freegossip.gr

Breaking news,news,lifestyle,

Θεοχάρης Ιωαννίδης βιογραφικό σήμερα! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά

16 Νοεμβρίου 1984 (37 ετών)
Ντίσελντορφ, Γερμανία
Εθνικότητα Ελληνική
Ύψος 1,85 μ.
Εκπαίδευση και γλώσσες
Ομιλούμενες γλώσσες Ελληνικά
Σπουδές Νομική Α.Π.Θ.
New York Film Academy
Πληροφορίες ασχολίας
Ιδιότητα
ΗθοποιόςΤραγουδιστήςΜοντέλο
Οικογένεια
Αδέλφια Χρύσα Ιωαννίδου
Εν ενεργεία 2007-σήμερα
δεδομένα
Ο Θεοχάρης Ιωαννίδης (Ντίσελντορφ, 16 Νοεμβρίου 1984) είναι Έλληνας ηθοποιός, τραγουδιστής και μοντέλο.

Η γυμνή φωτό του Θεοχάρη Ιωαννίδη και η ατάκα του… διέλυσαν το Πρωινό!

Πρώτα χρόνια
Γεννήθηκε στο Ντίσελντορφ στη Γερμανία το 1984 ενώ από μικρή ηλικία έχει ζήσει σε διάφορες χώρες εξαιτίας του επαγγέλματος των γονιών του. Σε ηλικία 15 ετών, και έχοντας τελειώσει το γυμνάσιο στην Ελλάδα, συμμετείχε σε πρόγραμμα ανταλλαγής μαθητών συνεχίζοντας για τρία χρόνια το λύκειο στη Μινεσότα. Επέστρεψε στην Ελλάδα ξεκινώντας τις σπουδές του στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και πιο συγκεκριμένα στην Νομική Σχολή. Το 2004 δήλωσε συμμετοχή στο talent show του Mega Channel Super Idol, που στόχο είχε την ανάδειξη νέων τραγουδιστών, φτάνοντας μέχρι τα μέσα του διαγωνισμού. Λίγο καιρό μετά επέστρεψε στην Αμερική για να σπουδάσει υποκριτική στη σχολή New York Film Academy. Επέστρεψε στην Ελλάδα το 2007 ξεκινώντας την καριέρα του ως ηθοποιός.

Η αριθμολογική πρόβλεψη του Θεοχάρη Ιωαννίδη για την προσωπική της ζωή

Ο ίδιος είχε πει σχετικά: «Είχα βρει ένα πρόγραμμα ανταλλαγής σπουδαστών που έδινε την ευκαιρία σε μαθητές να φοιτήσουν σε σχολείο του εξωτερικού. Πήγα λοιπόν για μία χρονιά, όταν τέλειωσα το γυμνάσιο και κάνοντας την οικογένεια που με φιλοξενούσε εκεί να με αγαπή­σει, έμεινα σε όλο το λύκειο. Για να καταλάβεις το απολυτήριο μου το έχω πάρει από σχολείο στη Μινεσότα. Με έπαιρνε τηλέφωνο η μάνα μου κλαίγοντας, αλλά εγώ ήθελα να ζήσω το όνειρο μου. Η μητέρα μου από τότε μου έλεγε: “Ένα πράγμα θα σου ευχηθώ. Να μην κάνεις παιδί και σου μοιάσει”».

Οι σπουδές νομικής
Ο Θεοχάρης Ιωαννίδης επέστρεψε στην Ελλάδα ξεκινώντας τις σπουδές του στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και πιο συγκεκριμένα στην Νομική Σχολή.

Η συμμετοχή στο Super Idol
Το 2004 ο Θεοχάρης Ιωαννίδης δήλωσε συμμετοχή στο talent show του Mega Channel Super Idol, που στόχο είχε την ανάδειξη νέων τραγουδιστών, φτάνοντας μέχρι τα μέσα του διαγωνισμού. Λίγο καιρό μετά επέστρεψε στην Αμερική για να σπουδάσει υποκριτική στη σχολή New York Film Academy. Επέστρεψε στην Ελλάδα το 2007 ξεκινώντας την καριέρα του ως ηθοποιός ενώ ο ρόλος του στο «Μπρούσκο» εκτόξευσε τις τηλεοπτικές του μετοχές.

«Πάγωσε» η Φαίη με την πρόβλεψη του Θεοχάρη Ιωαννίδη: «Μπορεί να κάνεις ένα γάμο του χρόνου!»

Οι τηλεοπτικές συνεργασίες
Έκανε το τηλεοπτικό του ντεμπούτο ως ηθοποιός το 2007 συμμετέχοντας στο πρώτο επεισόδιο της σειράς “Singles 2,1/2”. Έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό τη σεζόν 2008-2009 όταν υποδύθηκε τον τηλεοπτικό γιο του Κώστα Κόκλα και της Άβας Γαλανοπούλου στον δεύτερο κύκλο της κωμικής οικογενειακής σειράς “Λατρεμένοι μου γείτονες” ενώ την ίδια περίοδο συμμετείχε και στο καστ της κοινωνικής σειράς “Ιατρικό Απόρρητο”. Την επόμενη σεζόν είχε έναν από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους στη σειρά “Doctor Ρούλης” ενώ έλαβε μέρος και σε μία ιστορία της σειράς “Ο πόλεμος των άστρων” μαζί με την Κατερίνα Παπουτσάκη και τον Πέτρο Λαγούτη.

Τη σεζόν 2017-2018 ο Θεοχάρης Ιωαννίδης πρωταγωνίστησε στην μαύρη κωμωδία της Βάνας Δημητρίου “Το Κόκκινο Νυφικό” μαζί με τους Κωνσταντίνα Μιχαήλ, Γιούλικα Σκαφιδά, Δανάη Σκιάδη, Ευδοκία Ρουμελιώτη, Νίκο Πουρσανίδη, Δημήτρη Κουρούμπαλη και άλλους. Το 2019 είχε έναν από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους στον δεύτερο κύκλο της δραματικής σειράς “Η Επιστροφή”. Τη σεζόν 2020-2021 έχει έναν από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους στη σειρά “8 λέξεις”.

Η απάντηση του Θεοχάρη Ιωαννίδη για τη φημολογούμενη κόντρα του με τον Ανδρέα Γεωργίου

ε πει σχετικά: «Έγινα ηθοποιός από ανάγκη. Η δουλειά μου είναι η ψυχοθεραπεία μου. Τα χρήματα δεν είναι για μένα αυτοσκοπός. Δεν ισορροπώ έτσι. Δεν μπορώ να είμαι ολοκληρωμένος στον βαθμό που ορίζω, όταν σέρνομαι πίσω από την ύλη αποκλειστικά», είχε δηλώσει ο Θεοχάρης Ιωαννίδης.

Το πρόβλημα υγείας του και όσα εξομολογήθηκε
Ο Θεοχάρης Ιωαννίδης πριν λίγα χρόνια έχασε τα μαλλιά του με τον ίδιο να μιλά γι’ αυτήν την περιπέτεια που βίωσε, αφού η γυροειδής αλωπεκία τον «χτύπησε» δυο φορές, κάτι βέβαια που συμβαίνει στο 1-2% του πληθυσμού.

«Μπορεί και να ξανασυμβεί. Δεν ξέρω. Δεν φοβάμαι. Τώρα που το πέρασα, μου φαίνεται αστείο. Το είδα. Έζησα την εμπειρία. Η πρώτη φορά ήταν πανικός! Ήμουν πιτσιρίκι, δεκαπέντε ετών. Πήγαινα σχολείο. Την πρώτη εβδομάδα ήταν σοκ!».

Δανάη Μπάρκα σύντροφος: Ο “πρώην”, σωσίας του Δημήτρη Αλεξάνδρου

Η νέα εκπομπή με τίτλο Night Out
Ο Θεοχάρης Ιωαννίδης ήταν καλεσμένος στο Καλύτερα Δεν Γίνεται και μίλησε στη Ναταλία Γερμανού και στον Κώστα Τσουρό για τη νέα εκπομπή που πρόκειται να παρουσιάσει στο Mega.

«Η εκπομπή λέγεται Night Out και ο Χρήστος Δάντης έγραψε το ομώνυμο τραγούδι. Ξεκινάμε στο Mega κι έχουμε αρχίσει πιλοτικά από το YouTube. Ο Κούλης Νικολάου πέταξε αεροπλάνο, έχουμε κάνει καλά βασανιστήρια. Θα υπάρχει εξέλιξη γιατί θα είναι τηλεοπτικό κι ωριαίο κι όχι δεκάλεπτο στο YouTube.

Θα υπάρχει upgrade στα βασανιστήρια των καλεσμένων που κάνουμε με αγάπη. Νομίζω ότι θα είναι late night, είμαστε σε συζητήσεις. Θα υπάρχουν γυρίσματα.»

Τηλεόραση
Έκανε το τηλεοπτικό του ντεμπούτο ως ηθοποιός το 2007 συμμετέχοντας στο πρώτο επεισόδιο της σειράς “Singles 2,1/2”. Έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό τη σεζόν 2008-2009 όταν υποδύθηκε τον τηλεοπτικό γιο του Κώστα Κόκλα και της Άβας Γαλανοπούλου στον δεύτερο κύκλο της κωμικής οικογενειακής σειράς “Λατρεμένοι μου γείτονες” ενώ την ίδια περίοδο συμμετείχε και στο καστ της κοινωνικής σειράς “Ιατρικό Απόρρητο”. Την επόμενη σεζόν είχε έναν από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους στη σειρά “Doctor Ρούλης” ενώ έλαβε μέρος και σε μία ιστορία της σειράς “Ο πόλεμος των άστρων” μαζί με την Κατερίνα Παπουτσάκη και τον Πέτρο Λαγούτη.

Πήγε στον Μουτσινά με κοστούμι, δίχως εσώρουχο!

Την τηλεοπτική σεζόν 2010-2011 έλαβε μέρος στο μουσικό talent show “Just the 2 Of Us” κάνοντας ντουέτο με την Ελπίδα ενώ κατάφεραν να φτάσουν μία θέση πριν την τελική τριάδα. Την ίδια σεζόν έπαιξε στην κοινωνική σειρά “Κούκλες” υποδυόμενος τον βοηθό της Ράνιας Σχίζα. Το 2011 συμμετείχε στα δύο τελευταία επεισόδια της σειράς “Τα Μυστικά της Εδέμ” υποδυόμενος τον γιο του Παναγιώτη Πετράκη και την Μαριάννας Πολυχρονίδη 15 χρόνια μετά.

https://www.youtube.com/watch?v=9d1MR26F40w

Επέστρεψε τηλεοπτικά μετά από μικρή περίοδο αποχής τη σεζόν 2013-2014, έχοντας έναν από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους στην καθημερινή σειρά του ANT1 “Μπρούσκο”. Η σειρά διήρκησε τέσσερα χρόνια ενώ η παρουσία του στο καστ της σειράς ήταν μόνιμη. Τη σεζόν 2014-2015 συμμετείχε ως διαγωνιζόμενος στον πέμπτο κύκλο του show χορού Dancing with the stars φτάνοντας μέχρι την τελική τετράδα του διαγωνισμού.

ΣΠΑΡΑΞΕ η Μητέρα Τερέζα Φαίη Σκορδά: ΚΑΤΕΡΡΕΥΣΕ στο αέρα! Αυτό που άκουσε, την ΤΣΑΚΙΣΕ (βίντεο)

Τη σεζόν 2017-2018 πρωταγωνίστησε στην μαύρη κωμωδία της Βάνας Δημητρίου “Το Κόκκινο Νυφικό” μαζί με τους Κωνσταντίνα Μιχαήλ, Γιούλικα Σκαφιδά, Δανάη Σκιάδη, Ευδοκία Ρουμελιώτη, Νίκο Πουρσανίδη, Δημήτρη Κουρούμπαλη και άλλους. Το 2019 είχε έναν από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους στον δεύτερο κύκλο της δραματικής σειράς “Η Επιστροφή”. Τη σεζόν 2020-2021 έχει έναν από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους στη σειρά “8 λέξεις”.

Φιλμογραφία
Τηλεόραση
Έτος Τίτλος Προγράμματος Κανάλι Ρόλος Σημειώσεις
2004 Super Idol MEGA Ο Ίδιος Διαγωνιζόμενος
2007 Singles 2,1/2 MEGA Νίκος Επεισόδιο: “Κάθε τέλος και μια καινούργια αρχή”
2008 Ιατρικό Απόρρητο ANT1 Αχιλλέας 1 επεισόδιο
2008-2009 Λατρεμένοι μου γείτονες MEGA Άρης Μουστοξύδης Πρωταγωνιστικός Ρόλος
2009 Χαρά Αγνοείται MEGA Λάζαρος 1 επεισόδιο
2009-2010 Doctor Ρούλης ANT1 Ανδρέας Λεμές Πρωταγωνιστικός Ρόλος
2010 Ο πόλεμος των άστρων ANT1 Απόλλων Επεισόδιο: “Νεροκουβαλητές του ονείρου”
Life&Style – Γυναίκες της Χρονιάς STAR Ο Ίδιος Παρουσιαστής
2010-2011 Κούκλες MEGA Μάκης 8 επεισόδιο

Just the 2 Of Us MEGA Ο Ίδιος Διαγωνιζόμενος | 4η Θέση
2011 Τα Μυστικά της Εδέμ MEGA Άρης Καρράς 2 επεισόδια
2013-2017 Μπρούσκο ANT1 Πάτροκλος Νικολάου Πρωταγωνιστικός Ρόλος
2014-2015 Dancing with the stars ANT1 Ο Ίδιος Διαγωνιζόμενος | 4η Θέση
2017-2018 Κόκκινο Νυφικό ALPHA Όμηρος Μακρίδης Πρωταγωνιστικός Ρόλος
2019 Η Επιστροφή ANT1 Στέφανος Φραγκούδης Πρωταγωνιστικός Ρόλος
2020-2021 8 λέξεις ΣΚΑΪ Αιμίλιος Φωκάς Πρωταγωνιστικός Ρόλος
2022 Night Out MEGA Ο Ίδιος Παρουσιαστής
Θεατρογραφία
Έτος Τίτλος θεατρικής παράστασης Χώρος
2009-2010 Σεσουάρ για δολοφόνους Θέατρο Αποθήκη
2012-2013 Chicago Θέατρο Παλλάς
2019-2020 Δαιμονισμένοι – Μέγας Ιεροεξεταστής Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης

Night Out: Αυτό είναι το τρέιλερ για τη νέα εκπομπή με παρουσιαστή τον Θεοχάρη Ιωαννίδη

Night Out, πρεμιέρα την Πέμπτη 24/02 στις 23:40, στο MEGA.

Τις προηγούμενες ημέρες το MEGA μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσε, έκανε αποκαλύψεις για την εκπομπή Night Out με παρουσιαστή τον Θεοχάρη Ιωαννίδη.

Σε κάθε επεισόδιο, ο Θεοχάρης Ιωαννίδης υποδέχεται έναν καλεσμένο και τον καλεί στις πιο απίθανες δοκιμασίες. Όλα ξεκινούν με τον πιο αναπάντεχο τρόπο, με την πρώτη συνάντηση να γίνεται σε ένα ειδικά διαμορφωμένο λεωφορείο. Η συνέχεια επιφυλάσσει πολλές προκλήσεις, από την πιο συνηθισμένη μέχρι την πιο απρόβλεπτη. Η βραδιά ολοκληρώνεται με μία ειλικρινή κουβέντα.

Το απόγευμα της Παρασκευής (04/02) κυκλοφόρησε το trailer της νέας βραδινής εκπομπής και μαζί έγινε γνωστή και η ημερομηνία της πρεμιέρας.

Ο Θεοχάρης Ιωαννίδης δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram το trailer και στη λεζάντα, έγραψε: “Ροκάρουμε την Πέμπτη 24/02 στις 23:40, στο MEGA”.

Όπως θα δείτε, στην εκπομπή Night Out αναμένεται να δούμε τους καλεσμένους σε απίθανες δοκιμασίες, αλλά και σε ενδιαφέρουσες συζητήσεις με τον Θεοχάρη Ιωαννίδη.

Night Out, πρεμιέρα την Πέμπτη 24/02 στις 23:40, στο MEGA.

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
WordPress Cookie Plugin by Real Cookie Banner