Ένα μεγάλο throwback θέλησε να κάνει η Νικολέττα Ράλλη μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Η γνωστή παρουσιάστρια θυμήθηκε την ημέρα που στέφθηκε «Miss Tourism» στην Κίνα πριν από 15 χρόνια και μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς φίλ" />

Hit enter after type your search item

Θυμάται τη μέρα που στέφθηκε “Miss Tourism” [pics]

/
/
img

Ένα μεγάλο throwback θέλησε να κάνει η Νικολέττα Ράλλη μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Η γνωστή παρουσιάστρια θυμήθηκε την ημέρα που στέφθηκε «Miss Tourism» στην Κίνα πριν από 15 χρόνια και μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς φίλους της δύο φωτογραφίες από αυτή την ξεχωριστή στιγμή.

Η Νικολέττα Ράλλη έκανε τότε τα πρώτα βήματά της στο χώρο του modeling, συνεπώς η στέψη της σε αυτόν τον διεθνή διαγωνισμό ήταν ιδιαίτερα σημαντική. Η ίδια σε ηλικία 22 ετών ξεχώρισε με την ομορφιά της και κέρδισε τον τίτλο «Miss Queen Tourism International».

Έτσι πριν μερικές ώρες δημοσίευσε στο προφίλ της δύο φωτογραφίες από τη λαμπερή βραδιά σχολιάζοντας: «Έχουν συμβεί και αυτά! Ακριβώς σας και σήμερα, 15 χρόνια πριν».

Δες φωτογραφίες:

Η Νικολέττα Ράλλη θυμήθηκε μια από τις πιο σημαντικές στιγμές της πορείας της!

Leave a Comment

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :