Ποιον παντρεύτηκε ο Γιάννης Πουλόπουλος Τα 14 χρόνια σχέσης πριν τον γάμο και κουμπάρα
| |

Τι έπαθε ο Γιάννης Πουλόπουλος! Το πρόβλημα υγείας που τον ταλαιπωρεί 56 μέρες

Τι έπαθε ο Γιάννης Πουλόπουλος! Το πρόβλημα υγείας που τον ταλαιπωρεί 56 μέρες. Σκληρή δοκιμασία για τον δημοσιογράφο που εδώ κια δύο μήνες προσπαθεί να βρει τι έχει αλλά δεν τα χει καταφέρει. Ο Γιάννης Πουλόπουλος μέσα από τη νέα του ανάρτηση στα social media μοιράστηκε τα νεότερα για το θέμα της υγείας του που τον κρατά μακριά από τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις.

Ο δημοσιογράφος της εκπομπής, «Super Κατερίνα», αναφέρει στην ανάρτησή του, πως λίγο πριν επιστρέψει στο πλατό της εκπομπής, βρέθηκε στα επείγοντα του νοσοκομείου. 

«Δυστυχώς όμως όταν οι άνθρωποι κάνουν σχέδια ο Θεός γελάει… Την προηγούμενη Πέμπτη είχα άλλη μια περιπέτεια με την υγεία μου που μεταφράζεται σε νέα επίσκεψη στα επείγοντα, νέα αντιβίωση (διπλή αυτή τη φορά), νέες εξετάσεις.

Αν θυμάμαι σωστά μετράω μέχρι τώρα 35 μέρες αντιβίωση, πάνω από 20 επισκέψεις σε γιατρούς, διαγνωστικά κέντρα και νοσοκομεία και αρκετές στιγμές που είπα “Κουράστηκα!”. Ελπίζω αυτή η περιπέτεια να είναι η τελευταία και να επιστρέψω σύντομα με ένα πλατύ χαμόγελο σαν κι αυτό της φωτογραφίας από την πρεμιέρα της εκπομπής», αναφέρει ο Γιάννης Πουλόπουλος. 

«Ευχαριστώ όλους για τα μηνύματα και τη θετική σας ενέργεια. Να χαμογελάτε και να προσέχετε την υγεία σας», καταλήγει στην ανάρτησή του ο Γιάννης Πουλόπουλος.

Ο Γιάννης Πουλόπουλος το τελευταίο διάστημα απουσιάζει από το πλατό της «Super Κατερίνα», λόγω ενός προβλήματος υγείας που αντιμετωπίζει.
Με αφορμή την ημέρα της ονομαστικής του εορτής, ο δημοσιογράφος βγήκε ζωντανά στην εκπομπή του Alpha και μιλώντας για την πορεία της υγείας του, δεν έκρυψε τον φόβο και την ανησυχία του.
Όπως δήλωσε ο ίδιος: «Δυστυχώς υπάρχει μια υποτροπή που μας ανησυχεί λίγο. Έχω φτάσει να διεκδικώ ρεκόρ Γκίνες σε διάρκεια αντιβίωσης. Έχω φτάσει τις 50 ημέρες και πάω για τις 55. Πρέπει να κάνω νέο γύρο εξετάσεων για να δούμε μήπως είναι κάτι άλλο από αυτό που πιστεύαμε μέχρι τώρα».
Στη συνέχεια συμπλήρωσε: «Το τελευταίο διάστημα έχω αρχίσει και φοβάμαι. Μέχρι τώρα ήμουν πολύ δυνατός. Αισθάνομαι λίγο ανήμπορος και ανυπεράσπιστος. Δεν ξέρω τι μπορεί να είναι όλο αυτό. Ελπίζω να το βρούμε και να μην είναι αυτό που νομίζαμε».

Διαβάστε ακόμα:

Γιάννης Πουλόπουλος (δημοσιογράφος) βιογραφικό σήμερα! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά Ο Γιάννης Πουλόπουλος είναι 47 ετών, όπως είχε αναφερθεί μέσα από την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου.

Ο Γιάννης Πουλόπουλος είχε μιλήσει στο παρελθόν για τα δύσκολα χρόνια που αντιμετώπισε με το bullying λέγοντας, “Αν θέλεις να ανοίξουμε αυτή την ιστορία, αυτό που περιγράφουν να κλείνεσαι στην τουαλέτα από το πρωί ως το βράδυ το έχω ζήσει. Έχω δεχτεί bullying και λεκτικό και ρατσιστικό. Έχω δεχτεί σχόλια για τη χροιά της φωνής μου, ότι είναι κάπως και δεν θα κάνω ποτέ καριέρα, ότι τους ενοχλεί αυτό που είμαι επειδή δεν ήμουν η επιλογή τους. Ήταν μία κυρία αυτή που μου το είπε.

Ποιον παντρεύτηκε ο Γιάννης Πουλόπουλος! Τα 14 χρόνια σχέσης πριν τον γάμο και κουμπάρα!

Μου έκανε τη ζωή μαύρη για έναν ολόκληρο χρόνο. Φταίμε και εμείς που δεν μιλάμε. Δεν μπορώ να πω σε πρωινή εκπομπή, να ακουστούν οι βρισιές που άκουσα στο ακουστικό μου, ούτε τα ρατσιστικά σχόλια. Φέρνω στο μυαλό μου αυτές τις εικόνες και δεν μπορώ… Απλά δεν μπορώ να μιλήσω ανοιχτά και αυτό μου δημιουργεί μια συναισθηματική φόρτιση. Δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή να το πω έχουν περάσει δέκα χρόνια και τα οκτώ έκανα ψυχοθεραπεία. Δεν είναι παρουσιάστρια, είναι στέλεχος καναλιού. Ήθελε κάποιον άλλον συνάδελφο αλλά δεν της έγινε το χατίρι. Για έναν ολόκληρο χρόνο πέρασα πολύ άσχημα. Δεν αντιλαμβανόταν πόσο πολύ με πλήγωναν αυτά που έλεγε”.

Γιάννης Πουλόπουλος: Γύρισε την πλάτη στην κάμερα για το θέμα της Αφροδίτης Λατινοπούλου

Ποιον παντρεύτηκε ο Γιάννης Πουλόπουλος 1

Μετά την άκρως ομοφοβική της ανάρτηση γύρω από τη διαφήμιση γνωστής εταιρείας προϊόντων μαλλιών η Αφροδίτη Λατινοπούλου σε μια προσπάθειά της να “μαζέψει” αυτά που είπε, προχώρησε σε μερικές ακόμη πιο ακραίες δηλώσεις.

Οι δηλώσεις αυτές προβλήθηκαν μέσα από την εκπομπή Super Κατερίνα, με τον Γιάννη Πουλόπουλο θέλοντας να δείξει την αντίθεσή του και να απαξιώσει τις δηλώσεις της Αφροδίτης Λατινοπούλου, να γυρνά την πλάτη του στην τηλεοπτική κάμερα μέχρι να τελειώσει η συζήτηση γύρω από το συγκεκριμένο θέμα.

Γιάννης Πουλόπουλος σε Κατερίνα Καινούργιου: “Αποχωρώ από τη συζήτηση αυτή, πραγματικά με προσβάλει”

Να θυμίσουμε, πως στη χθεσινή εκπομπή ο Γιάννης Πουλόπουλος είχε ζητήσει και πάλι να μη συμμετέχει στη συζήτηση που αφορούσε το συγκεκριμένο θέμα ξεσπώντας για τις απόψεις της Αφροδίτης Λατινοπούλου
Το “τέλος” από την τηλεόραση

Γιάννης Πουλόπουλος βιογραφικό σήμερα! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά 3
Σχετικά με την αποχώρηση του από την τηλεόραση, σε πρόσφατη συνέντευξή του στη Reallife και την Πολυξένη Καραμίχα, ο Γιάννης Πουλόπουλος ανέφερε πως σκέφτεται να κάνει ένα διάλειμμα από την τηλεόραση λέγοντας, “Για τα επόμενα δύο χρόνια δεν αλλάζει τίποτα. Όμως, έχω αποφασίσει να βάλω μια τελεία στην τηλεόραση. Τώρα, αν θα είναι μια άνω τελεία ή θα είναι τελεία και παύλα ή αν θα είναι αποσιωπητικά,

Γιάννης Πουλόπουλος: Βγήκε από το χειρουργείο! Επιτυχημένη η επέμβαση…

θα φανεί στην πορεία. Δεν το λέω, όμως, τυχαία γιατί παράλληλα με τη δουλειά μου ξεκινάω κάτι δικό μου στον επιχειρηματικό τομέα που με έχει συνεπάρει. Είναι το αντίστροφο της δουλειάς που κάνω τώρα. Ως τηλεοπτικός δημοσιογράφος μπαίνω ακάλεστος στα σπίτια των ανθρώπων και θέλω να τους δώσω κάτι από ανεμελιά.

Τώρα θα το κάνω διαφορετικά. Θα ασχοληθώ με τον τουρισμό. Με την αρωγή της οικογένειας μου και τη βοήθεια του παιδικού μου φίλου, Νότη Χριστοδούλου, ο οποίος με βοηθά στη διακόσμηση, δημιουργούμε ένα συγκρότημα διαμερισμάτων στη Μύκονο που ελπίζουμε να ανοίξει το Πάσχα. Γι’ αυτό λέω ότι θα λειτουργώ αντίστροφα. Τώρα θα φιλοξενώ εγώ τον κόσμο, θα ανοίγω εγώ το σπίτι μου και θα του προσφέρω ανεμελιά”.

Κατερίνα Καινούργιου: Το βέτο για την Αφροδίτη Λατινοπούλου και το ξέσπασμα του Γιάννη Πουλόπουλου

Τον τελευταίο χρόνο η Αφροδίτη Λατινοπούλου έχει απασχολήσει ουκ ολίγες φορές τα Μέσα με τις ομοφοβικές της απόψεις. Αυτή τη φορά, η ίδια θέλησε να σχολιάσει το διαφημιστικό γνωστής εταιρείας προϊόντων περιποίησης μαλλιών με έναν απαράδεκτο τρόπο.

«Σκεφτείτε να ήταν η χώρα μας γεμάτη με πολίτες όπως οι πρωταγωνιστές της διαφήμισης αυτής. Η Τουρκία θα είχε εισβάλλει και θα έφτανε στο Σύνταγμα την ίδια ώρα που κάποιοι θα “έφτιαχναν τη φράντζα τους”. Ευτυχώς όμως δεν είμαστε έτσι. Τροφή για σκέψη» ήταν η ανάρτηση της Αφροδίτης Λατινοπούλου.

Γιάννης Πουλόπουλος βιογραφικό σήμερα! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά 1

Η ανάρτηση αυτή προβλήθηκε και στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, με την παρουσιάστρια να σχολιάζει αρχικά: «Δεν θέλω καν να λέω το όνομά της». Τότε, ο Γιάννης Πουλόπουλος ζήτησε να μη συμμετέχει στη συγκεκριμένη συζήτηση εξηγώντας πως οι απόψεις αυτές τον προσβάλλουν.

«Πραγματικά θέλω να αποχωρήσω γιατί με προσβάλλει πάρα πολύ αυτή η ανάρτηση. Δε θέλω να πάρω μέρος σε αυτή τη συζήτηση.

Γιάννης Πουλόπουλος βιογραφικό σήμερα! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά 3

Δε συμφωνώ σε τίποτα με τη συγκεκριμένη κυρία. Αλήθεια, υπάρχει άνθρωπος που είδε αυτό το διαφημιστικό και σκέφτηκε “ευτυχώς που δεν είναι έτσι η κοινωνία μας γιατί θα είχαν μπει οι Τούρκοι;” είπε ο Γιάννης Πουλόπουλος και στη συνέχεια ξέσπασε λέγοντας:

«Σκέφτομαι και λέω ότι κάποια στιγμή τη δεκαετία του ’90 μια πολύ γνωστή εταιρεία ρούχων έκανε μια διαφήμιση με πρόσωπα που ανήκουν σε διάφορες ομάδες που αντιμετωπίζονται ρατσιστικά και τότε λέγαμε όλοι μπράβο στη συγκεκριμένη εταιρεία που το έκανε και μπράβο και σε αυτή την εταιρεία που έκανε τώρα αυτό το διαφημιστικό και το 2022 γυρνάμε 30 χρόνια πίσω και λέμε αυτά τα πράγματα. Αυτό το τροφή για σκέψη με κάνει έξαλλο».
Η απώλεια του αδερφού του

Ο γνωστός δημοσιογράφος αποκάλυψε επίσης πως πριν χρόνια, ο αδερφός του σκοτώθηκε σε τροχαίο δυστύχημα, και η Αλέξια, η οποία ήταν η αγαπημένη του τραγουδίστρια, του συμπαραστάθηκε όσο κανείς άλλος. Χαρακτηριστικά είχε αναφέρει, φανερά συγκινημένος, μέσα από την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, “Έχω μια πολύ προσωπική ιστορία με την Αλέξια. Το 1995 όταν ο αδερφός μου είχε σκοτωθεί σε τροχαίο, εγώ ήμουν φαν της Αλέξιας. Τότε, μου μιλούσε κάθε μέρα για τρεις ώρες στο τηλέφωνο…

Γιάννης Πουλόπουλος βιογραφικό σήμερα!

Αυτό για ένα παιδάκι που ήμουν εγώ τότε, και εκείνη μεγάλη σταρ στην Ελλάδα, η Αλέξια μου συμπαραστάθηκε με αυτό τον τρόπο, δεν το ξεχνώ ποτέ. Έχει αφιερώσει και έναν δίσκο στον αδερφό μου που έχει σκοτωθεί. Δεν μπόρεσα να κάνω αυτή τη συνέντευξη, ενώ την αγαπώ πολύ, γιατί με συγκινεί πολύ αυτή η ιστορία. Είναι οικογενειακή μας φίλη πια…”.

Περισσότερα άρθρα