Αθηναΐς Νέγκα ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙΣ!!! Το αδιέξοδο της παρουσιάστριας

Αθηναΐς Νέγκα: “ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙΣ”!!! Το αδιέξοδο της παρουσιάστριας

Αθηναΐς Νέγκα: “ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙΣ”!!! Το αδιέξοδο της παρουσιάστριας. Η σόου μπιζ κατέληξε εδώ και δεκαετίες να είναι γεμάτη αρνητικίλα, και επιθετικότηα, ψαν το μόνο μέσο, ο μόνος τρόπος να διακριθεί κάποιος στα χωράφια της.

Η Αθηναΐς Νέγκα επέλεξε ακριβώς στα λίγα δευτερόλπετα που είχε τους προβολείς πάνω της και χωρίς να έχει κάνει κάποια συμφωνία γι αυτό, να το εκμεταλευτεί. Ν’ ακούσουμε τις απόψεις της; ΠΟιος νδιέφεραν άραγε; Αν όμως έκραζε τη Μαρίνα Σάττι θα είχε…πλάκα.

Αφού λοιπόν ως παλιά καραβάνα ήξερε πολύ καλά για ποιο λόγο σχολίασε τα…χασμουρητό της Σάττι, ήξερε και τι θ’ ακολυθήσει.

Αθηναΐς Νέγκα ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙΣ!!! Το αδιέξοδο της παρουσιάστριας
Αθηναΐς Νέγκα ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙΣ!!! Το αδιέξοδο της παρουσιάστριας

Και στις εκπομπές και στα σόσιαλ. Αφού πέτυχε λοιπόν αυτό ακριβώς ππυ ήθελε, έπειτα μιλά και δηλώνει λίγο πολύ έκλπληκτη με τις…κατάρες που δέχεται. Λες και π΄ρωτη φορά διαβάζει σχόλια ανθρώπων που χρήζουν βοήθειας.

Τι έγιςεν λοιπόν οψές νωρίς; Όσον αφορά την on air αντιπαράθεση του Γιώργου Λιάγκα με τον Βαγγέλη Περρή για το συγκεκριμένο θέμα, η Αθηναΐς Νέγκα σχολίασε: «Πήγε να πει κάτι ο Περρής και αμέσως ο Λιάγκας έσκασε, οπότε δεν νομίζω ότι έγινε πραγματικός τσακωμός.

Ο Λιάγκας λέει πολλά πράγματα, αλλά αν τον συμπαθείς, τον συμπαθείς».

«Αυτές τις ημέρες έβλεπα και αυτά που έλεγαν οι παρουσιαστές στις εκπομπές, ότι δεν έπρεπε να πάω στα βραβεία και ότι δεν ήταν υποχρεωτικό, ενώ για την Μαρίνα Σάττι ήταν πιο ελαστικοί. Αυτό συμβαίνει γιατί δεν συμπαθούμε όλους τους ανθρώπους.

Αυτό που είναι λίγο περίεργο είναι ότι δέχομαι μηνύματα που μου εύχονται να πεθάνω και να πάθω αρρώστιες επειδή είπα ότι διαφωνώ με τη Μαρίνα Σάττι», είπε η Αθηναΐς Νέγκα.

x


Δημοσιεύτηκε

σε

από