Τι είπε ο Γιώργος Θεοφάνους και του έστειλε εξώδικο η μητέρα του Παντελή Παντελίδη

Τι είπε ο Γιώργος Θεοφάνους και του έστειλε εξώδικο η μητέρα του Παντελή Παντελίδη Να σου θυμίσουμε, ότι ο Γιώργος Θεοφάνους ανέφερε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου: «Πέρασα πολύ δύσκολα τη νύχτα που πέθανε ο Παντελής Παντελίδης.

Μίνα Αρναούτη: Την κατηγορούν ότι εκμεταλλευόταν τον Παντελή Παντελίδη προκειμένου να του αποσπά χρηματικά ποσά;

Πήγε το παιδί στην Κύπρο, έκανε ένα λάθος. Έγραψε ένα τραγούδι που έλεγε για μία γκόμενα στα Κατεχόμενα. Με ρωτούσαν συνέχεια τη γνώμη μου για τον Παντελή και έλεγα πάντα τις καλύτερες κουβέντες.

Έγραψα μια επιστολή κι ανέφερα πως, επειδή δεν έχει ζήσει αυτό που έγινε το ’74 κι εγώ το είχα ζήσει, ήταν μια κακή του στιγμή. Γράφεις τόσες επιτυχίες, δεν χρειάζεται αυτό… Η δική μου γενιά παθιάζεται με αυτό το πράγμα. Είχα μια γιορτή και έρχεται η κουμπάρα μου, η Κική Τσόλκα, η οποία ήταν υπεύθυνη για τον Παντελή, και μου λέει “Μίλησα με τον Παντελή και θα το αποσύρει το τραγούδι αύριο”. Το πρωί με ξυπνάνε και μου λένε σκοτώθηκε…

Μετά είδα τη μάνα του πάνω από το μνήμα να καταριέται εμένα και τα παιδιά μου, ρε φίλε. Εντάξει, να πεθάνουν τα παιδιά μου για να καταλάβω τον πόνο του άλλου; Έκλαιγα όλη την ημέρα, έλεγα γιατί… Πολλές φορές καταλαβαίνω έχουμε θέση, αλλά έχουμε τρόπους να τα πούμε».