Hit enter after type your search item
img

ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΟΥΝ Μουτσινάς – Συνατσάκη! Δηλώνουν “επαγγελματίες ΟΜΟΦΥΛΟΦΥΛΛΟΙ”

/
/

ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΟΥΝ Μουτσινάς – Συνατσάκη! Δηλώνουν “επαγγελματίες ΟΜΟΦΥΛΟΦΥΛΛΟΙ” Δεν τους προλαβαίνουμε τους διάσημους αγαπημένους μας! Ενεργοί στα κοινωνικά ζητήματα, δρουν και τοποθετούνται σε πολλά απ όσα συμβαίνουν γύρω μας.

Επόμενο, μοιραία, αυτό που εκφράζουν δημοσίως, τυγχάνει προσοχής πανελλαδικής από την στιγμή μάλιστα που οι λογαριασμοί τους έχουν εκατοντάδες χιλιάδες ακολούθους! Με instastories φαίνεται να σχολιάζουν τα πρόσφατα λόγια του Αλέξη Κούγια, δικηγόρου του Δημήτρη Λιγνάδη στην πολύκροτη υπόθεση!…

Δείτε τις αναρτήσεις τους:

ΦΓ

ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΟΥΝ Μουτσινάς – Συνατσάκη! Δηλώνουν “επαγγελματίες ΟΜΟΦΥΛΟΦΥΛΛΟΙ”. Δεν τους προλαβαίνουμε τους διάσημους αγαπημένους μας! Ενεργοί στα κοινωνικά ζητήματα, δρουν και τοποθετούνται σε πολλά απ όσα συμβαίνουν γύρω μας. Επόμενο, μοιραία, αυτό που εκφράζουν δημοσίως, τυγχάνει προσοχής πανελλαδικής από την στιγμή μάλιστα που οι λογαριασμοί τους έχουν εκατοντάδες χιλιάδες ακολούθους! Με instastories φαίνεται να σχολιάζουν τα πρόσφατα λόγια του δικηγόρου του Δημήτρη Λιγνάδη!

Πριν δούμε παρακάτω ένα από τα σχετικά δημοσιεύματα που εκφράστηκαν στα λόγια με αντίθετη άποψη, δείτε τι ανέβασαν στον λογαριασμό τους:

Το φεμινιστικό δίκτυο «Το Μωβ» καθώς και το Κέντρο Γυναικείων Ερευνών και Μελετών «Διοτίμα» εξέφρασαν τη δυσαρέσκεια τους, κάνοντας μάλιστα λόγο για «victim blaming».

«Το δημόσιο victim blaiming, οι σεξιστικές και ομοφοβικές δηλώσεις από δικηγόρο καταγγελλόμενου για βιασμούς ανηλίκων δεν εξυπηρετούν την ενημέρωση. Επανα-τραυματίζουν και τρομοκρατούν θύματα, μάρτυρες και άλλα ευάλωτα άτομα» αναφέρει το «Διοτίμα».

«Μεσαιωνικές δηλώσεις»
«Οι ομοφυλόφιλοι δεν μπορούν να θεωρούνται αναξιόπιστοι και να στηλιτεύονται για τον σεξουαλικό τους προσανατολισμό» αναφέρει σε ανακοίνωσή του «Το Μωβ».

«Δεν είναι αναξιόπιστοι μάρτυρες επειδή είναι ομοφυλόφιλοι, όπως είπε ο Κούγιας για να απαλύνει τις κατηγορίες εναντίον του Λιγνάδη, οι οποίες είναι πολλές και αναφέρονται σε δεκαετίες. Και επιπλέον η ομοφοβία είναι ποινικό αδίκημα».

Η ανακοίνωση:
Αφενός, οι ομοφυλόφιλοι δεν μπορούν να θεωρούνται αναξιόπιστοι και να στηλιτεύονται για τον σεξουαλικό τους προσανατολισμό. Δεν είναι αναξιόπιστοι μάρτυρες επειδή είναι ομοφυλόφιλοι, όπως είπε ο Κούγιας για να απαλύνει τις κατηγορίες εναντίον του Λιγνάδη, οι οποίες είναι πολλές και αναφέρονται σε δεκαετίες.

Και επιπλέον η ομοφοβία είναι ποινικό
αδίκημα.

Αφετέρου, ούτε η κυρία πρώην φίλη του Λιγνάδη, που κατέθεσε εναντίον του είναι αναξιόπιστη, όπως είπε ο Κούγιας, επειδή αν και “δεσμευμένη”, ήταν ερωτευμένη με τον Λιγνάδη. Τι σημαίνει άραγε δεσμευμένη;

Ότι απατάει τον άντρα της ας πούμε; Η “μοιχεία” δεν είναι ποινικό αδίκημα (από τό νόμο του 1983). Όσοι/ες απατούν τον/την σύντροφό τους δεν μπορούν να θεωρούνται αναξιόπιστοι για την δικαιοσύνη.

Έχουμε εδώ λοιπόν δύο αναχρονιστικές απόψεις, και έχουμε και δύο ειδών προσβολές και δύο ειδών διαπομπεύσεις στο δικαίωμα κάποιων ανθρώπων να καταθέσουν στα δικαστήρια, αφού για τέτοιους λόγους τους αμφισβητείται η αξιοπιστία.

Νίκος Μουτσινάς: Γλέντι για την αποχώρηση της Σαλαγκούδη

Διαβάστε ακόμα: Αντιδράσεις έχει προκαλέσει η αναφορά του Αλέξη Κούγια για «επαγγελματίες ομοφυλόφιλους», στη δήλωσή του για τις δύο μηνύσεις που κατατέθηκαν εναντίον του εντολέα του Δημήτρη Λιγνάδη, ο οποίος κατηγορείται για βιασμό κατά συρροή.

Ο σκηνοθέτης Δημήτρης Καρατζάς που έχει δημόσια τοποθετηθεί στις τελευταίες συγκλονιστικές εξελίξεις παίρνοντας σαφή θέση υπέρ των θυμάτων σε ανάρτησή του στο Facebook σχολιάζοντας τη δήλωση του Αλέξη Κούγια τονίζει ότι προσβάλλει του ομοφυλόφιλους.

Αναφέρει συγκεκριμένα ο Δημήτρης Καρατζάς:

Μαίρη Συνατσάκη – Νίκος Μουτσινάς: Από δω ως την αιωνιότητα!

Σήμερα ειπώθηκε η φράση “επαγγελματίες” ομοφυλόφιλοι, οι οποίοι ως επάγγελμα έχουν την επ’ αμοιβή συνύπαρξή τους με αντίστοιχους ομοφυλόφιλους” – τοποθέτηση η οποία προσβάλει την προσωπικότητα των μαρτύρων, γενικεύει επικίνδυνα και προσβάλει συλλήβδην τους ομοφυλόφιλους.

Και θυμήθηκα μια άλλη τοποθέτηση για τον αείμνηστο συγγραφέα : «ερωτική επιλογή «αντιαισθητική» και «παρά φύση», χαρακτηρίζοντας τον Μένη Κουμανταρέα «μέγιστο καλλιτέχνη, διεστραμμένο άνθρωπο» και «εκμαυλιστή» και μετατρέποντας τους θύτες σε θύματα, δικαιολογώντας μάλιστα πρακτικές αυτοδικίας. «Η πράξη του κατηγορούμενου μπορεί να έσωσε πολλά παιδιά, αυτή είναι η πραγματικότητα. Εμένα αν μου το ’χε κάνει ο αείμνηστος, θα του είχα κόψει και τα γεννητικά όργανα και τα χέρια και τα πόδια», είχε πει».

ΝΙΚΟΣ ΜΟΥΤΣΙΝΑΣ ΓΙΑ ΕΛΕΝΗ ΜΕΝΕΓΑΚΗ: “Η ΜΟΝΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ!”

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :