Hit enter after type your search item
img

Tα ζώδια σήμερα 4 Αυγούστου: Προσοχή για Υδροχόους, Λέοντες, Σκορπιούς και Ταύρους

/
/

Με την αυγουστιάτικη Πανσέληνο στον Υδροχόο – γίνεται στις 3 και επηρεάζει περισσότερο Υδροχόους, Λέοντες, Σκορπιούς και Ταύρους – αλλά και δύο πλανητικές αλλαγές έρχεται η πρώτη εβδομάδα του Αυγούστου. Στις 6 Αυγούστου ο Ερμής – επικοινωνία, σπουδές, ταξίδια, μετακομίσεις, ρυθμίσεις λογαριασμών, εντύπων, εγγράφων και λογαριασμών – από τον Καρκίνο μετακινείται στον Λέοντα. 

Ανάσα για Κριούς, Ζυγούς και Αιγόκερους. Προσοχή θα απαιτηθεί από Σκορπιούς, Ταύρους και Υδροχόους. Στις 8 είναι η Αφροδίτη -οικονομικά, σχέσεις, αισθηματικά- που περνάει από τους Διδύμους που ήταν από τις αρχές Απριλίου στον Καρκίνο. Χαρά για Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθύς, Ταύρους και Παρθένους. Προσοχή από Κριούς, Ζυγούς και Αιγόκερους.

Ακολουθούν οι αναλυτικές ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια από τη Σμάρω Σωτηράκη.

Κριός

Γενικά

Κριέ, η Σελήνη βρίσκεται στον Υδροχόο δημιουργώντας ιδανικό πλαίσιο για να βρεθείς με τα φιλικά πρόσωπα που μπορείς να συζητήσεις και να σε θέματα που σας απασχολούν. Το εξάγωνο της με τον Άρη στο ζώδιό σου σού δίνει την ευκαιρία να πάρεις πρωτοβουλίες ώστε να έρθεις πιο κοντά στην επίτευξη των στόχων σου.

Αισθηματικά

Πάρε πρωτοβουλίες για να έρθεις πιο κοντά με το ταίρι σου και να βάλετε καινούργιους στόχους που θα σας βοηθήσουν να λειτουργήσετε ιδανικά σαν ομάδα. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέο πρόσωπο μέσα από το φιλικό περιβάλλον θα σε κινητοποιήσει και θα σε απογειώσει σε ότι αφορά προσωπικές επιδιώξεις και φλερτ.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Είναι σημαντικό για εσένα να φτάσεις όσο πιο καλά γίνεται στο να επιτύχεις τους στόχους και τις φιλοδοξίες που έχεις στην προσωπική σου ζωή και σε αυτό μπορούν να βοηθήσουν πρόσωπα από το φιλικό περιβάλλον που θέλουν να σε στηρίξουν. Αξιοποίησε την ημέρα για να πάρεις τις ανάλογες πρωτοβουλίες που θα σε οδηγήσουν στην επιτυχία.

Ταύρος

Γενικά

Ταύρε, η Σελήνη βρίσκεται στον Υδροχόο και έρχεσαι πιο κοντά από ποτέ στην επαγγελματική καταξίωση καθώς μπορεί να δείξεις τις πραγματικές σου δυνατότητες. Το εξάγωνο της με τον Άρη στον Κριό σου δίνει ώθηση για να κλείσεις υποθέσεις που μπορεί να εκκρεμούν από το παρελθόν και να σε προβληματίζουν.

Αισθηματικά

Η αποφασιστικότητα που δείχνει θα σε βοηθήσει να τακτοποιήσεις θέματα του παρελθόντος που μπορεί ακόμα να απασχολούν τη σχέση σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η δεν αποκλείεται να υπάρξει νέα γνωριμία μέσα από την επαγγελματική σου ζωή που θα σε βοηθήσει να αντιμετωπίσεις τραύματα του παρελθόντος που ακόμα σε ταλαιπωρούν.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Επαγγελματικές υποθέσεις έρχονται στο προσκήνιο και καλείσαι να διαχειριστείς με ρεαλισμό και αυτοπεποίθηση. Κλείσε πιθανές εκκρεμότητες που ακόμα σε προβληματίζουν καθώς αυτό θα σε βοηθήσει να ανακουφιστείς από όποιο άγχος και πίεση που μπορεί να σου δημιουργούν.

Δίδυμοι

Γενικά

Δίδυμε, η Σελήνη βρίσκεται στον Υδροχόο και θέλεις να βρεθείς με πρόσωπα από το ευρύτερο συγγενικό και φιλικό περιβάλλον για να περάσεις όμορφα. Το εξάγωνο της με τον Άρη στον Κριό σε βοηθά να πάρεις αποφάσεις που μπορεί να σε φέρει πιο κοντά σε όνειρα και στόχους που έχεις με την υποστήριξη δικών σου ανθρώπων.

Αισθηματικά

Είναι σημαντικό να απολαύσεις κάθε στιγμή χαράς και αισιοδοξία με το ταίρι σου, φιλικές παρέες θα δημιουργήσουν την κατάλληλη ατμόσφαιρα για να απολαύσετε την βραδιά. Αν είσαι αδέσμευτος/η μέσα από παρέες έρχεται νέο πρόσωπα που απογειώνει την διάθεση για να εξελιχθείς και να ανοίξεις τους ορίζοντές σου.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Με θετική διάθεση μπορείς να πάρεις πρωτοβουλίες που θα σε βοηθήσουν να εξελιχθείς σε επαγγελματικό επίπεδο. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν σημαντικές προτάσεις από πρόσωπα που βρίσκονται στο εξωτερικό και διευρύνουν τους ορίζοντες της καριέρας σου.

Καρκίνος

Γενικά

Καρκίνε, η Σελήνη βρίσκεται στον Υδροχόο και νιώθεις την ένταση και τους φόβους σου να σε κατακλύζουν. Το εξάγωνο της με τον Άρη στον Κριό μπορεί να σε ωθήσει να πάρεις πρωτοβουλίες για να εκτονώσεις την νευρικότητα που έχεις αποτελεσματικά δρομολογώντας επαγγελματικές υποθέσεις με εξαιρετικό τρόπο.

Αισθηματικά

Το πάθος κυριαρχεί στη σχέση σου και δίνει ώθηση για να περάσεις μοναδικές στιγμές με το πρόσωπο που έχεις στο πλευρό σου απολαμβάνοντας τη συντροφιά του. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέο πρόσωπο μπορεί να έρθει και να έχει αναστατώσει έντονα, θα παίξει καθοριστικό ρόλο στη δημόσια εικόνα σου.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Αφησε στην άκρη τον οποίο εκνευρισμό και προσπάθησε να διεκδικήσεις αυτά που θεωρείς ότι σου αξίζουν σε οικονομικό επίπεδο. Γεγονός είναι ότι οι ανώτεροι σου αντιλαμβάνονται την αξία σου και αυτά που προσφέρεις και δεν θα διστάσουμε να ικανοποιήσουν τις απαιτήσεις σου

Λέων

Γενικά

Λέοντα, η Σελήνη βρίσκεται στον Υδροχόο και θέλεις να ισορροπήσεις τις σημαντικές σχέσεις της ζωής σου καθώς είναι απαραίτητο για σένα να νιώσεις ασφάλεια. Το εξάγωνο της με τον Άρη στον Κριό ανεβάζει το κέφι σου και δεν αποκλείεται να έρθεις σε επαφή με πρόσωπα όπου θα διασκεδάσεις και θα απολαύσεις τη βραδιά.

Αισθηματικά

Προσπάθησε να χαρείς κάθε στιγμή συντροφικότητας και διασκέδασης με το πρόσωπο που έχεις στο πλευρό σου καθώς θα λειτουργήσει ανανεωτικά για τη σχέση. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέο πρόσωπο έρχεται για να σου δείξει το έντονο ενδιαφέρον που έχει και να πρωταγωνιστήσει σε προσωπικό επίπεδο.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Οι συνεργασίες σου μπορούν να αποδώσουν σημαντικά οφέλη για εσένα αν πραγματικά αδράξεις ευκαιρίες που θα σε βοηθήσουν να εξελιχθείς και να διευρύνεις τους ορίζοντές σου. Γεγονός είναι ότι η αποφασιστικότητα που σε διακατέχει δημιουργεί κλίμα εμπιστοσύνης στο πρόσωπό σου.

Παρθένος

Γενικά

Παρθένε, η Σελήνη βρίσκεται στον Υδροχόο και προσπαθείς να δρομολογήσεις υποθέσεις και αγγαρείες που έχεις αναλάβει στην καθημερινότητα και σε πιέζουν. Το εξάγωνο της με τον Άρη στον Κριό δεν αποκλείεται να σου δώσει την ευκαιρία να πραγματοποιήσεις συζητήσεις οικονομικής φύσεως στον εργασιακό χώρο.

Αισθηματικά

Βάλε φωτιά στην καθημερινότητα και προσπάθησε να απαλλάξεις εσένα και το ταίρι σου από την ρουτίνα που κουράζει την σχέση σας. Αν είσαι αδέσμευτος/η μέσα από το εργασιακό περιβάλλον μπορεί να προκύψει νέο πρόσωπο που θα εκτοξεύσει τον αισθησιασμό στα ύψη και θα δρομολογήσει σημαντικές εξελίξεις σε όλα τα επίπεδα.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Οι υποχρεώσεις και οι αγγαρείες είναι πολλές όμως η ενέργειά σου δεν σου επιτρέπει να το δεις καθώς μπορείς να είσαι αποτελεσματικός σε ότι έχεις αναλάβει. Πιθανό είναι να υπάρξουν οικονομικές συζητήσεις με πρόσωπα από το εργασιακό περιβάλλον που θα έχουν θετικά αποτελέσματα για εσένα.

Ζυγός

Γενικά

Ζυγέ, η Σελήνη βρίσκεται στον Υδροχόο και νιώθεις ότι ήρθε η στιγμή να ασχοληθείς με το ταίρι σου ή πρόσωπο που σε ενδιαφέρει και βρίσκεται στη ζωή σου. Το εξάγωνο της με τον Άρη στον Κριό ενισχύει το πάθος και την ανάγκη να δρομολογήσεις σημαντικές εξελίξεις σε προσωπικό επίπεδο.

Αισθηματικά

Πρωτοβουλίες που θα πάρεις θα ικανοποιήσουν σε απόλυτο βαθμό το ταίρι σου καθώς θα λειτουργήσουν άκρως ανανεωτικά για την σχέση σας. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέο πρόσωπο έρχεται στη ζωή σου και σε απογειώνει, είναι γεγονός ότι μπορεί να παίξει κομβικό ρόλο στα αισθηματικά σου από δω και στο εξής.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Πρωταγωνιστικό ρόλο έχεις στις συνεργασίες σου καθώς δεν υπάρχει τίποτα που μπορεί να σε πτοήσει. Η αποφασιστικότητα που δείχνεις δημιουργεί τις προϋποθέσεις για να έχεις τις καλύτερες δυνατές εξελίξεις στην επαγγελματική σου ζωή διευρύνοντας τα πρόσωπα που συνεργάζεσαι και τα αντικείμενα που σε ενδιαφέρουν.

Σκορπιός

Γενικά

Σκορπιέ, η Σελήνη βρίσκεται στον Υδροχόο και επιδιώκεις να βρεθείς πιο κοντά από ποτέ σε πρόσωπα της οικογένειας λόγω καταστάσεων που έρχονται στην επιφάνεια. Το εξάγωνο της με τον Άρη στον Κριό σε βοηθά να ξεφύγεις από τον συναισθηματισμό και να πάρεις πρωτοβουλίες για την επίλυση όσων σε απασχολούν.

Αισθηματικά

Το πάθος και ο ρομαντισμός εναρμονίζονται και δημιουργούν ένα ιδανικό σκηνικό που θα σε βοηθήσει να ξεφύγεις από την καθημερινότητα μαζί με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η μέσα από το οικείο και φιλικό περιβάλλον έρχεται μία γνωριμία που θα ενισχύσει την ανάγκη για τρυφερότητα και ασφάλεια στη ζωή σου.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Σημαντικές εξελίξεις μπορεί να υπάρξουν σε θέματα ακίνητης περιουσίας που έρχονται στο προσκήνιο και καλείσαι να διαχειριστείς με ψυχραιμία. Η αποφασιστικότητα που δείχνει δεν σου επιτρέπει να λυγίσεις μπροστά σε δυσκολίες και εμπόδια που θα βρεις καθώς είναι βέβαιο ότι θα τα ξεπεράσεις με μεγάλη ευκολία.

Τοξότης

Γενικά

Τοξότη, η Σελήνη βρίσκεται στον Υδροχόο και θέλεις να βρεθείς με πρόσωπα του κοντινού περιβάλλοντος όπου θα συζητήσεις και θα  περάσεις χαλαρές στιγμές μαζί τους. Το εξάγωνο της με τον Άρη στον Κριό σε οδηγεί σε πρωτοβουλίες όπως διασκέδαση πρωταγωνιστεί και η καλοπέραση ανεβάζει την αυτοπεποίθηση στα ύψη.

Αισθηματικά

Ο τρόπος που επικοινωνείς με το ταίρι σου θα σε βοηθήσει να ξεπεράσεις πιθανές δυσκολίες στη σχέση και να βιώσεις το απόλυτο πάθος μαζί του. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέο πρόσωπο να έρθει στην προσωπική σου ζωή για να εκτοξεύσει τον αισθησιασμό και την επικοινωνιακή σου δεινότητα.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Δεν θα διστάσεις να πρωταγωνιστήσεις σε εμπορικές συμφωνίες που μπορεί να σε ενδιαφέρουν καθώς θα κάνεις τις απαιτούμενες κινήσεις ώστε να κλείσεις σημαντικές συνεργασίες για εσένα. Αυτό θα εντυπωσιάσει τα πρόσωπα που συναλλάσσεσαι και θα δημιουργήσει συνθήκες εμπιστοσύνης και αποφασιστικότητας.

Αιγόκερως

Γενικά

Αιγόκερε, η Σελήνη βρίσκεται στον Υδροχόο και επιδιώκεις να ασχοληθείς με τις υλικές και συναισθηματικές του ανάγκες καθώς υπάρχει αναστάτωση και ανασφάλεια μέσα σου. Το εξάγωνο της με τον Άρη στον Κριό είναι πιθανό να σε βοηθήσει να είσαι κοντά με οικογενειακά πρόσωπα που θα σε καταλάβουν και θα σε στηρίξουν στον απόλυτο βαθμό.

Αισθηματικά

Προσπάθησε να απολαύσεις την κάθε στιγμή τρυφερότητας και πάθος με το ταίρι σου καθώς λειτουργεί ευεργετικά για τη σχέση και την ψυχολογία σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέο πρόσωπο μπορεί να έρθει στη ζωή σου που θα ενισχύσει την ανάγκη να νιώσεις σταθερότητα και ασφάλεια δίπλα του.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Πάρε τις απαραίτητες πρωτοβουλίες που χρειάζονται σε οικονομικά ζητήματα που πιθανόν και απασχολούν καθώς είναι βέβαιο ότι στο τέλος θα είσαι κερδισμένος. Δεν αποκλείεται να έχεις αμφιβολίες που μπορεί να σε εμποδίζουν, όμως θα αντιληφθείς γρήγορα ότι δεν ευσταθούν και θα προχωρήσεις δυναμικά σε λύσεις που θα σε ικανοποιήσουν.

Υδροχόος

Γενικά

Υδροχόε, η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιό σου και θέλεις να είσαι επίκεντρο της προσοχής ιδιαίτερα σε ότι αφορά πρόσωπα του περιβάλλοντός σου που είναι σημαντικά για εσένα. Το εξάγωνο της με τον Άρη στον Κριό σε βοηθά να πάρεις πρωτοβουλίες και να κινηθείς με αισιοδοξία και χαρά ώστε να περάσεις όμορφα μαζί τους.

Αισθηματικά

Το σημαντικό για εσένα να εκφράσεις ανάγκες και σκέψεις που μπορεί να έχεις επιδιώκοντας να γίνεις αντιληπτός και κατανοητός από το πρόσωπο που έχεις στο πλευρό σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέα γνωριμία θα έρθει στη ζωή σου καθώς κανείς δεν μπορεί να σε προσπεράσει αφού εντυπωσιάζεις με τη λάμψη και την βοήθειά σου.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Σημαντικές πρωτοβουλίες μπορείς να πάρεις επίπεδο συνεργασιών που θα σε βοηθήσουν να ασχοληθείς με πολλά πράγματα ταυτόχρονα άκρως επιτυχημένα. Δείξε εμπιστοσύνη στις δυνατότητές σου καθώς το πιθανότερο είναι να ανταποκριθείς σε ότι αναλάβεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ικανοποιώντας τους πάντες στο επαγγελματικό περιβάλλον του κινείσαι.

Ιχθύες

Γενικά

Ιχθύ, η Σελήνη βρίσκεται στον Υδροχόο και νιώθεις έντονα την ανάγκη να απομονωθείς καθώς οι αναμνήσεις του παρελθόντος έρχονται με βία στο μυαλό σου. Το εξάγωνο της με τον Άρη στον Κριό σε βοηθάει να ξεφύγεις από τη μελαγχολία και να πατήσεις γερά στα πόδια σου βρίσκοντας την αυτοπεποίθησή σου.

Αισθηματικά

Είναι απαραίτητο να αφήσεις πίσω ότι σε πονάει και μπορεί να πληγώνει τη σχέση σου, απόλαυσε στιγμές χαράς και πάθους με το ταίρι σου που θα σε ηρεμήσουν. Αν είσαι αδέσμευτος/η επιστροφές προσώπων μπορεί να σε επηρεάσουν αρχικά, όμως θα βρεις τον εαυτό σου και θα διεκδικήσεις το καλύτερο για εσένα.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Έχεις την ευκαιρία να κλείσεις υποθέσεις που εκκρεμούν και μπορεί να σου δημιουργούν ιδιαίτερο άγχος καθώς βρίσκεις την υπομονή και την επιμονή που χρειάζονται για να δώσεις λύσεις. Προσπάθησε να ξεφύγεις από τον συναισθηματισμό και να λειτουργήσεις απόλυτα ρεαλιστικά ώστε να έχεις το ανάλογο κέρδος που σου αξίζει.

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :