ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Τατουάζ: Ντολμαδάκια γιαλαντζί κι ένας φόνος στο βάθος

Οι νέες εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς Το Τατουάζ, αναμένονται τραγικές! Τα νάζια της Λήδας συνεχίζονται και η Όλγα με τον Στέφανο της κάνουν όλα τα χατίρια, ενώ της ετοιμάζουν και μι έκπληξη για τα γενέθλια της.

Παράλληλα, η Χριστίνα αναγκάζεται να ενδώσει στους εκβιασμούς του Ορφέα και συναντιέται για ακόμη μία φορά μαζί του, ενώ η είδηση της δολοφονίας της Κασσάνδρας διαρρέει.

Ο Τόνυ υποψιάζεται τη Μαργκώ και της το λέει, ενώ εκείνη αρνείται κάθε ανάμειξη. Ο Νικόλας συνειδητοποιεί ότι έχασε τον πιο πολύτιμο σύμμαχο του και φεύγει για το Λονδίνο, ειδοποιώντας πρώτα την Αθηνά. Λίγες ώρες αργότερα, η Μαργκώ ενημερώνεται πως το «Συμβούλιο» κρύβεται πίσω από τη δολοφονία της Κασσάνδρας, γιατί ανακάλυψε πως έπαιζε σε «διπλό ταμπλό» και ήταν πράκτορας.

Στην Αθήνα, ο Σωκράτης χάνει και πάλι τον έλεγχο, αλλά αυτή τη φορά κάνει το μοιραίο λάθος και η γυναίκα δεν πεθαίνει ακαριαία, ενώ ο Ορφέας προσπαθεί να βγάλει πλαστό διαβατήριο για να φύγει από τη χώρα. Από την άλλη η ‘Ολγα με τον Στέφανο ετοιμάζουν το πάρτι γενεθλίων της Λήδας, ενώ λίγο αργότερα φτάνουν εκεί ο Αλέξανδρος με την Ελένη. Η Ολγα, όμως, έχει ετοιμάσει ακόμη μια έκπληξη.

Στα Μετέωρα βρίσκεται και η Άννα και το πρώην ζευγάρι συναντιέται αναγκαστικά με αφορμή το πάρτι γενεθλίων της Λήδας και με την παρέμβαση της’ Ολγας ο Άλεξ και η Άννα υποχρεώνονται να μείνουν κάτω από την ίδια στέγη. Όμως η χαρά του κοριτσιού από την έκπληξη που του έχουν ετοιμάσει υπερκαλύπτει αυτές τις δύσκολες στιγμές.

Στο μεταξύ, στο Λονδίνο, ο Θεοχάρης με τον Παύλο αδημονούν να μάθουν τις εξελίξεις ανάμεσα στο ζευγάρι και σκαρφίζονται διάφορα κόλπα προκειμένου να πάρουν πληροφορίες!

Tags

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button
Close