Hit enter after type your search item

Η Φαίη Σκορδά, διανύει μία ΤΡΙΚΥΜΙΩΔΗ περίοδο, παρά το ότι είναι  στα καλύτερα της από επαγγελματικής και αισθηματικής άποψης!

Δεν υπέγραψε ακόμα με το OPEN, παρά ότι συμφώνησαν, αφού έχει συμβόλαιο με τον Ant1. Τα χουν σπάσει όμως, από πέρυσι όπως ξέρετε και έχετε διαβάσει στο freegossip πολλές φορές!
Μέχρι στιγμής υπάρχει η προ καιρού συμφωνία της με το OPEN!
Πρόσφατα γράφτηκαν διάφορα που δεν ισχύουν όμως για την ανανέωση συμβολαίου με τον Ant1.
Οι δύο πλευρές συζητούν, αλλά οι σχέσεις είναι τόσο παγωμένες, που γίνονται για να γίνονται. Ο μόνος λόγος για να μείνει στο κανάλι θα είναι να δείξει “δειλία” ο Ant1. Ξέρετε, θέλει κάποια, μόλις διαπιστώσει πως την θέλει κι άλλος!
ΕΚΛΕΙΣΕ στο OPEN η Σκορδά! Η μισή είδηση είναι αυτή! Η άλλη μισή, είναι πως η ΣΥΜΦΩΝΙΑ, έγινε πολύ νωρίς. Πριν τη ΔΗΜΟΣΙΑ ρήξη της με το κανάλι της!
Τα είχαν συμφωνήσει πριν…
Όλα έτοιμα φαίνεται τα είχε η Φαίη Σκορδά με το ΟΠΕΝ. Τα βρήκανε, τα συμφωνήσανε και μετά έκανε την κατά μέτωπο ΕΠΙΘΕΣΗ στον Αντ1!
Στο μεγάλο κανάλι που ετοιμάζεται έχουν γίνει ο ενέργειες γαι να στελεχώσουν το πρόγραμμα ονόματα ήδη χτισμένα. Δεν θα μπορούσε να γίνει από τη μία στην άλλη αυτό. Δεν θα μπορούσε και πριν λήξει το συμβόλαιο της Σκορδά με τον Αντ1.
Ο Αντ1 μέχρι πρότινος, δεν είχε σκοπό να της ανανεώσει το συμβόλαιο. Εδώ θα κάνουμε μια ρητορική ερώτηση: Μαθαίνονται αυτά. Δεν ήξερε ο Αντ1 πως η Σκορδά έχει ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΙ με το ΟΠΕΝ;
Γιατί συμφώνησε με τη Φαίη το OPEN;
Εδώ πήρε την Καινούργιου! Κάπως πρέπει να φτιάξεις πρόγραμμα. Πως να ρισκάρεις με καινούργιους; Μέχρι να σου βγει κάποιος απ’ αυτούς,…
Προφανώς και η Σκορδά ήταν η καλύτερη επιλογή. Ταλαντούχα ή όχι, αντιπαθής ή συμπαθής στο κοινό, έχει την μεγαλύτερη παρουσία, στο Mega και στον  Ant1. Κλείνει δεκαετία σ’ αυτά τα δύο!
Η Φαίη Σκορδά, ήταν έτσι κι αλλιώς δυσαρεστημένη με τον Αντ1 και ο Αντ1 από τη Φαίη. Δεν το λέμε εμείς η ίδια η Σκορδά μας τα έλεγε.
Τα…οικογενειακά τους η ίδια, λίγο – λίγο ολόκληρη την προηγούμενη χρονιά, δεν τα έκρυβε από τους δημοσιογράφους. Όχι όμως σε μορφή ανακοίνωσης. Ξέρεις λίγο στο τηλέφωνο, λίγο από κοντά!…
Οπότε, ως προς το τέλος της συνεργασίας, δεν πέσαμε από τα σύννεφα. Ως προς τον τρόπο όμως που αυτό ήρθε, πέσαμε και μάλιστα πολύ.
…όταν την είδαμε να ανοίγει “ΠΥΡ” κατά του Αντ1! Αυτό δεν ήταν διαζύγιο! Ήταν ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ!  Ο παρουσιαστής δηλαδή να βγαίνει μέσα από την εκπομπή του, στο κανάλι που τον πληρώνει και να το “κράζει”. Το επαναφέρουμε το θέμα αυτό, διότι το θεωρούμε εξαιρετικά σημαντικό και με πολλούς τρόπους, εντυπωσιακά …αποκαλυπτικό.
Αυτό, δεν έχει ξαναγίνει – τουλάχιστον εμείς δεν το θυμομαστε. Δεν μας εξέπληξε η μοναδικότητα του γεγονότος. Μας αιφνιδίασε η άνεση της συγκεκριμένης κοπέλας να το κάνει.
Δεν ταίριαζε καθόλου με το προφίλ που τόσα χρόνια παρουσιάζει. Δεν τσακώνεται ευθέως με κανέναν..”ΕΥΘΕΩΣ” λέμε δεν πλακώνεται. Πόσο μάλλον στο αέρα. Πόσο μάλλον στο κανάλι της, με το κανάλι της!
Η Φαίη μάλιστα το έκανε με ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΓΚΙΑ!
Εκεί που είναι η γατούλα, το υπόδειγμα συνεργάτη, ξαφνικά άρπαξε το μαχαίρι από την …κουζίνα!!!
Που σε πονεί και που σε σφάζει, με ατάκες: “Αν ήσουν μάγκας άφησε τον να πάει απέναντι” με …ΚΑΤΑΡΕΣ “αν εύχεσαι να χάσει κάποιος την εκπομπή του, ότι κάνεις σ’ αυτή τη ζωή, σου γυρίζει πίσω επί εκατό”.
Ω, ρε μάνα μου. Με κομποσχοίνια να κυκλοφορούμε όλοι. Μη μας πιάσει στο στόμα της η Φαίη επειδή “αγγίζουμε” την τηλεοπτική της καριέρα.
Κάθε μία ατάκα της σε αυτό το βίντεο απαντά σε όλα.
Κάθε μία ατάκα της αποκαλύπτει και μία είδηση και μία σκέψη της και μία απόφαση της!
Είναι πραγματικά ΦΟΒΙΣΤΙΚΟΤΑΤΟ το μένος που της ΒΓΗΚΕ!!!
..ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ!
Δείτε ξανά το σοκαριστικό για τα τηλεοπτικά δεδομένα του είδους, βίντεο και δεν θα χάσετε!

Slide Up

5 Comments

Comments are closed.

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views :