Hit enter after type your search item
img

Θ’ αλλάξει τους ΝΟΜΟΥΣ ο Μαραντίνης για τα παιδιά του! ΚΙΝΗΜΑ για να πάρει ΣΥΝΕΠΙΜΕΛΕΙΑ από την Χρηστίδου

/
/

Θ’ αλλάξει τους ΝΟΜΟΥΣ ο Μαραντίνης για τα παιδιά του! ΚΙΝΗΜΑ για να πάρει ΣΥΝΕΠΙΜΕΛΕΙΑ από την Χρηστίδου!Αν τα είχαν βρει με τη Σίσσυ Χρηστίδου, θα ξεκινούσε την…ΜΑΧΗ αυτή ο Θοδωρής, εντασσόμενος στο κίνημα που διεκδικεί τα παιδιά να μεγαλώνουν ΙΣΑ και με τους μπαμπάδες τους;

Θ’ αλλάξει τους ΝΟΜΟΥΣ ο Μαραντίνης! Μπήκε στο γνωστό πια ΚΙΝΗΜΑ “ενεργοί μπαμπάδες” μάλιστα με δημόσια τοποθέτηση τυ εξηγεί τους λόγους και ζητά να πάρει  την…ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΣΥΝΕΠΙΜΕΛΕΙΑ από την Χρηστίδου! Την ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ συνεπιμέλεια ξαναλέμε. Το…”υποχρεωτική” είναι η λέξη που διευκρινίζει τα πάντα! Την απάντηση όπως πολύ σωστά λέει ο Θοδωρής,  στην ερώτηση των παιδιών: “Γιατί μπαμπά δεν μπορώ να σε βλέπω συνέχεια;”.

Ο Θοδωρής Μαραντίνης εντάσσεται στο κίνημα “ενεργοί μπαμπάδες” και μάχεται μαζί τους για την αλλαγή των νόμων. Την θέσπιση νέων νόμων που να διασφαλίζουν την πραγματική ψυχολογική υγεία των παιδιών. Νόμων που να μην στερούν από τα παιδιά τον έναν από τους δύο γονείς.

Θοδωρής Μαραντίνης για Σίσσυ Χρηστίδου: «ΑΠΟΦΕΥΓΟΥΜΕ ΤΟ ΞΕΚΑΤΙΝΙΑΣΜΑ»

Είναι λυπηρό το φαινόμενο τα παιδιά να γίνονται “κτήμα” και όχι να προφυλλάσονται και συναισθηματικά κια ψυχολογικά. Να μην ζουν την στοργή εκείνων, όσων πραγματικά θέλουν να τους την προσφέρουν. Μαζί με κείνους λοιπόν εντάσσεται ο Θοδωρής Μαραντίνης και προσαθούν ν’ αλλάξουν δεδομένα δεκαετιών. Που ναι μεν προστάτευαν τα παιδιά στις περιπτώσεις εκείνες που έπρεπε να μείνουν με την μητέρα τους, δεν ήταν το ίδιο εύκολο όμως να συμβεί το αντίθετο όταν υπήρχαν οι προυποθέσεις. Δεν ήταν επίσης δυνατόν να “εκπαιδευτούν” οι γονείς και να μάθουν να βάζουν τον εγωισμό τους κάτω από το καλό των παιδιών τους.

Θοδωρής Μαραντίνης: Ο πρώην σύζυγός της Σίσσυ Χρηστίδου δεν ΣΤΑΜΑΤΑ ποτέ την ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ

Να αντιλαμβάνονται ότι από την στιγμή που τα έφεραν στον κόσμο το “πρέπει και γω να κάνω τη ζωή μου” ΔΕΝ μπορεί να υπάρξει. Δεν μπορεί να υπάρξει επειδή τώρα πια υπάρχουν τα παιδιά τους. Η ζωή τους είναι ένα με τα παιδιά τους. Ποτέ δεν θα μπορεί να είναι οπως πριν απ’ αυτά. όσοι δεν μπορούν να το καταλάβουν αλλά και να…λατρέψουν αυτή την πραγματικότητα. Όσοι δεν μπορούν να ευγνωμονούν που τους συμβαίνει εκείνοι, δεν μπορούν απλά να δουν καθαρά….δυστυχώς για τα παιδιά.

Εμείς φυσικά δεν μπορούμε να ξέρουμε, ούτε μας πέφτει λόγος για το πως είναι κάθε γονιός. Μπορούμε όμως να πούμε, πως όποιος θέλει να είναι γονιός, πρέπει να έχει το απόλυτο, μα απόλυτο και αναμφισβήτητο δικαίωμα.

Ας δούμε λοιόν τι είπε και πως το είπε ο Θοδωρής Μαραντίνης στο βίντεο που ανέβασε ξεκινώντας και επίσημα πλέον την ΚΟΝΤΡΑ με τη Σίσσυ Χρηστίδου για την επιμέλεια  των παιδιών!

 

 

17 Comments

 1. Συγγνωμη αλλα ποιος ειναι ο Μαραντινης αυτος ο κοντος κυριος με τα μουσια και με τοι σκισμενο τζιν σαν βαπορακι της Ομονοιας

 2. Δεν νομίζω ότι ο Μαραντίνης είναι κακός πατέρας αλλά από την άλλη δεν είμαστε στο σπίτι τους να γνωρίζουμε. Οπότε δεν μπορούμε να έχουμε γνώμη καμία. Αν είναι γυναικάς αυτό είναι πρόβλημα για το ζευγέρι όμως δεν αφορά τα παιδιά και την ανατροφή τους. Μακάρι το πρόβλημα στα ζευγάρια να ήταν πάντα τα ξενοκουτουπώματα γιατί υπάρχουν πολλά και σοβαρότερα θέματα που αντιμετωπίζουν, απο που να πρωτοαρχίσω. Το γεγονός να ενδίδει ένας καλλιτέχνης στις τσούπρες είναι ισοπεδωτικό για το ζευγάρι και μόνο

  • Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε την κάθε υποπερίπτωση που υπάρχει μέσα σε ένα ζευγάρι, γι’ αυτό το λόγο ο νόμος θα πρέπει να εξειδικευτεί. Στη δίκη τους περίπτωση ήταν ένα κλασικό θέμα απιστίας, το οποίο το συναντάμε στη πλειονότητα των διαζυγίων. Σίγουρα όμως θα υπάρχουν και άλλες περιπτώσεις ψυχοπαθολογίας και από τις δυο πλευρές, όπως η βία, ο αλκοολισμός κ.α.

 3. Ο Μαραντίνης δε θέλει να πάρει τη συνεπιμέλεια. Όταν γράφουμε ένα άρθρο θα πρέπει να χρησιμοποιούμε το κατάλληλο λεξιλόγιο. Το σωστό είναι να ζητήσει να υπάρχει συνεπιμέλεια των παιδιών τους. Την επιμέλεια την έχει η Σίσσυ.

  Στη δική τους περίπτωση πάντως δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Παρόλο που την επιμέλεια την έχει η μάνα, ουσιαστικά τα παιδιά τα μεγαλώνουν και οι δύο. Και αυτό είναι και το σωστό. Ανεξάρτητα από τις προσωπικές αντιπαραθέσεις μεταξύ του ζευγαριού, τα παιδιά θα πρέπει να μεγαλώνουν μοιράζοντας το χρόνο τους και με τους δύο γονείς.

 4. Ο Μαραντινης ειναι ενα σαχλο και ρηχο ΜΗΔΕΝΙΚΟ με τραγουδακια νηπιαγωγειου το ατομο ΔΕΝ κανει για οικογενεια ειναι ανωριμος κακος εμπλεξε μαζι του η Σισσυ

  • Επί της ουσίας έχεις να προσθέσεις κάτι στο ζήτημα της συνεπιμέλειας; Οι προσωπικές σου προσβολές προς το πρόσωπό του δε μάς ενδιαφέρουν.

 5. Οι περισσότερες απατημένες γυναίκες εκδικούνται τους άντρες τους μέσω των παιδιών τους. Επειδή πληγώθηκε ο εγωισμός τους πάνε και τους βρίζουν στα παιδιά, τους αποδομούν, τους βγάζουν άχρηστους με αποτέλεσμα τα παιδιά από την μια κόβουν τις επαφές με τον μπαμπα και από την άλλη τους δημιουργούνται πολλά ψυχολογικά θέματα που τελικά εμποδίζουν την εξέλιξή τους σαν προσωπικότητες και εκείνα με την σειρά τουςαν παντρευτούν συμπεριφέρονται σκάρτα για να βγάλουν το θυμό χρόνων. Ενώ αν υπήρχε συνεπιμέλεια ο πατέρας θα είχε την ευκαιρία να μίκραινε το χάσα που δημιούργησε η μάνα από τον θυμό της

 6. Ο κος μαραντινης είναι ένας καταξιωμένος καλλιτέχνης , ουδέποτε η μέχρι τώρα πορεία του δεν έχει δώσει οποιαδήποτε αφορμή ώστε να στηριχθούν αυτά που ανυπόστατα υποστηρίζει το άρθρο σας . Την άποψη της συνεπιμελειας στηρίζει επίσης η εκκλησία , ο συνήγορος του Πολίτη , ο σύλλογος κοινωνιολογων καθώς και ο σύλλογος των χωρισμένων μητέρων, επιπλέον η σνεπιμελεια είναι υποχρεωτική σε πολλές χώρες πχ Γαλλία Γερμανία Αμερική κλπ … Επιπλέον η χώρα μας έχει καταδικαστεί από τα δικαστήρια ανθρωπιστικών δικαιωμάτων και έχει δεσμευθεί να εισάγει την υποχρεωτική συνεπιμελεια στο δίκαιο της .Είναι ανήθικη η επίθεση που δέχεται, το άρθρο σας τον στοχοποιεί , και τα σχόλια είναι εμετικά και ανεπίτρεπτα !!…. Ο κος μαραντινης έχει τέλεια σχέση με την πρώην σύντροφό του και το ζευγάρι εφαρμόζει στην πράξη την συνεπιμελεια, όμως όντας ο ίδιος γονιός καταλαβαίνει τον πόνο του πατέρα που δεν μπορεί να δει το παιδί του για αυτό και παίρνει θέση … εύχομαι να ασχοληθεί μαζί σας και να σας σύρει στα δικαστήρια εγείροντας αστικές επιδιώξεις εναντίον σας !!!

 7. Σαφώς δεν πρέπει κάποιες μητέρες να το βλέπουν εγωιστικά κ μακάρι ευδοκιμούσε η συνεπιμέλεια ιδανικά! πάντως εσύ που σχολιάζεις, ευτυχώς που παραδέχεσαι πως όταν υπάρχει πρόβλημα δε πρέπει να δίνεται συνεπιμέλεια (πρόβλημα όμως δεν είναι μόνο σαφώς η βία -αλκολισμος και εξαρτήσεις…πρόβλημα σοβαρό είναι και τα ψυχικά νοσήματα του γονιού , η νοσηρότητα, ή ο ψυχικός βιασμός που μπορεί να μεταφέρει ένας γονιός στο παιδί ,η ανευθυνότητα, ή ανικανότητα του ενός και πολλά άλλα επικίνδυνα σενάρια που συχνά εκδικουνται π.χ τη μητέρα μέσω του παιδιού!! Πάντως το γεγονός ότι σου φαίνεται νορμάλ να βρίσκεται ένα παιδί στη μέση όταν υπάρχει ένα ζευγάρι που δε συμφωνεί πουθενά σε σημείο σκοτωμου έχοντας το παιδί στη μέση μπαλάκι και εσένα να σου φαίνεται φυσιολογικό να συνυπάρχει και με τους δύο γονείς .. τότε με συγχωρείς δεν υπάρχει λόγος να συνεχίζετε καν διάλογος με άτομα που έχουν τέτοιες αποψεις και τελειώνει η κουβέντα εδώ. Ευτυχώς που ως τώρα έχει μεριμνήσει η ελληνική νομοθεσία να δίνει στον ένα γονιό την επιμέλεια (κυρίως μητέρα εφόσον είναι ικανή) διότι διαφορετικά θα ζούσαμε καθημερινά τραγωδίες τύπου Αμερικής που δίδονται τα παιδιά κ στους δύο γονείς ανεξάρτητα αν ο ένας είναι ψυχωτικός με αποτέλεσμα να ακούμε συνεχώς για δολοφονίες αθώων παιδιών. Έξω από το χορό χορεύουν όλοι όμως.
  Καλά μυαλά.

  • Και πως θα καταλάβει η ελληνική δικαιοσύνη ότι η μητέρα είναι ικανή ενώ ο πατέρας όχι αν δεν υπάρχουν απτές αποδείξεις. Όλ΄ αυτά είναι δύσκολο να αποδειχθούν, μακροχρόνιες διαδικασίες και στην τελική όταν μία γυναίκα αποφασίζει να κάνει παιδιά μ΄έναν τόσο ανίκανο άντρα δυστυχώς τα παιδιά έχουν μπλέξει από κούνια. Αν αυτός ο εγκληματικά ανίκανος επιθυμεί την συνεπιμέλεια η γυναίκα που έκανε παιδιά μαζί του αφού δεν είχε καταλάβει με τι είχε μπλέξει, είναι συνυπεύθυνη γι΄αυτή την αποτυχία και τα παιδιά θα είναι α θύματα. Καλύτερα να υπάρχει ένα χειροπιαστό πρόβλημα πχ αλκοολισμός για να αποφευχθεί η συνεπιμέλεια παρά το πρόβλημα να είναι η αδιαφωνία των χαρακτήρων που ταλαιπωρεί τα παιδιά και στο δικαστήριο δεν δικαιώνεται ο ένας από τους δυο. Επίσης υπάρχουν πάρα πολλές ανίκανες και αδιαφορες μητέρες με συμπεριφορές που πληγώνουν τα παιδιά και πολλά επιλέγουν τελικά να ζήσουν με τον πατέρα. Πολύ τα απλουστεύεις, φωτίζεις μια πτυχήενώ κάθε περίπτωση χρήζειδιαφορετικης αντιμετώπισης

 8. Βρε δε πας να αλλάξεις τα βρακιά σου Μερεντίνη μου θες και συνεπιμέλεια!! Μάθαμε τώρα κάθε αδικημένος δήθεν μπαμπακας να υποτιμά το θεσμό της μητρότητας με δήθεν συμπλέγματα περί καλό της ψυχικής υγείας του παιδιού βγάζοντας άχρηστη τη μανα ! Βρε παπατζα πως να υπάρξει συνεπιμέλεια όταν οι δύο γονείς σκοτώνονται…να γίνουν τα παιδιά έρμαιο μπαλάκι κ να βιώνουν κάκιστες στιγμές στην ψυχική τους ισορροπία χειρότερα κ από όσα βίωναν μέσα στο γάμο;; Η μήπως βρε παπαρακι να δοθεί συνεπιμέλεια σε έναν πατέρα ή μια μητέρα που είναι κακοποιητικη εγκληματική ή αδιαφορη; Ρε άντε από δω με τα κινήματα αναιδειας κ επικυνδινοτητας σας…έως και τα τραβελια θα ενωθούν στο κίνημα αισθανομενα αδικημένα που δε μπορούν να είναι “μητέρες”!! Ούτε ρε βουτυρομπεμπεδες ανίκανοι να στηρίξετε μερικοί τον ίδιο τον εαυτό σας και ζητάτε να καταργηθεί η αξία που είτε σας αρέσει είτε όχι μιας μάνας…που είναι αναντικατάστατη!!! Μακάρι να γινόταν να υπάρχει συνεπιμέλεια σε ένα κόσμο ονειρικό…αλλά μόνο μεταξύ ώριμων γονέων συνειδητά … συνεπιμέλεια με το ζόρι σε γονείς ανίκανους ή που δεν συμφωνούν έστω κ στα απλά και σκοτώνονται πως να δοθεί ρε βληματαααα…να καταστραφούν εντελώς τα παιδιά;;; Νοιάζεστε κ για το καλό τους παρτακηδες!!

  • Καλύτερα να παλεύει για την συνεπιμέλεια των παιδιών του παρά να κάνει αυτό που κάνουν οι περισσότεροι δηλαδή μόλις χωρίσουν χάνουν ολοένα και πιο πολύ την επαφή με τα παιδιά τους και καταλήγουν να γίνονται πατεράδες για ένα σαββατοκύρακο του μήνα στην καλύτερη περίπτωση. Αν δεν έχει προβλήματα αλκοολσμού και άλλων εξαρτήσεων, αν δεν είναι βίαιος, τότε είμαι με το μέρος του. Τα περισσότερα παιδιά χωρισμένων παραπονιούνται για την αδιαφορία του πατέρα. Αν αυτός θέλει να συμμετέχει ενεργά στο μεγάλωμα των παιδιών του είναι ωραίο και στο κάτω κάτω αγόρια είναι και πάνε στην εφηβεία. Τα παιδιά δεν τα χρησιμοποιούμε για να εκδικηθούμε τον πατέρα τους επειδή έχουμε εμείς θέματα. Εκτός αν υπάρχει θέμα εξαρτήσεων ή βίας. Εκεί έχω ένσταση

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :