ΘΛΙΨΗ! Στέφανος Τσιτσιπάς: Σήμερα η κηδεία της γιαγιάς του Σταυρούλας

ΘΛΙΨΗ! Στέφανος Τσιτσιπάς: Σήμερα η κηδεία της γιαγιάς του Σταυρούλας Η κηδεία της 86χρονης Σταυρούλας Τσιτσιπά θα πραγματοποιηθεί στο Προάστιο Καρδίτσας

O ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ ΡΑΓΙΖΕΙ ΚΑΡΔΙΕΣ – ΠΕΘΑΝΕ Η ΓΙΑΓΙΑ ΤΟΥ 5 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ

Την ώρα που ο Στέφανος Τσιτσιπάς διεκδικούσε τον τίτλο του Roland Garros, δεν γνώριζε πως πέντε μόλις λεπτά πριν την έναρξη του τελικού η πολυαγαπημένη του γιαγιά Σταυρούλα «έφυγε» από την ζωή, βυθίζοντας στη θλίψη τον ίδιο και την οικογένειά του.

Η κηδεία της 86χρονης Σταυρούλας Τσιτσιπά θα πραγματοποιηθεί στο Προάστιο Καρδίτσας στις 5:00 μ.μ. στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου.

Τηλεθέαση: Έτσι “έσβησε” ο Στέφανος Τσιτσιπάς τα ιδιωτικά κανάλια

Η συγκινητική ανάρτηση του Στέφανου Τσιτσιπά λίγο μετά τον τελικό του Roland Garros:

«Η ζωή δεν είναι πάντα να κερδίζεις ή να χάνεις. Είναι να απολαμβάνεις κάθε ξεχωριστή στιγμή της ζωής είτε είσαι μόνος σου ή με άλλους. Ζώντας μια ζωή που έχει νόημα, χωρίς μιζέρια και άσχημες καταστάσεις. Το να σηκώνεις τρόπαια και να γιορτάζεις για νίκες είναι κάτι, αλλά όχι τα πάντα.

ΣΟΚ! Στέφανος Τσιτσιπάς: Πέθανε πέντε λεπτά πριν τον αγώνα ”Πέντε λεπτά πριν να μπω στο γήπεδο …..”

Πέντε λεπτά πριν μπω στο κορτ η πολυαγαπημένη γιαγιά μου έχασε τη μάχη για τη ζωή. Μια σοφή γυναίκα, της οποίας η πίστη στη ζωή και η προθυμία της να δίνει και να προσφέρει δεν μπορεί να συγκριθεί με κανενός άλλους ανθρώπου που έχω γνωρίσει. Είναι σημαντικό να υπάρχουν περισσότεροι άνθρωποι όπως εκείνη σε αυτόν τον κόσμο.

ΡΑΓΙΖΕΙ ΚΑΡΔΙΕΣ Ο ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ. Η ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΤΟΥ ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ

Γιατί άνθρωποι όπως εκείνη σε κάνουν να ζωντανεύεις. Σε κάνουν να ονειρεύεσαι. Θα ήθελα να πω ότι ανεξαρτήτως της ημέρας, των συνθηκών ή της κατάστασης, αυτή είναι μια ημέρα αφιερωμένη σε αυτή και μόνο σε αυτή. Σε ευχαριστώ που μεγάλωσες τον πατέρα μου. Χωρίς αυτόν τίποτα δεν θα ήταν δυνατόν».