ΘΡΙΛΕΡ με τη Ζέτα Μακρυπούλια: ΚΡΥΒΕΤΑΙ στο ΔΑΣΟΣ σε ΚΑΤΑΦΥΓΙΟ!

ΘΡΙΛΕΡ με τη Ζέτα Μακρυπούλια: ΚΡΥΒΕΤΑΙ στο ΔΑΣΟΣ σε ΚΑΤΑΦΥΓΙΟ!

ΘΡΙΛΕΡ με τη Ζέτα Μακρυπούλια: ΚΡΥΒΕΤΑΙ στο ΔΑΣΟΣ σε ΚΑΤΑΦΥΓΙΟ! Τρόμος πάνω από το Καρπενήσι για την πανέμορφη ηθοποιό η οποία όπως είπε η ίδια δεν μπορεί να διαχειριστή την κρίση πανικού! “Είναι το καταφύγιό μου το χωριό μου τα τελευταία χρόνια. Είναι ένα χωριό πάνω στην διαδρομή από το Αγρίνιο προς το Καρπενήσι. Είναι μια μαγική διαδρομή! Η φύση οργιάζει από ένα σημείο και μετά μέχρι να φτάσεις στο Καρπενήσι.

Το θεωρώ κατόρθωμα το να υπάρχω στον χώρο χωρίς να δίνω συνεντεύξεις. Κανονικά έπρεπε να φας “παντόφλα”. Τρεις μέρες τώρα περνάω δύσκολα, βλέπω εφιάλτες», είπε αρχικά η Ζέτα Μακρυπούλια.

Και έχω καταλάβει και το νιώθω ότι είναι υπερβολικό, δεν μπορώ να κάνω κάτι. Έχω πάθει αυτό το πράγμα με τις συνεντεύξεις, έχω εκτεθεί πολλές φορές, έχω πει διάφορα πράγματα.

ΘΡΙΛΕΡ με τη Ζέτα Μακρυπούλια: ΚΡΥΒΕΤΑΙ στο ΔΑΣΟΣ σε ΚΑΤΑΦΥΓΙΟ!
ΘΡΙΛΕΡ με τη Ζέτα Μακρυπούλια: ΚΡΥΒΕΤΑΙ στο ΔΑΣΟΣ σε ΚΑΤΑΦΥΓΙΟ! 5

Έχουν ασχοληθεί μαζί μου με πράγματα που μπορεί να μην έχω πει ποτέ, έχω κουραστεί.

Η γνωστή παρουσιάστρια και ηθοποιός, μεταξύ άλλων, μίλησε για την πρόσφατη συνέντευξή της στο Νίκο Χατζηνικολάου και για την απόφασή της να μην δίνει συνεντεύξεις. (Δες εδώ απόσπασμα της συνέντευξης)

«Δεν το έχω πια με τις συνεντεύξεις, κάποτε το είχα. Η συνέντευξη που έδωσα στον Νίκο Χατζηνικολάου κάνει για δέκα. Το άγχος που είχα, δεν θες να το ξέρεις. Το σκεφτόμουν μια εβδομάδα πριν.

ΘΡΙΛΕΡ με τη Ζέτα Μακρυπούλια ΚΡΥΒΕΤΑΙ στο ΔΑΣΟΣ σε ΚΑΤΑΦΥΓΙΟ! 2
ΘΡΙΛΕΡ με τη Ζέτα Μακρυπούλια: ΚΡΥΒΕΤΑΙ στο ΔΑΣΟΣ σε ΚΑΤΑΦΥΓΙΟ! 6

Το βράδυ που έπαιξε η συνέντευξη και μόλις τελείωσε η συνέντευξη έπαθα κρίση πανικού. Έπαθα μετά κάτι στο δόντι και με τράβηξε δύο μήνες, δεν το θεωρώ τυχαίο. Προήλθε από την κρίση πανικού.

Το θεωρώ κατόρθωμα το να υπάρχω στον χώρο χωρίς να δίνω συνεντεύξεις. Κανονικά έπρεπε να φας “παντόφλα”. Τρεις μέρες τώρα περνάω δύσκολα, βλέπω εφιάλτες», είπε αρχικά η Ζέτα Μακρυπούλια.

Σε άλλο σημείο, η Ζέτα Μακρυπούλια αναφέρθηκε στο “καταφύγιό” της, λέγοντας: «Είναι το καταφύγιό μου το χωριό μου τα τελευταία χρόνια. Είναι ένα χωριό πάνω στην διαδρομή από το Αγρίνιο προς το Καρπενήσι. Είναι μια μαγική διαδρομή! Η φύση οργιάζει από ένα σημείο και μετά μέχρι να φτάσεις στο Καρπενήσι.

ΘΡΙΛΕΡ με τη Ζέτα Μακρυπούλια ΚΡΥΒΕΤΑΙ στο ΔΑΣΟΣ σε ΚΑΤΑΦΥΓΙΟ! 3
ΘΡΙΛΕΡ με τη Ζέτα Μακρυπούλια: ΚΡΥΒΕΤΑΙ στο ΔΑΣΟΣ σε ΚΑΤΑΦΥΓΙΟ! 7

Πάντα είχα μια επαφή απλώς τελευταία αν έχω δύο μέρες κενό και βαριέμαι το “ψάξε, βρες, κλείσε”, πάω εκεί. Έχω το σπίτι της γιαγιάς μου εκεί. Έχω και το πατρικό της μαμάς μου, αλλά πηγαίνω στου μπαμπά μου!».

«Ξαφνικά πρέπει να δικαιολογήσουμε πράγματα που είναι αυτονόητα. Στο αυτονόητο, το να το δικαιολογήσεις κιόλας, κάπου τρελαίνεσαι. Όλοι έχουμε μια άποψη, έχουμε το πολίτευμα που μπορούμε να μιλάμε ελεύθερα.

Αισθάνομαι όμως και σε σοβαρά θέματα ότι όταν μαζευόμαστε πολλές απόψεις, χάνουμε το δάσος, την ουσία και κοιτάμε ένα δεντράκι. Και αρχίζουμε και σχολιάζουμε τις απόψεις και γίνεται ένας φαύλος κύκλος και έχεις χάσει την ουσία του προβλήματος.

Ζω σε αυτή τη χώρα, βλέπω τα προβλήματα που υπάρχουν, τα παραβλέπω τελευταία. Έχω φτιάξει πρόγραμμα όταν είμαι σπίτι, κρατάω την είδηση. Δεν σου λέω ότι δεν εκνευρίζομαι κάποιες φορές. Τα βλέπω όλα αυτά τα πράγματα, είμαι στον χώρο, κάτι ξέρω παραπάνω. Ενημερώνομαι από την τηλεόραση πολύ», κατέληξε η Ζέτα Μακρυπούλια.

x

Πηγή cover photo – video: Instagram , facebook , tik-tok , X, google

Ακολούθησε το freegossip.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις!