Hit enter after type your search item

Ελένη Μενεγάκη

Ελένη Μενεγάκη: Ξεκίνησε τη καριέρα της ως παρουσιάστρια το 1991, από το κανάλι MEGA και την εκπομπή, «Κοκτέιλ», στο πλευρό του Ιάσωνα Τριανταφυλλίδη. Έπειτα, το 1992, έκανε ένα πέρασμα από τις σειρές «Αχ Ελένη» και «Τα Μπακούρια» ενώ συμμετείχε και στο τηλεπαιχνίδι «Mega Banca» ως συμπαρουσιάστρια του Γιώργου Πολυχρονίου για δύο σεζόν.

Το 1995, υπέγραψε συμβόλαιο με το κανάλι ΑΝΤ1 και πρωταγωνίστησε για μια σεζόν στη σειρά «Πάτερ ημών» μαζί με τον Κώστα Καρρά. Επίσης, ξεκίνησε να παρουσιάζει την ψυχαγωγική εκπομπή «Πρωινός καφές», η οποία την ανέδειξε ως παρουσιάστρια και κράτησε δέκα χρόνια. Παράλληλα η Ελένη Μενεγάκη, παρουσίαζε και τα «Καλλιστεία ΑΝΤ1» ενώ έκανε προσκεκλημμένη (γκεστ) εμφάνιση στις σειρές «Καραμπόλα» (1997) και «Νταντά για όλες τις δουλειές» (1998).

Το 2005, πήρε μεταγραφή για το κανάλι ALPHA και ανέλαβε τη παρουσίαση της πρωινής ψυχαγωγικής εκπομπής «Καφές με την Ελένη», η οποία ολοκληρώθηκε σε έξι σεζόν. Από το 2011 μέχρι το 2020, παρουσίαζε τη μεσημεριανή ψυχαγωγική εκπομπή «Ελένη» ενώ παράλληλα εμφανίστηκε ως γκεστ στις σειρές «Από άλλο ανέκδοτο» (2014) και «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» (2017).

Διαφημίσεις – καμπάνιες – συνεργασίες

Η Ελένη Μενεγάκη, έκανε το πρώτο της διαφημιστικό, το 1990, για την εταιρία καφέ «Melita». Την ίδια χρονιά έπαιξε και σε διαφημιστικό σποτ της εταιρίας σαμπουάν «Ultrex». Το 1992, έπαιξε στις διαφημίσεις δύο εταιριών. Της «Knorr» για το Risonatto και της εταιρίας «Το Λαμπερό» για την προώθηση λαδιού σόγιας. Το 1993, εμφανίστηκε σε διαφήμιση για το καθαριστικό τζαμιών «Famozo» ενώ το 1998, προωθούσε το κέντρο αδυνατίσματος Πρίνου. Τη σεζόν 2003-2004 έγινε το κεντρικό πρόσωπο της εταιρίας με σαμπουάν «Lux».

Τη σεζόν 2010-2011 ήταν το κεντρικό πρόσωπο της εταιρίας «Olay» για την προώθηση της νέας κρέμας προσώπου ενώ τη σεζόν 2014-2015 συμμετείχε στη καμπάνια του οργανισμού «Άλμα Ζωής» για τη πρόληψη καρκίνου του μαστού. Από το 2015 μέχρι σήμερα, συνεργάζεται με την εταιρία περιποίησης μαλλιών «L’Oréal Paris Greece» και είναι το κεντρικό πρόσωπο για τις βαφές μαλλιών. Επίσης, από το 2018 συνεργάζεται και με την εταιρία «Φάγε» για το γιαούρτι «Αγελαδίτσα».

Προσωπική ζωή

Έχει κάνει τρεις γάμους. Ο πρώτος έγινε το 1989, με τον επιχειρηματία Σταύρο Γαρδέρη, αλλά κράτησε μόλις έναν χρόνο. Ο δεύτερος, έγινε το 2001, με τον πρώην διευθυντή προγράμματος του ΑΝΤ1, Γιάννη Λάτσιο, με τον οποίο ξεκίνησαν τη σχέση τους το καλοκαίρι του 1997. Απέκτησαν μαζί τρία παιδιά: τον Άγγελο (γενν. 2002), την Λάουρα (γενν. 2005) και την Βαλέρια (γενν. 2008). Το ζευγάρι πήρε διαζύγιο το 2010 και λίγο αργότερα, εκείνη ξεκίνησε τη σχέση της με τον επιχειρηματία Μάκη Παντζόπουλο, με τον οποίο παντρεύτηκε το 2015, ενώ την ίδια χρονιά γεννήθηκε η κόρη τους, Μαρίνα.

Φιλμογραφία Τηλεόραση

Έτος Τίτλος Προγράμματος Κανάλι Ρόλος Σημειώσεις
1991-1992 Κοκτέιλ MEGA Η Ίδια Συμπαρουσιάστρια
1992 Αχ Ελένη MEGA γραμματέας υπουργού 1 επεισόδιο
Τα Μπακούρια ANT1 Κρις Καταραχιά Επεισόδιο: “Το προξενιό στο κλουβί με τις τρελές”
1992-1994 Mega Banca MEGA Η Ίδια Συμπαρουσιάστρια
1994-1996 Πάτερ ημών ANT1 Ελένη Αλεξάκη Πρωταγωνιστικός Ρόλος
1995-2005 Διαγωνισμός Ομορφιάς ANT1 ANT1 Η Ίδια Παρουσιάστρια
Πρωινός καφές ANT1 Παρουσιάστρια
1997 Καραμπόλα ANT1 1 επεισόδιο
1998 Νταντά για όλες τις δουλειές ANT1 1 επεισόδιο
1999 Μουσικά Βραβεία Ποπ Κορν ANT1 Ειδική εκπομπή, Παρουσιάστρια
2004-2005 Βραβεία Έθνους της Χρονιάς ΝΕΤ Ειδική εκπομπή, Παρουσιάστρια
2005-2011 Καφές με την Ελένη ALPHA Παρουσιάστρια / Υπεύθυνη Προγράμματος
2006-2007 Βραβεία Πρόσωπα της Χρονιάς ALPHA Ειδική εκπομπή, Παρουσιάστρια
2011-2020 Ελένη ALPHA Παρουσιάστρια / Υπεύθυνη Προγράμματος
2014 Από άλλο ανέκδοτο ALPHA 1 επεισόδιο
2017 Μην αρχίζεις τη μουρμούρα ALPHA 1 επεισόδιο
Διαφημιστικά σποτ
Έτος Τίτλος
1990 Melita
Ultrex
1992 Risonatto Knorr
Το Λαμπερό
1996 Famozo
1998 Πρίνου Αδυνάτισμα
2003-2004 Lux
2010-2011 Olay
2014-2015 Άλμα Ζωής
2015-σήμερα L’Oreal Paris Greece
2018-σήμερα Φάγε Αγελαδίτσα
2018-2019 Αλμα Ζωής
Κατηγορίες: Ελληνίδες τηλεπαρουσιάστριεςΕλληνίδες ηθοποιοί τηλεόρασης

img
Σύμφωνα με την εκπομπή του OPEN Καλοκαίρι #not, η Ελένη Μενεγάκη, δεν θα μείνει έτσι! Ελένη Μενεγάκη : Τρώει και η τύχη της δουλεύει! Πολλά ακούγονται και γράφονται για το τηλεοπτικό μέλλον της Ελένης Μενεγάκη. Η παρουσιάστρια έφυγε από τον ALPHA και το κεφάλαιο αυτό...

Ελένη Μενεγάκη (λουσμένη + χτενισμένη): Με ύφος μπλαζέ και πολλών καρδιναλίων, η ΝΕΑ φωτο στο ινσταγραμ!!  Εχουν περάσει μερικές εβδομάδες από την ημέρα που η Ελένη Μενεγάκη αποχαιρέτησε το τηλεοπτικό.

ΕΛΕΝΗ ΜΕΝΕΓΑΚΗ Η ΠΙΟ ΑΣΤΕΙΑ, ΑΥΘΟΡΜΗΤΗ ΓΚΡΙΜΑΤΣΑ ΣΕ ΠΑΠΑΡΑΤΣΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ Μετά από τη σύντομη επιστροφή στην Αθήνα για επαγγελματικούς λόγους, η Ελένη Μενεγάκη επέστρεψε στην Άνδρο για να συνεχίσει τις καλοκαιρινές της διακοπές. Μάλιστα,.

img
Ελένη Μενεγάκη: Paparazzi, ΑΒΑΦΗ, ΑΧΤΕΝΙΣΤΗ, Μοναδικά, αδημοσίευτα ΚΑΡΕ απο τις ΜΟΝΑΧΙΚΕΣ διακοπές της Σειρά τώρα έχουν οι διακοπές με την οικογένειά της. Η Ελένη Μενεγάκη θα περάσει το μεγαλύτερο μέρος του καλοκαιριού στην Άνδρο. Εκεί, όπου με τον Μάκη Παντζόπουλο, περνούν ώρες ξεγνοιασιάς, μακριά από το καθημερινό τους...

Ελένη Μενεγάκη: Summer Selfie στην ταβέρνα ΑΒΑΦΗ με ατημέλητο look !! Ελένη Μενεγάκη: Ποζάρει με ατημέλητο μαλλί και χωρίς μακιγιάζ (photos) Η Ελένη Μενεγάκη συνεχίζει τις καλοκαιρινές της διακοπές με.

Έχουν περάσει μερικές εβδομάδες από την ημέρα που η Ελένη Μενεγάκη αποχαιρέτησε το τηλεοπτικό κοινό, έπειτα από 30 χρόνια καριέρας. Η γνωστή παρουσιάστρια μετά την απόφασή της να απέχει τουλάχιστον.

img
Ελένη Μενεγάκη styling: Έναν στυλίστα για τις ΔΙΑΚΟΠΕΣ!! Τις φωτο τις ανεβάζει ΜΟΝΗ της δεν είναι παπαράτσι !!! ΦΑΝΤΑΣΟΥ πως θα είναι στα παπαράτσι!  γι'αυτό και αποφεύγει τους παπαράτσι. ΜΑΡΙΑ ΜΠΕΚΑΤΩΡΟΥ: “ΤΩΡΑ ΜΕ ΚΑΙΡΟΦΥΛΑΚΤΟΥΝ ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΙ” Χαλαρές, οικογενειακές στιγμές περνά η Ελένη Μενεγάκη, καθώς η...

Το πρωί της Πέμπτης, η Ελένη Μενεγάκη πόσταρε και μία ακόμα υπέροχη φωτογραφία της από τις διακοπές της, με φόντο τα γαλαζοπράσινα νερά, όπου έγραψε χαρακτηριστικά: "Ήλιος , θαλασσα και η.

Τον Δεκαπενταύγουστο η Ελένη Μενεγάκη, όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, περνάει μεγάλο μέρος των καλοκαιρινών της διακοπών στο ησυχαστήριό της στην Άνδρο. Ελένη Μενεγάκη: Απο την Άνδρο στην ΔΕΣΠΟΙΝΑ.

img
Η Ελένη Μενεγάκη συνεχίζει τις καλοκαιρινές της διακοπές μαζί με τον Μάκη Παντζόπουλο, τα  παιδιά της. Ελένη Μενεγάκη Κομψή vs Απεριποίητη Η παρουσιάστρια περνά στιγμές χαλάρωσης παρέα με τα αγαπημένα της πρόσωπα στο Αιγαίο. Ελένη Μενεγάκη Κομψή vs Απεριποίητη Τα δυο ζευγάρια απόλαυσαν το απογευματινό...

Ελένη Μενεγάκη: Τέλος η Άνδρος, πήρε τα κουβαδάκια της και σε άλλη παραλία του Αιγαίου Η φωτό από την υπέροχη παραλία, Η Ελένη Μενεγάκη δεν είναι στην Άνδρο. Πού βρίσκεται.

Ελένη Μενεγάκη: Αμακιγιάριστη και αχτένιστη: "Κάθε γωνία του Αιγαίου και αλλά χρώματα !" Η Ελένη Μενεγάκη δεν είναι στην Άνδρο πια: Η φωτό από την υπέροχη παραλία Η Ελένη Μενεγάκη ως γνωστόν.

img
Ελένη Μενεγάκη: «Άλλαξε ο Μανωλιός και έβαλε τα ρούχα του αλλιώς» !! . Μία μικρή αλλαγή που όμως αποκαλύπτει τη γενικότερη ανάγκη της να γυρίσει σελίδα σε κάθε μικρή ή μεγάλη πτυχή της ζωής της που από εδώ και στο εξής θέλει να είναι αφοσιωμένη...

Η Ελένη Μενεγάκη, άρτι αφιχθείσα στον Alpha μετά τη δεκαετή παραμονή της στον Ant1, δεν διστάζει να απαντήσει σε όλες τις ερωτήσεις του Νίκου Χατζηνικολάου, κινούμενη στη μεσότητα που υπάρχει.

Η νέα εντυπωσιακή φωτογραφία από τις διακοπές της & η γλυκιά «καλημέρα» Ελένη Μενεγάκη Κάθε γωνία του Αιγαίου Την «καλημέρα» της έστειλε η Ελένη Μενεγάκη το πρωί της Δευτέρας,.

1 76 77 78 86
This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :