ΘΕΛΕΙ να ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ η Μαρία Μπεκατώρου! Την…ΞΕΣΚΕΠΑΣΑΝ! Το βίντεο που θέλει να ΚΑΨΕΙ

ΘΕΛΕΙ να ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ η Μαρία Μπεκατώρου! Την...ΞΕΣΚΕΠΑΣΑΝ! Το βίντεο που θέλει να ΚΑΨΕΙ η Μαρία Μπεκατώρου

Θέλει να ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ η Μαρία Μπεκατώρου! Την…ΞΕΣΚΕΠΑΣΑΝ! Το βίντεο που θέλει να ΚΑΨΕΙ. Δεν είδαμε κάτι που να την θίγει. Εκτός και αν η αλήθεια την έθιγε. Δεν την κατηγόρησε κάποιος, δεν έδειξε τίποτα άλλο από βίντεο με όσα έπραττε η ίδια η μαρία Μπεκατώρου στον αέρα. Οι ερωτήσεις ήταν λογικότατες, εύλογες και απλά, ήταν …ΑΜΕΣΕΣ. Η Άννα Δρούζα ρωτούσε η Μαρία Μπεκατώρου δεν είχε κάτι να της προσάψει σε σχέση με τις ρωτήσεις της, αντίθετα, προσπάθησε ν’ απαντήσει.

Λέμε “προσπάθησε” επειδή πέρασαν χρόνια και η Μαρία αρκετές φορές έχει τονίσει πόσο άσχημα της φέρθηκαν και πόσ μετάνιωσε που δεν έφυγε. Εάν δείτε τηνεκπομπή και θυμηθείτε πως δρα τόσα χρόνια στον τηλεοπτικό αέρα η Μαρία και το συνδυάσετε με τις απαντήσεις της, θα καταλάβετε γιατί ένιωσε τόσο άβολα!

Σκεφτείτε μόνο ότι στην ερώτηση πως “μπήκες στο κανάλι τελεσίτι (αργότερα τηλεάστι) εκείνη απάντησε μέσω ενός οικογενειακού γνωστού, Ενώ όλοι όσοι εργαζόμασταν τότε στο κανάλι αυτό ξέραμε πως ήταν η αρραβωνιαστικιά του γιου του Γιώργου Καρατζαφέρη!

Απίστευτο! Η Μαρία Μπεκατώρου ΕΚΡΥΨΕ ότι την ΕΒΓΑΛΕ στο γυαλί ο ΑΡΡΑΒΩΝΙΑΣΤΗΚΟΣ της και γιος του ΚΑΝΑΛΑΡΧΗ

 

Ας δούμε τώρα αν ε΄χετε όρεξη όλη την συνέντευξη στην Άννα Δρούζα:

Διαβάστε ακόμα:Μαρία Μπεκατώρου συνέντευξη: Το αψεγάδιαστο το έχω μετά το ρετούς. Πριν έχω μόνο το «ψεγαδιαστό» Η παρουσιάστρια μιλάει για όλα, αποκαλύπτοντας για πρώτη φορά ότι κάνει εξωσωματική γονιμοποίηση για να αποκτήσει παιδάκι.

Τι σου έχει στερήσει η ζωή ή ο Θεός;
«Μόνο τον μπαμπά μου»

Ένα παιδί;
«Ναι, κι ένα παιδί»Έχεις φιλοσοφήσει τη ζωή το τελευταίο διάστημα; Έχεις αρχίσει να μιλάς για τις προσπάθειες με εξωσωματικής γονιμοποίησης.
«Πιστεύω, ότι από τη στιγμή, που μπορώ να βοηθήσω, από τη θέση που βρίσκομαι και μπορώ με όσα πω να στηρίξω και άλλες γυναίκες, τότε είναι καλό να το κάνω. Και να μιλάω ανοιχτά»

Αν δεν έρθει το παιδί θα ρίξεις το φταίξιμο στον εαυτό σου;
«Όχι, αν το θέλει έτσι ο Θεός»

Θα υιοθετούσες παιδάκι;
«Μπορεί και να το έκανα. Δεν το έχω σκεφτεί. Θεωρώ πως η υιοθεσία, είναι μια πολύ καλή πράξη, όταν μια οικογένεια θέλει να δώσει αγάπη κι ενέργεια σε ένα πλάσμα»

Μάλιστα η παρουσιάστρια, αναφέρθηκε στις φωτογραφίες του καλοκαιριού, όπου κάποιος μπορεί να της απαθανατίσει την ώρα που βρίσκεται στην παραλία. Νιώθει άβολα;

«Το θέμα με το μαγιό, είναι άλλη ιστορία. Παλαιότερα ήμουν πιο άνετη στο θέμα. Τώρα όμως που καιροφυλακτούν οι φωτογράφοι δεν είμαι. Επειδή δεν έχω ωραίο σώμα. Είναι σαφές πως στην τηλεόραση δεν με παίρνουν για το σώμα μου».

Οι παρουσιάστριες δεν έχουν το αλώβητο και το αψεγάδιαστο στη συνείδηση του κόσμου;
«Οι άλλες παρουσιάστριες, μπορεί. Εγώ, καθόλου. Το αψεγάδιαστο το έχω μετά το ρετούς. Πριν έχω μόνο το «ψεγαδιαστό»

Leave a comment

Your email address will not be published.