Θανάσης Ευθυμιάδης ίνστα: Ο Θανάσης Ευθυμιάδης, τα τελευταία χρόνια έχει επιλέξει έναν διαφορετικό τρόπο ζωής και ζει δίπλα " />

Hit enter after type your search item

Θανάσης Ευθυμιάδης ίνστα: Το ποστ του ηθοποιού στα social media

/
/
img

Θανάσης Ευθυμιάδης ίνστα: Ο Θανάσης Ευθυμιάδης, τα τελευταία χρόνια έχει επιλέξει έναν διαφορετικό τρόπο ζωής και ζει δίπλα στην φύση. Ο γνωστός ηθοποιός είναι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένος σε ότι έχει να κάνει με το περιβάλλον και την προστασία των ζώων. Εδώ και λίγο καιρό που άνοιξε λογαριασμό στο Instagram δεν παραλείπει να στέλνει ηχηρά μηνύματα. Ο Θανάσης Ευθυμιάδης λοιπόν, με αφορμή την έναρξη της κυνηγετικής περιόδου το απόγευμα της Τετάρτης ανέβασε ένα post στο οποίο απευθύνεται στους κυνηγούς και τους ζητάει να μην εξοντώσουν τα πουλιά.

«Αύριο 20/8 ξεκινάει η κυνηγετική περίοδος για τα πουλιά στην Ελλάδα. Αν πραγματικά έχετε ανάγκη το κυνήγι σας παρακαλώ, σεβαστείτε το όριο θυραμάτων! Αν απλώς γουστάρετε την σκοποβολή, υπάρχουν και σκοπευτήρια! Ευχαριστώ», αναφέρει στη λεζάντα της φωτογραφίας στην οποία ποζάρει κρατώντας ένα αυτοσχέδιο πανό που γράφει: «Αδέρφια κυνηγοί μην ξεστολίζετε τον ουρανό». Μάλιστα ο ηθοποιός δεν δίστασε να απαντήσει και σε followers που διαφωνούσαν μαζί του ξεκαθαρίζοντας πως εδώ και χρόνια είναι vegan και δεν τρώει κρέας. Επίσης να αναφέρουμε ότι ο ηθοποιός έχει δηλώσει στο παρελθόν πως είναι λάτρης της γιόγκα, αλλά και του γυμνισμού και προσπαθεί να ζει με έναν πιο απλό τρόπο.

Δείτε ακόμη

Για jet ski στην Μύκονο η Σάσα Σταμάτη (pics)
Ρομαντική απόδραση στα Κύθηρα για Οικονομάκου – Μιχόπουλο (pics & vid)
Χρυσούλα Διαβάτη: «Τι χάλι είναι αυτό με τον κορονοϊό; Οι νέοι οφείλουν να υποστηρίζουν τον τόπο τους»

Leave a Comment

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :