Τι συνέβη τελικά στο πάρτι στο παλάτι -Ελεγαν ότι εκεί ξεκίνησε ο καβγάς Χάρι-Μέγκαν με Κάρολο [βίντεο] | life

Τι συνέβη τελικά στο πάρτι στο παλάτι -Ελεγαν ότι εκεί ξεκίνησε ο καβγάς Χάρι-Μέγκαν με Κάρολο [βίντεο] | ΖΩΗ

Κάποιοι λένε πως το ρήγμα ανάμεσα στον πρίγκιπα Χάρι, την Μέγκαν Μαρκλ και την βασιλική οικογένεια ξεκίνησε από ένα βασιλικό πάρτι λίγες ημέρες μετά τον γάμο τους. Τώρα όμως, ένας ειδικός στην ανάγνωση των χειλιών, καταρρίπτει αυτό τον μύθο τονίζοντας πως δεν υπάρχει κανένα δράμα.

Μπορεί ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ να έχουν αλλάξει τελείως την ζωή τους, μετά από την παραίτησή τους από τα βασιλικά τους καθήκοντα, ωστόσο, οι ιστορίες σχετικά με το ποιος προκάλεσε την ρήξη με την βασιλική οικογένεια, δίνουν και παίρνουν και έχουν γραφτεί δεκάδες ιστορίες.

Η λαίδη Κόλιν Κάμπελ ισχυρίζεται στο νέο της βιβλίο πως η ρήξη της Μέγκαν Μαρκλ με άλλα μέλη της βασιλικής οικογένειας συνέβη όταν είπε στον πρίγκιπα Χάρι πως βαριέται σε ένα πάρτι στον κήπο του παλατιού που διοργανώθηκε για τα 70α γενέθλια του πρίγκιπα Καρόλου, και ρώτησε εάν θα μπορούσαν να φύγουν μετά από μόλις 15 λεπτά.

Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ στο πάρτι για τα 70α γενέθλια του πρίγκιπα Καρόλου

Νωρίτερα σήμερα, οι χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης αποκάλυψαν την στιγμή που ο πρίγκιπας Κάρολος τραβά παράμερα τον πρίγκιπα Χάρι για να του μιλήσει, προτού αυτός και η Μέγκαν Μαρκλ αποχαιρετήσουν και βιαστούν να φύγουν από την εκδήλωση, η οποία πραγματοποιήθηκε λίγες μόλις ημέρες μετά τον βασιλικό γάμο. Ο χρήστης του Twitter @Murky_Meg, κοινοποίησε το βίντεο στο διαδίκτυο και σχολίασε: «Εδώ είναι το βίντεο που ο Κάρολος φαίνεται να λέει στον Χάρι πως είναι ώρα να φύγει».

Ειδικός στην ανάγνωση χειλιών απορρίπτει τους ισχυρισμούς αυτούς

Ωστόσο, αναλύοντας το βίντεο, ο εμπειρογνώμονας την ανάγνωση χειλιών της Daily Mail εξήγησε ότι «σίγουρα δεν υπήρχε καμία προστριβή» ανάμεσα στον Χάρι και στον Κάρολο με βάση τα λεγόμενά τους και πως μάλιστα, διαβεβαίωσαν ο ένας τον άλλον ότι θα τα πούνε αργότερα. Στο συγκεκριμένο πάρτι, παραβρέθηκαν πάνω από 6.000 άτομα, όλοι από τις φιλανθρωπικές οργανώσεις και τις στρατιωτικές ενώσεις που συνδέονται στενά με τον πρίγκιπα Κάρολο, που όλοι έσπευσαν στο παλάτι του Μπάκιγχαμ για να παρακολουθήσουν ομιλίες και να διασκεδάσουν.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Βιβλίο-φωτιά περιγράφει την ερωτική ζωή της βασίλισσας Ελισάβετ με τον πρίγκιπα Φίλιππο -Η νύχτα που θυμούνται… όλοι στο παλάτι

Στο βίντεο, το οποίο τραβήχτηκε στο πρώτο βασιλικό γεγονός που έδωσε το παρών η Μέγκαν Μαρκλ μετά την ένταξή της στην βασιλική οικογένεια, ο δούκας και η δούκισσα του Σάσεξ φαίνονται να συνομιλούν με τους επισκέπτες του πάρτι. Μάλιστα, κάποια στιγμή, ένας επισκέπτης φαίνεται να δίνει ένα δώρο στην Μέγκαν Μαρκλ, η οποία δεν δίστασε να δείξει την χαρά της και ακούγεται μάλιστα να την ευχαριστεί.

Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ φαίνονται να χαμογελούν και δείχνουν χαρούμενοι, όταν τους πλησιάζει ένας άνδρας, που φαίνεται να είναι μέλος του προσωπικού του παλατιού. Ο άνδρας αυτός λέει στον πρίγκιπα Χάρι: «Σας ζητούν», προτού υποδείξει τον πρίγκιπα Κάρολο, με τον Χάρι να κατευθύνεται τελικά προς αυτόν.

Τι πραγματικά είπαν ο πρίγκιπας Χάρι με τον πρίγκιπα Κάρολο

Φτάνοντάς
τον, ο πατέρας του του λέει κάτι στο
αυτί, βάζοντας το χέρι στο μπράτσο του
γιου του. Σύμφωνα με τον ειδικό στην
ανάγνωση των χειλιών, ο πρίγκιπας Κάρολος
λέει: «Θα φύγουμε τώρα. Πρέπει να
φύγουμε…» Ο πρίγκιπας Χάρι του κάνει
ένα νεύμα και τον χαιρετά προτού χτυπήσει
ελαφρά τον πατέρα του στην πλάτη του,
λέγοντάς του: «Προχώρα» και επιστρέψει
μετά στην Μέγκαν Μαρκλ. Ο πρίγκιπας
Κάρολος συνεχίζει: «Φεύγουμε τώρα… θα
σας δούμε μετά». Και ο πρίγκιπας Χάρι
προσθέτει: «Ναι, θα τα πούμε μετά». Το
ζευγάρι στην συνέχεια χαιρετά την
Καμίλα, η οποία λέει στην Μέγκαν Μαρκλ:
«Απλά ήρθα να σας χαιρετήσω. Θα ιδωθούμε
αργότερα». Το ζευγάρι προχωρά προς το
παλάτι, αφήνοντας το πάρτι.

Η Μέγκαν Μαρκλ γελά με τον πρίγκιπα Κάρολο και την Καμίλα
Πολλοί είπαν ότι στο συγκεκριμένο πάρτι, έγινε η πρώτη ρήξη στις σχέσεις μεταξύ της βασιλικής οικογένειας και της Μέγκαν Μαρκλ. Μάλλον όμως δεν ισχύει κάτι τέτοιο

Το βίντεο αυτό εμφανίστηκε λίγο πριν την κυκλοφορία του νέου βιβλίου της λαίδης Κόλιν Κάμπελ με τίτλο « Meghan and Harry: The Real Story», στο οποίο τεκμηριώνει την άσχημη συμπεριφορά τους στην συγκεκριμένη εκδήλωση. Όπως γράφει: «Ήρθαν, χαιρέτησαν όλους όσους είχαν επιλεγεί να συστηθούν. Η Μέγκαν Μαρκλ γοήτευσε τους πάντες. Δεκαπέντε λεπτά μετά, γύρισε στον Χάρι και του είπε’ Χάρι είναι πολύ βαρετά εδώ. Ας φύγουμε. Προς τιμή του, την ενημέρωσε ότι θα έπρεπε να μείνουν. ‘Μα, Χάρι είναι τόσο βαρετά. Κάναμε την εμφάνισή μας. Όλοι γνωρίζουν ότι ήμασταν εδώ. Πάμε’».

Η λαίδη Κόλιν – που έχει προκαλέσει πολλές φορές σάλο με τα βιβλία της, είτε για την σεξουαλική ζωή της βασίλισσας Ελισάβετ, είτε για την Μέγκαν Μαρκλ που έλεγε πως εάν ζούσε η πριγκίπισσα Νταϊάνα, θα «σκοτωνόταν» με την νύφη της, ισχυρίζεται ότι ο πρίγκιπας Χάρι επέμεινε να παραμείνουν, αλλά πρόσθεσε πως η εκδήλωση αυτή προκάλεσε πολλές συζητήσεις στους αριστοκρατικούς κύκλους και πως η επιθυμία της Μέγκαν Μαρκλ να φύγει ήταν το «κύριο θέμα συζήτησης» για μέρες μετά. Η λαίδη Κάμπελ είχε δηλώσει στο παρελθόν στην Daily Star πως αυτή ήταν η πρώτη «προειδοποίηση» πως κάτι δεν πήγαινε καλά.

Ωστόσο, ο ειδικός στην ανάγνωση των χειλιών δήλωσε στην Daily Mail πως τα λόγια που αντάλλαξαν οι δύο άνδρες ήταν πραγματικά «ευγενικά» και δεν υπήρχε καμία ένδειξη εχθρότητας ανάμεσά τους.

Φωτογραφίες: Getty Images