Θέλουν βοήθεια! Πώς ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΗΚΑΝ Δανάη Μπάρκα, Ιωάννα Μαλέσκου και Φαίη Σκορδά

Θέλουν βοήθεια! Πώς ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΗΚΑΝ Δανάη Μπάρκα, Ιωάννα Μαλέσκου και Φαίη Σκορδά ! Δοκιμάζονται τα νεύρα, οι αντοχές και οι ικανότητες, των Ιωάννα Μαλέσκου, Δανάη Μπάρκα και Φάιη Σκορδά. Έχουν μπροστά τους έναν …βασανιστικό χειμώνα. Τα προβλήματα για…τηλεοπτική επιβίωση πολλά, χρειάζονται άμεση διάγνωση, σωστή διάγνωση πάνω απ’ όλα και δραστικές λύσεις. Η Δανάη Μπάρκα που κατά δήλωση της μητέρας της χθες επέλεξε να …εκπαιδεύσει τους θεατές σε ένα άλλου είδους πρωινό, δεν ξέρει όπως την βλέπουμε, ούτε τι είναι εκείνο που θέλει να διδάξει τους τηλεθεατές, ούτε που θα το βρει για να το σερβίρει.

Τουλάχιστον εμείς, δεν καταλαβαίνουμε τι θέλουν αν πουν εκεί στο mega.

Ό, τι κι αν είναι εκείνο που έχουν στο μυαλό τους, η Δανάη αλλά και οι άλλι συντελεστές της εκπομπής, δεν μπορούν με την καμία να μας το επικοινωνήσουν. Επίσης η Βίκυ Σταυρόπούλου, σαν..κρυφός συνήγορος του “Πάμε Δανάη” είπε ότι χρειάζεται υπομονή για να πετύχουν εκείνο που θέλουν. Αυτό όμως, ως γνώστες εξαιρετικοί της τηλεόρασης, θα έπρεπε να γνωρίζουν πως είναι σπανιότατο.

Όταν αποφασίζεις να κάνεις εκπομπή και έχεις τους γνωστούς για να στην δώσουν, γνωρίζεις καλά πως η τηλεόραση όσο μεγαλύτερη προβολή σου δίνει τόσο μικρότερα περιθώρια σου αφήνει γαι αν δείξεις …κάποτε τι μπορείς να κάνεις. Βέβαια, αν το κανάλι θέέι και της δώσει τον…χρόνο που χρειάζεται για να μας κερδίσει, μπράβο της!
Η Φαίη Σκορδά είναι εκείνη που διακαιούται τις λιγότερες δικαιολογίες.

Επειδή είχε στρωμένη εκπομπή με τον Γιώργο Λιάγκα.

Μονταρισμένη εκπομπή, με αποδοχή από τους θεατές, αλλά κάθε χρόνο επιβεβαιώνει πως δεν ήταν σε καμία περίπτωση δικό της κατόρθωμα, αλλά αποκομούσε τα οφέλη από τις ικανότητες του πρώην συζύγου της! Ένα άλλα ακόμα λάθος της, είναι η …ακαμψία στην εύρεση ιδεών. Σε τόσα χρόνια, μια ιδέα της προκοπής (ου να μην την αποδεχόμαστε εμείς φυσικά, αλλά το κοινό) δεν κατάφερε! Ούτε μία!
Μα, ούτε μία!

Πάμε στην Ιωάννα Μαλέσκου!

Μας φαίνεται – άσχετα με τις απόλυτα αποδεχτές επεμβάσεις της – πως διαθέτει πέραν του εντυπωσιακού παρουσιαστικού προσόντα να αντιλαμβάνεται τον θεατή και κυρίως έχει το ταλέντο να τον προσεγγίζει παρά το ότι η εμφάνιση της είναι πολυ μακριά από την Ελληνίδα την φυσικά όμορφη που συνατάμε στον δρόμο! Παρά το …σχεδόν εξωπραγματικά όμορφο παρουσιαστικό της, βλέπουμε ότι ΕΝΤΕΛΩΣ αντιφατικά, ξέρει πολύ καά τι πρέπει να πει και με τι τρόπο ώστε να είναι απόλυτα …γήινη! Μεγάλο όπλο αυτό, αλλά η απόδοση της και εδώ εξαρτάται κατά πολύ για να μην πούμε “κυρίως” από την ομάδα παραγωγής. Μία εκπομπή, ΔΕΝ ΤΗΝ βλέπουμε για τον παρουσιασ΄τη. Πολλοί το ξεχνούν.

ΔΑΝΑΗ ΜΠΑΡΚΑ: ΗΤΑΝ ΠΟΥ ΚΟΙΤΟΥΣΕ ΤΗΝ…ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΗΣ, ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΜΟΥΤΣΙΝΑ ΓΙΑ ΤΗ “ΣΧΕΣΗ” ΜΕ ΤΟΝ ΡΟΥΒΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕ

Μία εκπομπή την βλέπουμε για οποιοδήποτε άλλο λόγο…

…εκτός τους παρουσιαστή – δεν αναφερόμαστε για ταλέντα τύπου Ανδρέα Μικρούτσικου που “φτιάχνουν”, μετατρέπουν εντελώς το κόνσεπτ ενός προγράμματος. Για να μην παρεξηγηθούμε θα διευκρινήσουμε ότι μαι εκπομπή την βλέπουεμ για την ιδέα της και πως αυτή μας σερβίρεται. Μετά, θα προσέξουμε και τον απαρουσιαστή που συνήθως παίρνει όλη τη δόξα!

ΦΑΙΗ ΣΚΟΡΔΑ: ΑΛΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΟ 2015 Η ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΡΙΑ! ΕΧΕΙ ΟΜΟΡΦΥΝΕΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΠΗΧΗ ΨΗΛΑ

Πάμε να δούμε τι…ΚΛΑΜΑ έπεσε σήμερα, με τα χθεσινά νούμερα!
ΑΤΑΙΡΙΑΣΤΟΙ
15,3% 25,6%
Open Beyond TV
ΕΥΤΥΧΕΙΤΕ!
13% 12,9%
Star
ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΜΕ ΤΗ ΖΗΝΑ
13% 14,1%
ΣΚΑΙ
ΩΡΑ ΓΙΑ ΦΑΓΗΤΟ
12% 19,7%
ΣΚΑΙ
LOVE IT
11,7% 14,3%
Ant1
ΤΟ ΠΡΩΙΝΟ
11,4% 13,2%
Star
ΣΤΗ ΦΩΛΙΑ ΤΩΝ ΚΟΥ ΚΟΥ
9,8% 8,2%
Alpha
ΩΡΑ ΓΙΑ ΜΕΛΕΤΗ
8,5% 10,7%
Mega
ΠΑΜΕ ΔΑΝΑΗ!
5,1% 4,6%
ΕΡΤ1
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 10-12
2,9% 6%

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.