Hit enter after type your search item
freegossip.gr

Breaking news,news,lifestyle,

Τάσο Ξιαρχό: Την…ΤΟΥΜΠΑΡΕ παρά το ότι την ΧΛΕΥΑΣΕ σαν “ΧΟΝΤΡΗ” «Δεν χρειάστηκε να πω κάποια συγνώμη, έχει ειπωθεί εδώ και μέρες από μηνύματα. Δεν ήρθε από κοντά η Μέρι για να της πω ξανά μια συγνώμη και ήταν πολύ ανοιχτή και ήταν πολύ ανακουφιστικό ότι δεν ήρθε να το δει από τα μάτια μου, γιατί το έχει βιώσει από την ενέργεια μου τις τελευταίες μέρες.

Ο Τάσος Ξιαρχό, η Μέρι και όχι η… Μαίρη μια αγκαλιά!

Ήρθε ξεκάθαρα να γνωριστούμε γιατί γενικά πιστεύω στην ζωή μου, πως όλα συμβαίνουν για κάποιο λόγο.

Δεν γράφεται με «αι» αλλά με «ε» γιατί προέρχεται από μια γαλλική λέξη που σημαίνει θάλασσα. Κατάλαβα πλέον πως ότι και να πεις, όπως και να το πεις θα κριθεί», δήλωσε ο Τάσος Ξιαρχό.

Στην εκπομπή «Super Κατερίνα» μίλησε ο Τάσος Ξιαρχό αμέσως μετά τη συνάντησή του με τη Μέρι, την κοπέλα που κορόιδεψε πριν από λίγες ημέρες επειδή είχε περιττά κιλά και φορούσε μπλούζα με ρίγες.

Το απόγευμα της Κυριακής, οι δύο νέοι συναντήθηκαν για να λύσουν τις διαφορές τους και στη συνέχεια ο χορογράφος μίλησε για τα όσα έγιναν σε αυτό το τετ α τετ στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου.

Τάσος Ξιαρχό: ”Θέλω να διορθώσω τα λάθη μου.”

«Περίμενα να ήταν μια σύντομη συνάντηση, αλλά περάσαμε ένα πολύ όμορφο τρίωρο είπαμε πάρα πολύ ωραία πράγματα, αλήθειες, όχι για το μεταξύ μας για το τι συνέβη αλλά για όλο αυτό που βιώνουμε στην κοινωνία γύρω μας. Μπορώ να πω ότι είμαι πολύ ανακουφισμένος, που μίλησα με την Μέρι από κοντά που ακόμα και για το όνομά της με κριτίκαραν άσχημα ότι το έγραψα λάθος.

 

Δεν γράφεται με «αι» αλλά με «ε» γιατί προέρχεται από μια γαλλική λέξη που σημαίνει θάλασσα.

 

Κατάλαβα πλέον πως ότι και να πεις, όπως και να το πεις θα κριθεί», δήλωσε ο Τάσος Ξιαρχό.

«Δεν χρειάστηκε να πω κάποια συγνώμη, έχει ειπωθεί εδώ και μέρες από μηνύματα. Δεν ήρθε από κοντά η Μέρι για να της πω ξανά μια συγνώμη και ήταν πολύ ανοιχτή και ήταν πολύ ανακουφιστικό ότι δεν ήρθε να το δει από τα μάτια μου, γιατί το έχει βιώσει από την ενέργεια μου τις τελευταίες μέρες.

Ήρθε ξεκάθαρα να γνωριστούμε γιατί γενικά πιστεύω στην ζωή μου, πως όλα συμβαίνουν για κάποιο λόγο.

Επειδή το πιστεύει και η ίδια, θεωρώ πως όλο αυτό προέκυψε για κάτι που στο μέλλον μπορεί να βοήθησα κάποιον άλλον για όλο αυτό που συμβαίνει.

Η συγγνώμη δεν πρέπει να είναι μόνο λόγια και το λέω πολύ πραγματικά, ακόμη και με ένα νεύμα μπορεί να ειπωθεί με πολύ δύναμη. Είμαι πολύ πληγωμένος από ανθρώπους που νόμιζα ότι είχα κοντά μου και με άδειασαν στον βωμό της καλής φήμης», πρόσθεσε ακόμα.

 

Η γυναίκα που υπέστη bullying από τον Τάσο Ξιαρχό δήλωσε ότι ο χορογράφος της ζήτησε συγγνώμη και εκείνη επιλέγει να τον συγχωρέσει.

Η Μέρι Παππά είπε ότι σκοπεύει να συναντηθεί με τον Τάσο Ξιαρχό, κάτι που της ζήτησε ο ίδιος, ενώ σημείωσε ότι ο χορογράφος «χρειάζεται βοήθεια και αγάπη».

«Είμαι πιο καλά και πιο ψύχραιμη πλέον, μιας και επικοινώνησα με τον Τάσο.

Μου έστειλε ένα μήνυμα. Μου ζήτησε συγγνώμη, απολογήθηκε για τη συμπεριφορά του, μου ζήτησε να βρεθούμε, κάτι που θεωρώ πολύ όμορφο», δήλωσε η Μέρι Παππά σε συνέντευξη στην εκπομπή «Τι λες τώρα» του Mega.

«Σκοπεύω να βρεθούμε, να μιλήσω μαζί του και θεωρώ ότι για μένα έχει λήξει όλο αυτό», συμπλήρωσε η γυναίκα που δέχθηκε body shaming από τον Τάσο Ξιαρχό επειδή φορούσε μπλούζα με οριζόντιες ρίγες, κάτι που προκάλεσε σφοδρές αντιδράσεις κατά του χορογράφου.

Όταν ρωτήθηκε για το αν έχει συγχωρήσει τον χορογράφο, απάντησε ότι επιλέγει να το κάνει, εξέφρασε την άποψη ότι ο Τάσος Ξιαρχό δεν έκανε την επίμαχη ανάρτηση «στοχευμένα για κακό» και τόνισε ότι κανένας δεν πρέπει να πυροβολείται για τις άτυχες στιγμές του.

«Επιλέγω να τον συγχωρήσω και επιλέγω να τον πιστέψω.

Όλοι έχουμε άτυχες στιγμές, κανένας δεν πρέπει να πυροβολείται για αυτό. Κανέναν δεν πρέπει να τον κολλάμε στον τοίχο για αυτό. Πάμε παρακάτω.

 

Δεν το έκανε στοχευμένα για κακό, θεωρώ ότι το έκανε για χαβαλέ. Κάποια στιγμή τα όρια ξεφεύγουν, πρέπει να έχεις κάποια όρια. Σέβομαι ότι δεν έχει όρια, του το είπα ευθέως.

 

Αυτός ο άνθρωπος χρειάζεται βοήθεια, χρειάζεται αγάπη», είπε χαρακτηριστικά.

Η 32χρονη δήλωσε ότι δεν κατάλαβε τη στιγμή που την τράβηξε βίντεο ο Τάσος Ξιαρχό και σημείωσε ότι εκείνος το έκανε «για τους δικούς του λόγους, είτε για τη δική του ψυχαγωγία.

Θεώρησε σωστό ότι μπορεί να το ανεβάσει και να κάνει το σχόλιο που έκανε».

Τα πρώτα της συναισθήματα, όταν της έστειλαν το βίντεο ήταν «θυμός, αφού ξεπεράσαμε τα κλάματα και τις στεναχώριες».

Συμπλήρωσε ότι έχει βιώσει κριτική «γιατί έχω κοντά μαλλιά, έχω κάποια κιλά παραπάνω, γιατί δεν έχω μια φωνή πιο κοριτσίστικη», ενώ έχει δεχθεί ρατσισμό επειδή κατάγεται από τους Άγιους Σαράντα.

Μετά τη δημοσίευση του βίντεο, η καθημερινότητά της ήταν τραγική, είπε.

«Γιατί παίρνεις μια προσοχή που δεν την έχεις συνηθίσει, δεν την επέλεξες, δεν το αποζήτησες».

Όλο αυτό, πρόσθεσε, την στεναχώρησε πάρα πολύ και πήρε άδεια από τη δουλειά της, γιατί δεν μπορούσε να το διαχειριστεί. «Ήμουν στη δουλειά και με έπιαναν τα κλάματα γιατί μου έστελναν μηνύματα».

Κάποια από τα μηνύματα που δέχθηκε ήταν θετικά, με στήριξη και αγάπη, είπε. Όμως, υπήρχαν και τα αρνητικά. «Σταμάτα να το κάνεις αυτό για διασημότητα, για followers, μην ξαναβγείς από το σπίτι σου έτσι όπως είσαι, εφόσον είσαι χοντρή μη φοράς ρίγες», είπε αναφερόμενη σε μηνύματα που έχει δεχθεί.

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
WordPress Cookie Plugin by Real Cookie Banner