Hit enter after type your search item

Τι ΕΠΑΘΕ η Ελένη Φουρέιρα! ΟΛη η ΑΛΗΘΕΙΑ για την ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ και το ΘΡΙΛΕΡ με την ΥΓΕΙΑ της! Μιλάνε τόσες ώρες όλα τα σάιτ για την υγεία σου. Ψάχνουν όλοι – όσοι ασχολούνται μη φαντάζεσαι άλλους – με την ακύρωση των εμφανίσεων σου στην επαρχεία και στις μεγάλες πόλεις! Αν δεν μπορούσες να πεις κάτι, αν σε απασχολούσε σοβαρό πρόβλημα υγείας, θα είχες το νου σου να ποστάρεις; Είναι δυνατόν; Θα είχε μάλιστα το νου σου να ποστάρεις τον 5ψήφιο αριθμό γραμμής στήριξης κατά του εκβιασμούς;

Τι ΕΠΑΘΕ η Ελένη Φουρέιρα!

Φουρέιρα Μποτία ΤΕΛΟΣ! Που πας Αλπέρτο με τέτοιο καιρό;

Δηλαδή τι άλλο θέλεις να μας πεις; Ότι κάποιος σ’ εκβιάζει και γι αυτό δεν θα δώσεις συναυλίες; Μας βάζεις στο τρυπάκι πιστεύεις ν’ αναρωτηθούμε ότι με κάποιους “τα σπασες” και γι αυτό δεν θα εργαστείς ολόκληρο το καλοκαίρι; Τώρα που περιμένουν οι καλλιτέχνες να δουλέψουν κι αυτοί;

Αθώα ερωτήματα ενός ζαλισμένου Αθηναίου!

Τώρα, σήμερα ξαναλέμε που όλοι αναρωτιούνται τι έχει το κορίτσι;

Μα ποιος θα πιστέψει ότι έχει κορονοϊό και ξέρει μάλιστα, πως θα τον έχει 2 με 3 μήνες ακόμα;

Ξεκάθαρα είναι επαγγελματικοί οι λόγοι που εξαφανίστηκε η Ελένη Φουρέιρα. Η ίδια με τις κινήσεις της το μαρτυρά.

..σε λίγο η συνέχεια!

Τι ΕΠΑΘΕ η Ελένη Φουρέιρα! ΟΛη η ΑΛΗΘΕΙΑ για την ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ και το ΘΡΙΛΕΡ με την ΥΓΕΙΑ της!

Φουρέιρα Μποτία ΤΕΛΟΣ! Που πας Αλπέρτο με τέτοιο καιρό;

Διαβάστε ακόμα!

Βαρια ΑΡΡΩΣΤΗ η Ελένη Φουρέιρα! Για ποιό λόγο που ακυρώνει όλες τις εμφανίσεις της Όλες τις προγραμματισμένες εμφανίσεις της ανά την Ελλάδα ακυρώνει η Ελένη Φουρέιρα, για λόγους υγείας.

Την είδηση έκαναν γνωστή οι διοργανωτές της 26ης Συνάντησης Νέων Άρδα 2022, στις Καστανιές Έβρου. Η γνωστή τραγουδίστρια επρόκειτο να εμφανιστεί στο φεστιβάλ, ωστόσο, όπως ενημέρωσαν, η Ελένη Φουρέιρα, «δεν θα παρεβρεθεί στη σκηνή του φεστιβάλ Άρδα,

Ελένη Φουρέιρα! Την βάρεσε η χλίδα στο ΚΕΦΑΛΙ

ενώ παράλληλα ακυρώνονται όλες οι προγραμματισμένες εμφανίσεις της στην Ελλάδα, για λόγους υγείας».

Βαρια ΑΡΡΩΣΤΗ η Ελένη Φουρέιρα! Για ποιό λόγο που ακυρώνει όλες τις εμφανίσεις της
Βαρια ΑΡΡΩΣΤΗ η Ελένη Φουρέιρα! Για ποιό λόγο που ακυρώνει όλες τις εμφανίσεις της

 

Σπίτι Ελένη Φουρέιρα: Σε ποια περιοχή μένει!

Βαρια ΑΡΡΩΣΤΗ η Ελένη Φουρέιρα! Για ποιό λόγο που ακυρώνει όλες τις εμφανίσεις της
Βαρια ΑΡΡΩΣΤΗ η Ελένη Φουρέιρα! Για ποιό λόγο που ακυρώνει όλες τις εμφανίσεις της

Η διοργανώτρια επιτροπή του φεστιβάλ βρίσκεται σε αναζήτηση σχετικά με την ανεύρεση του καλλιτέχνη που θα αντικαταστήσει την προγραμματισμένη εμφάνιση της Ελένης Φουρέιρα, στη σκηνή του φεστιβάλ στον Άρδα το Σάββατο 30 Ιουλίου και ίσως η αντικατάσταση να ανακοινωθεί ακόμη και μέσα στην ημέρα.

Ελένη Φουρέιρα ΓΕΝΈΘΛΙΑ! Και ηλικία ΓΑΜΟΥ

Βαρια ΑΡΡΩΣΤΗ η Ελένη Φουρέιρα! Για ποιό λόγο που ακυρώνει όλες τις εμφανίσεις της
Βαρια ΑΡΡΩΣΤΗ η Ελένη Φουρέιρα! Για ποιό λόγο που ακυρώνει όλες τις εμφανίσεις της

Όπως έγινε γνωστό πριν από λίγες ώρες, η Ελένη Φουρέιρα ακύρωσε για λόγους υγείας την προγραμματισμένη την αποψινή εμφάνισή της στην Κύπρο.

Πιο συγκεκριμένα, η εκρηκτική τραγουδίστρια μέσω μιας ανακοίνωσης ανέφερε πως αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα υγείας, με αποτέλεσμα να πρέπει να ακυρώσει τη συναυλία της.

 

Λίγες ώρες μετά, έγινε γνωστό πως η εκρηκτική τραγουδίστρια θα ακυρώσει όλη την καλοκαιρινή της περιοδεία.

Ελένη Φουρέιρα Ντυμένη cat woman φωτογραφίες

Την είδηση έκαναν γνωστοί οι διοργανωτές της 26ης Συνάντησης Νέων Άρδα 2022, στις Καστανιές Έβρου, όπου επρόκειτο να εμφανιστεί η Ελένη Φουρέιρα στις 30 Ιουλίου.

«Είμαστε στη δυσάρεστη θέση να ανακοινώσουμε την ακύρωση της συναυλίας της Ελένης Φουρέιρα. Λόγοι υγείας δεν της επιτρέπουν να παρευρεθεί στην 26η Συνάντηση Νέων Άρδας 2022 καθώς ακυρώνει όλες τις συναυλίες της για το καλοκαίρι», έγραφε μεταξύ άλλων η ανακοίνωση.

Ελένη Φουρέιρα βιογραφικό: Η ηλικία, το ύψος, τα κιλά, η καταγωγή και οι σπουδές Η Ελένη Φουρέιρα γεννήθηκε στις 7 Μαρτίου 1987 στην Αλβανία, αλλά σε μικρή ηλικία μετανάστευσε με την οικογένειά της στην Ελλάδα, όπου ζει και εργάζεται.

Ελένη Φουρέιρα ποιήτρια για τον Mad Clip: ”Οι λέξεις πασχίζουν να βρουν μορφή στων δακρύων σου το σύμπαν”

Για πολλά χρόνια είχε ωστόσο αποφύγει να παραδεχτεί την αλβανική καταγωγή της αφήνοντας ένα πέπλο μυστηρίου να πλανιέται για μεξικανική καταγωγή.Το 2006 ήταν η χρονιά που έκανε πιο αισθητή την παρουσία της.

Στα χρόνια που ακολούθησαν ήρθαν οι συνεργασίες με τα μεγάλα ονόματα της ελληνικής μουσικής σκηνής, όπως ο Αντώνης Ρέμος, ο Κωνσταντίνος Αργυρός και ο Παντελής Παντελίδης.

Ελένη Φουρέιρα: Με λούκ ‘ανοιξε πέτρα΄ απο τη Μαρινέλλα μετα το ΜΟΝΟΨΗΦΙΟ 8,8%

Σε ηλικία πέντε ετών, εγκαταστάθηκε με την οικογένεια της στον Αυλώνα κι έπειτα, σε ηλικία επτά ετών, μετανάστευσαν στην Ελλάδα λόγω του αλβανικού εμφυλίου πολέμου. Ο πατέρας της, Κριστάκ, είναι οικοδόμος ενώ η μητέρα της, Μαριέτα, μοδίστρα. Έχει τρία αδέλφια: τη Μαργαρίτα, την Ιωάννα και το Γιώργο.

Μεγάλωσε στην Καλλιθέα Αττικής και από μικρή ηλικία ασχολήθηκε με την κιθάρα.

Ελένη Φουρέιρα tómame: Η παρουσιάστρια των ΜΟΝΟΨΗΦΙΩΝ με την ΚΟΙΛΙΑ ΕΞΩ!

Μετά το σχολείο, σπούδασε σχέδιο μόδας σε ιδιωτική σχολή, αλλά δεν ολοκλήρωσε τις σπουδές της λόγω της ενασχόλησης της με το τραγούδι, αφού παράλληλα εργαζόταν σε νυχτερινό κέντρο. Είναι κολλητή φίλη του Μαρτάκη ενώ πέρα από την ενασχόλησή της με το τραγούδι έχει συμμετάσχει και διαφημιστικά spots λόγω του καλλίγραμμου κορμιού της.

Σπίτι Ελένη Φουρέιρα: Σε ποια περιοχή μένει!

Η επαγγελματική πορεία της Ελένη Φουρέιρα
Η Ελένη Φουρέιρα ξεκίνησε τη σταδιοδρομία της το 2007 ως μέλος των Mystique, (το συγκρότημα που δημιουργήθηκε με την Ελένη Φουρέιρα, την Αλκμήνη Χατζηγιάννη και τη Μαρία Μακρή) αλλά από τη διάλυση του συγκροτήματος το 2010 ακολουθεί σόλο καριέρα.

Ελένη Φουρέιρα: Στον ΚΟΣΜΟ του ΙΝΣΤΑΓΚΡΑΜ

Έχει κυκλοφορήσει πέντε προσωπικούς δίσκους και θεωρείται μια από τις πιο εμπορικές τραγουδίστριες.

Το 2018 εκπροσώπησε την Κύπρο στο διαγωνισμό τραγουδιού Eurovision με το τραγούδι Fuego, καταλαμβάνοντας τη δεύτερη θέση. Ήταν η υψηλότερη θέση που κατέλαβε ποτέ η Κύπρος στο διαγωνισμό. Από εκεί και μετά η Ελένη Φουρέιρα ακολουθεί διεθνή καριέρα.

«Just the 2 of us»

 

Η συμμετοχή της στο σόου του Mega «Just the 2 of us», όπου η τραγουδίστρια διαιωνίστηκε ως ζευγάρι με τον ηθοποιό Παναγιώτη Πετράκη, έφερε την εκτόξευση της.

«Δικαίωση» για την Ελένη Φουρέιρα δύο χρόνια μετά την Eurovision

Ελένη Φουρέιρα: Τα 34 γενέθλιά, το ΜΑΓΙΟ και οι ΤΟΥΡΤΕΣ ΕΚΠΛΗΞΗ!

Αν ταξιδέψουμε πίσω στον χρόνο και φτάσουμε στο 2018 και στον τελικό της Eurovision, ομόφωνα θα πούμε πως στην Ελένη Φουρέιρα άξιζε η πρώτη θέση – όχι ότι έχουμε κάτι κακό να πούμε για την Netta και το Ισραήλ… αλλά πώς να το κάνουμε;

Ελένη Φουρέιρα βιογραφικό σήμερα! Η ηλικία, η προσωπική ζωή, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά 3

Η Ελένη ήταν το δικό μας κορίτσι! Και ενώ δεχτήκαμε την “αδικία” και η Ελένη με την πάροδο του χρόνου απέδειξε πόσο ταλαντούχα είναι κάνοντας τον πλανήτη να φωνάζει το όνομά της, περισσότεροι από 50.000 Eurofans, το βράδυ του Σαββάτου 6/6 στο πλαίσιο της αναμετάδοσης διάφορων τελετών του διαγωνισμού, ψήφισαν την Ελένη ως την αληθινή νικήτρια!

ΜΑΓΙΟ: Η σέξι Ελένη Φουρέιρα έφερε το… καλοκαίρι!

Αναλυτικότερα, το επίσημο κανάλι του διαγωνισμού στο YouTube εδώ και μερικές βδομάδες, κάθε Σάββατο, μεταδίδει παλαιότερες διαγωνισμούς και οι φαν του διαγωνισμού έχουν την ευκαιρία να ψηφίσουν την νικήτρια χώρα… έστω και λίγο αργά! Και κάπως έτσι, όταν προβλήθηκε ο διαγωνισμός της 12ης Μαΐου 2018, η Ελένη από την δεύτερη θέση, βρέθηκε στην πρώτη!

Ελένη Φουρέιρα: Μονοψήφια ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΡΙΑ!

Στο σημείο αυτό να πούμε πως είχαν προηγηθεί τις προηγούμενες εβδομάδες η Eurovision 2009, η Eurovision 2015, η Eurovision 1997, η Eurovision 2007, η Eurovision 2016, η Eurovision 1998, η Eurovision 1974, η Eurovision 2003 και η Eurovision 1991.

Ελένη Φουρέιρα βιογραφικό σήμερα! Η ηλικία, η προσωπική ζωή, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά 3 1

Οι φημολογούμενες πλαστικές επεμβάσεις και οι αλλαγές στην πάροδο των ετών
Το look της στα στα πρώτα βήματα παρουσιάζει μία άλλη Ελένη, που δεν είναι σίγουρο αν θα τη γνωρίζαμε τώρα.
Οι επιλογές της στο στυλ και στα μαλλιά της είναι αυτές που τη κατατάσσουν στη κατηγορία των ανθρώπων που επηρεάζουν τον κόσμο στις αλλαγές που θέλουν να κάνουν στην εμφάνιση τους, ακολουθεί τη μόδα, ενώ λατρεύει καθετί διαφορετικό και ιδιαίτερο!

Οι σύντροφοι της ζωής της πριν τον Μποτία
H Ελένη Φουρέιρα με τον Κωνσταντίνο Γαλανό ήταν μαζί το 2010.Η Ελένη Φουρέιρα και ο Δημήτρης Πελέκης έγιναν ζευγάρι το 2012.Η Ελένη Φουρέιρα και ο Γιώργος Σαμαράς έγιναν ζευγάρι το 2013. Μάλιστα ήταν μαζί και το 2008.Η Ελένη Φουρέιρα με τον Σπυράγγελο Λυκούδη ήταν μαζί το 2014.Από το 2016 η Ελένη Φουρέιρα είναι ζευγάρι με τον ποδοσφαιριστή, Αλμπέρτο Μποτία.

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :