Hit enter after type your search item

Ελένη Μενεγάκη

Ελένη Μενεγάκη: Ξεκίνησε τη καριέρα της ως παρουσιάστρια το 1991, από το κανάλι MEGA και την εκπομπή, «Κοκτέιλ», στο πλευρό του Ιάσωνα Τριανταφυλλίδη. Έπειτα, το 1992, έκανε ένα πέρασμα από τις σειρές «Αχ Ελένη» και «Τα Μπακούρια» ενώ συμμετείχε και στο τηλεπαιχνίδι «Mega Banca» ως συμπαρουσιάστρια του Γιώργου Πολυχρονίου για δύο σεζόν.

Το 1995, υπέγραψε συμβόλαιο με το κανάλι ΑΝΤ1 και πρωταγωνίστησε για μια σεζόν στη σειρά «Πάτερ ημών» μαζί με τον Κώστα Καρρά. Επίσης, ξεκίνησε να παρουσιάζει την ψυχαγωγική εκπομπή «Πρωινός καφές», η οποία την ανέδειξε ως παρουσιάστρια και κράτησε δέκα χρόνια. Παράλληλα η Ελένη Μενεγάκη, παρουσίαζε και τα «Καλλιστεία ΑΝΤ1» ενώ έκανε προσκεκλημμένη (γκεστ) εμφάνιση στις σειρές «Καραμπόλα» (1997) και «Νταντά για όλες τις δουλειές» (1998).

Το 2005, πήρε μεταγραφή για το κανάλι ALPHA και ανέλαβε τη παρουσίαση της πρωινής ψυχαγωγικής εκπομπής «Καφές με την Ελένη», η οποία ολοκληρώθηκε σε έξι σεζόν. Από το 2011 μέχρι το 2020, παρουσίαζε τη μεσημεριανή ψυχαγωγική εκπομπή «Ελένη» ενώ παράλληλα εμφανίστηκε ως γκεστ στις σειρές «Από άλλο ανέκδοτο» (2014) και «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» (2017).

Διαφημίσεις – καμπάνιες – συνεργασίες

Η Ελένη Μενεγάκη, έκανε το πρώτο της διαφημιστικό, το 1990, για την εταιρία καφέ «Melita». Την ίδια χρονιά έπαιξε και σε διαφημιστικό σποτ της εταιρίας σαμπουάν «Ultrex». Το 1992, έπαιξε στις διαφημίσεις δύο εταιριών. Της «Knorr» για το Risonatto και της εταιρίας «Το Λαμπερό» για την προώθηση λαδιού σόγιας. Το 1993, εμφανίστηκε σε διαφήμιση για το καθαριστικό τζαμιών «Famozo» ενώ το 1998, προωθούσε το κέντρο αδυνατίσματος Πρίνου. Τη σεζόν 2003-2004 έγινε το κεντρικό πρόσωπο της εταιρίας με σαμπουάν «Lux».

Τη σεζόν 2010-2011 ήταν το κεντρικό πρόσωπο της εταιρίας «Olay» για την προώθηση της νέας κρέμας προσώπου ενώ τη σεζόν 2014-2015 συμμετείχε στη καμπάνια του οργανισμού «Άλμα Ζωής» για τη πρόληψη καρκίνου του μαστού. Από το 2015 μέχρι σήμερα, συνεργάζεται με την εταιρία περιποίησης μαλλιών «L’Oréal Paris Greece» και είναι το κεντρικό πρόσωπο για τις βαφές μαλλιών. Επίσης, από το 2018 συνεργάζεται και με την εταιρία «Φάγε» για το γιαούρτι «Αγελαδίτσα».

Προσωπική ζωή

Έχει κάνει τρεις γάμους. Ο πρώτος έγινε το 1989, με τον επιχειρηματία Σταύρο Γαρδέρη, αλλά κράτησε μόλις έναν χρόνο. Ο δεύτερος, έγινε το 2001, με τον πρώην διευθυντή προγράμματος του ΑΝΤ1, Γιάννη Λάτσιο, με τον οποίο ξεκίνησαν τη σχέση τους το καλοκαίρι του 1997. Απέκτησαν μαζί τρία παιδιά: τον Άγγελο (γενν. 2002), την Λάουρα (γενν. 2005) και την Βαλέρια (γενν. 2008). Το ζευγάρι πήρε διαζύγιο το 2010 και λίγο αργότερα, εκείνη ξεκίνησε τη σχέση της με τον επιχειρηματία Μάκη Παντζόπουλο, με τον οποίο παντρεύτηκε το 2015, ενώ την ίδια χρονιά γεννήθηκε η κόρη τους, Μαρίνα.

Φιλμογραφία Τηλεόραση

Έτος Τίτλος Προγράμματος Κανάλι Ρόλος Σημειώσεις
1991-1992 Κοκτέιλ MEGA Η Ίδια Συμπαρουσιάστρια
1992 Αχ Ελένη MEGA γραμματέας υπουργού 1 επεισόδιο
Τα Μπακούρια ANT1 Κρις Καταραχιά Επεισόδιο: “Το προξενιό στο κλουβί με τις τρελές”
1992-1994 Mega Banca MEGA Η Ίδια Συμπαρουσιάστρια
1994-1996 Πάτερ ημών ANT1 Ελένη Αλεξάκη Πρωταγωνιστικός Ρόλος
1995-2005 Διαγωνισμός Ομορφιάς ANT1 ANT1 Η Ίδια Παρουσιάστρια
Πρωινός καφές ANT1 Παρουσιάστρια
1997 Καραμπόλα ANT1 1 επεισόδιο
1998 Νταντά για όλες τις δουλειές ANT1 1 επεισόδιο
1999 Μουσικά Βραβεία Ποπ Κορν ANT1 Ειδική εκπομπή, Παρουσιάστρια
2004-2005 Βραβεία Έθνους της Χρονιάς ΝΕΤ Ειδική εκπομπή, Παρουσιάστρια
2005-2011 Καφές με την Ελένη ALPHA Παρουσιάστρια / Υπεύθυνη Προγράμματος
2006-2007 Βραβεία Πρόσωπα της Χρονιάς ALPHA Ειδική εκπομπή, Παρουσιάστρια
2011-2020 Ελένη ALPHA Παρουσιάστρια / Υπεύθυνη Προγράμματος
2014 Από άλλο ανέκδοτο ALPHA 1 επεισόδιο
2017 Μην αρχίζεις τη μουρμούρα ALPHA 1 επεισόδιο
Διαφημιστικά σποτ
Έτος Τίτλος
1990 Melita
Ultrex
1992 Risonatto Knorr
Το Λαμπερό
1996 Famozo
1998 Πρίνου Αδυνάτισμα
2003-2004 Lux
2010-2011 Olay
2014-2015 Άλμα Ζωής
2015-σήμερα L’Oreal Paris Greece
2018-σήμερα Φάγε Αγελαδίτσα
2018-2019 Αλμα Ζωής
Κατηγορίες: Ελληνίδες τηλεπαρουσιάστριεςΕλληνίδες ηθοποιοί τηλεόρασης

img
Το ...χουνέρι του Θέμου Αναστασιάδη στην Ελένη Μενεγάκη [LIVE στριπτίζ! VIDEO] Καλεσμένη του Θέμου Αναστασιάδη και του Βαγγέλη Περρή ήταν χθες βράδυ η Ελένη Μενεγάκη και λόγω της εορτής της οι δύο παρουσιαστές της έκαναν την μία έκπληξη μετά την άλλη. Αρχικά ο Γιώργος Τσαλίκης...

Ελένη Μενεγάκη: «Όταν χώρισα κλάταρε ο οργανισμός μου» «Νόμιζα ότι έχω θέμα υγείας» Σπάνια εξομολόγηση ψυχής έκανε η Ελένη Μενεγάκη για την περίοδο του διαζυγίου της με τον Γιάννη Λάτσιο,.

Ελένη Μενεγάκη: Όποια πέτρα κι αν σηκώσεις.... Ευχοστολίδια και ΟΠΑΠ! Υποστηρικτές της πρωτοβουλίας Ευχοστολίδια από όλη την Ελλάδα ενώνουν και εφέτος τις δυνάμεις τους για να χαρίσουν τη μαγεία των.

img
Ελένη Μενεγάκη: Καλείται να καταβάλει στον Γιάννη Λάτσιο το ποσό 1.011.133,40 ευρώ! Αυτούσια αποσπάσματα αγωγών και εφέσεων μεταξύ Γιάννη Λάτσιου – Ελένης Μενεγάκη φιλοξενεί το FULL LIFE Ιουλίου που κυκλοφορεί ήδη στα περίπτερα. Ελένη Μενεγάκη: Μαντήλα, μαντηλάκι, σακούλα, σακουλάκι Ιδιαίτερο ενδιαφέρον στο Full αποκαλυπτικό ρεπορτάζ...

Αγωγές Ελένης Μενεγάκη-Γιάννη Λάτσιου: Λεπτομέρειες-σοκ! Τα υπέρογκα οικονομικά μεγέθη του ζευγαριού. Αυτούσια αποσπάσματα αγωγών και εφέσεων μεταξύ Γιάννη Λάτσιου – Ελένης Μενεγάκη φιλοξενεί το FULL LIFE Ιουλίου που κυκλοφορεί ήδη.

Ελένη Μενεγάκη – Ματέο Παντζόπουλος: Μαζί στον Ιερό Ναό Αγίας Σοφίας στο Νέο Ψυχικό Την πρώτη επίσημη έξοδο, δυομισι μήνες μετά τη γέννηση της κόρης τους έκαναν η Ελένη Μενεγάκη.

img
Ελένη Μενεγάκη: Μαντήλα, μαντηλάκι, σακούλα, σακουλάκι. Το παρακάτω δημοσίευμα αναφέρεται στο "τότε". Τότε που η πασουσιάστρια ενώ είχε χτίσει επί δυο δεκαετίες συναναστροφή με παπαράτσι και περιοδικά, ξύπνησε μια μέρα, στην κυριολεξία όμως το έκανε έτσι και άρχισε να βάζει πράγματα μπροστά στο πρόσωπο της...

Ελένη Μενεγάκη: Θα κάνει ΜΟΝΗ ΤΗΣ!...κανάλι! Αφού μοιάζει με όνειρο μακρινό και επικίνδυνο...Ξέρει πως κάθε τι που λέει δημόσια διαβάζεται. Είναι δήλωση. Ο διάλογος με τους followers της ήταν πάντα.

Ελένη Μενεγάκη: Είδε τον γιο της Άγγελο Λάτσιο και δεν το πίστευε. Ο γιος της Ελένης Μενεγάκη και του Γιάννη Λάτσιου έχει πλέον μεγαλώσει αρκετά και όπως έχει δείξει πολλές.

img
ΕΣΚΑΣΕ τώρα! "ΑΔΕΙΑΣΕ" ο Αντ1 την Ελένη Μενεγάκη. Ποιος θα κέρδιζε από μια κίνηση "ξαναζεσταμένου" φαγητού; Μόνο η Ελένη Μενεγάκη. Ο Αντ1 με μια παρουσιάστρια δεν θα λύσει κανένα πρόβλημα. Αφήστε που δεν πιστεύουμε ότι αν πήγαινε σε οποιαδήποτε ζώνη η Μενεγάκη θα έκανε νούμερα....

Άσχημα νέα! Η Ελένη Μενεγάκη τρέμει για την μητέρα της. Η..αυτοεξορία της μητέρας της στην Κάρυστο συνεχίζεται. Κρατάει μήνες βέβαια αφού μεσολάβησε και το καλοκαίρι. Μπορεί η Ελένη Μενεγάκη να.

"ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ" Μενεγάκη - Αρναούτογλου! Τρέμουν την ΑΠΟΤΥΧΙΑ κι ας κάνουν την...συνεργασία. Ο Γρηγόρης είναι αλήθεια, μπορεί να την...ΣΩΣΕΙ τη βασίλισσα. Διότι πιστεύουμε - όπως πιστεύαμε και δυο χρόνια πριν και.

1 2 77
This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :