Θα ΦΑΝΕ τα ΜΟΥΣΤΑΚΙΑ τους!!! Ο Βαλάντης κατά του Γρηγόρη Πετράκου!!! “Μισώ τους ανθρώπους που…”

Θα ΦΑΝΕ τα ΜΟΥΣΤΑΚΙΑ τους!!! Ο Βαλάντης κατά του Γρηγόρη Πετράκου!!! “Μισώ τους ανθρώπους που…” Η δηλώσεις είναι πολύ σκληρές έως πολύ προκλητικές κατά του Γρηγόρη Πετράκου.  “Όπως και εκείνος δεν θα πάρει καμία ευθύνη για τους ανθρώπους στους οποίους λέει να μην εμβολιαστούν και δεν πάνε να εμβολιαστούν και μπορεί να πεθάνουν.

Άρα, δεν έχεις κανένα δικαίωμα πραγματικά και απορώ πώς δίνουν το βήμα σε αυτόν τον άνθρωπο και μεταφέρουν τις απόψεις του στον κόσμο».

Στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» έδωσε συνέντευξη ο Βαλάντης. Ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε για τις συναντήσεις που έχει κάνει για το Survivor, ενώ έριξε τα βέλη του και στον Γρηγόρη Πετράκο.

«Δεν μπορώ να πω με σιγουριά αν θα είμαι στο Survivor, αλλά σίγουρα έχουν γίνει συναντήσεις. Η απάντηση για το ποιος θα μπει θα δοθεί από τον παραγωγό και θα ανακοινωθεί τις επόμενες μέρες. Θα είμαι χαρούμενος αν είμαι μέσα στους εκλεκτούς που θα πάνε στον Άγιο Δομίνικο.

Στις εξετάσεις πριν μπω στο Nomads διαγνώστηκα με όγκο στο νεφρό και αναγκάστηκα να μην ακολουθήσω.

Στις εξετάσεις για το Survivor μού ήρθαν μνήμες από τις εξετάσεις του Nomads και τα νέα για την υγεία μου που είχα μάθει τότε. Με αγχώνει και πάλι η διαδικασία των εξετάσεων, υπάρχει πάντα ένα σφίξιμο στην καρδιά», είπε αρχικά ο Βαλάντης.

Για τον Γρηγόρη Πετράκο, ο Βαλάντης απάντησε: «Δεν λέω αν εμβολιάστηκα ή όχι γιατί δεν θέλω να επηρεάσω κανέναν.

Γρηγόρης Πετράκος εμβόλιο covid-19: ”Κάνω εμετό στη μούρη σας”

Το έχουν κάνει πολλοί κατά καιρούς και πατάνε πάνω σε αυτό για να κερδίσουν πράγματα. Και έχω αναφέρει και το όνομα του κυρίου Πετράκου.

Φίλε μου, δεν μπορείς εσύ να λες τις δικές σου απόψεις και να παροτρύνεις ανθρώπους με τις απόψεις σου στο να μην εμβολιαστούν, λέγοντας ότι αν εμβολιαστούν και πεθάνουν δεν θα πάρει κανένας ευθύνη.

Όπως και εκείνος δεν θα πάρει καμία ευθύνη για τους ανθρώπους στους οποίους λέει να μην εμβολιαστούν και δεν πάνε να εμβολιαστούν και μπορεί να πεθάνουν. Άρα, δεν έχεις κανένα δικαίωμα πραγματικά και απορώ πώς δίνουν το βήμα σε αυτόν τον άνθρωπο και μεταφέρουν τις απόψεις του στον κόσμο».

 

Απίστευτη δήλωση και χαρακτηρισμός κατά του Γρηγόρη Πετράκου: τραγουδιστής μίλησε για την ατομική ευθύνη στο ζήτημα του κορωνοϊού και υποστήριξε πως ο Γρηγόρης Πετράκος «είναι υπεύθυνος» για τους ανθρώπους που επηρέασε με τις απόψεις του

Η Θεοφανία Παπαθωμά απαντά για τις απόψεις που έχει ο Γρηγόρης Πετράκος για τον κορονοϊό

Ο Βαλάντης θέλησε να τοποθετηθεί σχετικά με τα λεγόμενα του Γρηγόρη Πετράκου για τον κορωνοϊό και μάλιστα, μίλησε με πολύ αιχμηρά λόγια.

Ο τραγουδιστής μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Happy Day και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις θεωρίες συνομωσίας που υποστηρίζει ανά διαστήματα ο Γρηγόρης Πετράκος, τονίζοντας πως τον θεωρεί «πολιτικό έκτρωμα».

«Έχω μάθει να προστατεύομαι και να μην παίρνω στον λαιμό μου κι άλλους ανθρώπους. Το αν έκανα εμβόλιο, αν θα κάνω ή αν νόσησα, δεν θα το μάθει κανείς.

Δεν θα παροτρύνω κανέναν με την δική μου πράξη», εξηγεί ο Βαλάντης.

Στην συνέχεια, δήλωσε για τον Γρηγόρη Πετράκο: «Κάποιοι πάτησαν πάνω στην πανδημία για να κάνουν πολιτική καριέρα.

Μισώ τους ανθρώπους που εκμεταλλεύονται τις αδυναμίες και τα προβλήματα των ανθρώπων για δικά τους συμφέροντα.

Ο Γρηγόρης Πετράκος πήρε κάποια ευθύνη για τους ανθρώπους που έσπρωξε στον θάνατο, λέγοντάς τους να μην εμβολιαστούν; Ο κόσμος πρέπει να γίνει λίγο πιο σοφός και να καταλαβαίνει τα πολιτικά εκτρώματα».

x

Πηγή cover photo – video: Instagram , facebook , tik-tok , X, google

Ακολούθησε το freegossip.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις!