Hit enter after type your search item

Θοδωρής Μαραντίνης

Θοδωρής Μαραντίνης. Ο Θοδωρής Μαραντίνης (Θεσσαλονίκη 16 Ιουνίου 1978) είναι Έλληνας τραγουδιστής, συνθέτης και στιχουργός. Ως μουσικός, είναι αυτοδίδακτος και οι πρώτες του εμφανίσεις ήταν σε μικρές μπουάτ και μουσικές σκηνές της Θεσσαλονίκης σε unplugged μορφή. Αν και σπούδασε Management στο ICBS τον κέρδισε η μεγάλη του αγάπη, που ήταν πάντοτε η μουσική. Κατά την διάρκεια της στρατιωτικής του θητείας, γνώρισε τους φίλους του, που αργότερα έγιναν οι άνθρωποι που θα σχημάτιζαν μαζί ένα μουσικό γκρουπ (τους Onirama).

Πίνακας περιεχομένων
1 Βιογραφικό
2 Προσωπική ζωή
3 Φιλμογραφία
3.1 Τηλεόραση / Κινηματογράφος
Βιογραφικό
Γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1978 όπου και μεγάλωσε. Το 2000, τελειώνοντας τις σπουδές του, στο management, αποφάσισε να δημιουργήσει με άλλους 4 φίλους του, ένα σχήμα που αρχικά Mixing up the Medicine. Τελικά εμπνεύστηκαν το όνομα Onirama, που στην ουσία σημαίνει «Τα όνειρά μας» και έτσι έμεινε ως τελική ονομασία του συγκροτήματος.

Με τους «Onirama» ο Θοδωρής Μαραντίνης, κυκλοφορούν το 2005…

… τον πρώτο δίσκο τους με τίτλο «δύσκολος καιρός για πρίγκιπες», που σημειώνει μεγάλη επιτυχία και μέχρι σήμερα έχουν κυκλοφορήσει 4 studio albums και 1 best of συλλογή με χρυσές και πλατινένιες πωλήσεις. Τα περισσότερα τους singles έχουν φτάσει στις πρώτες θέσεις των επίσημων charts και 5 από αυτά έφτασαν στο Νο1. Τον Ιούνιο του 2008 κυκλοφόρησαν το δεύτερό τους άλμπουμ, με τίτλο «Κλεψύδρα» το οποίο και έγινε χρυσό. Έχει γράψει πάνω από 100 τραγούδια, ανάμεσα σε αυτά κάποια για ταινίες ,για τηλεοπτικές εκπομπές καθώς και το επίσημο τραγούδι της ελληνικής αποστολής special Olympics. Έγινε διάσημος αυτός και όλη η υπόλοιπη ομάδα του μέσα σε λίγα χρόνια.

Το 2016, υπήρξε μέλος της κριτικής επιτροπής του talent show “The X-Factor” στον ΣΚΑΪ. Οι Οnirama έχουν πραγματοποιήσει διάφορες συναυλίες σε όλη την Ελλάδα, όπως σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Αλεξάνδρεια Ημαθίας και σε άλλες πόλεις. Έχει πρωταγωνιστήσει και σε αρκετά βίντεο στο κανάλι της Σίσσυς Χρηστίδου στο youtube.

Προσωπική ζωή

Στις 16 Αυγούστου 2009 ο Θοδωρής Μαραντίνης παντρεύτηκε στην Θεσσαλονίκη την παρουσιάστρια & σχεδιάστρια ρούχων Σίσσυ Χρηστίδου, με την οποία έχει αποκτήσει δύο γιους. Στις 23 Απριλίου 2019 ανακοίνωσαν στους διαδικτυακούς φίλους τους τον χωρισμό τους.

Φιλμογραφία
Τηλεόραση / Κινηματογράφος
Έτος Τίτλος Προγράμματος Κανάλι Ρόλος Σημειώσεις
23/11/1989-23/09/2006 Mega Γεγονότα MEGA Ο Ίδιος Πολιτικό Ρεπορτάζ
Guest Στα Επεισόδια 1 έως το 20 του 2006.

2005 Τα Νέα του Αντ1 ANT1 Πολιτικό Ρεπορτάζ
Guest στα επεισόδια 16, 45.

2007 Mad Video Music Awards ALPHA Ερμηνεία (μαζί με τους Onirama)
2008 Mad Video Music Awards ALPHA Ερμηνεία (μαζί με τους Onirama)
2009 Mad Video Music Awards ALPHA Ερμηνεία (μαζί με τους Onirama)
Η Οικογένεια Βλάπτει MEGA Guest Εμφάνιση – Επεισόδιο 8
2010 Mad Video Music Awards ALPHA Ερμηνεία (μαζί με τους Onirama)
2011 Mad Video Music Awards ALPHA Ερμηνεία (μαζί με τους Onirama)
Νήsos 2 Guest Εμφάνιση
Ερμηνεία τραγουδιού τίτλων ταινίας.

2012 Mad Video Music Awards ANT1 Ερμηνεία (μαζί με τους Onirama)
2014 Dancing with the stars ANT1 Guest Εμφάνιση – Live 13
Mad Video Music Awards ANT1 Ερμηνεία (μαζί με τους Onirama)
2015 MadWalk – The Fashion Music Project ALPHA Ερμηνεία (μαζί με τους Onirama)
2016 The X-Factor Greece ΣΚΑΪ Κριτική Επιτροπή
MadWalk – The Fashion Music Project ALPHA Ερμηνεία (μαζί με τους Onirama)
2017 MadWalk – The Fashion Music Project ALPHA Ερμηνεία (μαζί με τους Onirama)
MadWalk Cyprus MAD TV Κύπρου Παρουσιαστής
2018 MadWalk – The Fashion Music Project ALPHA Ερμηνεία (μαζί με τους Onirama)
Mad Video Music Awards ALPHA Ερμηνεία (μαζί με τους Onirama)
2019 Mad Video Music Awards ALPHA

img
ΜΠΙΛΙΕΣ ΕΓΙΝΑΝ Χρηστίδου - Μαραντίνης! Διεκδικεί την ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ των παιδιών ο Θοδωρής! Κι όμως φαίνεται πως το λείπου παρά το ότι - απ όσο γνωρίζαμε μένουν μαζί του ίσως και τρει μέρες την βδομάδα. Όταν αγαπάς δεν είναι ποτέ αρκετό. Δεν μπορούμε να ξέρουμε τι...

Θοδωρής Μαραντίνης για Σίσσυ Χρηστίδου: «παίρνοντας ένα διαζύγιο δεν σταματά να υπάρχει η οικογένεια. Ο Θοδωρής Μαραντίνης έρχεται αυτή την Παρασκευή στο «Σπίτι με το MEGA» μαζί με τους Onirama..

Την νέα του ζωή ως εργένης μας σύστησε ο Θοδωρής Μαραντίνης στο Instagram. ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΠΛΕΟΝ ΣΤΟΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟ Ο Μαραντίνης μας «συστήνει» την εργένικη ζωή του μετά τον.

img
Σίσσυ Χρηστίδου: Ψάχνει για μικρότερο σπίτι μετα τον χωρισμό της απο τον Θοδωρή Μαραντίνη Η Σίσσυ Χρηστίδου αποκάλυψε στην εκπομπή της, ότι μετακομίζει με τα παιδιά της, Φίλιππο και Ραφαήλ! Όλα τα ΣΠΙΤΙΑ τους! Μενεγάκη, Χρηστίδου, Βανδή, Τάμτα, Οικονομάκου, Μπόμπα Με αφορμή την είδηση πως...

Αποκάλυψη τώρα! Το σπίτι ΑΝΑΚΤΟΡΟ της Σίσσυς Χρηστίδου! Το...χασε ο Θοδωρής Μαραντίνης! Έτσι εξελλίσεται η ζωή. Κάνει κύκλους και εκεί που κάνεις σχέδια ν' απολαύσεις κάτι για πάντα, στο γυρνάει.

Μαραντίνης - Χρηστίδου "ΣΦΑΖΟΝΤΑΙ" για τα παιδιά! Ο Θοδωρής ζητά να θεσπιστεί νόμος! (βίντεο με τον λογίδριο του). Διεκδικεί ισότητα ως πατέρας! Αν τα είχαν βρει με τη Σίσσυ Χρηστίδου,.

Σίσσυ Χρηστίδου - Θοδωρής Μαραντίνης: ΔΗΛΩΝΑΝ μάζι το 2018 "Εχουμε παθιασμένη καρμική σχέση" «Εγώ δε θέλω να χωρίσω ποτέ με τη γυναίκα μου, μα ποτέ, φοβάμαι λίγο. Επειδή υπάρχει μια κατάρα στα ζευγάρια που κάνουν μαζί τηλεόραση», δήλωνε τον Φεβρουάριο του 2018 ο Θοδωρής Μαραντίνης...

Σίσσυ Χρηστίδου - Θοδωρής Μαραντίνης: Αποκαλυπτικοί στη τελευταία τους κοινή τηλεοπτική συνέντευξη! «Εγώ δε θέλω να χωρίσω ποτέ με τη γυναίκα μου, μα ποτέ, φοβάμαι λίγο. Επειδή υπάρχει μια κατάρα.

Θ' αλλάξει τους ΝΟΜΟΥΣ ο Μαραντίνης για τα παιδιά του! ΚΙΝΗΜΑ για να πάρει ΣΥΝΕΠΙΜΕΛΕΙΑ από την Χρηστίδου!Αν τα είχαν βρει με τη Σίσσυ Χρηστίδου, θα ξεκινούσε την...ΜΑΧΗ αυτή ο.

img
Σίσσυ Χρηστίδου - Θοδωρής Μαραντίνης: Είναι μια πολύ δύσκολη στιγμή για μας αλλά συνεχίζουμε ενωμένοι Η Σίσσυ Χρηστίδου για πολλά χρόνια διατηρούσε δεσμό με τον frontman των Onirama, με τον οποία εν τέλει παντρεύτηκε, απέκτησαν δύο παιδιά και δύο χρόνια πριν αποφάσισαν να πάρουν διαφορετικούς...

Σίσσυ Χρηστίδου-Θοδωρής Μαραντίνης: Μαζί για τα γενέθλια του μεγάλου τους γιού! Και οι δυο τους συνεχίζουν να έχουν άρτιες σχέσεις και να συνεργάζονται στενά για την ανατροφή των παιδιών τους.

Σίσσυ Χρηστίδου: 'Δεν υπάρχουν λέξεις να περιγράψουμε τη θλίψη που έφερε στη ζωή μας η...'  "Η καρδιά μας ειναι βαριά. Δεν υπάρχουν λέξεις να περιγράψουμε τη θλίψη που έφερε στη.

1 2 7
This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :