Τρίτη 11 Αυγούστου 2020, 15:00

Hit enter after type your search item

Τι είπε η βασίλισσα Ελισάβετ στον πρίγκιπα Harry μετά την παραίτησή του;

/
/
imgΤρίτη 11 Αυγούστου 2020, 15:00

 

Νέες αποκαλύψεις έρχονται στο φως από τη βιογραφία των Harry και Meghan, «Finding Freedom: Harry and Meghan and the Making of a Modern Royal Family» που θα κυκλοφορήσει σε λίγες ημέρες.

Αυτή τη φορά οι συγγραφείς της αυτοβιογραφίας του ζευγαριού, Omid Scobie και Carolyn Durand, αποκάλυψαν το παρασκήνιο με τη βασίλισσα Ελισάβετ μετά την παραίτηση του ζευγαριού από τα βασιλικά του καθήκοντα.

 

Η βιογραφία αναφέρει ότι η βασίλισσα πάντα διαβεβαίωνε τον πρίγκιπα Harry ότι είναι ένα πολύ σημαντικό μέλος της βασιλικής οικογένειας. Το βιβλίο αποκαλύπτει ότι οι δυο τους γευμάτισαν μαζί την 1η Μαρτίου, όταν ο πρίγκιπας επέστρεψε στη Μ. Βρετανία για να ολοκληρώσει τις τελευταίες του βασιλικές υποχρεώσεις.  

Το γεύμα ήταν ανεπίσημο, με έναν από τους βασιλικούς βοηθούς να λέει πως ήταν απλά «γιαγιά και εγγονός». Σύμφωνα με το βιβλίο, «η βασίλισσα ήταν ακόμα μία από τις πιο σημαντικές γυναίκες στη ζωή του πρίγκιπα Harry και καθώς έτρωγαν, του έκανε ξεκάθαρο ότι πάντα θα τον στηρίζει, ό,τι και να αποφασίσει να κάνει».

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το freegossip.gr σας πηγαίνει παντού!

Leave a Comment

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :