρος

Γενικά

Ταύρε, το τετράγωνο του Άρη στον Κριό με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω ενισχύει την κυκλοθυμία και δεν αποκλείεται να επιδιώξεις να απομακρυνθείς από το ευρύτερο περιβάλλον. Η Σελήνη βρίσκεται στους Διδύμους και σε απασχολούν οικονομικά ζητήματα που θέλεις να τακτοποιήσεις λόγω των ανασφαλειών σου.

Αισθηματικά

Προσπάθησε να κατευνάσεις φόβους και ανησυχίες που μπορεί να δημιουργήσουν προβλήματα και προέρχονται από παρελθούσες καταστάσεις. Αν είσαι αδέσμευτος/η είναι σημαντικό να έχεις ξεκάθαρη σκέψη όταν δείξε ενδιαφέρον για νέο πρόσωπο που μπαίνει στη ζωή σου και να αφήσεις τα απωθημένα στην άκρη.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Σου δίνεται η ευκαιρία να ασχοληθείς με οικονομικά ζητήματα που σε ενδιαφέρουν καθώς θέλεις να προχωρήσεις με σχέδια που μπορούν να σου αποφέρουν καλύτερο εισόδημα. Είναι σημαντικό να δείξεις διαλλακτικότητα στις απόψεις των άλλων καθώς το πείσμα θα προκαλέσει ένταση.

Δίδυμοι

Γενικά

Δίδυμε, το τετράγωνο του Άρη στον Κριό με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω μπορεί να φέρει στην επιφάνεια έντονη καχυποψία για φιλικά πρόσωπα προκαλώντας αντιπαραθέσεις. Η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιό σου και μπορείς να επικεντρωθείς σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο στα σχέδια που έχεις.

Αισθηματικά

Το ταίρι σου μπορεί να νιώσει τις βαθύτερες ανάγκες που έχεις αρκεί να του δώσεις την ευκαιρία να εκφράσει τις δικές του και να βρείτε τις απαραίτητες ισορροπίες. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανό είναι να υπάρξουν νέα πρόσωπα στη ζωή σου καθώς έχεις στον πρωταγωνιστικό ρόλο και δεν μπορείς να περάσεις απαρατήρητος.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Προσεκτικός θα πρέπει να είσαι στο επαγγελματικό περιβάλλον καθώς δεν θα διστάσεις να συγκρουστείς με πρόσωπα που συνεργάζεσαι. Η καχυποψία βρίσκεται στα ύψη και θα το δείξεις άμεσα και ξεκάθαρα με τις κινήσεις του. Προσπάθησε να πάρεις πρωτοβουλίες που θα σε αποφορτίσουν και θα βοηθήσουν τα σχέδιά σου.

Καρκίνος

Γενικά

Καρκίνε, το τετράγωνο του Άρη στον Κριό με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω δημιουργεί ένα εκρηκτικό σκηνικό στην επαγγελματική σου ζωή με πολλές εντάσεις. Η Σελήνη βρίσκεται στους Διδύμους και δεν σου επιτρέπει να έχεις ξεκάθαρη σκέψη και διαχείριση σε ζητήματα που σε απασχολούν έντονα.

Αισθηματικά

Είναι σημαντικό να ξεκαθαρίσεις στο ταίρι σου τι είναι αυτό που σου δημιουργεί ανασφάλεια καθώς η νευρικότητα κυριαρχεί και μπορεί να υπάρξουν αντιπαραθέσεις μεταξύ σας. Αν είσαι αδέσμευτος/η επιστροφές από το παρελθόν δεν αποκλείεται να επηρεάζουν την ψυχολογία σου και να προκληθούν προστριβές που καλό είναι να αποφύγεις.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Δεν αποκλείεται να νιώσεις ότι πρόσωπα μέσα από το επαγγελματικό περιβάλλον προσπαθούν να περιορίσουν την εξέλιξή σου ή λειτουργούν υπόγεια εις βάρος σου. Προσοχή σε σπασμωδικές αντιδράσεις και συγκρουσιακές καταστάσεις που μπορεί να οδηγήσουν σε ρήξεις.

Λέων

Γενικά

Λέοντα, το τετράγωνο του Άρη στον Κριό με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω δεν αποκλείεται να δημιουργήσει ανησυχία και εντάσεις με πρόσωπα του ευρύτερου περιβάλλοντος. Η Σελήνη βρίσκεται στους Διδύμους και επιδιώκεις να βρεθείς με φιλικά πρόσωπα που μπορούν να σε χαλαρώσουν.

Αισθηματικά

Οι κοινοί στόχοι που έχεις με το ταίρι σου μπορούν να σας βοηθήσουν να λειτουργήσετε σαν ομάδα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και να έρθετε πιο κοντά από ποτέ. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέα γνωριμία μπορεί να προκύψει μέσα από το φιλικό περιβάλλον που θα σου κεντρίσει την προσοχή λόγω των παρόμοιων απόψεων σε κοινωνικά θέματα.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Λειτουργείς με ομαδικό πνεύμα και αυτό είναι σημαντικό για τα επαγγελματικά ζητήματα που σε ενδιαφέρει. Μπορείς να έρθεις πιο κοντά από ποτέ στα όνειρά σου αρκεί να εκφράσεις σκέψεις και ιδέες που έχεις. Θα ανακαλύψεις ότι πολλοί θα σταθούν αρωγοί σε κάθε προσπάθειά σου.

Παρθένος

Γενικά

Παρθένε, το τετράγωνο του Άρη στον Κριό με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω ενισχύει την καχυποψία και τις αμφιβολίες σε οικονομικά ζητήματα που αντιμετωπίζει. Η Σελήνη βρίσκεται στους Διδύμους αυξάνοντας κατακόρυφα τις επαγγελματικές υποχρεώσεις που μπορεί να σου δημιουργούν επιπλέον άγχος.

Αισθηματικά

Το ταίρι σου σήμερα μπορεί να είναι το ιδανικό καταφύγιο για εσένα ώστε να χαλαρώσεις και να ξεφύγεις από μία δύσκολη μέρα με πολλές υποχρεώσεις. Αν είσαι αδέσμευτος/η μέσα από το επαγγελματικό περιβάλλον μπορεί να προκύψει νέο πρόσωπο που θα σου κεντρίσει την προσοχή με την ώριμη προσέγγισή του.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Προσοχή θα πρέπει να δείξεις σε οικονομικές συμφωνίες και επιχειρηματικές κινήσεις που μπορεί να σε ενδιαφέρουν καθώς η καχυποψία και οι ανασφάλειες μπορεί να οδηγήσουν σε περίεργες σκέψεις και παράλογες συμπεριφορές. Κράτησε χαμηλούς τόνους για να δεις ξεκάθαρα πως πρέπει να κινηθείς.

Ζυγός

Γενικά

Ζυγέ, το τετράγωνο του Άρη στον Κριό με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω μπορεί να προκαλέσει σημαντικές εντάσεις σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. Η Σελήνη βρίσκεται στους Διδύμους και σε βοηθά να ξεφύγεις από τις εντάσεις με πρόσωπα από το ευρύτερο περιβάλλον που φροντίζουν να διασκεδάσεις.

Αισθηματικά

Προσπάθησε να χαλιναγωγήσεις πιθανές ανησυχίες που έχεις για τη σχέση σου και φρόντισε να κρατήσει την ψυχραιμία σου σε περίπτωση το ταίρι σου είναι επιθετικό μαζί σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η δεν είναι εύκολο να θέτει σε μία γνωριμία καθώς είσαι επιφυλακτικός και καχυποψία σε κατακλύζει.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Προσοχή θα πρέπει να δείξεις σε ότι αφορά τις συνεργασίες σου καθώς δεν αποκλείεται να υπάρξουν ανταγωνιστικές συμπεριφορές μπορεί να σε πληγώσουν. Ο θυμός και η ανασφάλεια θα οδηγήσουν σε σφοδρές συγκρούσεις που καλό είναι να αποφύγεις για να μην υπάρξουν ρίξεις..

Σκορπιός

Γενικά

Σκορπιέ, το τετράγωνο του Άρη στον Κριό με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω δημιουργεί αναστάτωση και εριστικές συμπεριφορές στην καθημερινότητα. Η Σελήνη βρίσκεται στους Διδύμους και ο εκνευρισμός εντείνεται καθώς υπάρχουν αμφιβολίες που εκδηλώνονται σε προσωπικό επίπεδο.

Αισθηματικά

Είναι σημαντικό να χαλιναγωγήσεις απωθημένα και φόβους που μπορεί να επηρεάσουν αρνητικά τη σχέση σου καθώς ο εκνευρισμός κυριαρχεί στην προσωπική σου ζωή. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανό είναι να υπάρξει νέο πρόσωπο που θα δείξει ενδιαφέρον για εσένα, οι αντιδράσεις σου θα κρίνουν τη εξέλιξη.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Είναι απαραίτητο να κρατήσεις χαμηλούς τόνους στην καθημερινότητα και το εργασιακό περιβάλλον καθώς έρχονται στην επιφάνεια θυμός και έντονη καχυποψία που μπορεί να δημιουργήσουν προβλήματα με συναδέλφους. Είναι απαραίτητο να δείξεις ωριμότητα και να αποφύγεις συγκρούσεις που θα έχουν κόστος.

Τοξότης

Γενικά

Τοξότη, το τετράγωνο του Άρη στον Κριό με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω ενισχύει τις ανασφάλειες και τους φόβους δημιουργώντας προβλήματα στην προσωπική σου ζωή. Η Σελήνη βρίσκεται στους Διδύμους και επιδιώκεις να κοινωνικοποιηθείς για να ξεφύγεις από τις δυσκολίες που μπορεί να υπάρχουν.

Αισθηματικά

Είναι σημαντικό να δώσεις την ευκαιρία στο ταίρι σου να εκφράσει αυτά που νιώθει και να μην μπεις σε διαδικασία έντονη καχυποψία μπορεί να προκαλέσει σπουδαίες εντάσεις. Αν είσαι αδέσμευτος/η πολλοί θα είναι αυτοί που θα δείξουν ενδιαφέρον για εσένα, είναι απαραίτητο να αφεθείς και να αφήσεις τους φόβους σου στο περιθώριο.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Η διάθεση να κρατήσεις ισορροπίες στις συνεργασίες θα σε βοηθήσει να δεις ξεκάθαρα τι είναι αυτό που ικανοποιεί τους άλλους και μπορεί να προσδώσει σημαντικά οφέλη σε επαγγελματικό επίπεδο. Είναι απαραίτητο βέβαια να ικανοποιήσεις και τις δικές σου ανάγκες διαφορετικά η υποχωρητικότητα που θα δείξεις δεν θα είναι ωφέλιμη για εσένα.

Αιγόκερως

Γενικά

Αιγόκερε, το τετράγωνο του Άρη στον Κριό με τον Πλούτωνα στο ζώδιό σου μπορεί να δημιουργήσει σημαντικά προβλήματα σε οικογενειακό επίπεδο προκαλώντας έντονες κόντρες. Η Σελήνη βρίσκεται στους Διδύμους και ασχολείσαι με θέματα καθημερινής φύσεως και εργασιακά που πιέζουν το πρόγραμμά σου.

Αισθηματικά

Μπορείς να γίνεις σκληρός και εξουσιαστικός με το ταίρι σου, προσπάθησε να το αποφύγεις καθώς θα δημιουργήσει σημαντικά προβλήματα στην προσωπική σου ζωή. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανό είναι να υπάρξουν νέα πρόσωπα που θα δείξουν ενδιαφέρον, όμως δεν είσαι έτοιμος να αφεθείς σε κάτι καινούργιο.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Υπόγειες κινήσεις και χτυπήματα κάτω από το τραπέζι θα επηρεάζουν σημαντικά την επαγγελματική σου ζωή. Καλά θα κάνεις να περιορίσεις τον εκνευρισμό και την ένταση που μπορεί να εκδηλώσεις στο επαγγελματικό περιβάλλον καθώς δεν θα σε βοηθήσει να διεκπεραιώσεις τις υποχρεώσεις σου. Δεν πρέπει να εκτεθείς στους ανωτέρους σου.

Υδροχόος

Γενικά

Υδροχόε, το τετράγωνο του Άρη στον Κριό με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω ενισχύει τις αμφιβολίες και την καχυποψία για πρόσωπα του κοντινού σου περιβάλλοντος. Η Σελήνη βρίσκεται στους Διδύμους και σε βοηθά να ξεφύγεις από την ένταση καθώς μπορείς να στραφείς στις παρέες σου και να διασκεδάσεις εκτονώνοντας τη νευρικότητα.

Αισθηματικά

Άφησε το ταίρι σου να σε χαλαρώσει και να περάσεις όμορφες στιγμές μαζί του πώς να σε βοηθήσουν να ξεπεράσεις την όποια νευρικότητα υπάρχει. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανό είναι να υπάρξει νέα γνωριμία καθώς η γοητεία και η επικοινωνιακή σου διάθεση κεντρίζουν το ενδιαφέρον πολλών και θέλουν να σε πλησιάσουν.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Σημαντικά προβλήματα μπορεί να προκύψουν σε εμπορικές συμφωνίες και θέματα επικοινωνίας που σε ενδιαφέρουν καθώς η υποψία και οι αμφιβολίες για τα πρόσωπα με τα οποία συνομιλίες θα επηρεάσουν την κρίση σου. Προσπάθησε να κρατήσεις χαμηλούς τόνους και με ηρεμία να σκεφτείς αν οι υποψίες που έχεις βασίζονται σε πραγματικά γεγονότα.

Ιχθύες

Γενικά

Ιχθύ, το τετράγωνο του Άρη στον Κριό με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω δεν αποκλείεται να δημιουργήσουν προβλήματα σε οικονομικά θέματα καθώς η αντίδρασή σου θα είναι έντονη. Η Σελήνη βρίσκεται στους Διδύμους και δείχνεις το ενδιαφέρον σου σε οικογενειακές υποθέσεις που σε απασχολούν έντονα.

Αισθηματικά

Είναι σημαντικό να μην προσπαθήσεις να επιβληθείς πεισματικά το ταίρι σου καθώς αυτό θα έχει αρνητικές προεκτάσεις στην προσωπική σου ζωή. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανό είναι να υπάρξει νέο πρόσωπο, όμως η αναστάτωση που νιώθεις και οι προσωπική σου φόβοι δεν σου επιτρέπουν να έχεις ξεκάθαρη σκέψη.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Είναι σημαντικό να δρομολογήσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για εσένα οικονομικές υποθέσεις που μπορεί να έχεις, όμως θα πρέπει να αφήσεις στο περιθώριο τις όποιες αμφιβολίες για τα πρόσωπα που εμπλέκονται. Πιθανό είναι να προκύψουν ζητήματα ακίνητης περιουσίας που πρέπει να χειριστείς με ψυχραιμία και ξεκάθαρη σκέψη

Leave a Comment

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :