Τι έπαθε ο Δημήτρης Κόκοτας! Ποιος του έσωσε την ζωή!

Τι έπαθε ο Δημήτρης Κόκοτας! Ποιος του έσωσε την ζωή! Ο Δημήτρης Κόκοτας βρίσκεται ακόμη στην εντατική (ΜΕΘ), όπου η κατάστασή του παρακολουθείται στενά λόγω της κρίσιμης φύσης της. Η διάσημη τραγουδίστρια δυστυχώς υπέστη έμφραγμα μόλις χθες ενώ έκανε πρόβα για το δημοφιλές τηλεοπτικό σόου J2US, κάτι που οδήγησε αμέσως στο νοσοκομείο για ιατρική βοήθεια. Κατά τη διάρκεια μιας πρόσφατης συνέντευξης στην εκπομπή Happy Day, ο Κώστας Ζήσης, ο στυλίστας του J2US, μοιράστηκε κάποιες πληροφορίες για το περιστατικό και έδωσε ενημερώσεις για την κατάσταση του Κόκοτα. Επιπρόσθετα, η Βιβή Μπουγιούρα, που ήταν παρούσα κατά το έμφραγμα, ανέλαβε γρήγορα δράση επικοινωνώντας με το ΕΚΑΒ (Τα ελληνικά επείγοντα ιατρικά όργανα), διασφαλίζοντας ότι ο Δημήτρης Κόκοτας έλαβε άμεση και αποτελεσματική διακομιδή στο νοσοκομείο για την κατάλληλη θεραπεία.

Ο Δημήτρης έφτασε στο καμαρίνι αποπνέοντας μια θετική αύρα, έτοιμος να προετοιμαστεί για την επερχόμενη παράσταση. Καθώς στολιζόταν σχολαστικά με το κοστούμι του, περίμενε με ανυπομονησία να κοσμήσει τη σκηνή για την πρόβα του. Ωστόσο, λίγες στιγμές πριν πάρει τη θέση του κάτω από τα φώτα της δημοσιότητας, απροσδόκητα έκανε τα βήματά του και μου εμπιστεύτηκε, αποκαλύπτοντας την επιδεινούμενη κατάσταση της υγείας του. Η χροιά του φαινόταν χλωμή, χάντρες ιδρώτα σχηματίστηκαν στο μέτωπό του και το σώμα του φαινομενικά υποκύπτει στη ζάλη και την αστάθεια.

Αντιλαμβανόμενος γρήγορα τη σοβαρότητα της κατάστασης, τηλεφώνησα αμέσως στην τηλεφωνική γραμμή έκτακτης ανάγκης, 166, και συνδέθηκα αμέσως με έναν ενδιαφερόμενο γιατρό, ο οποίος με ευγένεια παρείχε τη βοήθειά του στον Δημήτρη. Σύμφωνα με τον Κώστα Ζήση, ο Δημήτρης εξέφρασε μούδιασμα στο χέρι, τάση για εμετό και πόνο στην καρδιά.

Ευτυχώς, σε διάστημα 20 λεπτών, ένας διασώστης έφτασε με ένα μηχανάκι και ακολούθησε ασθενοφόρο μετά από 15 λεπτά για να τον μεταφέρει. Παρότι είχε τις αισθήσεις του και πονούσε, ο Δημήτρης κατάφερε να διατηρήσει μια αίσθηση ηρεμίας σε όλη τη δοκιμασία, όπως δήλωσε ο Κώστας Ζήσης.

Δημήτρης Κόκοτας

x

Πηγή cover photo – video: Instagram , facebook , tik-tok , X, google

Ακολούθησε το freegossip.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις!