Τάσος Αρνιακός ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ: ΗΛΙΚΙΑ, ΑΛΗΘΙΝΟ ΟΝΟΜΑ, η ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΟΥ με ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ!!!

Τάσος Αρνιακός ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ: ΗΛΙΚΙΑ, ΑΛΗΘΙΝΟ ΟΝΟΜΑ, η ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΟΥ με ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ!!! Θέλετε να μάθετε για το πραγματικό επίθετο, την πανέμορφη σύζυγο και τους κούκλους κολυμβητές γιους του Τάσου Αρνιακού;

Ο Τάσος Αρνιακός είναι ένας από τους αγαπητούς μετεωρολόγους της ελληνικής τηλεόρασης που εδώ και πολλά χρόνια βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1. Παράλληλα έχει δημιουργήσει μία υπέροχη οικογένεια με την πανέμορφη σύζυγό του και τους κούκλους κολυμβητές γιους του.

Τάσος Aρνιακός: Όσα πρέπει να γνωρίζεις για τον μετεωρολόγο του ΑΝΤ1
Ο Τάσος Αρνιακός είναι έγκριτος μετεωρολόγος που μεταδίδει καθημερινά τα δελτία καιρού του ΑΝΤ1.
Είναι 70 ετών.

Ο Τάσος Αρνιακός γεννήθηκε και κατάγεται από την Αθήνα.
Το πραγματικό του επώνυμο είναι Βάρσος.

Στο βάθος των χρόνων οι πρόγονοι του ονομάστηκαν Αρνιακοί επειδή ήταν βοσκοί.
«Γεννήθηκα στην Αθήνα και εγώ και ο πατέρας μου και ο παππούς μου και ο προπάππος μου. Το κανονικό όνομα είναι Βάρσος, αλλά έγινε Αρνιακός προφανώς από τα αρνιά», είχε πει ο Τάσος Αρνιακός στο παρελθόν στην εκπομπή Joy.
Μεγάλωσε ακούγοντας Μάνο Χατζηδάκι και Βασίλη Τσιτσάνη και στη συνέχεια Διονύση Σαββόπουλο, Bob Dylan, Animals και Beatles.

Το 1975 τελείωσε τις σπουδές του στην Ηλεκτρονική Φυσική.

Αργότερα προσελήφθην ως μόνιμος υπάλληλος στην Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ) μετά από διαγωνισμό.
Το 1979 βρέθηκα στα Κύθηρα ως παρατηρητής, στον Μετεωρολογικό Σταθμό Κυθήρων, όπου ο Τάσος Αρνιακός έμεινε για επτά χρόνια.

Μπήκε ξαφνικά στην τηλεόραση την Καθαρά Δευτέρα του 2007.

Ήταν το πρώτο όνομα στον κατάλογο των μετεωρολόγων και του τηλεφώνησε ένας ρεπόρτερ του ΑΝΤ1 που χρειαζόταν επειγόντως μετεωρολόγο.

Έτσι ξεκίνησε η συνεργασία του με τον τηλεοπτικό σταθμό και κρατάει μέχρι και σήμερα.
Του αρέσει να διαβάζει βιβλία, λατρεύει τα ταξίδια, τον κινηματογράφο και τον προσκοπισμό.
O Tάσος Αρνιακός δεν έχει λογαριασμούς στα social media.
Είναι παντρεμένος με τη Μαρί Αρνιακού και έχουν αποκτήσει δύο γιους, τον Γιώργο και τον Σπύρο.

Τάσος Αρνιακός: Η πανέμορφη σύζυγος

Ο Τάσος Αρνιακός εδώ και 27 χρόνια είναι παντρεμένος και έχει δημιουργήσει μία υπέροχη οικογένεια. Η σύζυγός του είναι πανέμορφη και ονομάζεται Μαρί. Το αγαπημένο ζευγάρι έχει αποκτήσει δύο παιδιά και συγκεκριμένα δύο γιους, τον Γιώργο και τον Σπύρο. «Όπως καταλαβαίνετε το ότι είναι όμορφη το διέκρινα πρώτος εγώ», είχε πει σε συνέντευξή του, ο Τάσος Αρνιακός για τη γυναίκα της ζωής του.

Τάσος Aρνιακός: Οι κούκλοι κολυμβητές γιοι του

Ο Τάσος Αρνιακός έχει δύο γιους, τον Γιώργο και τον Σπύρο που είναι κούκλοι και επαγγελματίες κολυμβητές.

«Ο αθλητισμός κάνει τα παιδιά μαχητές. Οι συνθήκες στις οποίες προπονούνται είναι δύσκολες, ωστόσο η Ελλάδα έχει να περιμένει μετάλλια και δόξες από τους αθλητές της. Τους εξηγώ ότι δεν έχει σημασία τι δουλειά θα κάνεις, αλλά να είσαι καλός σε αυτήν κι ευτυχισμένος.

Τότε μόνο θα πετύχεις. Για παράδειγμα, ο Θεμιστοκλής, ήταν σκουπιδιάρης. Υπεύθυνος αποκομιδής απορριμμάτων στην Αθήνα. Και σε αυτό διέπρεψε», έχει δηλώσει σε παλιότερη συνέντευξή του στην Espresso.

Είναι από τα πρόσωπα που μονοπωλούν το τηλεοπτικό μας ενδιαφέρον τις τελευταίες εβδομάδες , που τα ακραία καιρικά φαινόμενα έχουν κάνει την εμφάνισή τους σε ολόκληρη τη χώρα και στην Κρήτη. Η πορεία του όμως στο χώρο που δραστηριοποιείται , στην επιστήμη της μετεωρολογίας, είναι μακρά και ομολογουμένως -εκ του αποτελέσματος- επιτυχημένη.

Ο λόγος για τον γνωστό μετεωρολόγο του ΑΝΤ1 Τάσο Αρνιακό, ο οποίος σε μια άκρος ενδιαφέρουσα συνέντευξη που παραχώρησε στον «Δια Κρητικό» , περιγράφει μεταξύ πολλών ακόμη άλλων τη διαδρομή του στα…του καιρού, από την εποχή που βρισκόταν παρέα με τον παππού του στην ταράτσα του σπιτιού τους, παρατηρώντας τον ουρανό, μέχρι και σήμερα που ο ίδιος «εισβάλει» καθημερινά, στα σπίτια των περισσότερων ελλήνων…

Πως και ποια εποχή ξεκίνησε η σχέση του Τάσου Αρνιακού με την μετεωρολογία;

Από μικρό παιδάκι όταν ο παππούς μου με ανέβαζε στην ταράτσα του σπιτιού μας , μου έδειχνε τα σύννεφα ρωτώντας με σαν τι μοιάζουν. Αργότερα μου έμαθε τους ανέμους και τέλος τα σημάδια για την αλλαγή του καιρού στη περιοχή. Θυμάμαι ακόμα τα λόγια του “Αν μαυρίζει η Κούλουρη (Σαλαμίνα)τότε σε λίγο θα βρέξει εδώ στην Αθήνα”.

Βλέποντας σας κάποιος στο δελτίο ειδήσεων αντιλαμβάνεται εύκολα πως πέραν από επιστήμη, η μετεωρολογία για εσάς σημαίνει μάλλον πολύ περισσότερα πράγματα…

Και βέβαια σημαίνει .Πως αλήθεια θα μπορούσε να ήταν διαφορετικά αφού η μετεωρολογία ,ο καιρός ,τα μετεωρολογικά φαινόμενα και η πρόγνωση τους ,για εμένα χρόνια τώρα ,δεν είναι απλώς η εργασία μου, αλλά το χόμπι μου ,είναι τρόπος ζωής ,είναι η καθημερινή ενασχόληση .

https://freegossip.gr/tasos-arniakos-to-paizo-tora-kai-tzoveno/

Παρατηρώ το χρώμα τον ουρανό , τον άνεμο, τις φόρμες των νεφών , μυρίζω την υγρασία ή την βροχή, ακούω τους ήχους της φύσης , το θρόισμα των φύλλων ,τον φλοίσβο της θάλασσας, τον ήχο της αστραπής , τον κρότο της βροντής ,την πνοή της αύρας.

Αισθάνομαι το ρίγος του βοριά, τη θαλπωρή του νοτιά ,το έμπα της άνοιξης, την λάβα του καύσωνα, τη παγωνιά του χιονιού…και προσπαθώ όλα αυτά να τα συνδυάσω με τη φυσική ,τα μαθηματικά ,τη λογική ,τη στατιστική και την σαραντάχρονη μετεωρολογική εμπειρία , προσπαθώντας να καταλάβω ”Τι καιρό θα κάνει αύριο “ και να σας τον πω.

Δεν φαντάζεστε τι αποκάλυψε ο Τάσος Αρνιακός για τη Madonna! «Δεν ντρέπομαι γι’ αυτό…»

Η πρόγνωση του καιρού αποτελούσε και αποτελεί την πιο χρηστική καθημερινή πληροφορία για τον άνθρωπο, προκειμένου να προγραμματίσει τις καθημερινές και μελλοντικές δραστηριότητες του. Από τον καιρό εξαρτάται πως θα ντυθεί το πρωί πριν φύγει για τη δουλειά και πως θα ντύσει τα παιδιά για το σχολείο. Τι μέσο θα επιλέξει για να κινηθεί .Τι φαγητό θα επιλέξει να φάει.

Ποιά διασκέδαση ή ψυχαγωγία θα προτιμήσει και γενικά, πως θα προσαρμόσει τις βασικές βιολογικές του ανάγκες με τον καιρό. Δεν είναι τυχαίο, ότι η πρόγνωση του καιρού σε όλα τα ΜΜΕ απολαμβάνει τη μεγαλύτερη τηλεθέαση ,ακροαματικότητα και αναγνωσιμότητα.

Δεν φαντάζεστε τι αποκάλυψε ο Τάσος Αρνιακός για τη Madonna! «Δεν ντρέπομαι γι’ αυτό…»

Γι’αυτό και η ευθύνη μου απέναντι στον συνάνθρωπο και την κοινωνία που με εμπιστεύονται είναι τεράστια και η αξιοπιστία μου δοκιμάζεται καθημερινά.

«ΒΓΗΚΑ ΣΤΟ ΓΥΑΛΙ 55 ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΤΑ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΣΥΜΠΤΩΣΗ ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ Ο ΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ ΚΑΙ Η ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΕΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ. ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΜΑΛΛΟΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΠΡΟΣΑΡΜΟΖΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΠΑΠΠΟΥΛΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΣΤΙΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ»

Τι έχει αλλάξει από την εποχή που πρωτοβγήκατε στο δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, τόσο ως προς εσάς προσωπικά όσο και σε ότι έχει να κάνει το πώς αντιμετωπίζει πλέον ο απλός κόσμος , τον παρουσιαστή ενός δελτίου καιρού…

Αυτός είναι ο γιος του Τάσου Αρνιακού!

Βγήκα στο γυαλί 55 χρονών κατά λάθος και από σύμπτωση γι’ αυτό και είναι πολύ δύσκολο να αλλάξει ο χαρακτήρας και η προσωπικότητα ενός ανθρώπου σε αυτή την ηλικία. Μπορώ να πω ότι μάλλον οι άλλοι τώρα πια προσαρμόζονται στον παππούλη και όχι εκείνος στις απαιτήσεις της εποχής.

Βεβαίως η αναγνωσιμότητα με κολακεύει ιδιαίτερα αν συνοδεύεται και από καλά λόγια όπως εκείνα που ακούω καθημερινά στο δρόμο ,στα μαγαζιά ,στο μετρό, στη λαϊκή αγορά κυρίως από μεγαλύτερης ηλικίας άτομα, αλλά και από μικρά παιδιά… και αυτό με γεμίζει υποχρεώσεις και ευθύνη.

Μού ζητούν αυτόγραφο ,φωτογραφία αλλά κυρίως να μιλήσουν μαζί μου και τι πιο εύκολο να με ρωτήσουν για τον καιρό των επόμενων ημερών . Άλλωστε και αυτή εδώ η συνέντευξη από εσάς είναι στοιχείο αυτής της διαδικασίας. Γνωρίζω όμως πολύ καλά, ότι όλα αυτά έχουν ημερομηνία λήξης μια ημερομηνία που δεν απέχει και πολύ.

Στο παρελθόν οι συγκεκριμένες θέσεις καταλαμβάνονταν από «δροσερά» κορίτσια που ουδεμία σχέση είχαν τις περισσότερες φορές με το «αντικείμενο». Οι όροι πλέον έχουν αντιστραφεί και ο «χώρος», τουλάχιστον ως προς τα τηλεοπτικά δεδομένα είναι ανδροκρατούμενος…

Όπως η μόδα επαναλαμβάνεται κάθε δεκαετία έτσι και στα τηλεοπτικά δρώμενα θεωρώ ότι πλησιάζει ο χρόνος που μετά την, όπως λέτε , ανδροκρατούμενη αυτή την εποχή μετεωρολογική ενημέρωση στην τηλεόραση κάποιο δροσερό κορίτσι μετεωρολόγος ,θα έλθει να αντικαταστήσει ένα μεσήλικα συνάδελφο του ,φέρνοντας έναν φρέσκο αέρα στο τηλεοπτικό μετεωρολογικό σκηνικό.

ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΟΥΣ ΤΟ ΜΕΤΡΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΧΑΘΕΙ…

Τις τελευταίες ημέρες οι μετεωρολόγοι έχετε μετατραπεί στους «ήρωες της καθημερινότητας μας» λόγω των καιρικών συνθηκών που επικρατούν. Πιστεύετε ότι σε κάποιες περιπτώσεις , από συναδέλφους σας κυρίως, χάθηκε το…μέτρο;

Εξαρτάται από το τι εννοείτε με την λέξη συνάδελφοι. Αν εννοείτε επαγγελματίες μετεωρολόγους το μέτρο δεν έχει χαθεί από κανένα. Διότι όλοι πασχίζουμε για το καλύτερο αφού σπάνια οι αποκλίσεις μας είναι μεγάλες.

Τάσος Αρνιακός ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ηλικία

Αν εννοείτε όμως παρουσιαστές ή παρουσιάστριες καιρού, ή καιρικούς ιστότοπους , τότε οφείλω να ομολογήσω , ότι εκεί «από όλα έχει ο μπαξές» αφού το μενού περιλαμβάνει από τρομολαγνικές ,αισθησιακές ή χορευτικές προγνώσεις καιρού –για την αύξηση της τηλεθέασης ή τα κλίκ στο διαδίκτυο που φέρνουν διαφημίσεις και χρήματα έως πολύ σοβαρές προσπάθειες άξιων ερασιτεχνών μετεωρολόγων, σε ολόκληρη την χώρα και στη Κρήτη, που πολλές φορές συναγωνίζονται τους επαγγελματίες. Η επιλογή βρίσκεται πάντα στα χέρια του καθενός.

«ΟΤΑΝ ΜΕ ΕΡΩΤΟΥΝ ΠΟΣΟΥΣ ΠΟΝΤΟΥΣ ΘΑ ΤΟ ΣΤΡΩΣΕΙ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ Ή ΤΙ ΚΑΙΡΟ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ… ΤΟΥΣ ΑΠΑΝΤΩ, ΜΥΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΑ ΝΥΧΙΑ ΜΟΥ

Πως διαχειρίζεστε μια λανθασμένη πρόβλεψη όταν έχετε πάρει το θάρρος να την ανακοινώσετε δημόσια και τελικά τα καιρικά μοντέλα , δεν σας επιβεβαιώνουν;

Πολύ απλά παραδέχομαι το λάθος μου. Επικαλούμαι την ανθρώπινη φύση μου, σε σχέση με την παντοδυναμία της φύσης και τα απρόβλεπτα τερτίπια της με τα διαθέσιμα σήμερα προγνωστικά στοιχεία, που παρόλη την εξέλιξη της επιστήμης και της τεχνολογίας ακόμα είναι άπιαστα τα γυρίσματα του καιρού. Όταν ειδικά με ερωτούν πόσους πόντους θα το στρώσει στο Σύνταγμα ή τι καιρό θα κάνει την Καθαρά Δευτέρα από τον Ιανουάριο ….

Τους απαντώ, μυρίζοντας τα νύχια μου… Γνωρίζω πολύ καλά ,ότι από τα «Ωσαννά» της επιτυχίας , ίσως σε μόλις μία εβδομάδα ακουστούν τα «Άρον- άρον σταύρωσαν αυτόν» για μια λιγότερο πετυχημένη πρόγνωση. Αυτό όμως είναι το τίμημα της δημοσιότητας .Τι να γίνει ….; Απλά δεν ήμαστε και θεοί, αλλά απλοί ταπεινοί άνθρωποι….

Σε τι επίπεδο βρίσκεται σήμερα η επιστήμη της μετεωρολογίας στην Ελλάδα , ποια είναι τα συγκριτικά μας πλεονεκτήματα και που εξακολουθούμε να είμαστε ουραγοί;

Η μετεωρολογία σαν επιστήμη εξελίσσεται καθημερινά παγκοσμίως και με τη βοήθεια εξελιγμένων των προγνωστικών μοντέλων παγκόσμιας κλίμακας η τοπικής μπορεί να προβλέψει τον καιρό σε γενικές γραμμές με ακρίβεια από 70% και απάνω μέχρι 7 ημέρες. Για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα πρόγνωσης το ποσοστό επιτυχίας πέφτει κοντά στο 50% δηλαδή κορώνα- γράμματα.

Τότε δεν είναι πρόγνωση αλλά τζόγος. Η Ελλάδα στον μετεωρολογικό τομέα δεν είναι ουραγός ακολουθεί πάνω κάτω τα ποσοστά επιτυχίας κορυφαίων μετεωρολογικών υπηρεσιών του κόσμου , αφού οι πηγές πληροφόρησης προγνωστικών στοιχείων είναι λίγο πολύ κοινές.

Δεν μπορώ όμως να μην αναφερθώ στο γεγονός ότι η Ε.Μ.Υ. υποστελεχόνεται τα τελευταία χρόνια με την συνταξιοδότηση άξιων και έμπειρων συναδέλφων ,χωρίς νέες προσλήψεις. Μετεωρολογικοί της σταθμοί που λειτουργούσαν εβδομήντα και ογδόντα χρόνια, κλείνουν ή γκρεμίζονται , όπως και τα γραφεία μετεωρολογικής ενημέρωσης στα μεγάλα λιμάνια της χώρας.

Τάσος Αρνιακός ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ηλικία

Η οικονομική κρίση από την άλλη δεν βοηθά την αναγκαία συντήρηση και ανανέωση της υλικοτεχνικής της υποδομής. Παρόλα αυτά οι εναπομείναντες συνάδελφοι καταβάλουν φιλότιμες προσπάθειες ,να ανταποκριθούν στις περιστάσεις .

Για ποιο λόγο, αν υπάρχει, θα εγκαταλείπατε την μετεωρολογία;

Είναι κάπως αργά πια για έμενα να εγκαταλείψω την μετεωρολογία, μια τόσο πιστή σύντροφο στη ζωή μου. Άλλωστε θα την χρειαστώ οπωσδήποτε και στο τελευταίο μου ταξίδι προς τον ουρανό ,ώστε να μπορώ με τη βοήθεια της να δω, να γνωρίσω καλύτερα από κοντά και να ερμηνεύσω με αποδείξεις τα διάφορα μετεωρολογικά φαινόμενα και τον καιρό ανακαλύπτοντας τους γονείς του ,δηλαδή τις αιτίες που τον δημιουργούν, το σπίτι του στην ανώτερη ατμόσφαιρα , να μου φύγουν και οι απορίες …. Λίγο το έχετε;

«ΑΚΟΜΑ ΗΜΑΣΤΕ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΧΕΙΜΩΝΑ. ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΔΥΟ ΤΡΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΑΞΙΟΛΟΓΕΣ ΨΥΧΡΕΣ ΕΙΣΒΟΛΕΣ ,ΗΠΙΟΤΕΡΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΙΑΔΝΗ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΒΡΟΧΕΣ ΕΙΔΙΚΑ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΗΜΕΡΕΣ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΛΚΥΟΝΙΔΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΔΕΝ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΣΤΟΝ ΟΡΙΖΟΝΤΑ»

Ο ΦΕΤΙΝΟΣ ΧΕΙΜΩΝΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ…ΜΑΚΡΥΣ

Πόσο «βαρύ» χειμώνα έχουμε μπροστά μας τους επόμενους μήνες τόσο ως χώρα γενικότερα όσο και ωε νησί εμείς εδώ στην Κρήτη;

Ο φετινός χειμώνας από την αρχή μας έδειξε τις διαθέσεις του. Σχεδόν κάθε εβδομάδα έχουμε και μια ψυχρή εισβολή , με αποκορύφωμα την τελευταία, που μάλιστα είχε και το όνομα της κόρης του βασιλιά την Κρήτης Μίνωα την περίφημη Αριάδνη, που έδεσε μια βδομάδα ολόκληρη την Ελλάδα με το κουβάρι της στα χιόνια και την παγωνιά με ακόμα και τραγικές συνέπειες.

Θεωρώ λοιπόν ότι μετά τέσσερεις πέντε ήπιους χειμώνες τα τελευταία χρόνια ,η φύση με τη φετινή της συμπεριφορά, προσπαθεί να ισορροπήσει εκείνη την απόκλιση παρουσιάζοντας έναν πολύ κρύο μέχρι στιγμής χειμώνα.

Ένα χειμώνα με φαινόμενα πολύ έντονα, με συνεχής χιονιάδες και ρεκόρ χαμηλών θερμοκρασιών αλλά και ύψη χιονιού σε περιοχές ,που είχε να χιονίσει τριάντα με σαράντα χρόνια.

Γεγονός που διαπιστώσατε και εσείς οι Κρητικοί. Και να σκεφτείτε ότι ακόμα ήμαστε ουσιαστικά στην αρχή του χειμώνα. Πιστεύω ότι θα έχουμε δύο τρείς ακόμα αξιόλογες ψυχρές εισβολές ,ηπιότερες από την Αριάδνη και πολλές βροχές ειδικά τις επόμενες ημέρες. Όσο για τις Αλκυονίδες ημέρες μέχρι στιγμής δεν φαίνονται πουθενά στον ορίζοντα.

x

Πηγή cover photo – video: Instagram , facebook , tik-tok , X, google

Ακολούθησε το freegossip.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις!