Hit enter after type your search item

Θάνος Μπίρκος βιογραφικό! Η ΚΑΤΑΓΩΓΗ, η ηλικία, οι σχέσεις, ο Σασμός, οι σπουδές, και τα κιλά Ο Θάνος Μπίρκος είναι ηθοποιός. Γεννήθηκε στις 22 Νοεμβρίου 1981 (ηλικία 41 χρονών). Έχει σπουδάσει στην Ανώτερη Δραματική Σχολή Δήμου Αγίας Βαρβάρας “Ιάκωβος Καμπανέλης”. Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια για Μοντέρνους και Ευρωπαϊκούς Χορούς καθώς επίσης και για Χορό Μιούζικαλ.

Θάνος Μπίρκος Σασμός: Η απάντηση του “Τόλη” για το αν θα δούμε άλλους φόνους μέχρι το φινάλε της σειράς

ο Θάνος Μπίρκος. Σε μία συζήτηση από καρδιάς, ο ισοβίτης «Τόλης», της σειράς «Σασμός», μοιράζεται την ενδιαφέρουσα πορεία της ζωής του. Μεταξύ άλλων, θυμάται τα παιδικά του χρόνια και τις αγροτικές εργασίες σε ένα μικρό χωριό που ζούσε, μέχρι την κατάκτηση του ονείρου του να γίνει ηθοποιός. Σε ποια ηλικία έκανε διακοπές για πρώτη φορά στη ζωή του; Τι κοινό έχει με τον «Γιάγκο Δράκο» της «Λάμψης»;

Θάνος Μπίρκος βιογραφικό σήμερα Η προσωπική ζωή η ηλικία το ύψος η καταγωγή οι σπουδές και τα κιλά

Τι «ιδιαίτερο» σκεφτόταν για να ανταποκριθεί σε μία δύσκολη σκηνή, στον «Σασμό»; Επίσης, περιγράφει πώς βίωσε τη ζήλια στις σχέσεις του, την απώλεια του πατέρα του, αλλά και τη στήριξη της μητέρας του σε κάθε του βήμα. Τέλος, δίνει τις δικές του ανατρεπτικές προβλέψεις για την εξέλιξη του ρόλου του στη σειρά και μιλάει για την καλοκαιρινή περιοδεία που θα κάνει με τη θεατρική παράσταση «Γείτονες από πάνω».

Στην τηλεόραση έχει συμμετάσχει στις σειρές “Μις Νταίζη” (ALPHA 2002), “Ο δρόμος της καρδιάς” (ALPHA 2003), “Εκπαιδευτική τηλεόραση” (ΕΡΤ 2004), “Safe Sex” (Mega 2005) και “Εθνική Ελλάδος” (Mega 2015).

 

Επίσης, έχει συμμετάσχει σε διαφημιστικά σπότς, 3 σποτς για την έναρξη σεζόν του ALPHA (2002), Fanta Καρπουζι (2003), Vodafone (2005), Τράπεζα Κύπρου (2007), Milko (2007), Τράπεζα Πειραιώς με την Εθνική Ελλάδος (2008), Wind (2009), Nova (2010).

Επιπλέον, έχει εμπειρία σε Stand Up Comedy με την ομάδα Play interactive (2004 – 2006) και σε Karaoke Comedy Live (Hosting) με την ομάδα The Tiranta Boys (2006 – 2012).

Δείγμα της δουλειάς του στο θέατρο είναι οι παραστάσεις Ερωτευμένος Σαίξπηρ (2018), Ο ρινόκερος (2019), Συρανό (2016), Μαντάμ Σουσού (2017).

Τον Τόλη Χρηστάκη υποδύεται ο Θάνος Μπίρκος, ηθοποιός με σημαντική θεατρική διαδρομή σε παραστάσεις όπως: Μαντάμ Σουσού, Ερωτευμένος Σαίξπηρ, Σιρανό, Ρινόκερος, To ημέρωμα της στρίγγλας, Αχαρνής κ.α. Με καταγωγή από τη Λεπενού, που βρίσκεται δίπλα από το Αγρίνιο, ο Θάνος Μπίρκος είναι ένα εξαιρετικό ταλέντο, με πολλές υποκριτικές ικανότητες που αν έκανε είχε γεννηθεί και έκανε καριέρα στα χρόνια της άνθισης του ελληνικού κινηματογράφου θα ήταν ο πρωταγωνιστής πολλών ελληνικών ταινιών. Αν και είναι πολύ γνωστός στον καλλιτεχνικό χώρο, το πλατύ κοινό θα τον αγαπήσει και θα τον γνωρίσει μέσα από το επιτυχημένο σίριαλ “Σασμός” στον ιδιαίτερο ρόλο του Τόλη Χρηστάκη.

Θάνος Μπίρκος βιογραφικό Η ΚΑΤΑΓΩΓΗ η ηλικία οι σχέσεις ο Σασμός οι σπουδές και τα κιλά 2

 

Θάνος Μπίρκος: από τη Λεπενού στον «Σασμό»

Ένα νέο πρόσωπο, ο Τόλης Χρηστάκης, έκανε χθες την εμφάνιση του στη δημοφιλέστατη τηλεοπτική σειρά «Σασμός» και θα φέρει ανατροπές.

Τον χαρακτήρα αυτόν τον υποδύεται ο Θάνος Μπίρκος και αυτός είναι το θέμα μας. Γιατί είναι συμπατριώτης, εκ Λεπενούς ορμώμενος. Και στο μεγάλο αυτό χωριό του δήμου Αγρινίου η περηφάνια είναι μεγάλη για τη συμμετοχή ενός δικού τους παιδιού σε κορυφαίο σίριαλ. Κάτι που φάνηκε και σε αναρτήσεις στα social media.

Θάνος Μπίρκος βιογραφικό σήμερα! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά

O 40χρονος Θάνος Μπίρκος όμως έχει διαγράψει ήδη μια αξιοπρόσεκτη πορεία στην υποκριτική.Έχει σπουδάσει στην Ανώτερη Δραματική Σχολή Δήμου Αγίας Βαρβάρας “Ιάκωβος Καμπανέλης”.Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια για Μοντέρνους και Ευρωπαϊκούς Χορούς καθώς επίσης και για Χορό Μιούζικαλ.

Στην τηλεόραση έχει συμμετάσχει στις σειρές “Μις Νταίζη” (ALPHA 2002), “Ο δρόμος της καρδιάς” (ALPHA 2003), “Εκπαιδευτική τηλεόραση” (ΕΡΤ 2004), “Safe Sex” (Mega 2005) και “Εθνική Ελλάδος” (Mega 2015).

Επίσης, έχει συμμετάσχει σε διαφημιστικά σποτς και έχει εμπειρία σε Stand Up Comedy. Έλαβε μέρος και στις θεατρικές παραστάσεις Ερωτευμένος Σαίξπηρ (2018), Ο ρινόκερος (2019), Συρανό (2016), Μαντάμ Σουσού (2017).

Και στο «Σασμό» όμως η παρουσία του σχετίζεται με την υποκριτική. Παριστάνει έναν φυλακισμένο 50άρη λογιστή που όνειρό του ήταν πάντα να γίνει ηθοποιός. Εν προκειμένων σκοπεύει να ανεβάσει μία παράσταση στις φυλακές, αλλά δεν βρίσκει κανέναν πρόθυμο να συμμετάσχει. Θα δεθεί πάντως αρκετά με τον συγκρατούμενο του Αστέρη Σταματάκη και θα μπουν σε περιπέτειες.

Θάνος Μπίρκος: “Δέχθηκα ρατσισμό για τα κιλά μου, υπήρχε σάτιρα στο σχολείο”

“Είμαι και εγώ ένα κομμάτι της κοινωνίας που πρέπει οι αρμόδιοι να φέρουν πάνω στη σκηνή” τονίζει, μέσα σε όλα, ο Θάνος Μπίρκος.
Με αφορμή τη σειρά «Σασμός» μίλησε ο Θάνος Μπίρκος στο περιοδικό ΕΓΩ και τον δημοσιογράφο Ανδρέα Θεοδώρου. Μέσα σε όλα, μάλιστα, ο ηθοποιός που ερμηνεύει τον ρόλο του Τόλη στην επιτυχημένη σειρά του Alpha αναφέρθηκε στα κιλά του καθώς και τον ρόλο που αυτά έπαιξαν στην καλλιτεχνική του διαδρομή.

Θάνος Μπίρκος βιογραφικό Η ΚΑΤΑΓΩΓΗ η ηλικία οι σχέσεις ο Σασμός οι σπουδές και τα κιλά

Δέχτηκες ρατσισμό λόγω των κιλών σου;
Ναι, αλλά δεν το πέρασα στενάχωρα. Από μικρός έχω παραπανίσια κιλά και θεωρούσα φυσιολογικό να το σατιρίσουν. Υπήρχε μια σάτιρα στο σχολείο, αλλά δεν είναι κάτι που μου άφησε στεναχώρια ή μίσος. Όλοι έχουμε υπάρξει παιδιά και σαν παιδιά είμαστε σκληροί κριτές. Από μικρός είχα την άποψη ότι είμαι αυτό που είμαι και αν δεν αρέσω σε κάποιον ή του φαίνομαι αποκρουστικός, μπορεί να κοιτάξει αλλού. Έχουμε άλλωστε περιφερειακή όραση (γέλια).
Όταν βλέπεις καλλιτέχνες να κοροϊδεύουν ανθρώπους με ιδιαιτερότητες, θυμώνεις;
Επιλέγω να μην το βλέπω.

Θάνος Μπίρκος – Σασμός: Το bullying που δέχτηκε για τα κιλά του – “Θεωρούσα φυσιολογικό να το σατιρίσουν”

Τα κιλά αποτέλεσαν ποτέ τροχοπέδη στην καριέρα σου;
Όχι, ίσα ίσα το αντίθετο. Στην κοινωνία μας υπάρχουν άνθρωποι με παραπανίσια κιλά, όπως υπάρχουν και πολύ αδύνατοι. Είμαι και εγώ ένα κομμάτι της κοινωνίας που πρέπει οι αρμόδιοι να φέρουν πάνω στη σκηνή, για να παίξουμε αντίστοιχους ρόλους.

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :