Θρίλερ στη Γλυφάδα! Μαχαίρωσε τροχονόμο μετά την… κλήση!

0

– Στιγμές τρόμου στην Γλυφάδα! – Όλα έγιναν στην «καρδιά» της πόλης, με έναν άνδρα να μαχαιρώνει τροχονόμο! – Δεν έμεινε όμως εκεί: Αστυνομικός εκτός υπηρεσίας επιχείρησε να τον συλλάβει και ο άνδρας μαχαίρωσε κι εκείνον! – Επεισοδιακή η σύλληψή του μέσα σε κατάστημα οπτικών – Στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο μεταφέρθηκαν προληπτικά οι δύο τραυματισμένοι αστυνομικοί
Πανικός επικράτησε στη Γλυφάδα το μεσημέρι της Τρίτης, 21.11.2017. Έντρομοι περαστικοί είδαν έναν άνδρα να επιτίθεται με μαχαίρι και να τραυματίζει τροχονόμο! Η υπόθεση, ωστόσο, είχε και συνέχεια!

Το αιματηρό περιστατικό στη Γλυφάδα

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Το περιστατικό σημειώθηκε στην πλατεία Εσπερίδων, στη Γλυφάδα. Ένας τροχονόμος βεβαίωσε μία κλήση σε ένα όχημα.

Το όχημα ήταν σταθμευμένο παράνομα στο δρόμο, με τον τροχονόμο να σπεύδει για να… κάνει την δουλειά του.

Ξαφνικά, εμφανίστηκε ένας άνδρας ο οποίος κράδαινε αιχμηρό αντικείμενο και του προκάλεσε μια αμυχή στο χέρι!

Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως ο άνδρας φέρεται να είναι ο ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου.

Ο άνδρας είναι γνωστός στην περιοχή και όσοι τον γνωρίζουν τονίζουν πως αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα.

Και δεύτερο περιστατικό!

Στο σημείο επικράτησε -όπως είναι λογικό- πανδαιμόνιο. Ένας αστυνομικός εκτός υπηρεσίας επενέβη για να συλλάβει τον άνδρα και τότε σημειώθηκε η δεύτερη επίθεση! Ο δράστης, εκτός εαυτού επιτέθηκε με το αιχμηρό αντικείμενο και στον αστυνομικό, συγκεκριμένα στην κοιλιακή χώρα.

Ο τελευταίος, ωστόσο, κατάφερε να τον συλλάβει μπάινοντας σε κατάστημα με οπτικά. Εκεί όπου ο δράστης προκάλεσε και υλικές ζημιές.

Οι δύο αστυνομικοί μεταφέρθηκαν προληπτικά στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο για να τους παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες. Η κατάσταση της υγείας τους δεν εμπνέει καμία ανησυχία.

Μοιραστείτε το!

Σχολιάστε το άρθρο Η άποψη του καθενός είναι ελεύθερη. ΠΡΟΣΟΧΗ: Τα σχόλια σας, ΔΕΝ υιοθετούνται! Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση, θα είναι στη διάθεση οποιουδήποτε, παρουσιάσει έννομο συμφέρον!