Hit enter after type your search item
freegossip.gr

Το Νο1 μαγκαζίνο στο ίντερνετ

zodia20
Ο Ερμής κάνει την είσοδό του στον Ζυγό και θα παραμείνει σε αυτή τη θέση μέχρι τις 6 Νοεμβρίου. Tα χαρακτηριστικά για όλα τα ζώδια θα είναι διπλωματία, συγκαταβατική διάθεση, έμφαση θα δοθεί στη δικαιοσύνη στην ισότητα, πρόσφορο θα είναι το έδαφος για επανασυνδέσεις και συμφιλιώσεις.
Οι συνθήκες θα είναι ευνοϊκές για συζητήσεις κυρίως αισθηματικής φύσης, τα χωρισμένα ή τσακωμένα ζευγάρια θα έχουν τη δυνατότητα να συζητήσουν τα επίμαχα ζητήματα και να βρουν άμεσες λύσεις. Οι διαθέσεις θα είναι ειρηνικές, θα ακουστούν εξομολογήσεις ικανές να οδηγήσουν σε επανένωση . Προσοχή στην αναποφασιστικότητα, δυσκολία θα υπάρξει στην λήψη πρωτοβουλιών και αποφάσεων.  
Η Σελήνη βρίσκεται στους Διδύμους θα εκδηλωθεί ανάγκη για κοινωνικοποίηση, έμφαση θα δοθεί στις συναναστροφές, οι προσεγγίσεις θα είναι άνετες και απελευθερωμένες. 
Προσοχή θα πρέπει να δοθεί στο τετράγωνο της Σελήνης με τον Ήλιο, θα υπάρξει αναποφασιστικότητα, οι εσωτερικές συγκρούσεις θα δημιουργήσουν ένταση, απαραίτητο θα είναι να αποφευχθούν οι εξάρσεις και τα απότομα ξεσπάσματα.
Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο είναι μία θετική όψη φεύγει η εμμονή και η προσκόλληση, οι ενέργειες θα είναι οργανωμένες και όχι σπασμωδικές, θα υπάρξει εσωτερική πειθαρχία. 
Διαβάστε τις αναλυτικές ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια από τη Σμάρω Σωτηράκη:
Ο Κριός και η ημερήσια αστρολογική πρόβλεψή σου:
Κριέ, ο συναισθηματισμός είναι έντονος και μπορεί να σε βάλει σε διαδικασία να σκεφτείς λάθος πράγματα για πρόσωπα του κοντινού σου περιγύρου. Οι παρεξηγήσεις είναι πιθανές γι’ αυτό πρόσεξε καθώς η ανάγκη για αυταπάτες μπορεί να οδηγήσει σε σκέψεις που δεν είναι ρεαλιστικές.
Επαγγελματικά – οικονομικά
Σήμερα επικεντρώνεσαι να πετύχεις στόχος και φιλοδοξίες που έχεις θέσει με πρωτοποριακές και φανταστείς σκέψεις. Προσεκτικός θα πρέπει να είσαι σε ότι αφορά το εμπόριο καθώς δεν αποκλείεται να υπάρξουν προτάσεις θα υπόσχονται πολλά, όμως τα πράγματα δεν θα είναι ξεκάθαρα.
Ο Κριός στα αισθηματικά:Οι υψηλές απαιτήσεις που μπορεί να έχεις για τον/η σύντροφό σου φαίνεται να μην μπορούν να ανταποκριθούν στην πραγματικότητα και αυτό είναι κάτι που σε απογοητεύει. Ο αδέσμευτος προσοχή σε επαφές με νέα πρόσωπα που δεν δείχνουν ξεκάθαρα τα κίνητρα τους και πιθανά δεν είναι ειλικρινή.
Ο Ταύρος και η ημερήσια αστρολογική πρόβλεψή σου:Ταύρε, οι υλικές και συναισθηματικές σου ανάγκες έρχονται στο προσκήνιο και ιδιαίτερα τις απογευματινές ώρες μπορεί να νιώσεις τις ανασφάλειες να σε κατακλύζουν. Το έλλειμμα αντικειμενικότητας δεν σου επιτρέπει να δεις ξεκάθαρα πως να χειριστείς την όποια κατάσταση με τους γύρω σου και η απογοήτευση μπορεί να κυριαρχήσει.
Επαγγελματικά – οικονομικά
Προσεκτικός θα πρέπει να είσαι σε οικονομικές συναλλαγές που μπορεί να υπάρξουν καθώς φαίνεται να μην έχεις ξεκάθαρη εικόνα των πραγμάτων και πιθανά να οδηγηθείς σε λανθασμένες αποφάσεις. Οι υποχρεώσεις σε επαγγελματικό επίπεδο αυξάνονται, φρόντισε να κρατήσεις χαμηλούς τόνους για να μην υπάρξουν εντάσεις.
Ο Ταύρος στα αισθηματικά:Η ανάγκη για να βρίσκεσαι με το ταίρι σου μπορεί να οδηγήσει σε ψευδαισθήσεις και αναθεωρήσεις όταν σου υπόσχεται πράγματα που δεν είναι ρεαλιστικά. Ο αδέσμευτος δύσκολα θα μπορέσεις να ξεπεράσεις την κατήφεια καθώς σε περιορίζει και κλείνεσαι στον εαυτό σου.
Ο Δίδυμοι και η ημερήσια αστρολογική πρόβλεψή σου:Δίδυμε, η μέρα δεν αφήνει περιθώριο για ξεκάθαρη σκέψη και δεν αποκλείεται να αντιδράσεις σπασμωδικά και πρόσωπα του περιβάλλοντός σου. Μην βιαστείς να βγάλεις συμπεράσματα γιατί το πιθανότερο είναι να είναι εσφαλμένα.
Επαγγελματικά – οικονομικά
Η μέρα ανοίγει μπροστά σου μία περίοδος που θα εκμεταλλευτείς πιθανές επαφές στο εξωτερικό, ανοίγοντας έτσι νέους επαγγελματικούς δρόμους. Δείξε προσοχή στις συνεργασίες σου καθώς δεν μπορείς να δεις ρεαλιστικά πώς πρέπει να κινηθείς είναι εύκολο να εξαπατηθείς.
Ο Δίδυμος στα αισθηματικά:Ο υποκειμενισμός και η αρχή και μπορεί να σε οδηγήσει στο να συγκρουστείς με το ταίρι σου, ενώ δεν μπορείς να δεις αντικειμενικά την κατάσταση στη σχέση σου. Ο αδέσμευτος προσοχή σε επαφές με πρόσωπα που καλύπτουν τον εγωισμό σου καθώς πιθανό είναι να μην έχουν τις καλύτερες προθέσεις. 
Ο Καρκίνος και η ημερήσια αστρολογική πρόβλεψή σου:Καρκίνε, η εσωστρέφεια είναι έντονη και η ενασχόληση με ζητήματα του παρελθόντος μπορεί να σε οδηγήσει στο να απομονωθείς και να κλειστείς στον εαυτό σου. Ο έντονος συναισθηματισμός το απόγευμα πιθανά να οδηγήσει σε ξεσπάσματα που θα δημιουργήσουν προβλήματα στο περιβάλλον που κινείσαι. 
Επαγγελματικά – οικονομικά
Μπορείς να δραστηριοποιηθείς σε επιχειρηματικά πλάνα που πιθανά σε ενδιαφέρουν καθώς φαίνεται ότι έχεις την διαίσθηση και το δαιμόνιο που απαιτούνται για να πάρεις τις σωστές αποφάσεις. Δεν είναι η κατάλληλη ημέρα να κλείσεις θέματα του παρελθόντος καθώς δεν έχει αντικειμενική κρίση.
Ο Καρκίνος στα αισθηματικά:Το να ασχολείσαι με θέματα και καταστάσεις που σε έχουν πληγώσει από το παρελθόν θα επιβαρύνει την ατμόσφαιρα στη σχέση και θα απογειώσει τις ευαισθησίες σου. Ο αδέσμευτος φρόντισε να διαχειριστείς με ψυχραιμία επιστροφές του παρελθόντος και μην βιαστείς να βγάλεις συμπεράσματα πριν δεις ξεκάθαρα τι θέλουν από σένα.
Ο Λέων και η ημερήσια αστρολογική πρόβλεψή σου:Λέοντα, το να επικοινωνήσεις με πρόσωπα από το φιλικό περίγυρο είναι κάτι που σε ευχαριστεί ιδιαίτερα. Πρόσεξε όμως γιατί δεν αποκλείεται να μην είναι ειλικρινείς μαζί σου και αυτό αργά ή γρήγορα να το ανακαλύψεις. Η απογοήτευση μπορεί να είναι μεγάλη γι’ αυτό φρόντισε να κρατήσεις μικρό καλάθι σε λόγια και υποσχέσεις.
Επαγγελματικά – οικονομικά
Σήμερα είναι γεγονός ότι μπαίνεις σε μία περίοδο όπου δεν αποκλείεται να εμφανιστούν ανταγωνιστικές διαθέσεις στις συνεργασίες σου που θα σε προβληματίσουν. Καλά θα κάνεις να μην πάρεις αποφάσεις για στόχους και φιλοδοξίες καθώς είναι πιθανό να κάνεις λάθη λόγω των έντονων ψευδαισθήσεων.
Ο Λέων στα αισθηματικά:Δεν μπορείς να δεις ξεκάθαρα τι θέλεις από τη σχέση σου και το πιθανότερο είναι να απομακρυνθείς από το ταίρι σου κάτι που θα προκαλέσει έκπληξη και στεναχώρια. Ο αδέσμευτος φρόντισε να σκεφτείς καλά αν το πρόσωπο που δείχνει ενδιαφέρον για εσένα ανταποκρίνεται πραγματικά σε αυτά που θέλεις.
Ο Παρθένος και η ημερήσια αστρολογική πρόβλεψή σου:Παρθένε, η ανάγκη να προβληθείς στον κοινωνικό σου περίγυρο είναι έντονη και μπορεί να κυριαρχήσει. Είναι σημαντικό βέβαια να μπορείς να δεις αντικειμενικά πως πρέπει να κινηθείς καθώς δεν αποκλείεται να κάνεις λάθη και τελικά να βρεθείς εκτεθειμένος ή να απογοητευτείς από συμπεριφορές άλλων.
Επαγγελματικά – οικονομικά
Δεν φαίνεται να έχεις ξεκάθαρη εικόνα το πώς πρέπει να χειριστείς τις υποχρεώσεις σου σε επαγγελματικό επίπεδο και αυτό μπορεί να οδηγήσει σε λάθη που θα σας εκθέσουν. Φρόντισε να βάλεις ρεαλιστικούς στόχους και να προσπαθήσεις να τους επιτύχεις με σκληρή δουλειά, παρά να βάλεις υπέρμετρα φιλόδοξους που δεν θα μπορέσεις να τους φτάσεις.
Ο Παρθένος στα αισθηματικά:Μην επιτρέψεις στον εαυτό σου λόγω των εντάσεων που μπορεί να επικρατήσουν στη δουλειά και να εκτονωθείς το ταίρι σου για λάθος πράγματα. Ο αδέσμευτος δείξε αυτοσυγκράτηση σε νέο πρόσωπο μέσα από το επαγγελματικό περιβάλλον που μπορεί να φαίνεται ιδανικό για εσένα, όμως να θυμάσαι ότι τα φαινόμενα απατούν.
Ο Ζυγός και η ημερήσια αστρολογική πρόβλεψή σου:Ζυγέ, η καλή ψυχολογία σου μπορεί να επηρεαστεί από τον έντονο συναισθηματισμό και τους φόβους που σε διακατέχουν και να δημιουργήσει προβλήματα με πρόσωπα του ευρύτερου συγγενικού και φιλικού του περιβάλλοντος. Σήμερα η επιθυμία σου για έντονο φλερτ είναι διάχυτη. 
Επαγγελματικά – οικονομικά
Είναι γεγονός ότι αυτό που θέλεις είναι να διασκεδάσεις και να αφήσεις πίσω επαγγελματικές υποχρεώσεις που μπορεί να σε ταλαιπωρούν. Καλά θα κάνεις να είσαι προσεκτικός και συνεπής καθώς τα λάθη είναι πολύ πιθανά λόγω της αμέλειας που σε διακατέχει και είναι αυτά που τελικά θα σε εκθέσουν.
Ο Ζυγός στα αισθηματικά:Λανθασμένα συμπεράσματα που μπορεί να βγάλουν ή πιθανές φιλοδοξίες που είναι ανέφικτες μπορεί να επηρεάσουν αρνητικά τη σχέση σου και να προκαλέσουν τριγμούς. Ο αδέσμευτος επιχείρησε να δεις πραγματικά τι θέλεις από μία νέα σχέση καθώς φαίνεται να μην έχεις ξεκάθαρη αντίληψη για το τι ζητάς.
Ο Σκορπιός και η ημερήσια αστρολογική πρόβλεψή σου:Σκορπιέ, η ένταση εξακολουθεί να υπάρχει καθώς φαίνεται να έρχεσαι σε επαφή με βαθύτερες σκέψεις και φοβίες. Προσοχή στον έντονο συναισθηματισμό γιατί θα χάσεις το μέτρο και θα οδηγηθείς σε ξεσπάσματα και συγκρούσεις με τα πρόσωπα του περιβάλλοντός σου χωρίς πραγματικό λόγο.
Επαγγελματικά – οικονομικά
Είναι πιθανό να υπάρξουν πρόσωπα τους θα επιδιώξουν να πραγματοποιήσουν μαζί σου οικονομικές συμφωνίες, καλά θα κάνεις όμως να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός καθώς τα κίνητρα τους δεν είναι ξεκάθαρα. Απέφυγε οι συνεργασίες που δεν δείχνουν πραγματικά τι θέλουν από σένα και μπορεί να σε οδηγήσουν σε απώλειες.
Ο Σκορπιός στα αισθηματικά:Η ανάγκη ελέγχου και η καχυποψία που σε διακατέχει για το ταίρι σου φαίνεται να βγαίνουν εκτός ελέγχου, πρόσεξε γιατί οι αντιπαραθέσεις θα είναι έντονες δεν θα κοστίσουν στη σχέση σου. Ο αδέσμευτος απομονώνεσαι στον εαυτό σου και πιθανά να αναλώνεσαι σε καταστάσεις του παρελθόντος που σε πλήγωσαν.
Ο Τοξότης και η ημερήσια αστρολογική πρόβλεψή σου:Τοξότη, θέλεις να είσαι αρεστός από τους γύρω σου και αυτό μπορεί να οδηγεί στο να καταπιέζεις τις πραγματικές σου ανάγκες. Μην επιτρέψεις στη σκέψη να ακολουθεί λάθος μονοπάτια καθώς θα σε ρίξει στην εσωστρέφεια και στον έντονο συναισθηματισμό. Μη δείχνεις άμεσα εμπιστοσύνη σε πρόσωπα που λένε πολλά. 
Επαγγελματικά – οικονομικά
Οι αποφάσεις στις συνεργασίες σου καλό είναι να αποφευχθούν σήμερα καθώς φαίνεται να μπορείς να πειστείς για πράγματα που δεν είναι ρεαλιστικά. Μην ενδώσεις σε νέες προτάσεις επαγγελματικού χαρακτήρα και δώσε χρόνο να δεις τι μπορεί να σου αποφέρουν καθώς το πιθανότερο είναι να μην φαίνεται ευθύς εξαρχής η πραγματικότητα.
Ο Τοξότης στα αισθηματικά:Η απογοήτευση είναι πολύ πιθανό να προκύψει σήμερα καθώς φαίνεται να έχεις υπέρμετρες απαιτήσεις από το ταίρι σου και να πληγώνεσαι εύκολα αν δεν μπορεί να τις καλύψει. Ο αδέσμευτος προσοχή σε νέες γνωριμίες και επαφές μπορεί να υπόσχονται πολλά, όμως δεν έχουν ξεκάθαρα κίνητρα απέναντί σου.
Ο Αιγόκερως και η ημερήσια αστρολογική πρόβλεψή σου:Αιγόκερε, φρόντισε να ασχοληθείς με ζητήματα ρουτίνας που μπορεί να εκκρεμούν και θέλεις να τακτοποιήσεις. Είναι αυτά που σου δημιουργούν άγχος και μπορεί να σε οδηγήσουν, ιδιαίτερα τις απογευματινές ώρες, στο να ξεφύγεις και να ξεσπάσεις στο περιβάλλον σου δημιουργώντας προβλήματα.
Επαγγελματικά – οικονομικά
Οι εκκρεμότητες που μπορεί να υπάρχουν στη δουλειά σου είναι πιθανό να σου δημιουργούν ένταση και να χάσεις το μέτρο, κάτι που θα οδηγήσει σε αντιπαραθέσεις και παρεξηγήσεις με πρόσωπα από τον συναδελφικό περίγυρο. Πιθανές προτάσεις να φαίνονται δελεαστικές, καλά θα κάνεις να κρατήσεις μικρό καλάθι γιατί τα φαινόμενα απατούν.
Ο Αιγόκερως στα αισθηματικά:Οι εμμονές που κυριαρχούν σήμερα δεν επιτρέπουν να δείξεις πραγματικά τι θέλεις από το ταίρι σου και μπορεί να εγκλωβιστείς στην κακή διάθεση που θα επηρεάσει αρνητικά τη σχέση σου. Ο αδέσμευτος δεν δείχνεις ενδιαφέρον για την προσωπική σου ζωή καθώς η ψυχολογία σου δεν είναι η ανάλογη. 
Ο Υδροχόος και η ημερήσια αστρολογική πρόβλεψή σου:Υδροχόε, σήμερα βγαίνεις με δυναμισμό στο προσκήνιο και διεκδικείς αυτό που θεωρείς ότι σου αξίζει. Προσοχή γιατί μπορεί να γίνεις ιδιαίτερα επιθετικός και εριστικός με τους γύρω σου, κάτι που αργά ή γρήγορα θα προκαλέσει την έντονη αντίδραση τους.
Επαγγελματικά – οικονομικά
Οι πρωτοβουλίες που μπορείς να πάρεις σε ότι αφορά τις συνεργασίες σου είναι σημαντικές, φρόντισε βέβαια να περιορίσεις την ανάγκη να επιβληθείς γιατί είναι αυτή που θα προκαλέσει ενστάσεις. Μην εγκλωβίζεσαι στον εγωκεντρισμό και στον υποκειμενισμό γιατί δεν θα επιτρέψουν να δεις αντικειμενικά πώς πρέπει να κινηθείς για να πετύχεις.
Ο Υδροχόος στα αισθηματικά:Τα έντονα συναισθήματα που έχεις για το ταίρι σου μπορεί να εκφραστούν με λανθασμένο τρόπο και οι ευαισθησίες σου να μην επιτρέπουν να δεις αντικειμενικά το τι σου προσφέρει. Ο αδέσμευτος φρόντισε να είσαι προσεκτικός σε επαφές με νέα πρόσωπα μπορεί να μην είναι ειλικρινής μαζί σου.
Ο Ιχθύς και η ημερήσια αστρολογική πρόβλεψή σου:Ιχθύες, οι αναμνήσεις του παρελθόντος ξεπροβάλλουν στη μνήμη και μπορεί να δημιουργούν έντονη κυκλοθυμία και σκαμπανεβάσματα. Καλά θα κάνεις να μην εκτονώσεις την κακή σου διάθεση σε οικεία πρόσωπα καθώς θα χάσεις από δίπλα σου πρόσωπα που είναι διατεθειμένα να σε ακούσουν.
Επαγγελματικά – οικονομικά
Ζητήματα του παρελθόντος έρχονται στο προσκήνιο και σου δημιουργούν έντονη κυκλοθυμία καθώς είναι ανάγκη να δώσεις λύσεις για να ξεφύγεις από αυτά. Πρόσεξε τις εντάσεις σε επαγγελματικό επίπεδο καθώς φαίνεται να κυριαρχούν οι ψευδαισθήσεις και να είσαι διαθέσιμος για λάθη που θα σου κοστίσουν ακριβά.
Ο Ιχθύς στα αισθηματικά:Νιώθεις ότι ήρθε η ώρα να δείξεις όλη σου την τρυφερότητα στον άνθρωπο που έχεις δίπλα σου, όμως φαίνεται να χάνεις το μέτρο και αυτό να οδηγεί σε παρεξηγήσεις. Ο αδέσμευτος είναι πιθανόν να προτιμήσεις να απομονωθείς στον προσωπικό σου χώρο και να μην ασχοληθείς καθόλου με την αισθηματική σου ζωή.

https://freegossip.gr/

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :