ΘΑΥΜΑ – ΘΑΥΜΑ! Ο Κρατερός Κατσούλης κοιμήθηκε και ΞΥΠΝΗΣΕ με ΜΑΛΛΙΑ!!! Α,Α,Α!

ΘΑΥΜΑ – ΘΑΥΜΑ! Ο Κρατερός Κατσούλης κοιμήθηκε και ΞΥΠΝΗΣΕ με ΜΑΛΛΙΑ!!! Α,Α,Α!

ΘΑΥΜΑ – ΘΑΥΜΑ! Ο Κρατερός Κατσούλης κοιμήθηκε και ΞΥΠΝΗΣΕ με ΜΑΛΛΙΑ!!! Α,Α,Α! Ε, τι άλλο μπορεί να δείς; Έτσι γίνονατι οι αλλαγές. Αν δεν έχεις όμως τις φωτογραφίες δίπλα δίπλα, ούτε που το προσέχεις. Οπότε ο γοητευτικός ηθοποιός παρουσιαστής, ευτύχησε να δει τις τρίχες να πυκώνουν. Πως έγινε το θαύμε αυτό, μόνο εκείνος γνωρίζει!

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΑΡΑΒΑΤΟΥ – ΚΡΑΤΕΡΟΣ ΚΑΤΣΟΥΛΗΣ: ΧΑΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΡΑΥΓΗ

Εντύπωση μας έκανε το…πότε. Αφού για να κάνει κάποιος επέμβαση μαλλιών χριειάζονται κάποιες αρκετές μέρες ώστε να μην φαίνεται αυτή. Ξέρετε, να χει φύγει το πρήξιμο και διάφορα άλλα. Οπότε, σωστά καταλήγουμε πως πρόκειται περί θαύματος!

Διαβάστε ακόμα, τι έγινε όταν έλειψε από την εκπομπήο Κτρατερός Κατσούλης:Δείτε όλα όσα είπε ο Κρατερός Κατσούλης στην έναρξη της εκπομπής.
Μετά από αρκετές ημέρες απουσίας, ο Κρατερός Κατσούλης επέστρεψε σήμερα στη Φωλιά των Κου Κου και στην έναρξη της εκπομπής αναφέρθηκε στους, ήδη γνωστούς, λόγους που τον ανάγκασαν να μείνει εκτός.

«Είναι αυτές οι μικρές λεπτομέρειες, αυτές οι μικρές στιγμές που κάνουν τη ζωή μας λίγο πιο όμορφη. Αυτό που μπορεί κανείς να ξαναβρεθεί με όλους τους ανθρώπους του κοντά. Σήμερα, λοιπόν, είμαστε όλοι εδώ!

Να σας ενημερώσω και για τα τελευταία νέα, είμαι καλά, ήταν προληπτικό αυτό. Είναι το πρωτόκολλο έτσι που έπρεπε να είμαι εκτός, όλοι μας ήμασταν εκτός οι άνθρωποι του YFSF. Οπότε, τώρα επιστρέφουμε σιγά σιγά όλοι μας και θα μπουν τα πράγματα σε μια σειρά», είπε ο Κρατερός Κατσούλης.

«Άλλο κακό να μην μας βρει», είπε η Κατερίνα Καραβάτου.

Διαβάστε ακόμα:Για ακόμα μία ημέρα η Κατερίνα Καραβάτου απουσίαζε από τη Φωλιά των Κου Κου, ωστόσο, ο Κρατερός Κατσούλης εξήγησε ότι η κατάσταση της υγείας της συζύγου του είναι καλύτερη, αλλά όχι τόσο καλή ώστε να μπορεί να επιστρέψει στα καθήκοντά της.
«Δεν είναι η Κατερίνα εδώ. Αυτό είναι και πάλι σαφές, το βλέπετε όλοι, το ξέρετε όλοι.

Δεν είναι ακόμα τόσο καλά ώστε να μπορεί να επιστρέψει, που πολύ θα το ήθελε.

Είναι καλύτερα, αλλά δεν είναι ακόμα τόσο καλά ώστε να μπορεί να είναι εδώ», είπε αρχικά ο Κρατερός Κατσούλης.

«Βεβαίως και ευχόμαστε και εκείνη και όλοι μας πολύ πολύ σύντομα να μπορεί να επιστρέψει, αλλά δεν ξέρω πότε θα είναι αυτό. Για να μη λέμε κάθε μέρα αύριο, αύριο, αύριο.

Το συντομότερο δυνατόν θα συμβεί», πρόσθεσε επίσης ο Κρατερός Κατσούλης.

Previous ArticleNext Article

ΠΑΝΕΥΤΥΧΗΣ με το διαζύγιο ο Κρατερός Κατσούλης: ”Αυτό είναι υπέροχο.”

ΠΑΝΕΥΤΥΧΗΣ με το διαζύγιο ο Κρατερός Κατσούλης: ''Αυτό είναι υπέροχο.''

ΠΑΝΕΥΤΥΧΗΣ με το διαζύγιο ο Κρατερός Κατσούλης: ”Αυτό είναι υπέροχο.” «Το ότι κάναμε μαζί τηλεόραση δεν έχει καμία σχέση με το διαζύγιο. Δεν ξέρω τι μπορεί να έχει συμβεί στους άλλους, είχαμε δικά μας θέματα

Χαμός με τον Κρατερό Κατσούλη: Με ποια ΚΑΛΛΟΝΗ γίνεται…ΖΕΥΓΑΡΙ!

Δεν θεωρώ ότι ήταν μία ατυχής κατάληξη. Με πολλή αγάπη και πολύ σεβασμό ο ένας στον άλλο και κυρίως, στα παιδιά και την οικογένειά μας αποφασίσαμε έναν άλλο τρόπο ζωής. Αυτό είναι υπέροχο. Η προσωπική μου ζωή είναι να ακούω τη σκέψη μου, να ξαναβρώ φίλους και τα παιδιά», ανέφερε αρχικά ο Κρατερός Κατσούλης.

Κρατερός Κατσούλης: Η Κατερίνα Καραβάτου και το πρόβλημα υγείας του.

Και στη συνέχεια πρόσθεσε αναφορικά με το πρόβλημα υγείας του: «Η κατάσταση της υγείας μου ήταν μία τεράστια καμπάνα. Ήταν η αρχή για να συνειδητοποιήσω πως η υγεία μας είναι πάνω από όλα. Από τότε αποφάσισα να κάνω αυτά που θέλω.

Κατερίνα Καραβάτου βιογραφικό και νέα σχέση! Ο νέος άνδρας στη ζωή της μετά τον Κρατερό Κατσούλη

Έρχεται μία ημέρα που σου λέει “έκανες αυτά που ήθελες;”. Είναι ωραίο να αναρωτηθούμε γιατί κάνουμε κάτι άλλο από αυτό που αγαπάμε».

 

ΠΑΝΕΥΤΥΧΗΣ με το διαζύγιο ο Κρατερός Κατσούλης: ''Αυτό είναι υπέροχο.''

Ελένη Μενεγάκη: ”Τα παιδιά μου δεν πάνε στα ίδια σχολεία με τα παιδιά σας”

Ελένη Μενεγάκη: ''Τα παιδιά μου δεν πάνε στα ίδια σχολεία με τα παιδιά σας''

Ελένη Μενεγάκη: ”Τα παιδιά μου δεν πάνε στα ίδια σχολεία με τα παιδιά σας” Την χθεσινή “αγωνία” των παιδιών της θέλησε να μοιραστεί σήμερα με τους συνεργάτες της η Ελένη Μενεγάκη.

Η παρουσιάστρια αποκάλυψε πως χθες, με το που γύρισε σπίτι της έπεσαν όλοι πάνω της να της πούνε πως λόγω κακοκαιρίας δε λειτουργεί το wi-fi.

Τρόμος για την Ελένη Μενεγάκη: Η τρομακτική εμπειρία από την πλημμύρα στην Άνδρο

Μάλιστα, η Ελένη Μενεγάκη αποκάλυψε πως στην αρχή τα παιδιά της παρουσίασαν ως πρόβλημα το ότι δε θα μπορούν να συμμετάσχουν σήμερα στην τηλεκπαίδευση και θα χάσουν το μάθημα ενώ μετά της είπαν ότι χωρίς το wi-fi δε μπορούν να μιλήσουν ούτε με τους φίλους τους ούτε να δουν τις ταινίες που θέλουν,

 

 

«Να ρωτήσω κάτι που δε το ξέρω γιατί τα παιδιά μου δεν πάνε στα ίδια σχολεία με τα παιδιά σας, κάνανε σήμερα μάθημα μέσω wi-fi; Τα δικά μου κάνανε. Το λέω γιατί πήγα χθες σπίτι και με πιάσανε όλοι. Το πρώτο πράγμα που μου είπαν είναι ότι δεν έχουμε wi-fi. Ε, καλά λέω και εγώ τι έγινε, “πως αύριο θα πρέπει να κάνουμε μάθημα από το internet” μου λένε. Εντάξει λέω ρε παιδιά, μέχρι αύριο θα δούμε.

Ελένη Μενεγάκη: Ο Γιώργος Παπακώστας και τα Burger του

Όχι μου λένε, δε λειτουργεί τίποτα. Αφού όλα λειτουργούν στο σπίτι λέω και εγώ αλλά μου είπαν ότι δε λειτουργεί τίποτα με wi-fi, δε μιλάμε με τους φίλους μας, δεν παίζει το netflix… Είπα και εγώ τέτοια αγωνία για το wi-fi και το μάθημα…» είπε η παρουσιάστρια.

 

Ελένη Μενεγάκη: ''Τα παιδιά μου δεν πάνε στα ίδια σχολεία με τα παιδιά σας''

 

Ελένη Μενεγάκη: Η ΑΛΗΘΕΙΑ! Το ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΥΨΟΣ και το ΣΩΜΑ που ΚΑΘΗΛΩΝΕΙ