«Τι πίεση…»: Η στιγμή που η Ελεν ντε Τζενέρις πιέζει την Μαράια Κάρεϊ να αποκαλύψει την εγκυμοσύνη της [βίντεο] | life

«Τι πίεση...»: Η στιγμή που η Ελεν ντε Τζενέρις πιέζει την Μαράια Κάρεϊ να αποκαλύψει την εγκυμοσύνη της [βίντεο] | ΖΩΗ

Στην δίνη του σκανδάλου για τοξικό περιβάλλον στην εκπομπή της Έλεν ντε Τζενέρις έρχεται να προστεθεί και η ομολογία της Μαράια Κάρεϊ πως ένιωσε άβολα όταν η παρουσιάστρια αποκάλυψε την εγκυμοσύνη της τραγουδίστριας.

Μπορεί τον τελευταίο καιρό να ακούγονται πολλά για το τοξικό περιβάλλον στην εκπομπή «The Ellen Show», ωστόσο μέχρι σήμερα κανείς δεν είχε αναφερθεί συγκεκριμένα στην ίδια την διάσημη παρουσιάστρια. Και τώρα, έρχεται η Μαράια Κάρεϊ να αποκαλύψει μια «άβολη στιγμή» που συνέβη το 2008.

Η διάσημη παρουσιάστρια Έλεν ντε Τζενέρις
Η διάσημη παρουσιάστρια Έλεν ντε Τζενέρις/Φωτογραφία: AP

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ελεν Ντε Τζενέρις: «Πέφτουν κεφάλια» στην εκπομπή της μετά τις αποκαλύψεις -Συγγνώμη ζήτησε η Αμερικανή από τους εργαζόμενους

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Vulture χθες η τραγουδίστρια, αποκάλυψε πόσο άσχημα ένιωσε όταν η Έλεν ντε Τζενέρις προσπάθησε να την αναγκάσει να αποκαλύψει πως ήταν έγκυος. Η 50χρονη Μαράια Κάρεϊ είπε ότι στην πραγματικότητα, ήταν όντως έγκυος τότε, αλλά δεν ήταν ακόμη έτοιμη να δημοσιοποιήσει την εγκυμοσύνη.

Οι προσπάθειες της Έλεν ντε Τζενέρις να βγάλει «λαβράκι» – Την κέρασε ακόμη και σαμπάνια

Συγκεκριμένα, στο βίντεο της εκπομπής η Έλεν ντε Τζενέρις προσπαθεί να αναγκάσει την Μαράια να αποκαλύψει πως είναι έγκυος κάνοντας μια πρόποση με σαμπάνια μπροστά στο κοινό – μια κίνηση την οποία η τραγουδίστρια «δυσκολεύτηκε να δεχτεί ακόμη και μετά από πολλά χρόνια».

«Ένιωσα εξαιρετικά άβολα εκείνη την στιγμή. Αυτό είναι το μόνο που μπορώ να πω» δήλωσε η Μαράια Κάρεϊ στο Vulture. «Και δυσκολεύτηκα πάρα πολύ να διαχειριστώ τα επακόλουθα».

Κατά την διάρκεια της παρουσίας της στην εκπομπή, η Έλεν ντε Τζενέρις ρώτησε για τις φήμες που κυκλοφορούσαν πως η Μαράια Κάρεϊ και ο τότε σύζυγός της Νικ Κάνον, περίμεναν παιδί. «Δεν θέλω να συζητήσω αυτό το θέμα» απάντησε με δυσαρέσκεια η Μαράια Κάρεϊ. Η Έλεν προσποιήθηκε ότι δεν ήταν και τόσο μεγάλο θέμα και έφερε ένα μπουκάλι σαμπάνια προκειμένου να αναγκάσει την Μαράια Κάρεϊ να αρνηθεί να πιει, ομολογώντας ουσιαστικά έμμεσα πως ήταν έγκυος.

Αρχικά η Μαράια Κάρεϊ προσπάθησε να πει ότι η σαμπάνια παχαίνει (αν και δεν έχει καθόλου λίπος) και τότε σκέφτηκε πως αποκλείεται να είχαν πραγματική σαμπάνια στην εκπομπή. Μόλις αντιλήφθηκε ότι έτσι ήταν, η Μαράια είπε: «Δεν το πιστεύω ότι μου το έκανες αυτό, Έλεν. Αυτή είναι καθαρή πίεση. Βλέπετε τι κάνει η Έλεν; Ασκεί πίεση». «Ας πιούμε στην υγεία σου κι ας μην είσαι έγκυος» απάντησε τότε η Έλεν ντε Τζένερις.

Η Μαράια Κάρεϊ με τα δίδυμα παιδιά της που γεννήθηκαν το 2011
Η Μαράια Κάρεϊ με τα δίδυμα παιδιά της που γεννήθηκαν το 2011

Λίγες ημέρες μετά την αποκάλυψη, η Μαράια Κάρεϊ απέβαλλε

Θέλοντας να μην καταλάβει κανείς τίποτα, η Μαράια Κάρεϊ ήπιε μια γουλιά που όμως φάνηκε πως ήταν ψεύτικη, με την οικοδέσποινα να φωνάζει: «Είσαι έγκυος!». Δέκα χρόνια μετά, η Μαράϊα Κάρεϊ εξηγεί πως την έφερε σε μια πολύ άβολη και δύσκολη θέση, «Δεν ήμουν έτοιμη να το πω σε κανέναν. Μετά από λίγες ημέρες απέβαλα».

Γράψτε ένα σχόλιο