Τέλος για ΠΑΝΤΑ η Κατερίνα Καραβάτου απο το Star μετά τον Κρατερό Κατσούλη!!!

Τέλος για ΠΑΝΤΑ η Κατερίνα Καραβάτου απο το Star μετά τον Κρατερό Κατσούλη!!!

Τέλος για ΠΑΝΤΑ η Κατερίνα Καραβάτου απο το Star μετά τον Κρατερό Κατσούλη!!! Οριστικά, οι τίτλοι τέλους για την εκπομπή Στη φωλιά των Κου Κου με την Κατερίνα Καραβάτου, θα πέσουν στις 9 Ιουλίου. Η επιτυχημένη πρωινή εκπομπή του Star ολοκληρώνεται, καθώς οι συνομιλίες ανάμεσα σε κανάλι και παρουσιάστρια δεν είχαν την αναμενόμενη κατάληξη.

Το μεσημέρι της Δευτέρας, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Γιώργου Σκομπόλα στο zappIT, μετά το τέλος της εκπομπής, σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε μεταξύ όλων των συντελεστών της εκπομπής πλην της Κατερίνας Καραβάτου, ανακοινώθηκε και επίσημα ότι η Φωλιά των Κου Κου δεν θα συνεχίσει την επόμενη σεζόν. Έτσι, οι Κου Κου θα μας αποχαιρετήσουν την Παρασκευή 9 Ιουλίου.

ΔΙΑΖΥΓΙΟ Για Καραβάτου – Κατσούλη! Από Τον Φεβρουάριο Σε Διάσταση!

Όπως μαθαίνουμε, από το πρωινό του Star φεύγει και ο αρχισυντάκτης της εκπομπής, Γιώργος Εφραιμίδης, ο οποίος φαίνεται πως σχεδιάζεται να αναλάβει άλλο πρότζεκτ του σταθμού. Όλοι οι υπόλοιποι συνεργάτες της εκπομπής αναμένεται να κάνουν ξεχωριστά ραντεβού με την διοίκηση για τη νέα χρονιά.