freegossip.gr

News, Lifestyle

ΘΡΙΛΕΡ! Ίδιες από τις πλαστικές! Χαμός με το ΠΡΟΣΩΠΟ Κατερίνας Καινούργιου και της Δέσποινας Βανδή! (Βίντεο με το κράξιμο) Εξάλλου στην εποχή των επεμβάσεων της αισθητικής, πέρα από τα οφέλη όλοι νομίζω έχουμε διαπιστώσει, πως το αποτέλεσμα είναι όλες οι κυρίες που αφήνονται στα χέρια της κοσμετολογίας, να παρουσιάζουν πολλά κοινά χαρακτηριστικά. “Λίγο ακόμη…” Χωρίς η Δέσποινα Βανδή αλλά και ούτε η Κατερίνα Καινούργιου να μπορούν ν’ αποδείξουν πως η Σοφία Μουτίδου  τις τρολάρει άγρια για το πόσο ίδιες έχουν γίνει από τις πλαστικές επεμβάσεις, όλοι μπορούν να το καταλάβουν ξεκάθαρα.

ΘΡΙΛΕΡ! Ίδιες από τις πλαστικές! Χαμός με το ΠΡΟΣΩΠΟ Κατερίνας Καινούργιου και της Δέσποινας Βανδή!

Σοφία Μουτίδου ΗΛΙΚΙΑ ”Βρίσκομαι στο γηροκομείο”

Πιο ξεκάθαρα δεν γίνεται, αφού δημοσίευσε φωτογραφία και των δύο διάσήμων Ελληνίδων, την μία δίπλα στην άλλη και το π΄ρωτο που σκέφτεσαι αναγκαστικά είναι πόσο ίδιες τις…ζωγράφισε το χέρι του πλαστικού.

Διάσημη ηθοποιός ΞΕΣΚΙΖΕΙ την Δέσποινα Βανδή για τις πλαστικές! "Λίγο ακόμη..."

 

Σοφία Μουτίδου! Ποιός της έκανε μήνυση για υποκίνηση βίας

Η Σοφία Μουτίδου λοιπόν έκανε το σχόλιο έτσι…πονηρά και η Κατερίνα Καινούργιου που προφανώς ξεχνά όσους πιάνει στο στόμα της καθημερινά και το είδος της θεματολογίας της εκπομπής της, τσίνισε πολύ έντονα στην ανάρτηση της Σοφίας Μουτίδου!

Η ηθοποιός που τα είχε προβλέψει όλα, επανήλθε με άλλη ανάρτηση – απάντηση στην Κατερίνα Καινούργιου!

Λίγο ακόμα πρέπει! Η Σοφία Μουτίδου και το ΝΕΟ κινημα Μια νέα κόντρα γεννήθηκε στην ελληνική showbiz με πρωταγωνίστριες αυτή τη φορά την Κατερίνα Καινούργιου και τη Σοφία Μουτίδου.

Όλα ξεκίνησαν όταν η Σοφία Μουτίδου δημοσίευσε σε ένα instastory της μια φωτογραφία στην οποία η παρουσιάστρια ποζάρει στο πλευρό της Δέσποινας Βανδή. Την ανάρτησή της αυτή η Σοφία Μουτίδου συνόδευσε με τη φράση, “λίγο ακόμα πρέπει“.

Σοφία Μουτίδου ΗΛΙΚΙΑ ”Βρίσκομαι στο γηροκομείο”

Η ανάρτηση αυτή έπεσε στην αντίληψη της Κατερίνας Καινούργιου η οποία έδειξε να ενοχλείται από το σχόλιο και προχώρησε σε μια ανάρτηση μέσα από την οποία διερωτώταν τι ακριβώς ενόχλησε τη Σοφία Μουτίδου

«Τι εννοεί η Σοφία Μουτίδου; Της κάναμε κάτι: Την ενόχλησε κάτι στην φώτο; Γυναικεία αλληλεγγύη σου λέει μετά. Αλήθεια δεν καταλαβαίνω. Καλό βράδυ» έγραψε η Κατερίνα Καινούργιου.

Σοφία Μουτίδου! Ποια ειναι η 16χρονη κόρη της

Λίγο αργότερα η παρουσιάστρια του Alpha προχώρησε σε μια νέα ανάρτηση αναδημοσιεύοντας το σχόλιο ενός άλλου χρήστη του διαδικτύου το οποίο ανέφερε, «Η Μουτίδου πριν λίγο ανέβασε αυτό στον λογαριασμό της. Δεν καταλαβαίνω κάτι. Γιατί αυτή μπορεί να ξεβρακώνεται, να χώνει άντρες στα βυζι@ της στην παράστασή της ενώ κάποιες γυναίκες που και αυτές κάνουν ότι γουστάρουν (εδώ αισθητικές επεμβάσεις) τις κατακρίνει;» και συμπλήρωσε την ανάρτηση με το δικό της εξής σχόλιο,

post2

«Μουτίδου που σε βρίσκω πολύ ευφυή και με χιούμορ άνθρωπο, όταν φωνάζουμε “να πεθάνει ο ρατσισμός” δεν απαντάμε-κάνουμε ρατσισμό. Από εμένα είναι φάουλ».

Ενώ λίγο μετά δημοσίευσε μια φωτογραφία με τη φράση “Girls support girls” σημειώνοντας, «Εγώ πάντως αυτό θα το τηρώ για πάντα. Έτσι με έμαθε η μαμά μου. Καλό βράδυ φίλοι μου».

Φυσικά, όλα αυτά δε θα μπορούσαν να μείνουν αναπάντητα από τη Σοφία Μουτίδου. Η ηθοποιός μέσα από ένα βίντεο που δημοσίευσε στον δικό της λογαριασμό στο instagram δίνει τη δική της αιχμηρή απάντηση στην παρουσιάστρια.

«Μόλις είδα μια απάντηση της Κατερίνας Καινούργιου, και απάντησα και εγώ με δικό μου story. Λέει, «Τι εννοεί η Σοφία Μουτίδου; Της κάναμε κάτι: Την ενόχλησε κάτι στην φώτο; Γυναικεία αλληλεγγύη σου λέει μετά. Αλήθεια δεν καταλαβαίνω. Καλό βράδυ». Εγώ δεν καταλαβαίνω. Εγώ έγραψα, “λίγο ακόμα πρέπει”. Το μυαλό σας που πήγε εσάς; Ποια αλληλεγγύη; Δεν καταλαβαίνω τίποτα. Λέξη δεν καταλαβαίνω.

post1

Έναν τίτλο έβαλα και ο κόσμος έγραψε από κάτω. Ανοιχτό θέμα. Σε επόμενο στόρι, γεμάτο αλληλεγγύη γράφει κάποιος, “Η Μουτίδου πριν λίγο ανέβασε αυτό στον λογαριασμό της. Δεν καταλαβαίνω κάτι. Γιατί αυτή μπορεί να ξεβρακώνεται, να χώνει άντρες στα βυζι@ της στην παράστασή της ενώ κάποιες γυναίκες που και αυτές κάνουν ότι γουστάρουν (εδώ αισθητικές επεμβάσεις) τις κατακρίνει;”

Σοφία Μουτίδου: Κάνει στροφή στην καριέρα της

 

Κάποιος άντρας το έγραψε αυτό και η Κατκεν το έχει κάνει αναπαραγωγή. Κατκεν που είναι η αλληλεγγύη σου που μιλάνε έτσι για μένα; Είπα εγώ κάτι για σένα; Σε έβρισα; Αναπαρήγαγα κάτι που λέει κάτι για τα βυζιά σου; Είπα κάτι; Που είναι η γυναικεία σου αλληλεγγύη κάθε μέρα το μεσημέρι που θάβεις ένα κάρο κόσμο; Χιλιάδες πρότυπα πάχους; Που είναι που όποιον θέλεις πιάνεις στο στόμα σου;

Λίγο ακόμα πρέπει! Η Σοφία Μουτίδου και το ΝΕΟ κινημα

Και τώρα θίχτηκες από τι; Από που να το πάρεις; Αισθητικά, νομικά, ιατρικά; Από τι; Από το “λίγο ακόμα πρέπει; Θες να δεις τι απαντήσεις έχω πάρει; Πόσο ευρύ είναι το θέμα; Το ότι εσύ και κάποιοι φίλοι σου γράψατε για αισθητικές επεμβάσεις είναι δικό σας πρόβλημα. Αυτό πας στον ψυχολόγο και στο λέει. Προβολή λέγεται. Το δικό σου το πρόβλημα το κοτσάρεις στον άλλο. Αλλά, έχουμε μάθει το support girls να είναι μόνο για τις παπάτζες.

Για την ουσία support girl δεν υπάρχει. Να σας τα πει και μια χαμηλοκ@@α Πόντια. Άντε. Όλες ψηλοκάβαλες Σουηδές. Ή να μιλήσω για το προσωπικό support που πήρα στην υπόθεση με τους ομοφυλόφιλους;

 

Κατκεν που με ήξερες και από πρώτο χέρι και ήξερες τι άνθρωπος και τι παιδί είμαι και τις προθέσεις μου. Εύκολα βάζετε το λιθαράκι σας για να πείτε το λιθαράκι σας κάθε μέρα για κάποιον.

Και μόλις κάποιος βάζει έναν τίτλο “support art girls” και το χέρι ψηλά. Και ξέρεις γιατί; Γιατί είναι και αυτό μόδα. Και ό,τι είναι μόδα το ακολουθείτε. Αυτό είναι το πρόβλημα και έχετε και τη δύναμη της τηλεόρασης Μόδα και τηλεόραση βούτυρο στο ψωμί. Φιλιά πολλά. Λίγο ακόμα πρέπει».

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :