Τη “ΣΟΥΤΑΡΕ”! Ο Κωνσταντίνος Αργυρός χώρισε την Ηλιάνα Παπαγεωργίου μετά την αποκάλυψη του γάμου της

Μία αποκάλυψη-βόμβα έγινε λίγο πριν υποδεχτούμε το νέο έτος στην εκπομπή Happy Day, με πρωταγωνίστρια την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, καθώς είναι εδώ και τρεισήμισι χρόνια παντρεμένη με τον Γιάννη, αρχιτέκτονα στο επάγγελμα. Οι δυο τους ήταν μάλιστα μαζί από το 2010.

Τη “ΣΟΥΤΑΡΕ”! Ο Κωνσταντίνος Αργυρός χώρισε την Ηλιάνα Παπαγεωργίου μετά την αποκάλυψη του γάμου της Ο γάμος ήταν θρησκευτικός και τελέστηκε σε κλειστό κύκλο στο Λος Άντζελες το 2015 με κουμπάρους τους Δημήτρη Γιαννέτο και τη Γιάννα Τερζή. Οι δυο τους φαίνεται, ωστόσο, πως έχουν χωρίσει από τον περασμένο Μάρτιο.

Σύμφωνα όμως με διάφορα δημοσιεύματα, τους τελευταίους μήνες το γνωστό μοντέλο διατηρεί σχέση με τον Κωνσταντίνο Αργυρό.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, που προβλήθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής και στην εκπομπή «Τι λέει;», ο αγαπημένος τραγουδιστής έβαλε τέλος σε αυτή τη σχέση μετά την αποκάλυψη του κρυφού γάμου.

«Σύμφωνα με τις δικές μας πηγές, το ζευγάρι χώρισε. Γνωρίστηκαν το Μάιο, ήταν μαζί το καλοκαίρι, τον Σεπτέμβριο χώρισαν, τον Νοέμβριο έδωσαν μία ευκαιρία στη σχέση τους και ήταν όλα μια χαρά. Όταν βγήκε η είδηση ότι ήταν παντρεμένη, αυτή ήταν η αιτία που είπε ο Κωνσταντίνος στην Ηλιάνα να χωρίσουν. Δεν το ήξερε αυτό, το έμαθε από την τηλεόραση. Τα Χριστούγεννα ήταν λίγο μαύρα και για τους δύο και ήταν λογικό να αντιδράσει έτσι ο Κωνσταντίνος.», είπε χαρακτηριστικά η Νανά Ηλιοπούλου.

Slide Up
x

Related Articles

Close

Συνεχίστε την ανάγνωση

Ο συγκεκριμένος ιστότοπος λειτουργεί με διαφημίσεις. Ευχαριστούμε για την επιλογή σας. Μπορείτε να κάνετε κλικ και να επιλέξετε την εμφάνιση τους.