Hit enter after type your search item

Τα ζώδια της εβδομάδας

/
/
img

Τα ζώδια της εβδομάδας

Αστρολογικές προβλέψεις για την εβδομάδα από 4 έως 10 Απριλίου 2020

Η σύνοδος Δία-Πλούτωνα και η Πανσέληνος στον Ζυγό, είναι τα σημαντικότερα αστρολογικά φαινόμενα αυτή την εβδομάδα. Το πρώτο γίνεται στις 5/4 και έχει ιδιαίτερη σημασία για την Ελλάδα, αφού υπάρχει ως όψη και στον γενέθλιο χάρτη της. Σχετίζεται με μεγάλα έργα υποδομών ή επενδύσεις κεφαλαίων, όμως η σωστή διαχείριση είναι αμφίβολη. Σε προσωπικό επίπεδο θα δώσει μεγάλες δυνατότητες επιτυχίας, ιδιαίτερα υλικής, αλλά χρειάζεται προσοχή στην “κατά γράμμα” τήρηση των νόμων, χωρίς άπληστη επέκταση των δραστηριοτήτων! Η Πανσέληνος γίνεται στις 8/4 και θα επηρεάσει κυρίως όσους έχουν γεννηθεί στα μέσα και στο τέλος του δεύτερου δεκαημέρου του παρορμητικού σταυρού, δηλαδή Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους, αλλά και στα μέσα του πρώτου δεκαημέρου των σταθερών ζωδίων, δηλαδή Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους. Οι ρήξεις, ιδιαίτερα σε σχέσεις και συνεργασίες, έρχονται απρόβλεπτα, αιφνιδιαστικά χωρίς να υπάρχει κάποιος ουσιαστικός λόγος!

Από τον Θανάση Ματσώτα

ΚΡΙΟΣ

από 21/3 έως 20/4

Σημαντικές αποφάσεις καλείστε να πάρετε την εβδομάδα που ακολουθεί, καθώς η Πανσέληνος του Απριλίου πραγματοποιείται στο ζώδιο του Ζυγού στις 8 του μήνα. Αυτό σημαίνει ότι τα περιθώρια στενεύουν και παρόλο που ίσως χρειάζεστε περισσότερο χρόνο για να “ζυγίσετε” δίκαια τα υπέρ και τα κατά των σχέσεών σας, τα γεγονότα απαιτούν να προχωρήσετε άμεσα στο βήμα της επισημοποίησης ή της επανεξέτασης. Αν ανήκετε στους ελεύθερους, θα πρέπει να σκεφτείτε πολύ καλά την εξέλιξη μιας νέας γνωριμίας που ακόμα κι αν δεν σας ενθουσιάσει αρχικά, φαίνεται να έχει λαμπρές προδιαγραφές.

ΤΑΥΡΟΣ

από 21/4 έως 20/5

Η Πανσέληνος του μήνα διαμορφώνεται στις 8/4 στον οίκο του ωροσκοπίου σας που σχετίζεται με την καθημερινότητά σας και την εργασία σας. Έτσι, το δεκαπενθήμερο που ακολουθεί, θα κάνετε τομές σ’ αυτούς τους χώρους: θα αλλάξετε τις διατροφικές σας συνήθειες, θα εντάξετε μια αθλητική δραστηριότητα στο πρόγραμμά σας, θα ανακαινίσετε το γραφείο σας ή θα αναζητήσετε νέα επαγγελματικά ερεθίσματα. Σημαντικές πληροφορίες που θα έρθουν στο φως, θα σας βοηθήσουν  να πάρετε πιο εύκολα τις αποφάσεις σας. Η θετική στάση στα εμπόδια θα παίξει σημαντικό ρόλο και σίγουρα θα εκπλαγείτε ευχάριστα.   

ΔΙΔΥΜΟΙ

από 21/5 έως 21/6

Εξαιρετικά ευχάριστη αναμένεται για σας η Πανσέληνος του Απριλίου, που διαμορφώνεται στις 8 του μήνα στον πέμπτο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σας. Το γεμάτο φεγγάρι σας βοηθά να αναζωπυρώσετε το πάθος σας με το σύντροφό σας ή να ανοίξετε ένα νέο ερωτικό κεφάλαιο με σοβαρές προοπτικές. Μια ευπρόσδεκτη εγκυμοσύνη μπορεί επίσης να επηρεάσει θετικά την εξέλιξη της σχέσης σας. Ευχάριστα γεγονότα αναμένονται και στα επαγγελματικά σας, κυρίως αν ανήκετε στους δημιουργικούς και εφευρετικούς Διδύμους που μπορούν να εκμεταλλευτούν ακόμα και τις πιο ασήμαντες –φαινομενικά- ιδέες για να αυξήσουν τα έσοδά τους.

KAPKINOΣ

από 22/6 έως 22/7

Η Πανσέληνος που διαμορφώνεται στις 8 Απριλίου, μπορεί να μην είναι εύκολη για σας, σάς βοηθά όμως να απελευθερώσετε τα συναισθήματά σας και να επιταχύνετε τις εξελίξεις σε θέματα και καταστάσεις που διαιωνίζονται και σας ταλαιπωρούν. Πιο αποφασιστικοί από ποτέ, μπορείτε μέσα στο δεκαπενθήμερο που ακολουθεί, να αλλάξετε ριζικά τη ζωή σας, να κλείσετε σημαντικά κεφάλαια και να ανοίξετε μια νέα σελίδα. Σημαντικές αλλαγές θα συμβούν στο οικογενειακό περιβάλλον, όπου ίσως αναζητήσετε μια νέα στέγη ή δημιουργήσετε τη δική σας οικογένεια. Η απόκτηση του πρώτου απογόνου σας είναι επίσης πιθανή.

ΛΕΩΝ

από 23/7 έως 23/8

Η Πανσέληνος του μήνα διαμορφώνεται στις 8 Απριλίου στον τρίτο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σας και προοιωνίζει θετικές εξελίξεις τόσο στα επαγγελματικά σας όσο και στην προσωπική ζωή σας. Το δεκαπενθήμερο που ακολουθεί θα έχετε την ευκαιρία να συζητήσετε με σημαντικά πρόσωπα, να εξετάσετε νέες ευκαιρίες και να δημιουργήσετε επωφελείς συνεργασίες. Μια ουσιαστική συζήτηση με τα κοντινά συγγενικά σας πρόσωπα, μπορεί επίσης να αποκαταστήσει πρόσφατες παρεξηγήσεις. Στον αισθηματικό τομέα η εξωστρέφεια θα συμβάλλει στην επίτευξη μιας νέας αρμονίας, που μπορεί να οδηγήσει τελικά στη μόνιμη δέσμευση, μέσω του γάμου σας.

ΠAPΘENOΣ

από 24/8 έως 22/9

Η Πανσέληνος του μήνα που διαμορφώνεται στις 8 Απριλίου, θα αποδειχθεί μια μεγάλη στιγμή για τα οικονομικά σας, καθώς σηματοδοτεί σημαντικές αλλαγές στα εισοδήματά σας και  αυξημένες επαγγελματικές υποχρεώσεις που θα αλλάξουν τον τρόπο ζωής σας. Παρά το γεγονός ότι δεν μπορείτε να αποφύγετε κάποια εμπόδια, το γεμάτο φεγγάρι θα σας βοηθήσει να παγιώσετε νέα έσοδα ή ακόμα να αποδεχτείτε νέες επαγγελματικές προτάσεις που θα σας εξασφαλίσουν την οικονομική ευημερία. Το σημαντικότερο ωστόσο είναι να αναλογιστείτε τα λάθη σας και να αλλάξετε ριζικά τον τρόπο που διαχειρίζεστε τα χρήματά σας.

ΖΥΓΟΣ

Από 23/9 έως 23/10

Με την Πανσέληνο που γίνεται στις 8/4 στο ζώδιό σας, εσείς προσπαθείτε να ανοίξετε διαύλους επικοινωνίας, όχι προς κάθε κατεύθυνση, αλλά προς όσα πρόσωπα θεωρείτε σημαντικά στην πορεία της ζωή σας. Αυτό ανήκει στα μόνιμα ενδιαφέροντα και ταλέντα σας, αλλά τη δεδομένη στιγμή γίνεται κάτω από συνθήκες που δεν είναι υπό τον έλεγχό σας. Έχετε σκεφτεί αρκετές εναλλακτικές λύσεις ώστε να μπορέσετε  να ελιχτείτε αν χρειαστεί, αλλά η πραγματικότητα μπορεί να ξεπεράσει τα σενάρια που έχετε στο μυαλό σας. Ιδιαίτερα στα ερωτικά όλοι φαίνεται να ….κρέμονται από το στόμα σας. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Από 24/10 έως 22/11

Η Πανσέληνος που γίνεται στις 8/4 στον Ζυγό, σας προσφέρει μια πιο αποστασιοποιημένη οπτική γωνία, για να αξιολογήσετε την πορεία σας το τελευταίο διάστημα. Για να το κάνετε αυτό θα πρέπει ίσως πρώτα να “κόψετε” ταχύτητα, κάτι που δεν είναι εύκολο, αφού και τα εξωτερικά γεγονότα τείνουν να σας παρασύρουν ακόμη περισσότερο. Προσπαθήστε τουλάχιστον να επιχειρείτε ή να επιχειρηματολογείτε πάνω σε δεδομένα που πιστεύετε ειλικρινά και που μπορείτε να τα υποστηρίξετε χωρίς αμφιταλαντεύσεις. Προσέξτε ιδιαίτερα διενέξεις που μπορεί να προκύψουν στο οικογενειακό περιβάλλον ή ζημιές στον χώρο του σπιτιού.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Από 23/11 έως 21/12

Η Πανσέληνος που γίνεται στις 8/4 στον Ζυγό, σε συνεργασία με την Αφροδίτη απέναντί σας στους Διδύμους με ευνοϊκές όψεις, σας κάνουν να αναζητάτε τις ισορροπίες στην ερωτική αλλά και την κοινωνική σας ζωή, με κάθε τρόπο. Είσαστε διαλλακτικοί, ετοιμόλογοι, επικοινωνιακοί και έτοιμοι να δείξετε έμπρακτα το ενδιαφέρον σας. Είναι μια καλή στιγμή για να “χτίσετε” πάνω σε σχέσεις, όχι μόνο γιατί θα σας ευνοήσουν μελλοντικά, αλά κυρίως γιατί αυτό αποτελεί εσωτερική σας ανάγκη και χαρά! Στις 7/4 και 8/4 φροντίστε να “μετράτε” τα λόγια σας και να προσέχετε στις μετακινήσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Από 22/12 έως 19/1

Έχουν συσσωρευτεί πολλά πράγματα σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο, μέσα από δυσκολίες και σε ένα πολύ “ρευστό” και αβέβαιο περιβάλλον. Με την Πανσέληνο που πραγματοποιείται στις 8/4 στο Ζυγό, μπορείτε να κάνετε ένα βήμα πίσω. Αυτό θα σας δώσει την ευκαιρία να αποτιμήσετε πιο ψύχραιμα την κατάσταση, συνυπολογίζοντας όλα τα δεδομένα, θετικά και αρνητικά και κυρίως τον οικονομικό παράγοντα. Μη βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις, τουλάχιστον μέχρι το τέλος της εβδομάδας, αφού ειδικά σε αυτόν τον τελευταίο παράγοντα, αναμένεται ένα γεγονός που δεν έχετε υπολογίσει και θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Από 20/1 έως 18/2

Είστε ανοιχτοί σε νέες ιδέες και προοπτικές ή τουλάχιστον αυτή είναι θεωρητικά η πρόθεσή σας. Το θέμα είναι πως η πρόθεση δεν αρκεί, αφού ο Άρης στο ζώδιό σας, τον τελευταίο καιρό δημιουργεί προβλήματα, που συνεχίζονται μέχρι τις 7/5, όπου κάνει το τετράγωνο με τον Ουρανό, φορτίζοντας ακόμη περισσότερο την ατμόσφαιρα. Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στο Ζυγό στις 8/4, διευρύνει την οπτική και σας κάνει δεκτικούς και συζητήσιμους, αλλά αυτό δεν σημαίνει αυτόματα “ανακωχή”. Ένα ταξίδι μακριά από όλους και όλα, θα μπορούσε να είναι μια σοφή κίνηση αυτήν τη στιγμή.

ΙΧΘΥEΣ

Από 19/2 έως 20/3

Θέματα οικονομικού χαρακτήρα φέρνει στο προσκήνιο η Πανσέληνος που γίνεται στις 8 του μήνα στο Ζυγό. Χρειάζεται να αποφασίσετε τι θα συνεχίσετε να τροφοδοτείτε και τι θα περικόψετε, κρίνοντας όχι με βάση τους ψυχρούς αριθμούς, αλλά από την άλλη, βάζοντας και στην άκρη επιθυμίες ή “συμπάθειες”, που δεν οδηγούν πουθενά. Το θέμα της εμπιστοσύνης είναι πολύ σημαντικό, αφού κάτι σας “τρώει” εδώ και κάποιες μέρες, χωρίς να μπορείτε να το προσδιορίσετε. Η διαίσθησή σας εναντιώνεται στη λογική, σπέρνοντας μια αδιόρατη και μάλλον άστοχη καχυποψία για πρόσωπα ή προτάσεις που φαίνονται ξεκάθαρα. 

  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :