Θάνος Καλλίρης: Τα λεφτά που έβγαλα!…

Θάνος Καλλίρης: Τα λεφτά που έβγαλα!… -Μια μεγάλη καριέρα, με τραγούδια αναλλοίωτα στον χρόνο. Τι θυμάστε από τη χρυσή εποχή των ‘90s;

Θυμάμαι τα πάντα. Ωραίες εποχές. Κάθε πέρυσι και καλύτερα, που λένε. Αυτό που νοσταλγώ, είναι ότι τότε υπήρχαν περισσότερα καλά τραγούδια απ’ ό,τι σήμερα. Πάντα υπάρχουν καλά και σκάρτα τραγούδια, αλλά τότε υπερτερούσαν τα καλά. Για παράδειγμα, την trap μουσική δεν την καταλαβαίνω. Την σέβομαι, αλλά δεν την καταλαβαίνω. Κάτι τραγούδια που λένε νέα παιδιά και μιλάνε για γκόμενες, πιστόλια, με βρισιές, δεν μπορώ να τα κατανοήσω. Είναι πολύ ξένο όλο αυτό.

Θάνος Καλλίρης: Η αποκάλυψη Ειρήνη Σκλήβα που άφησε άφωνη την Γερμανού

-Ποια είναι οι γνώμη σας στο να πληρώνεστε οι καλλιτέχνες, όταν πηγαίνετε σε τηλεοπτικές εκπομπές;

Συμφωνώ επί της ουσίας. Δηλαδή, δεν μπορεί να σε φωνάζει ένα κανάλι, το οποίο θα βγάλει μία ώρα προγράμματος με τη δική σου μουσική, να πληρώνεται ο παρουσιαστής αδρότατα και να μην πληρώνεσαι εσύ. Είναι λάθος. Απλά, να μην μπερδεύουμε την εκπομπή που πάω να τραγουδήσω και να βγάλω πρόγραμμα, με την εκπομπή στην οποία πάω να πω ένα τραγούδι νέο -για παράδειγμα- και να το διαφημίσω. Φυσικά, σ’ αυτήν την περίπτωση δεν θα ζητήσω χρήματα.

-Οικονομικά σας εξασφάλισε εκείνη η χρυσή περίοδος, ώστε ν’ αντέξετε την κρίση που ήρθε μετά;

Τα πολλά λεφτά, είναι κάτι σχετικό. Και τώρα κάποιος που είναι σπουδαίος, παίρνει πολλά χρήματα. Η διαφορά εντοπίζεται στα ρεπερτόρια. Ο πιο τρανός pop καλλιτέχνης, παίρνει λιγότερα από τον τρανό λαϊκό. Αυτό συνέβαινε και τότε. Εγώ βέβαια, έβγαζα πάρα πολλά λεφτά, αλλά σκέψου ότι οι αντίστοιχοι λαϊκοί έβγαζαν τα διπλά, μπορεί να λέω και λίγα. Ωστόσο, ναι, είμαι εξασφαλισμένος οικονομικά. Όλο έγκειται στη σωστή διαχείριση, γιατί όπως σου είπα, το πολλά ή λίγα είναι υποκειμενικό για τον καθένα. Γνωρίζω αρκετούς ανθρώπους, οι οποίοι μεσουρανούσαν τη δεκαετία του ‘90 και τώρα δεν έχουν λεφτά.

x

Πηγή cover photo – video: Instagram , facebook , tik-tok , X, google

Ακολούθησε το freegossip.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις!