Tα ζώδια σήμερα 17 Φεβρουαρίου: Δίδυμοι, το παρασκήνιο σας φέρνει σκοτούρες


Το τετράγωνο του Κρόνου με τον Ουρανό είναι μία δύσκολη όψη για όλ ατα ζώδια και θα έχει επιρροή δύο μήνες, ουσιαστική θα είναι η επίδραση στον τρόπο σκέψης, θα υπάρξουν αντιδράσεις, ανατροπές, επαναστατικές τάσεις, οι καταστάσεις θα είναι αμφίρροπες. Δεν θα λείψουν οι ιδεολογικές ανατροπές, για κάποιους χαρακτήρες θα είναι δύσκολο να προσαρμοστούν στα δεδομένα κοινωνικά επαγγελματικά ή προσωπικά.
Την εμφάνιση τους θα κάνουν αντισυμβατικές συμπεριφορές, θα υπάρξουν εξάρσεις, απαραίτητο θα είναι να αποφευχθούν οι έντονες αντιπαραθέσεις και οι ρήξεις. Προσοχή στις συνεργασίες στις σχέσεις και στις φιλίες, θα είναι δύσκολο να οριοθετηθούν οι καταστάσεις και οι αντιδράσεις. Οι ευάλωτοι και φοβικοί χαρακτήρες προσοχή στην έντονη ανησυχία, καλό θα είναι να μη δοθεί έκταση στις απογοητευτικές και αρνητικές σκέψεις, το έντονο άγχος θα οδηγήσει σε υπερβολές και λάθη.
Το πέρασμα της Σελήνης στον Ταύρο θα δημιουργήσει την ανάγκη για ασφάλεια σταθερότητα και συναισθηματική ισορροπία. Σε θέματα επαγγελματικής φύσης για να γίνουν βήματα προσέγγισης ή διεκδίκησης πρώτα θα αναζητηθεί σταθερό έδαφος, οριοθετημένη θα είναι η παρόρμηση. Στον αισθηματικό τομέα ζευγάρια που διατηρούν μακροχρόνιο δεσμό δεν αποκλείεται συζητήσουν για θέματα δέσμευσης και μελλοντικής εξέλιξης.
Το εξάγωνο της Σελήνης με τον Ήλιο είναι μία θετική όψη, φέρνει αισιοδοξία στις διαθέσεις, θα υπάρξουν θετικά ανοίγματα τόσο στον επαγγελματικό τομέα όσο και στον αισθηματικό. Οι συναντήσεις που θα προκύψουν θα είναι ευχάριστες και αισιόδοξες θα υπάρξει η δυνατότητα να δοθούν λύσεις.
Το τετράγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο και η σύνοδος της με τον Ουρανό ίσως να φέρει κάποιες δυσκολίες, ωστόσο αν οι ενέργειες και οι σκέψεις είναι συνετές τα εμπόδια θα είναι προσπελάσιμα. Δεν θα λείψουν οι ασυνήθιστες προσεγγίσεις, προσοχή στις υπερβολές και στα βιαστικά συμπεράσματα.
Διαβάστε τις αναλυτικές ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια από τη Σμάρω Σωτηράκη:
ΚΡΙΟΣ
Κριέ, το πρωί δημιουργεί τις προϋποθέσεις για σημαντικές συζητήσεις στον εργασιακό χώρο. Το απόγευμα ενισχύει την καχυποψία και τις ανασφάλειες σε ότι αφορά την κοινωνική σου εικόνα.
Επαγγελματικά – οικονομικά 
Αξιοποίησε τις ευκαιρίες που θα σου δοθούν για να συζητήσεις εργασιακά θέματα. Παράλληλα όμως μην επιτρέπεις σε ότι σε φοβίζει να κυριαρχήσει και να δημιουργήσει προβλήματα επαγγελματικό περιβάλλον. Βρίσκεις λύσεις και αυτό είναι που σε κάνει να ξεχωρίζεις στην καριέρα σου.
Ο Κριός στα αισθηματικά:
Προσπάθησε να ξεπεράσεις φόβους που μπορεί να επηρεάζουν την προσωπική σου ζωή δημιουργώντας προβλήματα στη σχέση σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η η καχυποψία και οι αμφιβολίες να παίξουν αρνητικό ρόλο σε πιθανή νέα γνωριμία, προσπάθησε να τις περιορίσει.
ΤΑΥΡΟΣ
Ταύρε, σήμερα δεν αποκλείεται να προκύψουν νέες γνωριμίες που θα λειτουργήσουν αναγεννησιακά για εσένα. Επικεντρώνεσαι σε επαγγελματικές υποχρεώσεις που μπορεί να σε αγχώνουν έντονα.
Επαγγελματικά – οικονομικά
Ένταση μπορεί να επικρατήσει σε επαγγελματικό επίπεδο κάβος αυξάνονται οι υποχρεώσεις και αυτό μπορεί να σου δημιουργεί άγχος και ανασφάλεια. Προσεκτικός θα πρέπει να είσαι απέναντι στους ανωτέρους σου αφού πιθανότητα να υπάρξουν συγκρούσεις που θα δημιουργήσουν προβλήματα στη σχέση σας. 
Ο Ταύρος στα αισθηματικά:
Η επικοινωνία σε προσωπικό επίπεδο μπορεί να φέρει στην επιφάνεια τα βαθύτερα συναισθήματα προσοχή στην έντονη ζήλια που θα δημιουργήσει προβλήματα στη σχέση. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέα πρόσωπα έρχονται μέσα από το φιλικό περιβάλλον, εμμονικές συμπεριφορές μπορεί να δημιουργήσουν εντάσεις.
ΔΙΔΥΜΟΣ
Δίδυμε, η σημερινή μέρα δεν αποκλείεται να φέρει στην επιφάνεια οικονομικά ζητήματα παρασκηνιακές συμπεριφορές που θα σε ενοχλήσουν. Το απόγευμα αυξάνει κατακόρυφα την ανάγκη για διασκέδαση και φλερτ.
Επαγγελματικά – οικονομικά
Προσοχή θα πρέπει να δείξεις σε οικονομικές υποθέσεις που μπορεί να σε απασχολούν έντονα καθώς δεν αποκλείεται να υπάρχουν πρόσωπα που προσπαθούν να σε κατευθύνουν με τον τρόπο που τους συμφέρει. Οι εντάσεις θα είναι βέβαιες αν δεν προσπαθήσεις να σκεφτείς ψύχραιμα και λογικά.
Ο Δίδυμος στα αισθηματικά:
Είναι απαραίτητο να δείξεις ότι οι ανασφάλειές δεν μπορούν να χαλάσουν την ατμόσφαιρα στη σχέση σου καθώς αυτό θα σας βοηθήσει να ξεπεράσετε πιθανές εντάσεις μεταξύ σας. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέα γνωριμία έρχεται μέσα από το ευρύτερο περιβάλλον, έντονα συναισθήματα σου προκαλούνται που πρέπει να επιχειρηθεί.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Καρκίνε, το πρωί μπορεί να δημιουργήσει το ιδανικό πλαίσιο για σημαντικές συζητήσεις εμπορικού χαρακτήρα. Το απόγευμα ενισχύει την καχυποψία και την ανάγκη ελέγχου σε σημαντικές σχέσεις της ζωής σου.
Επαγγελματικά – οικονομικά
Η καχυποψία που μπορεί να υπάρξει σε ότι αφορά συνεργάτες και επαγγελματικές κινήσεις που θέλεις να πραγματοποιήσεις θα επηρεάσει σημαντικά την προσωπική σου εξέλιξη. Αξιοποίησε ευκαιρίες για νέες συμφωνίες σε ότι αφορά το εμπόριο και την επικοινωνία.
Ο Καρκίνος στα αισθηματικά:
Προσοχή καθώς θέλεις να επιβάλεις απόψεις και συμπεριφορές στο ταίρι σου λόγω των ανασφαλειών σου. Απέφυγε το γιατί θα δημιουργήσει εκρηκτική ατμόσφαιρα. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέα γνωριμία μπορεί να έρθει στην προσωπική σου ζωή ώστε να μεταμορφώσει σε όλα τα επίπεδα.
ΛΕΩΝ
Λέοντα, η μέρα σου δίνει την ευκαιρία να συζητήσει με ευνοϊκούς όρους οικονομικά ζητήματα που σε ενδιαφέρουν. Το απόγευμα μπορεί να λειτουργήσει πιεστικά σε καθημερινό και εργασιακό επίπεδο. 
Επαγγελματικά – οικονομικά
Μπορείς να κινηθείς άκρως διαισθητικά στον εργασιακό χώρο καθώς αυτό θα σε βοηθήσει να ξεφύγεις από τη νευρικότητα και να αντιληφθείς με ευκολία ποιες είναι οι καλύτερες λύσεις που μπορεί να έχεις. Σημαντικές θα είναι οι συζητήσεις που μπορούν να καταλήξουν σε εξαιρετικά οικονομικά οφέλη για εσένα.
Ο Λέων στα αισθηματικά:
Οι ανησυχίες σου αυξάνονται λόγω εργασιακών υποχρεώσεων όμως δεν πρέπει να επηρεάσουν την σχέση σου. Προσπάθησε να μην δημιουργήσεις επιπλέον προβλήματα. Αν είσαι αδέσμευτος/η από τον εργασιακό χώρο μπορεί να υπάρξει νέο πρόσωπο που θα προσπαθήσει να επιβάλλει την παρουσία του στη ζωή σου.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Παρθένε, η μέρα σε βοηθά να εκφράσεις με ευκολία συναισθήματα κυρίως στην προσωπική σου ζωή. Το απόγευμα απογειώνει το πάθος και τις αισθήσεις απολαμβάνοντας μοναδικές στιγμές με το ταίρι σου.
Επαγγελματικά – οικονομικά
Η αισιοδοξία και η γενναιοδωρία σου θα παίξουν σημαντικό ρόλο ώστε να υπάρξει η απαραίτητη ισορροπία στις συνεργασίες. Μεγαλεπήβολα σχέδια μπορεί να σε ενθουσιάσουν, θα πρέπει όμως να είσαι απόλυτα ρεαλιστής για κάθε προσπάθεια που θέλεις να πραγματοποιήσεις.
Ο Παρθένος στα αισθηματικά:
Μπορείς να βιώσεις μοναδικές στιγμές με το πρόσωπο που έχεις στο πλευρό σου αρκεί να αφήσεις στην άκρη πιθανές αμφιβολίες που μπορεί να δημιουργήσουν εντάσεις. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέο πρόσωπο μπορεί να έρθει στη ζωή σου δημιουργώντας τις προϋποθέσεις για αναγεννησιακές αλλαγές στην αγάπη.
ΖΥΓΟΣ
Ζυγέ, το πρωί σε βοηθά να εκφράσεις όλα αυτά που σε προβληματίζουν από παλιά σε πρόσωπα του οικογενειακού του περιβάλλοντος. Το απόγευμα ενισχύει την ένταση στην οικογένεια και την ανάγκη δομικών αλλαγών.
Επαγγελματικά – οικονομικά
Προσπάθησε να κλείσει ζητήματα που εκκρεμούν και αφορούν την ακίνητη περιουσία καθώς είναι σημαντικό να αξιοποιήσεις πιθανές ευκαιρίες που σου δίνονται. Προσοχή σε ανασφάλειες και καχυποψία που θα σε προβληματίσουν έντονα και θα αναστατώσουν πιθανές συμφωνίες.
Ο Ζυγός στα αισθηματικά:
Εκφράζοντας τα βαθύτερα συναισθήματα που έχεις στο ταίρι σου μπορείς να αντιληφθείς με ευκολία πώς νιώθει και τι θέλει πραγματικά από εσένα. Αν είσαι αδέσμευτος/η το έλλειμμα εμπιστοσύνης μπορεί να δημιουργήσει σημαντικά προβλήματα σε πιθανή νέα γνωριμία.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Σκορπιέ, η μέρα δημιουργεί τις προϋποθέσεις για σημαντικές συζητήσεις με πρόσωπα του φιλικού περιβάλλοντος. Το απόγευμα σε βοηθά να διεισδύσεις στις σκέψεις των άλλων ώστε να αντιληφθείς πως πραγματικά νιώθουν.
Επαγγελματικά – οικονομικά
Σημαντικές μπορεί να είναι οι συμφωνίες σε ότι αφορά εμπορικά ζητήματα που σε απασχολούν έντονα αυτό το διάστημα. Προσπάθησε να αξιοποιείς ευκαιρίες καθώς είναι πολύ πιθανό να αποδώσουν σημαντικά οφέλη και σε οικονομικό επίπεδο.
Ο Σκορπιός στα αισθηματικά:
Βαθύτερες συζητήσεις θα παίξουν σημαντικό ρόλο ώστε να ξεκαθαριστούν παρεξηγήσεις στην προσωπική σου ζωή. Αν είσαι αδέσμευτος/η μέσα από τις παρέες σου μπορεί να προκύψει μία γνωριμία που θα είναι σε βοηθήσει να εκδηλώσεις βαθύτερα συναισθήματα και σκέψεις.
ΤΟΞΟΤΗΣ
Τοξότη, το πρωί δημιουργεί τις καλύτερες δυνατές συνθήκες για σημαντικές συζητήσεις στο επαγγελματικό περιβάλλον. Το απόγευμα δεν αποκλείεται να φέρει στην επιφάνεια φόβους και ανασφάλειες που σε ταλαιπωρούν.
Επαγγελματικά – οικονομικά
Σημαντικά ζητήματα μπορεί να συζητηθούν στην επαγγελματική σου στέγη καθώς έρχονται στο προσκήνιο οικονομικές υποθέσεις που σε απασχολούν έντονα. Προσπάθησε να αξιοποιήσεις πιθανές ευκαιρίες καθώς οι συνθήκες είναι ευνοϊκές για να αυξήσεις το εισόδημά σου.
Ο Τοξότης στα αισθηματικά:
Προσπάθησε να ξεπεράσεις ανασφάλειες και έλλειμμα αυτοπεποίθησης που επηρεάζει αρνητικά την προσωπική σου ζωή. Αν είσαι αδέσμευτος/η δεν είναι εύκολο να εμπιστευτείς νέο πρόσωπο που έρχεται στη ζωή σου και αυτό μπορεί να οδηγήσει σε έντονη καχυποψία και σπασμωδικές κινήσεις. 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Αιγόκερε, το πρωί σου δίνει την ευκαιρία να ασχοληθείς με πνευματικά ζητήματα και θέματα παιδείας που σε ενδιαφέρουν έντονα. Το απόγευμα μπορεί να σε οδηγήσει σε επιθετικές συμπεριφορές που θα ενοχλήσουν.
Επαγγελματικά – οικονομικά
Αξιοποίησε πιθανές ευκαιρίες που έρχονται στην επαγγελματική σου ζωή καθώς σε βοηθούν να σχεδιάσεις μελλοντικές υποθέσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Προσοχή καθώς η ανάγκη ελέγχου και χειρισμού μπορεί να δημιουργήσει εντάσεις με τους συνεργάτες σου.
Ο Αιγόκερως στα αισθηματικά:
Είναι σημαντικό να αφήσεις τον εαυτό σου να εκφράσεις όλα αυτά που νιώθει μακριά από περιορισμούς και καχυποψία που θα επηρεάσουν τη σχέση σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέα γνωριμία μπορεί να έρθει στη ζωή σου και να αλλάξει συθέμελα την άποψή σου σε ότι αφορά τις σχέσεις.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Υδροχόε, το πρωί σε βοηθά να λύσεις καταστάσεις οικονομικής φύσεως που σε ταλαιπωρούν εδώ και καιρό. Το απόγευμα μπορεί να ενισχύει ανασφάλειες και τραύματα του παρελθόντος που ακόμα σε ταλαιπωρούν.
Επαγγελματικά – οικονομικά
Προσπάθησε να τακτοποιήσεις ζητήματα που εκκρεμούν και που πιθανά σου δημιουργούν άγχος εμπιστευόμενος απόλυτα την διαίσθηση σου. Ευνοϊκές συνθήκες για οικονομικές συμφωνίες που δεν ήταν εύκολο να κλείσουν το τελευταίο χρονικό διάστημα, όμως τώρα οι συνθήκες έχουν αλλάξει.
Ο Υδροχόος στα αισθηματικά:
Πάθος και τρυφερότητα μπορούν να απογειώσουν την προσωπική σου ζωή και να σε βοηθήσουν να πετάξεις από πάνω σου όλα αυτά που σε πληγώνουν. Αν είσαι αδέσμευτος/η πρόσωπα από το παρελθόν που έχουν στιγματίσει την ζωή σου επιστρέφουν και διεκδικούν μία θέση δίπλα σου
ΙΧΘΥΣ
Ιχθύ, η ανάγκη να νιώσεις σταθερότητα και ασφάλεια στη ζωή σου κυριαρχεί και αυτό μπορείς να το εκδηλώσεις άμεσα σε πρόσωπα του οικογενειακού περιβάλλοντος που μπορούν να σε καταλάβουν. Να είσαι βέβαιος ότι η συζήτηση μαζί τους θα σε γεμίσει χαρά και αγαλλίαση. 
Επαγγελματικά – οικονομικά
Αξιοποίησε τη συγκεκριμένη συγκυρία για να δώσεις λύσεις σε οικονομικά θέματα που μπορεί να σε ταλαιπωρούν. Έχεις την ευκαιρία να συζητήσεις με πρόσωπα από τον επαγγελματικό περίγυρό που μπορείς να τα φέρεις στα νερά σου και να αντιληφθούν ξεκάθαρα τι είναι αυτό που σε ικανοποιεί και θέλεις να πετύχεις.
Ο Ιχθύς στα αισθηματικά:
Έχεις την ευκαιρία να ξεκαθαρίσεις πιθανά ζητήματα με το ταίρι σου και να αφεθείς στο πάθος και τον αισθησιασμό που θα δημιουργήσει το καλύτερο δυνατό σκηνικό στις σχέσεις σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η είναι πιθανό να υπάρξει νέο πρόσωπο που θα σου κεντρίσει την προσοχή με την ρεαλιστική σκέψη και τα έντονα συναισθήματα που εκδηλώνει.
.ethnos