Hit enter after type your search item
img

Θα “ΤΡΕΛΛΑΘΕΙΣ”! Ο Φιλλιπίδης, ΠΛΑΚΩΝΕΤΑΙ στην ΜΕΣΗ του ΔΡΟΜΟΥ! (Βίντεο με την περιγραφή)

/
/

Θα “ΤΡΕΛΛΑΘΕΙΣ”! Ο Φιλλιπίδης, ΠΛΑΚΩΝΕΤΑΙ στην ΜΕΣΗ του ΔΡΟΜΟΥ! (Βίντεο με την περιγραφή). Βίντεο με τα ΝΕΥΡΑ του Πέτρου Φιλλιπίδη! “Παίζω ΞΥΛΟ!…” Σε μια στιγμή που εκείνος αποφάσισε, χωρίς καμμία πίεση. Απλά με μία ερώτηση. Με άνεση και μάλιστα μεγάλη, μπορείς να πεις πως καμάρωνε κιόλας, περιέγραψε το…στιλ με το οποίο παίζει μπουνιές στον δρόμο!

ΑΠΟ Τ’ ΑΦΤΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ!!! Ο ΠΕΤΡΟΣ ΦΙΛΛΙΠΙΔΗΣ ΣΤΗΝ ΠΙΟ ΚΡΙΣΙΜΗ ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥ!

Σε συνέντευξη του στο πρωινό Αντ1, στην ερώτηση του Γιώργου Λιάγκα, με πολύ αυτοπεποίθηση περιέγραψε, πες και και ..αναπαράσταση, τον τρόπο με τον οποίο πάιζει μπουνιές στον δρόμο! καταρχήν χρησιμοποίησε ενεστώτα διαρκείας. Διορθώνονατς τον Λιάγκα που χρησιμοποίησε αόριστο στην ερώτηση του.

“Τρώω, αλλά ρίχνω κιόλας πολύ” είπε και συνέχισε περιγράφοντας και με κινήσεις το πως παίζει μπουνιές, στην ερώτηση που του έκανε η Φαίη Σκορδά.

Μάλιστα νωρίτερα, διευκρίνησε πως “τα παίρνει” πιο πολύ όταν τον αναγνωρίζουν και του την λένε στο δρόμο! ‘Εκείς να δεις…

Δες λοιπόν το βίντεο και θα το…απολαύσεις!

Διάβασε επίσης: Όταν εσύ τους θυμίζεις πως υπάρχει ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ, αυτοί, ενοχλούνται” Μια συνέντευξη με…μεγάλη αξία. Μια συνέντευξη με ιστορική σημασία. Μια συνέντευξη παράδειγμα!

Το ΚΑΨΑΜΕ! Φιλλιπίδης – Μπέζος: “Είμαστε ΠΡΩΤΥΠΟ! Εμείς μ’ αυτή την ΘΕΣΗ, την δημόσια εικόνα, το παρελθόν, είμαστε…ΣΗΜΕΙΟ ΑΝΑΦΟΡΑΣ”

Παράδειγμα του πόσο συνεπής μπορεί να είναι κάποιος απέναντι στις πεποιθήσεις που δηλώνει δημοσίως! Μια συνέντευξη που θα έπρεπε να αναλυθεί ολόκληρη. Λέξη προς λέξη.

Με ύφος πραγματικών δασκάλων, έτσι δηλώνουν άλλωσετ ο Γιάννης Μπέζος και ο Πέτρος Φλλιπίδης, μας κάνουνμαθήματα πολιτικής, μαθήματα ηθικής, μαθήματα νοοτροπίας!

ΜΙΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΠΟΥ ΜΑΛΛΟΝ ΞΕΚΑΘΑΡΙΖΕΙ ΠΟΛΛΑ ΠΑΡΑ ΜΑΣ ΜΠΕΡΔΕΥΕΙ.

Όμως αν έχετε τον χρόνο, καλό θα ήταν να την δείτε ολόκληρη! Ο Πέτρος Φιλλιπίδης λέει πως…ΦΩΤΙΖΕΙ τον κόσμο!

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ ΦΙΛΛΙΠΙΔΗΣ! ΠΑΡΟΜΟΙΑΖΕΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΜΕ ΔΑΣΚΑΛΟ…ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΝΑ ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΣΤΑ ΩΠΑ – ΩΠΑ! ΝΑ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΣΠΙΤΙ, ΛΕΦΤΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ ΑΠΕΡΙΣΠΑΣΤΟΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ!

Αυτό που όλοι υποδεικνύουν σε όλους τους άλλους το αυτονόητο, που κουνάνε το χέρι σε όλους, εκτόςτου εαυτού τους, πως σας φαίνεται;

Πως σας φαίνεται, όταν τα φέρνει έτσι ο καιρός που αποδεικνύονται κατώτεροι των περιστάσεων; Είδατε πόσο προσεκτικά το λέμε;

Αν άκουγαν για κάποιον άλλο που μιλούσε έτσι όπως οι δυο τους σε κέινη την συνέντευξη, όσα ακούσαμε εμείς για τον Πέτρο Φιλλιπίδη τον τελευταίο καιρό, τι θα έλεγαν άραγε;

Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΠΟΥ ΣΠΑΕΙ ΚΟΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΕΥΡΑ!! ΛΕΝΕ ΠΟΛΛΑ. ΤΟ ΕΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΑΛΛΟ. ΠΑΡΟΜΟΙΑΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΩΣ…ΔΑΣΚΑΛΟΥΣ.

ΕΜΕΙΣ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΛΑΜΠΑΔΕΣ! ΕΜΕΙΣ, ΕΜΕΙΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ, ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΡΟΝ, ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΗΜΕΙΟ ΑΝΑΦΟΡΑΣ! ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΥΟ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΟΥΜΕ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ.

ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ” ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΔΕΙΧΝΕΙ ΠΕΡΗΦΑΝΑ ΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΜΑΡΙ ΤΟΝ ΠΕΤΡΟ ΦΙΛΛΙΠΙΔΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ!

ΜΕΓΑΛΗ ΜΠΟΥΚΙΑ ΦΑΕ…ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΕΣΗ ΤΟΥ ΣΤΑΡ ΠΟΥ ΚΑΘΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ ΜΕ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΗΓΟΥΝ ΑΝΤΙ ΤΗΣ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΤΟΥΣ (ΓΙ’ ΑΥΤΗΝ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΟΛΟΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΡΩΤΑΣ)

ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ, ΥΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ, ΥΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΗΘΟΥΣ ΚΑΙ …ΣΩΣΤΗΣ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑΣ.

Του ΠΕΤΑΞΕ τη ΒΕΡΑ!!! Σε ΑΠΕΛΠΙΣΙΑ ο Πέτρος Φιλλιπίδης μετά τον ΧΩΡΙΣΜΟ!

ΕΙΝΙΑΙ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ ΑΥΤΗ Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ. ΗΤΑΝ ΟΧΙ ΤΟΣΟ ΣΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΔΩΣΑΝ ΟΙ ΑΥΤΟΑΠΟΚΑΛΟΥΜΕΝΟΙ ΚΟΡΥΦΑΙΟΙ ΗΘΟΠΟΙΟΙ ΜΑΣ. ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ, ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ.

Είναι ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟΤΑΤΗ αυτή η συνέντευξη επειδή φτάνει στο σημείο να καταγγέλει το σύστημα παιδείας, τους δασκάλους στην πρώτη δημοτικού που σύμφωνα με τον Γιάννη Μπέζο, βαριούνται βαριούνται και κάνουν αγγαρεία και γι αυτό δεν μαθαίνουν τίποτα στα παιδιά.

ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ ΑΥΤΟ, ΟΧΙ ΑΠΟ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΦΥΣΙΚΑ, ΑΛΛΑ ΣΕ ΣΥΝΑΡΤΗΣΗ ΜΕ ΑΤΑΚΕΣ – ΥΠΟΔΕΙΞΗ ΠΩΣ, “ΑΝ ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ, ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΕΤΣΙ, ΑΝ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΑΣΗ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ…”

Θ’ αλλάξουμε τα επόμενα 30 χρόνια…” αν πάρουμε παράδειγμα τις…λαμπάδες Πέτρο Φιλλιπίδη και Γιάννη Μπέζο, λέει με έπαρση απίστευτη (εκτός και να μόνο εμείς την βλέπουμε έτσι).

ΠΕΤΡΟΣ ΦΙΛΛΙΠΙΔΗΣ ΣΚΕΤΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗ! “ΟΤΑΝ ΕΣΥ ΤΟΥΣ ΘΥΜΙΖΕΙΣ ΠΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ, ΑΥΤΟΙ, ΕΝΟΧΛΟΥΝΤΑΙ”

ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΤΡΑΓΙΚΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ, ΤΟ ΠΩΣ ΤΑ ΕΦΕΡΕ ΕΤΣΙ Η ΖΩΗ.

Τώρα που άκουσε για το παρελθόν και τη δράση του Πέτρου Φιλλιπίδη ο Γιάννης Μπέζος – όσο και αν αποδειχθεί αθώος ο Πέτρος Φιλλιπίδης) πως αισθάνεται για τις δηλώσεις του; Ή μήπως τις έχει ξεχάσει;

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :