Hit enter after type your search item
freegossip.gr

Breaking news,news,lifestyle,

Θρίλερ στην Πάτρα – Έτσι χειραγωγούσε τους γιατρούς… η Ρούλα! ΒΙΝΤΕΟ! Ουσιαστικά λοιπόν η Πισπιρίγκου μέσω του ιδιόχειρου σημειώματός της, το οποίο δεν δύναται να αμφισβητηθεί, διέψευδε, μερικούς μήνες πριν, τον ίδιο της τον εαυτό, καθώς ως γνωστόν πλέον, και μετά την άσκηση της νέας δίωξης, η νέα υπερασπιστική γραμμή την οποία χαράσσει τη φέρει πλήρως ταυτισμένη με την πρώτη, πλην άστοχη, ιατροδικαστική έκθεση που ήθελε το μόλις 3,5 ετών κορίτσι να κατέληξε στα καλά καθούμενα εξαιτίας ηπατικής ανεπάρκειας.

Ρούλα Πισπιρίγκου: Γιορτή και γενέθλια για πρώτη φορά στη φυλακή – Τι έγραφε στο διαδίκτυο τα προηγούμενα χρόνια

Έγγραφα-ντοκουμέντα τα οποία μαρτυρούν τον τρόπο που κατάφερνε η Ρούλα Πισπιρίγκου να κατευθύνει τους γιατρούς προς τα συμφέροντά της.

Ρούλα Πισπιρίγκου! Ποιος είναι ο ΕΡΑΣΤΗΣ της Ρούλας Πισπιρίγκου

Τα συγκεκριμένα έγγραφα παρουσιάζουν εξαιρετικό ενδιαφέρον, καθώς διά χειρός της κατηγορουμένης καταγράφεται η άποψή της ότι η Μαλένα, η οποία απεβίωσε στις 13 Απριλίου 2019 ούσα νοσηλευόμενη στο «Παίδων», δεν κατέληξε εξαιτίας της ηπατικής ανεπάρκειας!

Μάνος Δασκαλάκης: Η αντίδραση μετά τη δίωξη στη Ρούλα Πισπιρίγκου για τους θανάτους Μαλένας – Ίριδας

Μέσω του συγκεκριμένου εγγράφου η ίδια η Πισπιρίγκου «αδειάζει» την ιατροδικαστική έκθεση της κυρίας Χριστίνας Τσάκωνα δηλώνοντας ευθαρσώς και εγγράφως ότι η σωστή αιτία θανάτου της Μαλένας ήταν άλλη και συγκεκριμένα «η ανακοπή χωρίς αιτία»!

Δήμητρα Πισπιρίγκου: “ΘΑ ΣΥΛΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΝΑ για ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ” ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ η αδερφή της Ρούλας Πισπιρίγκου!!!

Κάτι που όπως έχει ήδη αποκαλύψει η «Μπαμ» καταρρίπτεται από το πόρισμα Καρακούκη – Καλόγρηα, τον ιατρικό φάκελο της Μαλένας και φυσικά την κρίση των εισαγγελέων, κ. Ελευθεριάνου και Ανδρέου.

Τα σημειώματα της κατηγορουμένης που βρίσκονται στη διάθεσή μας δόθηκαν από την ίδια κατά τη διάρκεια συνάντησης την οποία είχε με διακεκριμένο επιστήμονα, ο οποίος ενδιαφερόταν για το «κακό» το οποίο είχε χτυπήσει την οικογένεια Δασκαλάκη, όταν το ένα παιδί έφευγε πίσω από το άλλο.

Ρούλα Πισπιρίγκου: «Αισθάνεται ότι αδικείται» – «Αφιέρωσε όλη της τη ζωή στα τρία της παιδιά»

Το ραντεβού πραγματοποιήθηκε στο γραφείο του συγκεκριμένου ιατρικού λειτουργού (σ.σ. τα στοιχεία του βρίσκονται στη διάθεσή μας) στην Αθήνα, παρουσία και του Μάνου Δασκαλάκη.

Δήμητρα Πισπιρίγκου: ΣΚΟΤΩΣΕ το παιδί ΜΑΖΙ με την Ρούλα Πισπιρίγκου

Ήταν η περίοδος που είχαν ήδη φύγει από τη ζωή η Μαλένα και η Ίριδα (σ.σ. της οποίας πάντως οι τοξικολογικές και ιστολογικές εξετάσεις δεν είχαν βγει ακόμα), ενώ η Τζωρτζίνα είχε υποστεί τη δυσεξήγητη ανακοπή στο «Καραμανδάνειο» που την είχε καταστήσει τετραπληγική.

Ρούλα Πισπιρίγκου: Η πρώτη αντίδραση μετά τη δίωξη για τους θανάτους, Μαλένας – Ίριδας

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Μπαμ», το μεγαλύτερο μέρος της συζήτησης αναλώθηκε γύρω από τις αιτίες των δύο θανάτων και την ανακοπή.

Κοντοχωριανές η βιτριολού Έφη Κακαράντζουλα και η παιδοκτόνος Ρουλα Πισπιρίγκου..

Ο γιατρός στην προσπάθειά του να εξαγάγει ένα σαφές συμπέρασμα για το τι ακριβώς έχει συμβεί και να κάνει την «έρευνά» του, ζήτησε από τους δύο γονείς εγγράφως να του αναφέρουν από τι εκτιμούν ότι πέθαναν τα παιδιά τους. Την πρωτοβουλία πήρε η Ρούλα Πισπιρίγκου.

 

Η κατηγορουμένη ουσιαστικά συνέταξε μια άτυπη υπεύθυνη δήλωση, την οποία παρέδωσε στον συνομιλητή της.

Το πλέον εντυπωσιακό του συγκεκριμένου εγγράφου είναι ότι η Πισπιρίγκου δηλώνει ξεκάθαρα στον γιατρό πως η ηπατική ανεπάρκεια η οποία δόθηκε ως αιτία θανάτου της Μαλένας αποτελεί λαθεμένη διάγνωση και ότι η σωστή αιτία είναι άλλη.

Ρούλα Πισπιρίγκου: Δίωξη και για τους θανάτους της Ίριδας και της Μαλένας

Γράφει συγκεκριμένα: «Μαρία-Ελένη Δασκαλάκη, ετών 3,5. Απεβίωσε στο ‘‘Ελπίδα’’, 13/4/2019. Αιτία θανάτου ηπατική ανεπάρκεια…» και συνεχίζει: «Η σωστή αιτία, ανακοπή χωρίς αιτία»!

Δήμητρα Πισπιρίγκου για Ρούλα Πισπιρίγκου! ”είχα ανοιχτή την πόρτα του δωματίου και έβλεπα”

Το συμπέρασμα στο οποίο καταλήγει, εκείνη την περίοδο, λοιπόν η κατηγορουμένη είναι ότι η Μαλένα δεν απεβίωσε από τη βλάβη στο συκώτι.

Ρούλα Πισπιρίγκου! ''Θα το κάνω το έγκλημα, πείτε στον Κοκκινόπουλο πως θέλω να με υποδυθεί η Βλαντή''
Ρούλα Πισπιρίγκου! ”Θα το κάνω το έγκλημα, πείτε στον Κοκκινόπουλο πως θέλω να με υποδυθεί η Βλαντή”

Το γράφει ξεκάθαρα αναφέροντας ότι κατά τη γνώμη της η σωστή αιτία θανάτου είναι η δυσεξήγητη, όπως τη χαρακτηρίζει η ίδια, ανακοπή.

 

Θα έχει ενδιαφέρον λοιπόν τώρα να μας εξηγήσει με ποιον τρόπο μετά την αποκάλυψη της ασφυξίας κάνει μια στροφή 180 μοιρών και συντάσσεται με την έκθεση της κυρίας Τσάκωνα.

Πώς πριν από μερικούς μήνες αμφισβητούσε και εγγράφως την ιατροδικαστική έκθεση και πλέον συντάσσεται μαζί της;

Σε ό,τι αφορά την Ίριδα, στην άτυπη υπεύθυνη δήλωση προς τον γιατρό η Πισπιρίγκου αναφέρει ότι «απεβίωσε στην κούνια της, 21/3/2021.

Δήμητρα Πισπιρίγκου! Ράπερ δύο μήνες μετά τον θάνατο της Μαλένας
Δήμητρα Πισπιρίγκου! Ράπερ δύο μήνες μετά τον θάνατο της Μαλένας

Αιτία θανάτου, ανακοπή. Αδιευκρίνιστα αίτια. Αναμονή ιστολογικών-τοξικολογικών».

 

 ανακοπή στο νοσοκομείο ‘‘Καραμανδάνειο’’. Αιτία αδιευκρίνιστη».

Από τα ίδια έγγραφα προκύπτει ότι ακόμη και εκείνη την περίοδο η Πισπιρίγκου προσπαθούσε να αποπροσανατολίσει τα μέλη της ιατρικής κοινότητας αναφέροντας ότι για τους θανάτους και την ανακοπή έχει ευθύνη κάποιο γονίδιο ή κάποιο σπάνιο σύνδρομο, το οποίο μάλιστα, όπως λέει, εάν είχε ερευνηθεί από την περίπτωση της Μαλένας, δεν θα έφευγαν από τη ζωή η Ίριδα και η Τζωρτζίνα!

 

Καταλήγει, γράφοντας προφανώς και εκ μέρους του Μάνου Δασκαλάκη. «Πιστεύουμε ότι οι θάνατοι και η νοσηλεία των παιδιών μας οφείλονται σε γονίδιο ή κάποιο σύνδρομο.

Ρούλα Πισπιρίγκου

Αν και εφόσον είχε ερευνηθεί από το ‘‘Ελπίδα’’ δεν θα κινδύνευε η ζωή της μεγάλης μας κόρης και δεν θα υπήρχε ο θάνατος του μωρού».

Έστω και με καθυστέρηση στην ολοκλήρωση τα αποτελέσματα του γονιδιακού ελέγχου κατέρριψαν το αφήγημα της Πισπιρίγκου.

 

Το μόνο σίγουρο είναι ότι εάν από τον Απρίλιο του 2019 η ιατρική, η ιατροδικαστική και η εισαγγελική κοινότητα είχαν ερευνήσει σε βάθος τον θάνατο της Μαλένας, η Ίριδα δεν θα γεννιόταν για να δολοφονηθεί, η Τζωρτζίνα θα ζούσε και εκείνη θα είχε ήδη λογοδοτήσει ενώπιον της ελληνικής Δικαιοσύνης.

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
WordPress Cookie Plugin by Real Cookie Banner