Hit enter after type your search item

“Τι λέτε ρε μ@λάκες; ΕΜΕΤΙΚΟ είναι αυτό που είπε ο Καπουτζίδης”! Τελικά μας διασκεδάζει αυτός ο πόλεμος δηλώσεων; Μας πορώνει ή και τα δύο; Προσφέρει λίγη ξεγνοασιά στην καθημερινότητα μας ή μήπως κάποιοι βρίσκουν και νόημα και εχθρούς ή συμμάχους στον…δικό τους αγώνα;  Προφανώς, όσο έχεις κάτι για το οποίο μάχεσαι, έχεις και νόημα στην ζωή!…Θύελλα αντιδράσεων τόσο για τις δηλώσεις του Γιώργου Καπουτζίδη αλλά και της Αφροδίτης Λατινοπούλου! Χαμός στα σόσιαλ με υποστηρικτές και του ενός και του άλλου! Σε μια μέρα που η Ελλάδα φλέγεται απ’ άκρη σ’ άκρη, ένα από τα βασικά θέματα που απασχολούν -δυστυχώς- πολλούς είναι η Αφροδίτη Λατινοπούλου και οι νέες χυδαίες δηλώσεις της, οι οποίες αυτή τη φορά βάζουν στο στόχαστρο τον Γιώργο Καπουτζίδη.

"Τι λέτε ρε μ@λάκες; ΕΜΕΤΙΚΟ είναι αυτό που είπε ο Καπουτζίδης"

"Τι λέτε ρε μ@λάκες; ΕΜΕΤΙΚΟ είναι αυτό που είπε ο Καπουτζίδης"

Η Αφροδίτη Λατινοπούλου εκτός από viral… για όλους τους λάθος λόγους, κατάφερε κάτι ακόμα. Να δώσει τροφή σε ένα κοινό, το οποίο «διψά», το οποίο μάλιστα έσπευσε να… της δώσει συγχαρητήρια.

Γιώργος Καπουτζίδης: Υποβλήθηκε σε χειρουργείο μετά από σοβαρό ατύχημα

Πραγματικά, είναι αδιανόητο εν έτει 2022 να υπάρχουν άνθρωποι που επικροτούν τέτοιες δηλώσεις, και τροφοδοτούν τέτοιες συζητήσεις στρώνοντας το έδαφος και για άλλες παρόμοιες και επικίνδυνες απόψεις να ακουστούν.

Γιώργος Καπουτζίδης

Δεν αποκλείεται, να θέλει να… καλλιεργήσει το εκλογικό κοινό της επιδιώκωντας ίσως να το εκπροσωπήσει κάποια στιγμή στα βουλευτικά έδρανα, αφού η ίδια επιμένει προφανώς να θεωρεί ότι της αξίζει μια τέτοια θέση… Μόνο που το ίδιο κάνει ο Γιώργος Καπουτζίδης και μάλιστα πρώτο τόσο καιρό τώρα, χτίζοντας το δικό του κοινό!

Ας δούμε κάποιες από τις απόψεις στα σόσιαλ που ασπάζονται τα πιστεύω της Αφροδίτης Λατινοπούλου:

 Γιώργος Καπουτζίδης 1 1 Γιώργος Καπουτζίδης 2 Γιώργος Καπουτζίδης 1 1 Γιώργος Καπουτζίδης 2 Γιώργος Καπουτζίδης 1 1

Διαβάστε ακόμα: ΌΧΙ! Δεν ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΜΕ ΑΝΤΡΑ ΠΑΙΔΙ κύριε Καπουτζίδη! Η ειλικρίνεια σας, είναι τόση όση και το ότι μπορείτε να κάνετε παιδί με άντρα! Όχι, δεν μπορείτε να το κάνετε! Τέλος!

Που είναι οι στάση ενός σκεπτόμενου, φτασμένου ανθρώπου; Που είναι η μεγαλοψυχία και η ειλικρίνεια του; Εκείνη η ειλικρίνεια, που θα τον τοποθετεί στην συνείδηση μας, τόσο ψηλά όσο εκείνος θέλει να τον βλέπουμε; Διότι τελικά, τι πετυχαίνει με αυτόν τον…γκρινιάρη, θυμωμένο, πολεμικό τρόπο ο κύριος Καπουτζίδης;

Ποιο είναι το ζητούμενο του δηλαδή; Να συζητάμε, για το αν κάνει καλά και γουστάρει τους άντρες ή να μιλάμε για το καλλιτεχνικό του μεγαλείο;

ΌΧΙ! Δεν ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΜΕ ΑΝΤΡΑ ΠΑΙΔΙ κύριε Καπουτζίδη!

Εκείνος ΕΠΙΛΕΓΕΙ με κάθε του συνέντευξη, εδώ και καιρό!

Αναρωτιέμαι, αν βλέπει αρκετά καθαρά ώστε να ξέρει και τι επιλέγει τελικά!

Γιώργος Καπουτζίδης: Υποβλήθηκε σε χειρουργείο μετά από σοβαρό ατύχημα

Γιατί δεν ξοδεύει το ταλέντο του εκεί, στο χώρο που τον έκανε γνωστό; Δεν είναι πετυχημένος εδώ και σχεδόν 20 χρόνια τώρα; Δεν συνεργάζεται με τα μεγαλύτερα κανάλια; Δεν κάνει επιτυχίες στο θέατρο; Που ακριβώς έχουν σταθεί εμπόδιο οι…στρέιτ στην ζωή του και κυρίως που έχουν οι στρέιτ, καλύτερη αντιμετώπιση στην κοινωνία ή σε ένα επάγγελμα όπως το δικό του;

Εκτός και αν το επάγγελμα του, θεωρείται αποκλειστικά δικό του οικόπεδο!

Κάτι δεν καταλαβαίνουμε, κάτι δεν πάει καλά. Σήμερα, κάποια σάιτ χαρακτηρίζουν “ομοφοβικούς” όσους βρίσκουν παράλογη την δήλωση του Γιώργου Καπουτζίδη, “θα βρω έναν άντρα και θα κάνουμε μαζί παιδιά”. Κατακεραυνώνουν την “απάντηση” της Αφροδίτης Λατινοπούλου μέσω σόσιαλ, “και γω θα βρω μια φριτέζα και θα κάνουμε τηγανητές πατάτες”

Ο Γιώργος Καπουτζίδης απαντά στην Αφροδίτη Λατινοπούλου

Δεν ξέρουμε ποιοι τα υπογράφουν ή ποιοι τα υπαγορεύουν αυτά τα κείμενα που μιλούν για…ομοφοβικούς, αλλά,.. έχουμε το δικαίωμα να υποθέσουμε ότι είναι των ιδίων γούστων;

Το θέμα δεν είναι λοιπόν η Αφροδίτη Λατινοπούλου. Το θέμα είναι πως ακούμε κάτι 100% αφύσικο, ως φυσικό. Κάτι 100% παράλογο, ως λογικό! …ΚΑΙ ΒΑΣΙΚΑ το ότι θέλουν να μας πείσουν πως είμαστε και…ΕΛΕΦΑΝΤΕΣ από πάνω!

 

Η ανάγκη του Γιώργου Καπουτζίδη να κάνει παιδί, όταν εκφράζεται δημόσια και μας ενημερώνει πως θέλει να το κάνει με…άντρα, κρίνεται και δημόσια!

Γιώργος Καπουτζίδης: Το pop art σπίτι του στην Αίγινα με θέα τη θάλασσα!

Ο καθένας μας το βλέπει αυτό, όπως θέλει ή όπως τον προστάζουν τα γούστα του και οι…ψυχολογικές του ανάγκες. Αλλά!

 

Αλλά, δεν μπορεί κανείς να υποστηρίξει ότι μπορείς να κάνεις παιδί μ’ έναν άντρα, και φυσικά,…

ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΑΙΔΙ ΜΕ ΑΝΤΡΑ! Τέλος!

Όσο σκόπιμα, όσο επειδικτικά και να το λες, κάποια στιγμή θα πρεπε να εισπράξεις το γύρισμα της πλάτης απ όσους μπορούν ακόμα να ξεχωρίζουν την πραγματικότητα από την φαντασία! Αν δεν το εισπράξεις πάλι, οκ, καλώς, αφού έτσι αποφασίζει το πλήθος. Η αλήθιεια όμως πάντα είναι μία: Μπορείς να κάνεις παιδί με άντρα; Για κάντο να σε δω! Θα σου ευχηθώ και πρώτος!

Αυτή η…τακτική να θες να επιβάλεις μέσω του βήματος που έχεις, μια άλλη κοινωνία είναι μεγάλο μπούλινγκ! Είναι το ίδιο μπούλινγκ προς τους στρέιτ! Αυτό που κάνεις και λες με τόσο βαρετό εμμονικό θυμωμένο ύφος σε κάθε σου συνέντευξη κύριε Καπουτζίδη.

Σίγουρα κανείς μας δεν επιλέγει ούτε το πως, ούτε το πως θα γεννηθεί. Αυτό οφείλουμε όλοι να θυμόμαστε και να σεβόμαστε, ώστε ν’ αγαπήσουμνε πραγματικά, πρώτα τον εαυτό μας..

 

Πιστεύω, πως με τόση φρίκη που μας επιβάλλετε το φιλί μεταξύ αντρών στην τηλεόραση, μπορούμε κάλλιστα να πούμε ότι επηρεεάζετε τα παιδιά, όχι απλά να εκφράζουν χωρίς φόβο την σεξουαλικότητα τους, αλλά πως πρέπει να…δοκιμάσουν τον ομοφυλοφυλικό έρωτα!

Τους τον διαφημίζετε με σκοπό να τους προσηλλητήσετε σ’ αυτόν! Για να σας δίνει το δικαίωμα η κοινωνία, λογικό να το πράττετε. Αυτό δεν σημαίνει πως είναι και ηθικό.

Γιατί δεν σέβεστε αυτό ακριβώς: Το ότι κανείς μας δεν επέλεξε πως θα γεννηθεί; Γιατί κάνετε και σεις, εκείνα που κατηγορείται την κοινωνία πως σας κάνει;

 

Γιατί δεν χείχνετε το καλό παράδειγμα πρώτοι! Εάν πάλι δεν μπορείοτε να…γυρίσετε και το άλλο μάγουλο, να δέιξετε ανωτερώτητα και να υπερασπιστείτε χωρίς “αλλοτρειώσεις” παιδικού πληθυσμού τα ιδανικά σας, τότε παραδεχτείτε π[ως ΄χετε κυρ’ήξει και τον πόλεμο κατά των στρέιτ!

ΣΙγά που θα το κάνετε! Η ειλικρίνεια σας, είναι τόση όση και το ότι μπορείτε να κάνετε παιδί με άντρα!

 

Όχι, οι ομοφυλλόφυλοι, δεν είναι μειονότητα, σε ορισμένους χώρους. Είναι εκείνοι που εκτοπίζουν τους στρέιτ και εκείνοι που κινούν νήματα! Δεν είναι στο περιθώριο, δεν μπορούν να διαμαρτύρωνται μόνιμα, όταν πλέον, έχουμε τόσους ηθοποιούς, τόσους σκηνοθέτες, τόσους καλλιτέχνες, να κρατούν τα “πόστα” και ταυτόχρονα να διαμαρτύρονταιγια….ομοφοβικούς που τους πολεμούν.

 

Διαπιστώνω εδώ και πολλά χρόνια, πως όλα όσα κατηγορούν οι ομοφυλόφυλλοι  Δεν βάζει μυαλό κι αυτό το έχει αποδείξει πολλές φορές στο παρελθόν. Ο λόγος για την Αφροδίτη Λατινοπούλου, η οποία διεκδικεί και με το παραπάνω τα… πέντε λεπτά δημοσιότητας που της δίνουν οι χυδαίες αναρτήσεις της στα Social Media, επιλέγοντας να στοχοποιήσει διαφορετικό άνθρωπο κάθε φορά.

Αυτή τη φορά, μετά και το εμετικό σχόλιο για την παρουσιάστρια του MEGA, Δανάη Μπάρκα, η Αφροδίτη Λατινοπούλου έβαλε στο στόχαστρο τον Γιώργο Καπουτζίδη.

Διαβάστε επίσης: «Αστειάκια» με τις γυναικοκτονίες κάνει τώρα η Λατινοπούλου

Ο ηθοποιός και σεναριογράφος, ο οποίος μιλάει ανοιχτά πια για τη σεξουαλικότητά του -με γνώμονα να βοηθήσει και άλλα άτομα στη θέση του-, σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε ανέφερε μεταξύ άλλων ότι θα ήθελε να υιοθετήσει ένα παιδί αλλά μόνο εάν βρει τον κατάλληλο σύντροφο καθώς πρόκειται για μία μεγάλη ευθύνη.

Η Αφροδίτη Λατινοπούλου, που παρά τη διαγραφή της από τους κύκλους της ΝΔ δεν έβαλε μυαλό, χωρίς να έχει διαβάσει τα ακριβή λόγια του σεναριογράφου είδε τον – ομολογουμένως παραφραστικό – τίτλο ενός δημοσιεύματος και μέσα από την επίσημη σελίδα της στο Facebook έγραψε με έξτρα δόση ειρωνείας ότι «θα βρω μία φριτέζα και θα γεννήσουμε τηγανητές πατάτες. Έλεος πια. Έχουν δολοφονήσει τη λογική».

Πολλοί ήταν οι ακόλουθοί της που έσπευσαν να της πουν «μπράβο» για τις απόψεις της με την ίδια να αναδημοσιεύει τις επαινέσεις τους στο προφίλ της στο Instagram, θεωρώντας προφανώς ότι… έχει πει κάτι πάρα πολύ έξυπνο.

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :