Hit enter after type your search item

Τι ΕΠΑΘΕ ο Στέλιος Ρόκκος; ΑΕΡΟΔΙΑΚΟΜΙΔΗ Με συμπτώματα εμφράγματος Τι ΕΠΑΘΕ ο Στέλιος Ρόκκος; Όσα ανέφερε η Λελέ Γκόφα.

Σε νοσοκομείο της Αθήνας διακομίστηκε ο Στέλιος Ρόκκος, έπειτα από έντονη αδιαθεσία που ένιωσε χθες στην Λήμνο, στο νησί όπου ζει. Η σύζυγός του, Λελέ Γκόφα, μίλησε στην εκπομπή Open Weekend για την κατάσταση της υγείας του.

Στέλιος Ρόκκος, Αναστασία! Αυτό το Σάββατο στο Just the 2 of Us Αυτό το Σάββατο στις 20:00 στον Alpha, το μεγαλύτερο και πλέον αγαπημένο τηλεοπτικό πάρτι της ελληνικής τηλεόρασης, ροκάρει… με Στέλιο Ρόκκο και τις μεγαλύτερες επιτυχίες του, και μας διασκεδάζει με την εκρηκτική Αναστασία!…

Στέλιος Ρόκκος, Αναστασία! Αυτό το Σάββατο στο Just the 2 of Us

Το βράδυ της Παρασκευής ένιωσε μια έντονη αδιαθεσία και μεταφερθήκαμε εκτάκτως από Λήμνο Αθήνα. Περάσαμε μια περιπέτεια όμως όλα είναι καλά. Ξεπεράστηκαν όλα τα προβλήματα. Δεν υπάρχει καμία επιπλοκή και πλέον αναρρώνει.

Το μαγαζί θα μείνει κλειστό αυτό το διήμερο κι επιστρέφουμε την επόμενη εβδομάδα πρώτα ο Θεός!»

Τι ΕΠΑΘΕ ο Στέλιος Ρόκκος;
Τι ΕΠΑΘΕ ο Στέλιος Ρόκκος;

Στέλιος Ρόκκος βιογραφικό σήμερα! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά

Στέλιος Ρόκκος βιογραφικό σήμερα! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά

Γέννηση 11 Φεβρουαρίου 1965 (57 ετών)
Λήμνος, Ελλάδα Country flag
Εθνικότητα Ελληνική
Χώρα πολιτογράφησης Ελληνική
Ιδιότητα τραγουδιστής
Τέκνα Δημήτρης Ρόκκος
Όργανα φωνή
Είδος τέχνης Τραγούδι, σύνθεση, στίχος
Καλλιτεχνικά ρεύματα Λαϊκό, Έντεχνο, Ροκ, Ποπ

 

Ο Στέλιος Ρόκκος (Καλλιόπη Λήμνου, 11 Φεβρουαρίου 1965) είναι Έλληνας τραγουδιστής, συνθέτης και στιχουργός.

Γεννήθηκε το 1965 στην Καλλιόπη της Λήμνου. Ξεκίνησε να τραγουδά και να παίζει κιθάρα επαγγελματικά στη Λήμνο το 1984 και από το 1988 εκτός Λήμνου. Από τότε έχει κυκλοφορήσει πάνω από 18 άλμπουμ, τα περισσότερα από τα οποία γνώρισαν εμπορική επιτυχία. Απο το 2014 ανήκει στο δυναμικό της Panik Platinum.

Στέλιος Ρόκκος: Ο ΞΑΦΝΙΚΟΣ θάνατος του αδερφού του Κώστα Ρόκκου

Το μεγαλύτερο μέρος των τραγουδιών που έχει ερμηνεύσει είναι σε δικούς του στίχους και μουσική. Στο παρελθόν συνεργάστηκε με πολλά ονόματα του ελληνικού τραγουδιού, όπως ο Τόλης Βοσκόπουλος, ο Γιάννης Πλούταρχος, ο Γιάννης Πάριος, ο Πασχάλης Τερζής, ο Βασίλης Καρράς, ο Αντώνης Ρέμος, ο Γιώργος Μαργαρίτης, ο Σάκης Ρουβάς, η Νατάσα Θεοδωρίδου, ο Γιάννης Βαρδής, ο Νίκος Κουρκούλης, η Σοφία Αρβανίτη, η Πέγκυ Ζήνα, ο Δήμος Αναστασιάδης, ο Νίκος Οικονομόπουλος, η Έλενα Παπαρίζου, ο Χρήστος Δάντης, ο Γιάννης Καψάλης, ο Χρήστος Νικολόπουλος κ.ά. Επίσης το 2002 μοιράστηκε τη σκηνή με το διεθνούς φήμης συνθέτη Γκόραν Μπρέγκοβιτς σε κοινές εμφανίσεις σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Από το 2008 έως το 2018 ο Στέλιος, όπου εμφανιζόταν ήταν με το γιο του, τον Δημήτρη Ρόκκο στην κιθάρα.

 

Στέλιος Ρόκκος: ΠΗΓΑ με ΑΝΤΡΑ και ΔΕΝ μου ΑΡΕΣΕ!!!

Δικά του τραγούδια έχουν συμπεριλάβει σε προσωπικά τους άλμπουμ οι: Σάκης Ρουβάς, Νίκος Νομικός, Σταμάτης Γονίδης, Θέμης Αδαμαντίδης, Μάκης Χριστοδουλόπουλος, Πέγκυ Ζήνα, Βλάσσης Μπονάτσος, Λιζέττα Νικολάου, Γιάννης Κότσιρας, Σπύρος Παπαδήμας, Κώστας Μαρτάκης κ.ά.

 

hqdefault

Αγαπάει πολύ το ψάρεμα και τα τελευταία χρόνια ασχολείται με την ξυλουργική τέχνη φτιαχνοντας διαφορα υψηλής αισθητικής επιπλα και άλλες κατασκευές απο ξύλο.

 

hqdefault

Προσωπική Δισκογραφία
Άλμπουμ
1989 – Σήματα Κινδύνου DPI Athenaeum (LP)
1993 – Σε χίλιους δρόμους Αriola (LP & CD)
1994 – Σμαράγδια και Ρουμπίνια ΜΒΙ (LP & CD)
1995 – Σαν αγρίμι MBI (LP & CD) Χρυσός
1996 – Αγέρας MBI (LP & CD) – Χρυσός
1997 – Στο μάτι του κυκλώνα MBI (LP & CD) – Πλατινένιος
1998 – Εν βρασμώ ψυχής MBI (CD) – Πλατινένιος
1999 – Όνειρα MBI (CD) – Χρυσός
2000 – Άγγελοι είμαστε όλοι Nitro (CD) – Χρυσός

 

hqdefault

Στέλιος Ρόκκος: Η πρώτη ανάρτηση μετά τον θάνατο του αδελφού του

2001 – Βήματα Nitro (CD) – Χρυσός
2002 – Βήματα Nitro επανέκδοση (2CDs)
2003 – Δε θέλω άλλο παραμύθι Polydor (CD)
2003 – Δε θέλω άλλο παραμύθι Polydor επανέκδοση (CD)
2004 – Δικά μου πράγματα Polydor (CD)
2006 – Υδροχόος Polydor (CD)
2008 – Πάνω απ’τον Κόσμο Polydor (CD)
2011 – In Rock Final touch (2CDs, Studio + Live)
2012 – Ταυτότητα Minos Emi (CD) – Πλατινένιος
2013 – Η Γυναίκα μέσα μου Minos EMI (CD)
2014 – Όσο μένω επιμένω Panik Records (CD)
2017 – Σε μονοπατια ξενα Panik Records (CD)

1994 – Καραβάνι / Λήμνος MBI maxi single (βινύλιο)
1996 – Αν μ’ αγαπάς / χορεύω MBI (CD single)
1996 – Τ’ αλάνικα / πονάει η αγάπη MBI (CD single)
1996 – Στέλιος Ρόκκος MBI (CD single)
1997 – Για τον Σολωμό Σολωμού MBI (CD single)
1998 – Ένα βήμα πριν MBI (CD single) – Πλατινένιος
1999 – Κάπως αλλιώς MBI (CD single) – Πλατινένιος
2001 – Του Καλοκαιριού Οι Αγάπες Nitro Music (CD single)
2002 – Κάποιο βράδυ Polydor (Cd single)

 

Στέλιος Ρόκκος: Παρουσιάζει έργα Τέχνης από ξύλο στη Μύκονο

Ψηφιακά Singles
2011 – Με σένα πλάι μου Polydor
2013 – Θύμισε μου Minos Emi
2014 – Ζω Panik Records
2014 – Δυο κουβέντες αντρικές (με Βασίλη Καρρά) Minos Emi
2014 – Όλα τα χω δοκιμάσει Panik Records
2015 – Τα καλοκαίρια Panik Records
2015 – Ζω μεγάλες στιγμές Panik Records
2016 – Θάλασσα Panik Records

 

2016 – Ξέρω Πως Θα ‘Ρθεις Panik Records
2018 – 40 Κύματα Panik Records
2018 – Όσο Έχω Εσένα (2018 Version) Panik Records
2018 – Όσο Έχω Εσένα (Ballad Version) Panik Records
2018 – Ζόρικα Βράδια (με Σάκη Ρουβά) Panik Records
2018 – Σ’ Αγάπησα Panik Records
2019 – Που Ήσουν Τόσο Καιρό Panik Records
2019 – Μακάρι Panik Records
2019 – Γυναίκα εσύ Panik Records
2020 – Σ’αγαπώ – Panik Records
2020 – Δεν φοβήθηκα Panik Records

Ζωντανές ηχογραφήσεις
2001 – Live MBI(2CDs)

Συλλογές
1997 – Έξω Από Τα Όρια MBI συλλογή
1999 – Ο Ερωτικός Στέλιος Ρόκκος MBI συλλογή
2001 – Στέλιος Ρόκκος MBI συλλογή
2002 – Όλες οι αγάπες μου MBI συλλογή (2cds)
2002 – …Μεγάλες επιτυχίες MBI συλλογή
2002 – Χρυσές Επιτυχίες MBI συλλογή
2003 – 30 μεγάλες επιτυχίες MBI συλλογή (2cds)
2003 – Τα Τραγούδια Μου 2 Μουσική Λέσχη
2008 – Σμαράγδια Και Ρουμπίνια – 28 Επιτυχίες MBI συλλογή (2cds)
2012 – Στέλιος Ρόκκος Collection – 30 Μεγάλες Επιτυχίες Lyra συλλογή (2cds)
2014 – Έμεινα εδώ, οι μεγάλες επιτυχίες Cobalt συλλογή
2014 – Σμαράγδια Και Ρουμπίνια Και Άλλες Μεγάλες Επιτυχίες Web Entertainment S.A. συλλογή
2017 – Έτσι Είμαι Εγώ Panik Records συλλογή

Συμμετοχές
2020 – 55 χρονια Χρήστος Νικολόπουλος ζωντανή ηχογραφηση απο το Καλλιμάρμαρο Panik Records
2021 – Μάνος Ξυδούς – Ο πρίγκηπας της δυτικής όχθης Minos Emi
Ανεπίσημες Κυκλοφορίες
2010 – Βροχή (ψηφιακή έκδοση)
2010 – Κάτι μου λέει (ψηφιακή έκδοση)
2011 – Αδρεναλίνη, (ζωντανή ηχογράφηση) (ψηφιακή έκδοση)
2011 – Sleep in the fire, Νεοέλληνας (ζωντανή ηχογράφηση) (ψηφιακή έκδοση)
DVD
2005 – Οι Μεγάλες αγάπες MBI συλλογή (DVD)

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :