Hit enter after type your search item

Τατιάνα Στεφανίδου! Ο χωρισμός απο τον ΠΡΩΗΝ σύζυγο και ο ΓΑΜΟΣ Ποιος είναι ο πρώην σύζυγος! Συγκεκριμένα από το 1995 έως και το 2002 ήταν μαζί με τον Πατρινό επιχειρηματία, Παναγιώτη Σταυρόπουλο. Μάλιστα, πολλές φωτογραφίες από τον γάμο τους κυκλοφορούν στο διαδίκτυο. Ποιος είναι ο πρώην σύζυγος Μπορεί την Τατιάνα Στεφανίδου να τη βλέπουμε ευτυχισμένη στο πλευρό του Νίκου Ευαγγελάτου όμως ήταν ξαναπαντρεμένη με Πατρινό επιχειρηματία.

Η απώλεια της Τατιάνας Στεφανίδου: «Δε θα σε ξεχάσουμε ποτέ»

Μπορεί η Τατιάνα Στεφανίδου να ζει έναν όμορφο έρωτα με τον Νίκο Ευαγγελάτο και μέσα από το γάμο τους να απέκτησαν δυο παιδιά, ωστόσο, η παρουσιάστρια πριν παντρευτεί τον παρουσιαστή – δημοσιογράφο, υπήρξε ξανά παντρεμένη, όπως και ο ίδιος βέβαια με ξανθιά παρουσιάστρια.

Τατιάνα Στεφανίδου! Η ΗΛΙΚΙΑ της σε χρόνια που δεν ΦΑΝΤΑΖΕΣΑΙ

Συγκεκριμένα από το 1995 έως και το 2002 ήταν μαζί με τον Πατρινό επιχειρηματία, Παναγιώτη Σταυρόπουλο. Μάλιστα, πολλές φωτογραφίες από τον γάμο τους κυκλοφορούν στο διαδίκτυο.

Τατιάνα Στεφανίδου! Ο χωρισμός απο τον ΠΡΩΗΝ σύζυγο και ο ΓΑΜΟΣ
Τατιάνα Στεφανίδου! Ο χωρισμός απο τον ΠΡΩΗΝ σύζυγο και ο ΓΑΜΟΣ

Η σχέση τους ωστόσο και γενικά ο γάμος τους έληξε με άσχημο τρόπο, αφού η Τατιάνα Στεφανίδου παραλίγο να μπλεχτεί σε δικαστικές περιπέτειες. Όπως είχε δηλώσει ο άνθρωπος που της στάθηκε πάρα πολύ ήταν ο Γιώργος Παπαδάκης.

Συγκινητικές στιγμές στον αέρα του T Live – «Λύγισε» η Τατιάνα Στεφανίδου

«Τον ευχαριστώ πάρα πολύ και δεν είπε κάτι. Με έχει στηρίξει σε προσωπικό επίπεδο. Όταν ήμουν στην εκπομπή του εκείνη την περίοδο ήμουν στον πρώτο μου γάμο και παραλίγο να μπλέξω σε σοβαρές δικαστικές περιπέτειες. Ο Γιώργος μου στάθηκε σαν πατέρας.

ΣΟΚ στον ΑΕΡΑ ΚΟΠΗΚΕ Η ΑΝΑΣΑ της Τατιάνα Στεφανίδου

Όταν χρειάστηκε κάποιος να καταθέσει για μένα εκείνος αμέσως είπε ναι και έτσι δεν έφτασε μια υπόθεση που θα μπορούσε να είναι για μένα καταστροφική στο δικαστήριο. Έφτασε για άλλους ανθρώπους εμπλεκόμενους, γιατί εγώ δεν είχα πραγματικά καμία σχέση, ένα κοριτσάκι ήμουν που ασχολιόμουν με την δημοσιογραφία», είχε δηλώσει η ίδια σε παλαιότερη συνέντευξη της.

Τατιάνα Στεφανίδου: ΣΑΛΟΣ με τις φωτογραφίες από τον ΠΡΩΤΟ ΓΑΜΟ της! Ποιος είναι ο πρώην σύζυγος
Τατιάνα Στεφανίδου: ΣΑΛΟΣ με τις φωτογραφίες από τον ΠΡΩΤΟ ΓΑΜΟ της! Ποιος είναι ο πρώην σύζυγος

Διαβάστε ακόμα:

Την θυμάστε; Αυτή είναι η πρώην σύζυγος του Νίκου Ευαγγελάτου!

Ερωτευμένη με τον επί χρόνια πλέον σύζυγό της και πατέρα των παιδιών της Νίκο Ευαγγελάτο, η Τατιάνα Στεφανίδου, γνωστή ως Τάτι, έχει κατακτήσει το ελληνικό κοινό.

Ωστόσο, πριν από όλη αυτή την αναγνωριστιμότητα, πολλοί Πατρινοί θυμούνται στα μέσα της δεκαετίας του 1990 την ανερχόμενη τότε παρουσιάστρια ειδήσεων του Ant1 Τατιάνα Στεφανίδου να επισκέπτεται πολύ συχνά την Πάτρα. Ο λόγος ήταν ο Πατρινός επιχειρηματίας και τότε συζυγός της Παναγιώτης Σταυρόπουλος, ο οποίος παρότι ζούσε στην Αθήνα με την παρουσιάστρια επισκεπτόταν πολύ συχνά την γενέτειρα.

8adece 03

Την θυμάστε; Αυτή είναι η πρώην σύζυγος του Νίκου Ευαγγελάτου!
Μαζί του και η Τατιάνα Στεφανίδου, η οποία τον συνόδευε πάντα, και η οποία είχε αποκτήσει και στενές σχέσεις με αρκετούς πατρινούς. Ο γάμος τους διήρκεσε 7 χρόνια και τελείωσε με αιχμηρές δηλώσεις που καταγράφηκαν στον Τύπο της εποχής. Το διαζύγιο εκδόθηκε το 2002. Πλέον η Τατιάνα δεν θέλει ούτε να τον αναφέρει τον συγκεκριμένο! Στο σημείο δείτε και την καλλονή αδελφή του!

Ωστόσο… το όνομα της παρουσιάστριας ενεπλάκη λίγα χρόνια αργότερα για “σκάνδαλο”, μπαίνοντας τρίτο πρόσωπο σε γάμο!

Την θυμάστε; Αυτή είναι η πρώην σύζυγος του Νίκου Ευαγγελάτου!
Όλα ξεκίνησαν μόλις έκανε σχέση με τον Νίκο Ευαγγελάτο, ο οποίος είχε χωρίσει πρόσφατα με την πρώην γυναίκα του Ζέτα Θεοδωρακοπούλου. Ο παρουσιαστής είχε ξεκινήσει τις διαδικασίες για το διαζύγιο με την Ζέτα, αφού ο έρωτας τους είχε σβήσει και μάλιστα είχε φύγει από το σπίτι και έμενε σε ένα κοντινό διαμέρισμα για να μπορεί να βλέπει το παιδί του.

Την θυμάστε; Αυτή είναι η πρώην σύζυγος του Νίκου Ευαγγελάτου!
Όταν η Ζέτα λοιπόν, λίγο πριν εκδοθεί το διαζύγιο, όπως αναφέρουν πηγές και σας μεταφέρει το Athensmagazine.gr, έμαθε ότι ο Νίκος Ευαγγελάτος είναι με μία παρουσιάστρια και συγκεκριμένα την Τατιάνα Στεφανίδου έγινε έξαλλη καθώς οι κακές γλώσσες υποστήριζαν πως από πριν ήταν μαζί και πως εκείνη ήταν η αφορμή να πάρει διαζύγιο από την Ζέτα.

Μάλιστα όπως υποστήριζαν τα δημοσιογραφικά γραφεία, η Ζέτα έμαθε ότι ο Νίκος είχε ερωτευθεί την Τατιάνα πριν ακόμη αποφασίσουν να διαλύσουν τον γάμο τους και γι’αυτό όταν εκείνος της ζήτησε διαζύγιο, η Ζέτα Θεοδωρακοπούλου δεν του το έδωσε με αποτέλεσμα να τραβήξει πολλά χρόνια αυτή η κατάσταση μέχρι να εκδοθεί και να μπορέσουν Στεφανίδου – Ευαγγελάτος να κάνουν το επόμενο βήμα! Αυτή είναι η ηλικία του Νίκου Ευαγγελάτου!

Την θυμάστε; Αυτή είναι η πρώην σύζυγος του Νίκου Ευαγγελάτου!
Φυσικά όλα τα παραπάνω είναι ιστορίες που ακούγονται στα δημοσιογραφικά γραφεία! Η αλήθεια είναι,  η Τατιάνα και ο Νίκος έκαναν σχέση πολύ αργότερο αφότου πήρε απόφαση ο Ευαγγελάτος να χωρίσει την Θεοδωρακοπούλου.

Τατιάνα Στεφανίδου! Ο χωρισμός απο τον ΠΡΩΗΝ σύζυγο και ο ΓΑΜΟΣ
>

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :