Hit enter after type your search item

Θοδωρής Μαραντίνης

Θοδωρής Μαραντίνης. Ο Θοδωρής Μαραντίνης (Θεσσαλονίκη 16 Ιουνίου 1978) είναι Έλληνας τραγουδιστής, συνθέτης και στιχουργός. Ως μουσικός, είναι αυτοδίδακτος και οι πρώτες του εμφανίσεις ήταν σε μικρές μπουάτ και μουσικές σκηνές της Θεσσαλονίκης σε unplugged μορφή. Αν και σπούδασε Management στο ICBS τον κέρδισε η μεγάλη του αγάπη, που ήταν πάντοτε η μουσική. Κατά την διάρκεια της στρατιωτικής του θητείας, γνώρισε τους φίλους του, που αργότερα έγιναν οι άνθρωποι που θα σχημάτιζαν μαζί ένα μουσικό γκρουπ (τους Onirama).

Πίνακας περιεχομένων
1 Βιογραφικό
2 Προσωπική ζωή
3 Φιλμογραφία
3.1 Τηλεόραση / Κινηματογράφος
Βιογραφικό
Γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1978 όπου και μεγάλωσε. Το 2000, τελειώνοντας τις σπουδές του, στο management, αποφάσισε να δημιουργήσει με άλλους 4 φίλους του, ένα σχήμα που αρχικά Mixing up the Medicine. Τελικά εμπνεύστηκαν το όνομα Onirama, που στην ουσία σημαίνει «Τα όνειρά μας» και έτσι έμεινε ως τελική ονομασία του συγκροτήματος.

Με τους «Onirama» ο Θοδωρής Μαραντίνης, κυκλοφορούν το 2005…

… τον πρώτο δίσκο τους με τίτλο «δύσκολος καιρός για πρίγκιπες», που σημειώνει μεγάλη επιτυχία και μέχρι σήμερα έχουν κυκλοφορήσει 4 studio albums και 1 best of συλλογή με χρυσές και πλατινένιες πωλήσεις. Τα περισσότερα τους singles έχουν φτάσει στις πρώτες θέσεις των επίσημων charts και 5 από αυτά έφτασαν στο Νο1. Τον Ιούνιο του 2008 κυκλοφόρησαν το δεύτερό τους άλμπουμ, με τίτλο «Κλεψύδρα» το οποίο και έγινε χρυσό. Έχει γράψει πάνω από 100 τραγούδια, ανάμεσα σε αυτά κάποια για ταινίες ,για τηλεοπτικές εκπομπές καθώς και το επίσημο τραγούδι της ελληνικής αποστολής special Olympics. Έγινε διάσημος αυτός και όλη η υπόλοιπη ομάδα του μέσα σε λίγα χρόνια.

Το 2016, υπήρξε μέλος της κριτικής επιτροπής του talent show “The X-Factor” στον ΣΚΑΪ. Οι Οnirama έχουν πραγματοποιήσει διάφορες συναυλίες σε όλη την Ελλάδα, όπως σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Αλεξάνδρεια Ημαθίας και σε άλλες πόλεις. Έχει πρωταγωνιστήσει και σε αρκετά βίντεο στο κανάλι της Σίσσυς Χρηστίδου στο youtube.

Προσωπική ζωή

Στις 16 Αυγούστου 2009 ο Θοδωρής Μαραντίνης παντρεύτηκε στην Θεσσαλονίκη την παρουσιάστρια & σχεδιάστρια ρούχων Σίσσυ Χρηστίδου, με την οποία έχει αποκτήσει δύο γιους. Στις 23 Απριλίου 2019 ανακοίνωσαν στους διαδικτυακούς φίλους τους τον χωρισμό τους.

Φιλμογραφία
Τηλεόραση / Κινηματογράφος
Έτος Τίτλος Προγράμματος Κανάλι Ρόλος Σημειώσεις
23/11/1989-23/09/2006 Mega Γεγονότα MEGA Ο Ίδιος Πολιτικό Ρεπορτάζ
Guest Στα Επεισόδια 1 έως το 20 του 2006.

2005 Τα Νέα του Αντ1 ANT1 Πολιτικό Ρεπορτάζ
Guest στα επεισόδια 16, 45.

2007 Mad Video Music Awards ALPHA Ερμηνεία (μαζί με τους Onirama)
2008 Mad Video Music Awards ALPHA Ερμηνεία (μαζί με τους Onirama)
2009 Mad Video Music Awards ALPHA Ερμηνεία (μαζί με τους Onirama)
Η Οικογένεια Βλάπτει MEGA Guest Εμφάνιση – Επεισόδιο 8
2010 Mad Video Music Awards ALPHA Ερμηνεία (μαζί με τους Onirama)
2011 Mad Video Music Awards ALPHA Ερμηνεία (μαζί με τους Onirama)
Νήsos 2 Guest Εμφάνιση
Ερμηνεία τραγουδιού τίτλων ταινίας.

2012 Mad Video Music Awards ANT1 Ερμηνεία (μαζί με τους Onirama)
2014 Dancing with the stars ANT1 Guest Εμφάνιση – Live 13
Mad Video Music Awards ANT1 Ερμηνεία (μαζί με τους Onirama)
2015 MadWalk – The Fashion Music Project ALPHA Ερμηνεία (μαζί με τους Onirama)
2016 The X-Factor Greece ΣΚΑΪ Κριτική Επιτροπή
MadWalk – The Fashion Music Project ALPHA Ερμηνεία (μαζί με τους Onirama)
2017 MadWalk – The Fashion Music Project ALPHA Ερμηνεία (μαζί με τους Onirama)
MadWalk Cyprus MAD TV Κύπρου Παρουσιαστής
2018 MadWalk – The Fashion Music Project ALPHA Ερμηνεία (μαζί με τους Onirama)
Mad Video Music Awards ALPHA Ερμηνεία (μαζί με τους Onirama)
2019 Mad Video Music Awards ALPHA

img
Σίσσυ Χρηστίδου: Οι ΠΡΩΤΕΣ Χωριστές διακοπές μετά τους τίτλους τέλους στο γάμο τους Χωριστές διακοπές μετά τους τίτλους τέλους στο γάμο τους κάνουν φέτος για πρώτη φορά η Σίσσυ Χρηστίδου και ο Θοδωρής Μαραντίνης. ΣΙΣΣΥ ΧΡΗΣΤΙΔΟΥ: Η ‘ΑΠΟΣΤΟΜΩΤΙΚΗ’ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΑΡΝΗΤΙΚΟ ΣΧΟΛΙΟ Το πρώην ζευγάρι...

Σίσσυ Χρηστίδου: Το δημόσιο “ευχαριστώ” στον Θοδωρή Μαραντίνη Μ μια ιδιαίτερη ημέρα για την Σίσσυ Χρηστίδου και τον Θοδωρή Μαραντίνη, καθώς ο πρωτότοκος γιος τους έιχε γενέθλια . ΣΙΣΣΥ ΧΡΗΣΤΙΔΟΥ:.

Θοδωρής Μαραντίνης – Σίσσυ Χρηστίδου: Μαζί ΞΑΝΑ! Ο μικρός γιος του Θοδωρή Μαραντίνη και της Σίσσυς Χρηστίδου, ο Μιχαήλ Άγγελος, γνωστός και ως Mike είχε γενέθλια και τα γιόρτασε με.

img
Δημήτρης Παπανώτας: ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ για την κόντρα του με Χρηστίδου-Μαραντίνη – “Δεν πήρα ποτέ εξώδικο…” Ο Δημήτρης Παπανώτας βρέθηκε στην εκπομπή «Μετά τα Μεσάνυχτα», το βράδυ της Τετάρτης. Ο δημοσιογράφος παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην Ελεονώρα Μελέτη και, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην κόντρα...

Σίσσυ Χρηστίδου – Θοδωρής Μαραντίνης: Ξανά μαζί για χάρη του γιου τους! Ακόμη και αν έχουν επιλέξει να τραβήξουν χωριστούς δρόμους, η Σίσσυ Χρηστίδου και ο Θοδωρής Μαραντίνης είναι πάντα.

Ο Θοδωρής Μαραντίνης ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ και τοστ vs Σίσσυ Χρηστίδου ΠΙΤΣΑ και κρασί Η Σίσσυ Χρηστίδου έχει ξεκινήσει πρόγραμμα διατροφής (ήδη έχει χάσει τα πρώτα κιλά) last year γιατι φέτος με.

img
Θοδωρής Μαραντίνης: Αυτό είναι το ύψος και η ηλικία του! Θέλετε να μάθετε ποιο είναι το πραγματικό ύψος αλλά και η ηλικία του Θοδωρής Μαραντίνη; Ψάξαμε,βρήκαμε και σας παρουσιάζουμε όσα δεν γνωρίζαμε για τον τραγουδιστή! Πάμε να δούμε : ΣΙΣΣΥ ΧΡΗΣΤΙΔΟΥ – ΘΟΔΩΡΗΣ ΜΑΡΑΝΤΙΝΗΣ: ΦΑΝΤΑΡΟΙ!...

Σίσσυ Χρηστίδου - Θοδωρής Μαραντίνης: ΦΑΝΤΑΡΟΙ! Δείτε πόσο μεγάλωσαν οι γιοι τους! ΗΣίσσυ Χρηστίδου είναι μία από τι Ελληνίδες celebrities που είναι πολύ ενεργή στα social media και συχνά μοιράζεται.

Σίσσυ Χρηστίδου: Η πρώτη φορά που μίλησε για τον χωρισμό της από τον Θοδωρή Μαραντίνη! Η Σίσσυ Χρηστίδου και ο Θοδωρής Μαραντίνης έπειτα από 13 χρόνια κοινής πορείας και 9.

img
Νίκος Μουτσινάς: Η συζήτηση περί γκομενικών με τον Θοδωρή Μαραντίνη Όσα συζήτησε με τον Θοδωρή Μαραντίνη για τις σχέσεις ΒΟΜΒΑ Νίκος Μουτσινάς: «Τι πορνό σπίτι έχω»; Αποκαλύψεις που δεν ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ Ο Νίκος Μουτσινάς και ο Θοδωρής Μαραντίνης κάθισαν ο ένας απέναντι στον άλλον στο «Σημείο...

ΦΩΤΙΑ στην "δισκογραφία" Χάρις Αλεξίου και Θοδωρής Μαραντίνης σε νέα εκτέλεση! Οι ONIRAMA και η Χάρις Αλεξίου παρουσιάζουν μία νέα, ξεχωριστή εκτέλεση του τραγουδιού «Ξημερώνει» γεμάτη έντονα συναισθήματα και εικόνες..

Χρηστίδου - Μαραντίνης: ΑΠΕΛΠΙΣΤΙΚΑ "ΣΦΑΓΜΕΝΟΙ" με αποδείξεις! (Βίντεο) Καλά, πρέπει να δεις το βίντεο. Με πόση ευκολία θυμήθηκε να πει "χρόνια πολλά" στον πατέρα της, αλλά όχι και στον συνονόματο.

img
Σίσσυ Χρηστίδου: Ουτε 1 'χρονια πολλά' στον Θοδωρή Μαραντίνη, για την ονομαστική του γιορτή Μια ξεχωριστή ημέρα είναι για τη Σίσσυ Χρηστίδου η σημερινή. ΣΙΣΣΥ ΧΡΗΣΤΙΔΟΥ ΓΙΑ ΘΟΔΩΡΗ ΜΑΡΑΝΤΙΝΗ: ”ΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ ΕΝΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ …” Ο πατέρας της παρουσιάστριας του Open έχει γιορτή και η...

Σίσσυ Χρηστίδου για Θοδωρή Μαραντίνη: ''Το νούμερο ένα συστατικό είναι ...'' Σαν βόμβα έσκασε, το απόγευμα της Μεγάλης Τρίτης, η ανακοίνωση που εξέδωσαν η Σίσσυ Χρηστίδου και ο Θοδωρής Μαραντίνης.

"Απασφάλισε" η Σίσσυ Χρηστίδου - Τι είπε για την επανασύνδεση της με τον Μαραντίνη Η Σίσσυ Χρηστίδου απάντησε από το δικό της κανάλι στο youtube τις φήμες που την θέλουν.

1 2 14
This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :