Δημήτρης Κόκκοτας

ΘΛΙΨΗ! Ο Δημήτρης Κόκκοτας στην πιο ΚΡΙΣΙΜΗ στιγμή!…

ΘΛΙΨΗ! Ο Δημήτρης Κόκκοτας στην πιο ΚΡΙΣΙΜΗ στιγμή!..Με την υπομονή αν πιέζεται κάθε μέρα και περισσότερο ο αγαπημένος καλλιτέχνης βρίσκεται στην πιο κρίσιμη καμπή! «Περιστατικά σαν του Δημήτρη Κόκοτα χρειάζονται χρόνο και υπομονή», επεσήμανε η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ στο «Πρωινό», προϊδεάζοντάς μας πως δεν πρόκειται σύντομα να μάθουμε οριστικά νέα για τον τραγουδιστή, ευχάριστα ή δυσάρεστα, κάτι που σημαίνει πως θα συνεχίσει να παλεύει για τη ζωή του.

Δημήτρης Κόκκοτας βιογραφικό
ΘΛΙΨΗ! Ο Δημήτρης Κόκκοτας στην πιο ΚΡΙΣΙΜΗ στιγμή!… 5

Την τελευταία φορά, δε, η σύζυγός του είχε πως «δε μας επιτρέπουν οι γιατροί να μιλάμε και δεν θέλω να βγαίνουν και ανακρίβειες… Άλλωστε, δεν υπάρχει και κάτι νεότερο να σας πω αυτή τη στιγμή. Θα πω μόνο πως η κατάσταση είναι σταθερή, με μικρά θετικά σημάδια.

Δημήτρης Κόκκοτας ηλικία
ΘΛΙΨΗ! Ο Δημήτρης Κόκκοτας στην πιο ΚΡΙΣΙΜΗ στιγμή!… 6

Η αγάπη (του κόσμου) είναι μεγάλη, όπως και η στήριξη από κόσμο που τον αγαπά και από ανθρώπους που μας ξέρουν. Δεν ένιωσα στιγμή μόνη μου. Είμαι αισιόδοξη πως όλα θα πάνε καλά. Είμαι από τη φύση μου αισιόδοξος άνθρωπος».

Ο Δημήτρης Κόκοτας συνεχίζει να δίνει τη μεγάλη μάχη για τη ζωή του, έχοντας μείνει ήδη γύρω στις 50 ημέρες στην Εντατική του νοσοκομείου «Γ. Γεννηματάς» και με άπαντες να ελπίζουν, ότι αυτή η περιπέτεια θα τελειώσει σύντομα με ευχάριστα νέα.

Δημήτρης Κόκκοτας
ΘΛΙΨΗ! Ο Δημήτρης Κόκκοτας στην πιο ΚΡΙΣΙΜΗ στιγμή!… 7

Οι γιατροί επιχειρούν να επαναφέρουν πλήρως τον αγαπημένο καλλιτέχνη, του οποίου τα τελευταία έως τώρα λόγια συγκλονίζουν, και η Ματίνα Παγώνη αναφέρθηκε στην κατάστασή του, επισημαίνοντας για ακόμη μια φορά το πόσο μεγάλη υπομονή χρειάζεται, μέχρι ο Κόκοτας να καταφέρει να επανέλθει, καθώς η περίπτωση του μόνο απλά δεν μπορεί να χαρακτηριστεί.

x