Προτεινόμενα

Θεοδωρίδου: Να για να ΜΑΘΕΙΣ! Κακό αυτοκίνητο!!!

Θα πρεπε να τη ρωτήσουμε, αλλά βαριόμασταν. Ορίστε το αποτέλεσμα. Τώρα αναρωτιόμαστε τι την έπιασε και άρχισε να το κλωτσάει. Ή να το ..πατάει; Τι της έκανε; Είναι και καινούργιο. Λες να τα χε πάρει με την κομμώτρια; Να ξέσπασε πάνω του;

Η Νατάσα Θεοδωρίδου με τρέσα και τσιμπιδάκια, μόλις έχει βγει από το κομμωτήριο και μάλλον δεν έμεινε και πολύ ευχαριστημένη!

Διαβάστε ακόμα: Από τη Θεοδωρίδου, στο Λιάγκα και την τηλεθέαση

Εκεί κάπου στο 4% το «ευτυχείτε» τηλεθέαση. Στο…24% ο Λιάγκας που έχει στο πλευρό του δύο ημιπαρουσιάστριες και έναν παρουσιαστή με εύστοχο σχόλιο επί δεκαετίες!
Η ΓΝΩΣΗ του…ξεκατινιάσματος δεν είναι κτήμα πολλών. Αλλά και οι συνεντεύξεις του Λιάγκα είναι επίκαιρες. Η Καινούργιου που δεν θα πρεπε – όπως οι περισσότεροι – να μπορεί να ονειρευτεί έστω πως μπορεί να κάνει τηλεόραση, παλεύει με δεκανίκι έναν αρχισυντάκτη, που γνωρίζει επίσης το κουτσομπολιό της σχολής Μαλέλη!

Ο Λιάγκας έχει το κουτσομπολιό χωρίς τις κακοπροαίρετες άστοχες εντελώς μπηχτές του παρελθόντος Τώρα η Καινούργιου προσπαθεί, αλλά ακόμα και αυτό το στιλ των παλιών…απαράδεκτων πάνελ φαίνεται κακή απομίμηση. Η Καινούργιου δεν το χει σε τίποτα. Μα σε τίποτα. Το προσόν της, είναι η επιμονή της!

Τηλεόραση δεν κάνει όποιος μπορεί, αλλά όποιος έχει το μέσον ή όποιος το θέλει περισσότερο!

 

Tags

ΣΧΟΛΙΑ

  1. Τάχα, πως δεν καταλάβατε γιατί το κλώτσησε; για το χάλι που τη φωτογραφήσατε.Εχεις δύο μέτωπα τώρα, Βανδή και Θεοδωρίδου, μην τις βρεις μαζί μονάχα, χα,χα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button
Close