Θοδωρης Μαροσουλης βιογραφικό: Η ηλικία, οι σπουδές, η καταγωγή και η διαφορά ηλικίας με την Μελέτη

Θοδωρης Μαροσουλης βιογραφικό: Η ηλικία, οι σπουδές, η καταγωγή και η διαφορά ηλικίας με την Μελέτη
Η ξαφνική είδηση του γάμου και της εγκυμοσύνης άφησε τους παντες άφωνους!

Κυρίως αυτούς που γνώριζαν την προηγούμενη σχέση του επιχειρηματία, η οποία κρατούσε πολλά χρόνια και μάλιστα, όλα έδειχναν πως θα οδηγούσε στα σκαλιά της εκκλησίας.

Ο λόγος για την μακιγιέζ Ρούλα Σταματοπούλου που έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό μέσω της συνεργασίας της με την Ελένη Μενεγάκη.

 

Δεν πρόλαβε να χωρίσει και… είδε τον πρώην σύντροφό της να φωτογραφίζεται παντού με την Ελεονώρα.

Αυτό, βέβαια, δεν ήταν το χειρότερο, καθώς παρότι ο κύκλος τους γνώριζε πως οι δυο τους προσπαθούσαν να γίνουν γονείς, εκείνος αμέσως μετά τον χωρισμό του έκανε πρόταση γάμου στη νέα του αγαπημένη.

Θοδωρής Μαροσούλης! Αυτός είναι ο σύζυγος της Ελεονώρας Μελέτη

Παράλληλα πολλές φορές ενημερώνει τους διαδικτυακούς της φίλους για την διάθεση και την καθημερινότητά της, ωστόσο αυτή τη φορά έκανε κάτι διαφορετικό που χαροποίησε πολλούς.

Έδωσε μία συνέντευξη, στο κοινό της, απαντώντας σε «καυτές» ερωτήσεις, μέσω διαδικτύου. Το κοινό ήθελε να μάθει πώς γνωρίστηκαν, πώς έγινε η πρόταση γάμου, πώς του είπε ότι είναι έγκυος , αλλά και πόσα χρόνια μεγαλύτερή του είναι.

Θοδωρης Μαροσουλης βιογραφικό: Η ηλικία, οι σπουδές, η καταγωγή και οι σχέσεις του συζύγου της Μελέτη

Η σχέση Ελεονώρας και Θοδωρή προβλήθηκε από την πρώτη στιγμή μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και το όνομα του επιχειρηματία έγινε γνωστό σε χρόνο – ρεκόρ, την ώρα που ο περισσότερος κόσμος δεν γνωρίζει πως κάποτε αυτός υπήρξε ζευγάρι με τη μακιγιέζ της Μενεγάκη.

 

Η Ελεονώρα, πάντως, δε μοιάζει να πτοείται, καθώς όχι μόνο είπε το «ναι», με εξακολουθεί να φωτογραφίζεται συνεχώς με τον μέλλοντα σύζυγό της…

https://youtu.be/MiqBLpt9Qyg