Θωμαή Απέργη: ΘΡΙΛΕΡ με την ΥΓΕΙΑ της! Τι λέει η ίδια στην κάμερα

Θωμαή Απέργη: ΘΡΙΛΕΡ με την ΥΓΕΙΑ της! Τι λέει η ίδια στην κάμερα Σε ένα επεισόδιο της εκπομπής «Μέγα Καλημέρα», ο Δημήτρης Σιδηρόπουλος είχε την ευκαιρία να καθίσει με τη Θωμαή Απέργη και να εμβαθύνει σε διάφορα θέματα. Ένα αξιοσημείωτο θέμα συζήτησης ήταν ο προσωπικός αγώνας που ταλαιπώρησε την ταλαντούχα τραγουδίστρια – οι κρίσεις επιληψίας.

Η Θωμαή Απέργη αναπολεί έντονα τα συναισθήματα του πρώτου της φιλιού – τις πεταλούδες που κυματίζουν, την εκρηκτική αίσθηση, την απροσδόκητη ορμή συναισθημάτων. Ωστόσο, αυτή η γλυκιά ανάμνηση επισκιάστηκε από την απογοήτευση του φίλου της που την άφησε για μια μεγαλύτερη γυναίκα. Για να χειροτερέψει η κατάσταση, η Απέργη πάλευε με κρίσεις επιληψίας από τα 18 της μόλις χρόνια. Η βαρύτητα της επιληψίας της έφτασε σε ένα σημείο όπου αντιμετώπιζε πολλαπλές κρίσεις σε μια μέρα, οδηγώντας σε νοσηλεία και τρομακτική απώλεια των αισθήσεων.

Θωμαή Απέργη

Αυτή η τρομακτική δοκιμασία λειτούργησε ως σήμα αφύπνισης για την Απέργη, ωθώντας την να συνειδητοποιήσει ότι κάτι στη ζωή της έπρεπε να αλλάξει. Παρά τον φόβο και την αβεβαιότητα που συνεπάγεται η ζωή με την επιληψία, η Απέργη παρέμεινε αποφασισμένη να μην την αφήσει να την καταβροχθίσει. Η Θωμαή Απέργη μοιράστηκε ένα ανέκδοτο για μια θαυμάστρια που κάποτε της έστειλε ένα εξωφρενικό δώρο 600 τριαντάφυλλα. Ανέφερε ότι παρά την προδοσία που βίωσε, μπορεί να ήταν πρόθυμη να τη συγχωρήσει. Ωστόσο, παραδέχτηκε ότι δεν έχει ξαναμιλήσει με το συγκεκριμένο άτομο, παρόλο που διατηρεί χαρακτηριστικά φιλική σχέση με τους πρώην της. Η Απέργη εξέφρασε επίσης την επιθυμία της να υποβληθεί σε κατάψυξη ωαρίων καθώς αισθάνεται ακόμα απροετοίμαστη για τη μητρότητα.

x

Πηγή cover photo – video: Instagram , facebook , tik-tok , X, google

Ακολούθησε το freegossip.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις!